Cnm benim iğneden 2 gün sonra yavaş yavaş kesilmeye başladı bı anda olmaz zatenKızlar merhaba çok sayfa birikmiş okuyamadım vallahiben dün akşam iğne vuruldum ama lekelenmem kesilmedi yaa kesilmesi gerekmezmiydi üstelik pembeye döndü
Canım ben de yalnızım ve böyle çok iyiyim. Kimseye söyleme niyetim yok şimdilik. Kim olursa olsun birinin herhangi bir yorumu moralimi bozar diye kendi başıma olmayı daha çok seviyorum. 3ayım dolunca anneme ve kız kardeşlerime söyliycem yeter. Mümkünse doğuma kadar kimseyi görmesem iyidir.Kızlar ben şehir dışındayım ailem burda değil evleneli de 5 ay oldu daha komşularla tam samimi olamadım. Birine gittim sadece . Şimdi de bulantım lsizligim olduğundan kimseyi cagiramiyorum kendimi çok yanliz hissediyorum sık sık ağlıyorum. Hamileligin de duygusal etkisi oldu tabi
Hastaneye gidip ilaç raporu yazdirirsan bana 10 kutu vermişlerdi.Iyi akşamlar kızlar. Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bi sorum olcak. Eczaneye gittiğinizde kaç kutu iğne alabiliyorsunuz.sgk sadece bir kutusunu karsiliyomus o yüzden 10 günde bir sağlık ocağına gidip iğne yazdırmam gerekiyormus çok saçma değil mi
Tatlim bn kullaniyorum doktorum bna rapor cikartti 1yillik hm bn soylemeden hmn rapor yazdi s3nde bi doktorunla konus bn enox4000 ve ecopirin1500 kullanyomIyi akşamlar kızlar. Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bi sorum olcak. Eczaneye gittiğinizde kaç kutu iğne alabiliyorsunuz.sgk sadece bir kutusunu karsiliyomus o yüzden 10 günde bir sağlık ocağına gidip iğne yazdırmam gerekiyormus çok saçma değil mi
Aynı programı kullanıyoruz ben de aynı şekilde acayip mutlu oluyorum mesajlar geldiğinde. Hatta dört gözle bekliyorumKizlar bı hamilelik takvimi uygulaması indirdim iki gündür bana böyle mesajlar geliyo çok mutlu oluyorum bebeğimi hissedebiliyorum
Nasıl cikartiliyo rapor. Doktora söyledim biz vermiyoruz rapor dediHastaneye gidip ilaç raporu yazdirirsan bana 10 kutu vermişlerdi.
Hcg cok guzel yukselmis sizin masallahBen 5inde gidicem 6+0 oluyor belki 7. Hafta tekrar çağırır
Ben de ENOX kullanıyorum. Kızımda aylık alabiliyodum 4 sene önce raporum da yoktu. Bunda 10 günlük veriyolarmis sadece.herkese rapor veriyolar mi bende cikarttirayim hemen. Bu virüs zamanında boyna boyna çıkmayalım disariTatlim bn kullaniyorum doktorum bna rapor cikartti 1yillik hm bn soylemeden hmn rapor yazdi s3nde bi doktorunla konus bn enox4000 ve ecopirin1500 kullanyom
Bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söylemiş iğne vermişti rahatlatacak dedi. Hapta kullanma dedi ama ne ağrım geçti ne lekelenmemGecmis olsun canim doktora gitmistin ne demisti leke hususunda
Canım peçeteyle sildiğimde peçete komple leke oluyor bazen bazanse daha azYoğun olarak mi geliyor canım eğer çok değilse endişelenme benim hep var doktor daha bugün normal dedi onemsemedi bile. Kesenin durumu daha önemli normalse sıkıntı yoktur
Tam olarak ne zaman geçer canımCnm mümkün olduğu sürece sadece lavobaya ve banyoya kalk eşinde bu süreçte sana destek olsun çok dikkat et çok hareket etme inş bişey olmaz cnm
