2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet başka hastanede yaptırdım. Söyledim şimdi yazdım biyokimyasal gibi duruyo dedi ama 1200 du salı gunu artması baya lazımdı şuan yarışı okdr fark olmaz
Hastaneden dolayı değer farkı olabilir mi doktora sordun mu ? Endişelenme canım en doğru bilgiyi doktordan alırsın

Çarşamba yine bi randevum var bu sefer bu işin aslı astarı nedir gerçekten düzgün bir bilgi alayım bende rahatlayayım belim, kasığım ağrıyor. Çocuk ilgi bekliyor çok zor

Yaa kıyamam eminim çok zordur canım bebeğim yok ama anlayabiliyorum inşallah kısa zamanda atlatırsın normal düzenine dönersin

Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah size neden oldu peki benim de lekelenmem var senin de mi öyleydi seni uzmeyecekse

Canım önceki betani bu betani yaptirdigin yerde mi yaptırdın iki gün sonra yine ver. Çok üzüldüm rabbim inşallah hakkında hayırlısını versin
Dört kimyasal yaşadım sevinmiştim hiç bukdr artmamisti ilkkez 1200 e geldim 75 üstüne cikmamistim farklı hastanede yaptırdım ama salı 1200 çıkmıştı 4800 çıkması lazımdı bukdr labarutuvar farkı olmaz

iğrenç
Sagol cnm o bebeğimden 2 ay sonra hamile kaldım ve 2017 temmuzda oğlumu kucağıma aldım suan 3 yasında çok sükür .bugün ki teste göre hamileyim inş saglıklı Bi şekilde ilerler

Sen yinede aynı yerde yinele canım inşallah Rabbimden ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…