Cnm şehirdşnda arkadaşm memlekete gelior. Yarn hatayda olurlarArkadasın lansinoh pompa getircekti canım onla denedin mi
Canim ben henuz dogum yapmadim tecrubesizim ama emzirme konusunda arastirma yaparken sütün tazyikli gelmesi durumunda yatarak emzirin önerisini okumustum hep. sirt ustu uzanıp bebisi de gogsune yatirip emzirmekten bahsediyorlardi. Birde oyle dene istersen, insallah ise yararEmzirirken üç defa boğulma tehlikesi geçirdik dün gece aklım çıktı Sütümü kontrol edemiyorum resmen fışkırıyor kafam allak bullak uykusuzum yorgunum çok şükür bir şey olmadı ama mosmor oldu yavrum ne yapacağını şaşırdım kucağımda ordan oraya koştum Allah korusun l. Sağsam fazla sütü daha artar diyorlar ne yapacağım bebeğin kafasini olabildiğince dik tutmaya çalışıyorum tavsiyesi olan var mı çok çaresizim
Kuzum dedigimi yapmadin mı benimde aynıydı sertti ve emmiyodu komşum resmen hamur yoğurur gibi yogurdu goguslerimi şimdi yumuşacık oldu pes etme emzirmeyi dene biberonla veriyordum ben sagdıgimı loop içiyordu goguste emerken saydığımız sütten çay kaşığıyla üstten dikkatlice göğsüme akıttık aldı gogsumuAllah kimseyi emmeme problemi sınamasın
Ben emmeyi geçtim tmm emmesin
Ama göğsümü sağmak istiorm
Cok acı çekiorum
kizlar aventin makinesini denediniz mi ? ben oglumda almistim. tabi 1 yaslarinda falan iken. disarda oldugum icinneve sut birakmam gerekiyodu. simdi evdeyim. kizim 1 haftalik oldu. 3. gun goguslerim tas gibu oldu. ikisini de aventle sagdim. epey rahatladim. eger denemediyseniz tavsiye ederimİşte benmki emmedi emmio..
Makina sağsa yine biberonla veririm diorm
Ama olan sütün geri çeknesi zoruma gider
Allah analı babalı büyütsün cnm.. Aynı sorunu bende yaşıorm evdeki makina çekmedi
Ama hastanedeki makinada çekmedi
Sende makina duruomu?
Duruosa bana özelden fotosunu atabilirsin tarzını merak ettm.. Yani bende hastanedeki bile çekmedi
Çıldırcam
Şimdi emiomu?
Off niye böyle oldu valla üzüldüm senin adına. Yarin bir genel cerraha falan mı gitsen . Süt kanalların mi tıkandı acabaAllah kimseyi emmeme problemi sınamasın
Ben emmeyi geçtim tmm emmesin
Ama göğsümü sağmak istiorm
Cok acı çekiorum
Hadi masallahh hanı sancin yokdu daha doğurmazdınkızlar bebişim doğdudarısı diğer doğum yapmayan arkadaşlara
Ayy inanmıyorum. Allah sağlık sıhhat versin canım. Gözün aydinkızlar bebişim doğdudarısı diğer doğum yapmayan arkadaşlara
Banada emzirme danışmanı öyle yaptii köyü renkli bolum çok yumuşak olacakmış elinle kavradıkça gelecekmis çok yumuşak olması lazimiss onun için sağmak lazımKuzum dedigimi yapmadin mı benimde aynıydı sertti ve emmiyodu komşum resmen hamur yoğurur gibi yogurdu goguslerimi şimdi yumuşacık oldu pes etme emzirmeyi dene biberonla veriyordum ben sagdıgimı loop içiyordu goguste emerken saydığımız sütten çay kaşığıyla üstten dikkatlice göğsüme akıttık aldı gogsumu
Biberonla hazıra bol bol alışınca göğüste az gelince beğenmiyorlar bol bol gelcek ilk hafta öyleydik şimdi göğüste uyuyoz sürekli istiyor benim cadı sen pes etme çenesi kuvvetlenince cork cork emer o
Hayırlı olsun canımm
Hayrli olsun canm gozun aydn
Gözünaydın canım sağlıkla sıhhatle büyüsün yavruş
Gözün aydın canımmm
İşte emziremediğim için
Cok şükür emziriosun bacım
Aaa iyi bari.. Doymuş olduğunu anlarm
Limonlu suya cesaret edemem sanırım
Cnmmmmm üzgünüm anahtarı sana veremiorm
Artk ikinci bebeye inşallah
Gözün aydınnnn
Allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün
Oy canım dün böyle yazmıştın panik oldum demek ansızın geliveriyor gerçi maceran dün gece başlamış
Hadi masallahh hanı sancin yokdu daha doğurmazdınöyle müsait olduğun zaman bize anlat ayrıntılı
kızlar hepinize teşekkür ederim doğum hikayemi altta anlatıyorumAyy inanmıyorum. Allah sağlık sıhhat versin canım. Gözün aydinSana yetiscem galiba ben de. Beni de alacaklar bugün
Sorun olacağını düşünmüyorum ben aksma 17.30 gibi yemek yemiştim 21 45 de sezeryan alındım sadece ilacımı sordular ecopirin kullanmıştım onun için genel anestezi yaptılarKızlar hastaneye Yatisim yapıldı. Yarın planlanıyordu. Nst ye girdim. Düzenli sancılarım çıktı. Tabi ben ufacik sancılar dışında pek bişey hissetmedim. Hatta boşuna takiyorlar şu nst yi diye soylendim
Düzenli sancılarım çıktıakşam 5-6 gibi sezeryana alinacagim. 11 de kahvaltı, 12 gibi de karpuz yemiştim. Bi sıkıntı olur mu sizce? Heyecandan tele bile bakasim gelmiyor. Bunlari zor yaziyorum.. iyiki bugüne alındı yoksa stresten uyuyamazmisim ben
Lütfen dua edin bana kızlar.
