2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canim ben henuz dogum yapmadim tecrubesizim ama emzirme konusunda arastirma yaparken sütün tazyikli gelmesi durumunda yatarak emzirin önerisini okumustum hep. sirt ustu uzanıp bebisi de gogsune yatirip emzirmekten bahsediyorlardi. Birde oyle dene istersen, insallah ise yarar

Allah kimseyi emmeme problemi sınamasın

Ben emmeyi geçtim tmm emmesin
Ama göğsümü sağmak istiorm
Cok acı çekiorum
Kuzum dedigimi yapmadin mı benimde aynıydı sertti ve emmiyodu komşum resmen hamur yoğurur gibi yogurdu goguslerimi şimdi yumuşacık oldu pes etme emzirmeyi dene biberonla veriyordum ben sagdıgimı loop içiyordu goguste emerken saydığımız sütten çay kaşığıyla üstten dikkatlice göğsüme akıttık aldı gogsumu
Biberonla hazıra bol bol alışınca göğüste az gelince beğenmiyorlar bol bol gelcek ilk hafta öyleydik şimdi göğüste uyuyoz sürekli istiyor benim cadı sen pes etme çenesi kuvvetlenince cork cork emer o

kizlar aventin makinesini denediniz mi ? ben oglumda almistim. tabi 1 yaslarinda falan iken. disarda oldugum icinneve sut birakmam gerekiyodu. simdi evdeyim. kizim 1 haftalik oldu. 3. gun goguslerim tas gibu oldu. ikisini de aventle sagdim. epey rahatladim. eger denemediyseniz tavsiye ederim

Kızlar hastaneye Yatisim yapıldı. Yarın planlanıyordu. Nst ye girdim. Düzenli sancılarım çıktı. Tabi ben ufacik sancılar dışında pek bişey hissetmedim. Hatta boşuna takiyorlar şu nst yi diye soylendim
Düzenli sancılarım çıktı akşam 5-6 gibi sezeryana alinacagim. 11 de kahvaltı, 12 gibi de karpuz yemiştim. Bi sıkıntı olur mu sizce? Heyecandan tele bile bakasim gelmiyor. Bunlari zor yaziyorum.. iyiki bugüne alındı yoksa stresten uyuyamazmisim ben
Lütfen dua edin bana kızlar.

Banada emzirme danışmanı öyle yaptii köyü renkli bolum çok yumuşak olacakmış elinle kavradıkça gelecekmis çok yumuşak olması lazimiss onun için sağmak lazım

Hayırlı olsun canımm

Hayrli olsun canm gozun aydn

Gözünaydın canım sağlıkla sıhhatle büyüsün yavruş

Gözün aydın canımmm

Allah analı babalı büyütsün

Oy canım dün böyle yazmıştın panik oldum demek ansızın geliveriyor gerçi maceran dün gece başlamış

Hadi masallahh hanı sancin yokdu daha doğurmazdın öyle müsait olduğun zaman bize anlat ayrıntılı

Ayy inanmıyorum. Allah sağlık sıhhat versin canım. Gözün aydin Sana yetiscem galiba ben de. Beni de alacaklar bugün
kızlar hepinize teşekkür ederim doğum hikayemi altta anlatıyorum

Sorun olacağını düşünmüyorum ben aksma 17.30 gibi yemek yemiştim 21 45 de sezeryan alındım sadece ilacımı sordular ecopirin kullanmıştım onun için genel anestezi yaptılar

4-5 saatlik açlık yeterli demişlerdi bana. Ben de senin gibiydim 9da kahvaltı yaptım 10da kontrole gittim 14.30da doğuma aldılar bi sıkıntı olmamıştı. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz

benim oğluş başından beri hep hareketliydi Öyle böyle degil can acıtan cinsten dün ciddi anlamda hareketsiz olduğunu farkettim uyuodur diye endişeye vermedim ama gece bunun sevdiği meyveleri gofreti fln yedim yine hareket etmeyince drma yazdım o da nstye yönlendirdi gece nst çekildi 70-80 civarı düzenli sancı vardı bebek kalp atışları düşüktü hiç açılmam yoktu. sabaha kadar durduk nst çektiler açılmaya baktılar en son sabah drum bi seçim yapmamı istedi suni sancı ya da sezeryan Bende suni deneyelim dedim Denedik düzenli ve şiddetli sancılarım geldi yine açılmam olmadı ve oğlumun kalbi malesef sancıları kaldırmadı teyzeleri çok çok düştü nabzı acil sezeryana aldılar Kaka yapmış ve kordonu dolanmış İyiki sezeryana alinmissn dediler

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Allah korumuş insan nasıl korkuyor dimi rabbime emanet olsun saglicakla dogduya gerisi bos

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah

Ay o dikisler ınsallah cabuk gecer ben daha toplayamadim 2 haftadir kendimi
Benimki o kadar agrili degil canim ilk iki gün disinda. Simdi düsmesini bekliyorum. Insallah gecer seninki bir an önce
Tam günündemi geldi yoksa erkenmk
39+0 da canim
Insallah bendede böyle rahar olur yanvallaaaa. Cok güzel bir dogum olmus
Insallah canimm
Canim bu arada doguma yakin assiri fazla akintin oldumu? Dün ve bugün bayadir akintim var. Cok fazla
Asiri degildi ama olmustu baya hatta süphelenmistim nisan mi diye ama emin olamadim cünkü sadece seffaf akintiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…