2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Eşim birazdan götürecek tekrar yapcak insaAllah. Takdiri ilahi .. imtihan kimi ister olmaz kimine verir istemez.
Biz de iki buçuk yıldır uğraşıyoruz canım aşılama ile oldu çok yıpratıcı gerçekten rabbimin imtihanı bize de böyleymiş inşallah ferahlara kavuşursun bebisine en kısa sürede gebe kalırsın canim

Hakkinda hayırlısı olsun kuzum genetik test yaptırmış miydin. 4 kere kimyasal az değil

Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah size neden oldu peki benim de lekelenmem var senin de mi öyleydi seni uzmeyecekse
Sagol cnm suan 3 yasında Bi oğlum var cnm şimdi de hamileyim inş saglıklı Bi şekilde ilerler ilk bebegi 38. haftada kordon dolanması dan dolayı kaybettim yanilmiyorsam 8yada 11. haftalarda lekelenmem olmustu ama öyle pembe si değildi yerleşme kanaması gibiydi 1 hafta yatarak ve iğne olduktan sonra 38. haftaya kadar geldi ama işte kaybettim o yüzden hakkında hayırlısı cnm inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur

Bugün kan testi verdim beta hcgm düşmüş 750 olmuş
Canım hiç üzülme. Benimde 2.düşük çıkmıştı belki hatırlayan vardır. Hemen doktorum tekrarlattırdı testi ve bazen böyle hatalar çıkabileceğini ve özellikle 2.teste düştüğü görünüyorsa tekrarlatıyorlar testi. Mutlaka tekrar ettir hiç bozma moralini

Ay insallah arkadasinda oyledir yanlistir test sonucu

İnsaAllah canim inşaallah. Ben 14 Kasım'da öğrendim 150 çıktı şimdiye kadar bekledim. En son salı 1200 du şimdi 750 bence senin gibi olmayabilir ama Allah'tan ümit kesilmez güzel düşüncen için teşekkür ederim

Amin insaAllah canım rabbim seninde sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin insaAllah.

İstemedi doktor. Zaten dün başka doktora gittim onu değiştim . Çünkü genetik test bile istemedi iki yıldır ondayim hala böyle şeyler yaşıyorum.
Çok tuhaf. Istemesi lazımdı. Dis gebelik olmasın da. En azından kimyasal daha masum. Korunma bile vermiyolar kimyasalda.

Oh ne güzel. Ben de sürekli çıkmak istemiyorum elimde baya olsun istiyorum. Sonuçta 9 ay kullanıcaz. Ama neden vermedi anlamadım ya. Kadın doğumcu mu verdi sana yoksa heyete falan mı girdin
Kadin dogumcu verdi cnm arastrma hastanesinde prof veren elimde tahlil sonucum vardı gosterdm hmn rapor yazayorum zorlanma dedi yazdi sagolsun

Nasip canım benim ama gerçekten içini ferah tut o hissi çok net yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama bak dediğim ihtimal gerçekten önemli sen testini yaptır içini ferah tut

Kadin dogumcu verdi cnm arastrma hastanesinde prof veren elimde tahlil sonucum vardı gosterdm hmn rapor yazayorum zorlanma dedi yazdi sagolsun
Ne güzel benim doktorum direkt sağlık ocağına git 10 günde 1 yazdır dedi. Savdı resmen. Pahalı da bi iğne. O zaman pıhtılaşma sonucumu alip başka doktora gideyim

Yaa kıyamam eminim çok zordur canım bebeğim yok ama anlayabiliyorum inşallah kısa zamanda atlatırsın normal düzenine dönersin
İnşallah sende atlatırsın canım benim sen ne zaman doktora gideceksin
iğrenç

Sagol cnm o bebeğimden 2 ay sonra hamile kaldım ve 2017 temmuzda oğlumu kucağıma aldım suan 3 yasında çok sükür .bugün ki teste göre hamileyim inş saglıklı Bi şekilde ilerler
Oy ne güzel Allah size bağışlasın onu. Benimde 2016 lı oğlum var O da 2 tur boynuna kordon dolanmıştı. Son dönemlerde riskli oluyor malesef
Eşim birazdan götürecek tekrar yapcak insaAllah. Takdiri ilahi .. imtihan kimi ister olmaz kimine verir istemez.
Öyle olsa dahi yine de Üzülme canım kimyasal gebelik, sağlıklı gebelik olması için ortam hazırlıyormuş. Ama 4 kere üst üste kimyasal nedeninin belkide araştırılması lazım. Yarın doktorunla inşallah bunları konuşmana gerek kalmaz bebeğin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…