Insallah geçer biran once benimde karin kasik ağrımoluyorBebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söylemiş iğne vermişti rahatlatacak dedi. Hapta kullanma dedi ama ne ağrım geçti ne lekelenmem
Canım peçeteyle sildiğimde peçete komple leke oluyor bazen bazanse daha az
Tam olarak ne zaman geçer canımböyle endişelenerek günleri geçirmek çok zor. Ailelere bile haber veremiyorum ya birşey olurda üzülürlerse diye
Bende öyleyim valla mesaj geldi eşime gösterdim direkmen geldi karnımı öptüAynı programı kullanıyoruz ben de aynı şekilde acayip mutlu oluyorum mesajlar geldiğinde. Hatta dört gözle bekliyorum
Ay nerde kuzum icermiYa disarda icse keske o zaman esin
Çok iyi anlıyorum seni canım inşallah herşey yolundadir boşuna endişe ediyoruzdur. Bir aydır psikolojim bozuldu resmen sabah kalkıyorum aynı akşam yatıyorum aynı gerçekten çok zor kaç defa doktora gittim bilmiyorum zaten korona var sadece iki defa acile gittim hep normal diyorlar ben de kaniksadim artık takmamaya çalışıyorumCanım peçeteyle sildiğimde peçete komple leke oluyor bazen bazanse daha az
Benim ilk bebek te düşük riski vardı sanırım 1 hafta sadece lavobaya ve banyoya kalktım bildiğin yatak döşek yattim ki bana progestan iğnesi ve ilaç vermişlerdi bebeğimi düşürmedim fakat 38. haftada ölü doğumla kaybettim. inş bebişin tutunur sana hiç üzülme cnm herseyin hayırlısıBebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söylemiş iğne vermişti rahatlatacak dedi. Hapta kullanma dedi ama ne ağrım geçti ne lekelenmem
Canım peçeteyle sildiğimde peçete komple leke oluyor bazen bazanse daha az
Tam olarak ne zaman geçer canımböyle endişelenerek günleri geçirmek çok zor. Ailelere bile haber veremiyorum ya birşey olurda üzülürlerse diye
Kan değerim düşmüş beta hcgm 750 olmusHadi hayirli haberlerle gelelim canim bende gidecegim yarin
Bugün kan testi verdim beta hcgm düşmüş 750 olmuşBeta hcg düzenli artmayıp kalp atışı duyan sonrasında sağlıklı gebeliği olan arkaadşları da gördük burda. Hamilelik başlı başına stres
Çarşamba yine bi randevum var bu sefer bu işin aslı astarı nedir gerçekten düzgün bir bilgi alayım bende rahatlayayımÇok iyi anlıyorum seni canım inşallah herşey yolundadir boşuna endişe ediyoruzdur. Bir aydır psikolojim bozuldu resmen sabah kalkıyorum aynı akşam yatıyorum aynı gerçekten çok zor kaç defa doktora gittim bilmiyorum zaten korona var sadece iki defa acile gittim hep normal diyorlar ben de kaniksadim artık takmamaya çalışıyorum
Yaa çok üzüldüm Allahım ne yaparsak yapalım takdir rabbiminBenim ilk bebek te düşük riski vardı sanırım 1 hafta sadece lavobaya ve banyoya kalktım bildiğin yatak döşek yattim ki bana progestan iğnesi ve ilaç vermişlerdi bebeğimi düşürmedim fakat 38. haftada ölü doğumla kaybettim. inş bebişin tutunur sana hiç üzülme cnm herseyin hayırlısı
Doktoruna söyledin mi canım ? Ya da başka bi hastanede mi yaptın diğer tahlili ?Bugün kan testi verdim beta hcgm düşmüş 750 olmuş
Doktor ne dedi bu durumunaKan değerim düşmüş beta hcgm 750 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?