2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar merhaba çok sayfa birikmiş okuyamadım vallahi ben dün akşam iğne vuruldum ama lekelenmem kesilmedi yaa kesilmesi gerekmezmiydi üstelik pembeye döndü

Kızlar merhaba çok sayfa birikmiş okuyamadım vallahi ben dün akşam iğne vuruldum ama lekelenmem kesilmedi yaa kesilmesi gerekmezmiydi üstelik pembeye döndü
Yoğun olarak mi geliyor canım eğer çok değilse endişelenme benim hep var doktor daha bugün normal dedi onemsemedi bile. Kesenin durumu daha önemli normalse sıkıntı yoktur

Cnm mümkün olduğu sürece sadece lavobaya ve banyoya kalk eşinde bu süreçte sana destek olsun çok dikkat et çok hareket etme inş bişey olmaz cnm

kzlrgn05 beni de listeye ekler misin cnm sat 29 Ekim yaş 27, 2.çocuk, Sehir adıyaman, tahmini doğum 5 agustos fakat sezeryan olacagı için temmuza denk geliyor

Çok sevindim cevabınız için. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bi bebeğimi kaybettim. Bende kan pihtilasmasi var genetik test yapıldı. O yüzden çok tedirginim. Içimi rahattnz çok sagolun
Ne demek içinizi rahat tutun hep olumlu düşünün hissediyor bence onlar Bilimsel araştırmalara göre de hamileliğini stressiz, mutlu, pozitif geçiren annelerin bebekleri çok mutlu ve güleryüzlü oluyormuş O yüzden ben hep iyiye yoruyorum herşeyi.

Slm kizlar.ben gecen hafta gittim dr a keseyi gorduk bu hafta yine cagirmisti.bugun gittik kese var içinde pirinç tanesi buyuklugunde oluşumda var ama kalp atışı duyamadik.haftaya birdaha çağırdı.kalp atişı duymazsak mecbur kürtaj dedi cok uzuldük hayırlısi artik bekliycez

Kızlar bişey sorucam 6+2 de kalp atışı duyulur mu acaba cuma ya randevu alacaktım ama dolu görünüyor çarşamba var sadece alsam mı bir hafta daha mı beklesem sürekli gitmekte istemiyorum hastalık var diye
Ben tam 6+0 da duydum canım duyulabilir senin de belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…