Canım beta değerini ne zaman yaptın bilmiyorum ama aklını böyle şeylerle meşgul etme. Benim adet günü yaptığım beta degerim 50iydi bakıldığında çok düşüktü ama kişiden kişiye değişiyor ve ben 2. Kere yaptırma gereği bile duymadım. Herşey Allahtan sen güzel düşün güzel ilerlesin Daha önce burada adetten sonra günlük ve yumurtlamadan sonra günlük beta değeri paylaşmıştım. Onu bulabilirsen yardımcı olur sana
Yumurtlamadan 13.gün beta 73 çıktı bi daha kan testi vermedim ama insan tecrübesiz olunca nasıl panik oluyomuş anlatamam Hemen konunuzu bulmaya çalışıcam teşekkür ederim
Yumurtlamadan 13.gün beta 73 çıktı bi daha kan testi vermedim ama insan tecrübesiz olunca nasıl panik oluyomuş anlatamam Hemen konunuzu bulmaya çalışıcam teşekkür ederim
Canım çok üzüldüm aklım sende kalmıştı ne yaptın diye inşallah önce kendi sağlığına kavuşursun sonra rabbim tez zamanda sağlıkla bebek nasip etsin inşallah
Beni çok duygulandırdın ne güzel insansın sen allah razı olsun rabbim tüm dualarını kabul etsin insaAllah rabbim ne isteğin varsa kabul etsin insaAllah
Benim de 25 Ekim haftaya perşembe için gün verdi doktorum biz sadece bu hafta keseyi görmüştük benek ve kalp atışı için önümüzdeki prş sanırım seninde o zaman duyulur canım
Bende dün kan verdim 73 çıktı pazartesi kadın doğuma gidicem ama korkuyorum dış gebelik olursa diye sağlıklı mıdır diye tecrübelerinizle bana da yardımcı olabilir misiniz adete göre 4 hafta falan
Allah razı olsun canım olur muu hepimiz anne olmaya çalışan insanlarız ve bu süreçler çok stresli kardeşin kardeşe duası olsun ki biraz yükün hafiflesin ben bunu büyük bir mutlulukla yaparım ne zaman istersen ne zaman isterseniz
Tam da bu zamanlar 8 haftalikken durdu canm ikiside kan pıhtılaşması çıktı test yaptırdım şimdi igne ve hap kullanıyorum insallah Allahim bu sefer yüzümüzu guldurur
Tam da bu zamanlar 8 haftalikken durdu canm ikiside kan pıhtılaşması çıktı test yaptırdım şimdi igne ve hap kullanıyorum insallah Allahim bu sefer yüzümüzu guldurur