2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım emzirmeden önce sağım yap biraz sonrasında emzir

Başka akraba yok muymuş komşuları da getirselermis. Ben bu insanları anlamıyorum cidden. Sen kaynanam gerdi deyince kp yeni vefat etti kadın tek kaldı diye yalnız geldi sandım. Hadi geldiniz, hadi bi de üstüne kalabalık geldiniz eyvallah. Çocuklu insan gelmemeli bence. Hele yardim etme bahanesiyle gelince komik duruma düşüyorlar. Benimle bebeğine ilgilenmek şöyle dursun kendi çocuklarını da bana satıp tatil yapiyor adamlar
Allah yardımcın olsun da bu nedir canım bence yemek ikramı bile çok fazla geliyor gözüme kalmalı misafir çok zor burda insanlar kendi annelerine bile tahammül edemiyor yazık günah
Sonra da alınıyorlar çocuklara tv sesini kıs demisim. 2 dk uyucam ses yapmayın demisim. Çocuk açlıktan ağlıyor görünce almış kucağına evde gezdiriyor susmuyor diyor. Aç çocuk emmeden susar mı

Ö
öyle durumda direk bebegi cevirip sırtına vur canım kacan süt cıkar. Sagabilirsin bence buzluga atarsın fazla sütünü elbet lazım olur

Bizde çok yaşıyoruz bu durumu ben bi çözüm bulamadım hala.Rabbim korusun evlatlarımızı

Emzirince de hıçkırık tutuyor canım ben hiç biberon vermiyorum yine oluyor. Emzirince geçiyor bir iki yudum süt girince kursağına
İşte emziremediğim için
Cok şükür emziriosun bacım

Doyduğu anlamına geliyor canım benimki de çok sık hıçkırıyor
Aaa iyi bari.. Doymuş olduğunu anlarm

Benimde öyle doktora sorduk normal dedi biraz limonlu su iyi gelir ama emzirmekte geciriyor
Limonlu suya cesaret edemem sanırım

kızlar bebişim doğdu darısı diğer doğum yapmayan arkadaşlara
Cnmmmmm üzgünüm anahtarı sana veremiorm
Artk ikinci bebeye inşallah
Gözün aydınnnn
Allah analı babalı büyütsün

Benim öyle olunca sağıyorum yoksa boğulacak korkusu aklımı çıkartıyor

Cocugumu emzircek yer kalmadi ya yatak odasinda ya da ofisime iniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…