4-5 saatlik açlık yeterli demişlerdi bana. Ben de senin gibiydim 9da kahvaltı yaptım 10da kontrole gittim 14.30da doğuma aldılar bi sıkıntı olmamıştı. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hastaneye Yatisim yapıldı. Yarın planlanıyordu. Nst ye girdim. Düzenli sancılarım çıktı. Tabi ben ufacik sancılar dışında pek bişey hissetmedim. Hatta boşuna takiyorlar şu nst yi diye soylendim
Düzenli sancılarım çıktıakşam 5-6 gibi sezeryana alinacagim. 11 de kahvaltı, 12 gibi de karpuz yemiştim. Bi sıkıntı olur mu sizce? Heyecandan tele bile bakasim gelmiyor. Bunlari zor yaziyorum.. iyiki bugüne alındı yoksa stresten uyuyamazmisim ben
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahbenim oğluş başından beri hep hareketliydi Öyle böyle degil can acıtan cinstendün ciddi anlamda hareketsiz olduğunu farkettim uyuodur diye endişeye vermedim ama gece bunun sevdiği meyveleri gofreti fln yedim yine hareket etmeyince drma yazdım o da nstye yönlendirdi gece nst çekildi 70-80 civarı düzenli sancı vardı bebek kalp atışları düşüktü hiç açılmam yoktu. sabaha kadar durduk nst çektiler açılmaya baktılar en son sabah drum bi seçim yapmamı istedi suni sancı ya da sezeryan Bende suni deneyelim dedim Denedik düzenli ve şiddetli sancılarım geldi yine açılmam olmadı ve oğlumun kalbi malesef sancıları kaldırmadı teyzeleri çok çok düştü nabzı acil sezeryana aldılar Kaka yapmış ve kordonu dolanmış İyiki sezeryana alinmissn dediler
Allah korumuşbenim oğluş başından beri hep hareketliydi Öyle böyle degil can acıtan cinstendün ciddi anlamda hareketsiz olduğunu farkettim uyuodur diye endişeye vermedim ama gece bunun sevdiği meyveleri gofreti fln yedim yine hareket etmeyince drma yazdım o da nstye yönlendirdi gece nst çekildi 70-80 civarı düzenli sancı vardı bebek kalp atışları düşüktü hiç açılmam yoktu. sabaha kadar durduk nst çektiler açılmaya baktılar en son sabah drum bi seçim yapmamı istedi suni sancı ya da sezeryan Bende suni deneyelim dedim Denedik düzenli ve şiddetli sancılarım geldi yine açılmam olmadı ve oğlumun kalbi malesef sancıları kaldırmadı teyzeleri çok çok düştü nabzı acil sezeryana aldılar Kaka yapmış ve kordonu dolanmış İyiki sezeryana alinmissn dediler
Hayırlı olsun canım. Sağlıcakla büyüt bebisinikızlar bebişim doğdudarısı diğer doğum yapmayan arkadaşlara
Yok be adam salataliginin kabugu soyulmamis diye kocama soyaydin diyorBen herkesin içinde açıp emziriyorum valla utanması gereken biz değiliz onlar. Nerde rahatsam orda emziririm kalkıp gitsinler bi zahmet.
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallahKızlar hastaneye Yatisim yapıldı. Yarın planlanıyordu. Nst ye girdim. Düzenli sancılarım çıktı. Tabi ben ufacik sancılar dışında pek bişey hissetmedim. Hatta boşuna takiyorlar şu nst yi diye soylendim
Benimki o kadar agrili degil canim ilk iki gün disinda. Simdi düsmesini bekliyorum. Insallah gecer seninki bir an önceAy o dikisler ınsallah cabuk gecer ben daha toplayamadim 2 haftadir kendimi
39+0 da canimTam günündemi geldi yoksa erkenmk
Insallah canimmInsallah bendede böyle rahar olur yanvallaaaa. Cok güzel bir dogum olmus
Asiri degildi ama olmustu baya hatta süphelenmistim nisan mi diye ama emin olamadim cünkü sadece seffaf akintiydiCanim bu arada doguma yakin assiri fazla akintin oldumu? Dün ve bugün bayadir akintim var. Cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?