2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende 2 ay oldu icmeyelu ama keske hic icneseymisim hemoglobinim cok yuksek
Onla alakasi var midir ki. Benim hemoglobin normal ki cidden cok iciyordum. Yani cok da sigaradan degildir gibime geliyor ya.
Masallah sana da Allah nazardan saklasin, bi daha hic icme insaallah

Onla alakasi var midir ki. Benim hemoglobin normal ki cidden cok iciyordum. Yani cok da sigaradan degildir gibime geliyor ya.
Masallah sana da Allah nazardan saklasin, bi daha hic icme insaallah
Doktorum evde sigara icen var mi dedi esim patlak dari sigarayi daha yeni birakti dedi oyuzden sigaradan dedim

Canin sigara isteyince aklina dustu ya hemen kalk dis fircala bir daha mi istedi hemen su ic yudum yudum 5 dk dayaninca gecip gidiyor ınan ben 12 13 senedir aralıksız icen biriyim dusun

ben de liseden beri içiyorum maalesef 9 geçse de içsem ama o kadar içmeyip tekrar başlamak da çok saçma ama etrafımda bırakan herkes doğumdan sonra başladı büyük konuşmamak lazım

Doktorum evde sigara icen var mi dedi esim patlak dari sigarayi daha yeni birakti dedi oyuzden sigaradan dedim

Hmm demek olabiliyormus.
Olsun dusunme ona baglama cunku al sana ornek cok ictigim halde bende yuksek degil hemoglobin. Belki cok yuksek daglik yerlerde uzun zaman gecirdin yaz tatili gibi ondan olabilir bak maraton kosucularini daglara cikarirlar.
Hadi diyelim ki sigaradan, sukur ki birakmissin iste

ben de liseden beri içiyorum maalesef 9 geçse de içsem ama o kadar içmeyip tekrar başlamak da çok saçma ama etrafımda bırakan herkes doğumdan sonra başladı büyük konuşmamak lazım
Bebegini dusuneceksin kendinden cok suan o caresiz sana muhtac sigara zevkdir onun kucuk bedenine nasil o zararli seyi verebilirsin ki bu sekilde dusun iyi gelir igrenirsin sigaradan

Ne kadar oldu icmeyeli?
Vallahi ben 4 5 gundur rahatim ilk ay tum gun aklimdaydi.
24 saat oldu ben daha yeni öğrendim gebeliği öğrendikten sonra da içtim günde 4-5 tane artık içmiyim dedim ama zor öğrenir öğrenmez bırkanlar harikasınız

Cok sukur daha içmem heralde

Ben devlet hastanesinde yaptirdim 3 bucuk gibi gittim kimse yoktu . Danismaya dr un verdigi tahlil listesini gosterdim yaptirabilir miyim dedim kadin dogum sekreterine yolladi o bakti olir dedi giris yapti sabah gelip ac kan vermen lazim dedi
Girisimi.o gun yaptirip ertesi sabah 8 bucukta gidip kan verdim . Cogu poliklinik kapali oldugu icin hastane sakindi girmem cikmam.5 dk surdu

Ben de 8 senedir saglam iciyorum.
Dogurduktan ve bebegi buyuttukten sonra donersem donerim kime ne.
Ama simdi icimde emanet var. Bile bile icmek istemem. Allah da guc verir insaallah icmeyiz. Kimseyi de kinamam cok zor bir is ama iste dayanmak lazim.

Soda ic gunde 1 tane cok kriz gelince, siler atar krizi.
Gunde 1 2 tane (daha fazla onermiyorlarmis) karanfil at agzina. Yani 1 tane at o bitince 1 tane daha at kriz gelirse. Vallahi ise yariyor bu ikisi.
Ve booll bool su. Ben galiba 3 4 litre iciyorum seker hastasi miyim diye korkuyorum ama cok isime yariyor

Hem sigarasızlık hem kafeinsizlik (kola, kahve, çikolata) zor ühühühühü kafeinsiz kahve aldım o da kolestrolü yükseltiyormuş

Ben marmara arastirma egitim hastanesinde yaptirdim sabah erkenden gittim ramdevuma zaten gebeler icin aliyorsun randevuyu, hastanede hic sira bekletmiyorlar hemen iceri aliyorlar.
Uygun olarak bildigim bi ozel hastane var maltepe camii var ya onun altinda ozel maltepe tıp merkezi. Bi ara sor istersen fiyati uygun buranin genelde.

Arkadaşlar telefondan yazarken gidiyor yazılarım
Herkesi tek tek alıntılıyorım ama bi bakmışım gitmiş yazılar...

Valla ben de birakicaktim ilkinde hamile kalmam dedim kaldim çok şükür, kalmayaydim oteki ay birakicaktim ya da kendimi kandiriyodum bilmiyorum :))
Kandiriyorsun canim bende oyleydim cunku bir gece esti bana da yoksa bende birakamazdim esim hala iciyor destekcimde yoktu

Hem sigarasızlık hem kafeinsizlik (kola, kahve, çikolata) zor ühühühühü kafeinsiz kahve aldım o da kolestrolü yükseltiyormuş
Gunde en az 6 7 bardak kahve de iciyordum ben de... Bosver kafeinsiz kahveyi ya cidden kahve tadini da unut ben simdiye kadar 1 bardak sutlu ictim.
İkisi birbirini hatirlatiyor birakmisken ikisini de birak.
Simdi 4 5 gundur sigara pek asssiri aklima gelmiyor ama kahveyi ozledim onu da diyorum ki 4. 5. Ayda turk kahvesi icerim bisy olmaz :) ama baktim sigarayi hatirlatiyo icmem.
Ama kahve yaninda tatli da istiyo insan yaa. Hele bi gecsin de su tehlikeli aylar, Allah saglikla ilerletirse artik insaallah o zaman icerik ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…