Onla alakasi var midir ki. Benim hemoglobin normal ki cidden cok iciyordum. Yani cok da sigaradan degildir gibime geliyor ya.Bende 2 ay oldu icmeyelu ama keske hic icneseymisim hemoglobinim cok yuksek
Ne kadar oldu icmeyeli?içmiyorum ama çok zorlanıyorum doğmamış bebeğimden soğuyorum
Doktorum evde sigara icen var mi dedi esim patlak dari sigarayi daha yeni birakti dediOnla alakasi var midir ki. Benim hemoglobin normal ki cidden cok iciyordum. Yani cok da sigaradan degildir gibime geliyor ya.
Masallah sana da Allah nazardan saklasin, bi daha hic icme insaallah
Canin sigara isteyince aklina dustu ya hemen kalk dis fircala bir daha mi istedi hemen su ic yudum yudum 5 dk dayaninca gecip gidiyor ınan ben 12 13 senedir aralıksız icen biriyim dusun
Allah yardımcımız olsun cnm. Takma bosver... Allaha havale etDuzeltemem belki ama bundan sonra eskisi gibi olmiycam kesinlikle konusmicam
Doktorum evde sigara icen var mi dedi esim patlak dari sigarayi daha yeni birakti dedioyuzden sigaradan dedim
Bebegini dusuneceksin kendinden cok suan o caresiz sana muhtac sigara zevkdir onun kucuk bedenine nasil o zararli seyi verebilirsin ki bu sekilde dusun iyi gelir igrenirsin sigaradanben de liseden beri içiyorum maalesef 9 geçse de içsem ama o kadar içmeyip tekrar başlamak da çok saçma ama etrafımda bırakan herkes doğumdan sonra başladı büyük konuşmamak lazım
24 saat oldu ben daha yeni öğrendim gebeliği öğrendikten sonra da içtim günde 4-5 tane artık içmiyim dedim ama zor öğrenir öğrenmez bırkanlar harikasınızNe kadar oldu icmeyeli?
Vallahi ben 4 5 gundur rahatim ilk ay tum gun aklimdaydi.
Cok sukur daha içmem heralde
Hmm demek olabiliyormus.
Olsun dusunme ona baglama cunku al sana ornek cok ictigim halde bende yuksek degil hemoglobin. Belki cok yuksek daglik yerlerde uzun zaman gecirdin yaz tatili gibi ondan olabilir bak maraton kosucularini daglara cikarirlar.
Hadi diyelim ki sigaradan, sukur ki birakmissin iste
Ben hamilelik dusundugum ay biraktim o ayda sukur hamile kaldim24 saat oldu ben daha yeni öğrendim gebeliği öğrendikten sonra da içtim günde 4-5 tane artık içmiyim dedim ama zor öğrenir öğrenmez bırkanlar harikasınız
Kızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Allah yardımcımız olsun cnm. Takma bosver... Allaha havaleDuzeltemem belki ama bundan sonra eskisi gibi olmiycam kesinlikle konusmicam
Ben de 8 senedir saglam iciyorum.ben de liseden beri içiyorum maalesef 9 geçse de içsem ama o kadar içmeyip tekrar başlamak da çok saçma ama etrafımda bırakan herkes doğumdan sonra başladı büyük konuşmamak lazım
Sen de harikasin dik dur dayan insaallah24 saat oldu ben daha yeni öğrendim gebeliği öğrendikten sonra da içtim günde 4-5 tane artık içmiyim dedim ama zor öğrenir öğrenmez bırkanlar harikasınız
Valla ben de birakicaktim ilkinde hamile kalmam dedim kaldim çok şükür, kalmayaydim oteki ay birakicaktim ya da kendimi kandiriyodum bilmiyorum :))Ben hamilelik dusundugum ay biraktim o ayda sukur hamile kaldim
Ben marmara arastirma egitim hastanesinde yaptirdim sabah erkenden gittim ramdevuma zaten gebeler icin aliyorsun randevuyu, hastanede hic sira bekletmiyorlar hemen iceri aliyorlar.Kızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Kandiriyorsun canim bende oyleydim cunku bir gece esti bana da yoksa bende birakamazdim esim hala iciyor destekcimde yoktuValla ben de birakicaktim ilkinde hamile kalmam dedim kaldim çok şükür, kalmayaydim oteki ay birakicaktim ya da kendimi kandiriyodum bilmiyorum :))
Gunde en az 6 7 bardak kahve de iciyordum ben de... Bosver kafeinsiz kahveyi yaHem sigarasızlık hem kafeinsizlik (kola, kahve, çikolata) zor ühühühühü kafeinsiz kahve aldım o da kolestrolü yükseltiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?