2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yumurtlamadan 13.gün beta 73 çıktı bi daha kan testi vermedim ama insan tecrübesiz olunca nasıl panik oluyomuş anlatamam Hemen konunuzu bulmaya çalışıcam teşekkür ederim

Yumurtlamadan 13.gün beta 73 çıktı bi daha kan testi vermedim ama insan tecrübesiz olunca nasıl panik oluyomuş anlatamam Hemen konunuzu bulmaya çalışıcam teşekkür ederim
İnşallah yardımcı olur ekte ekledim. Tabloya göre normal görünüyor

Eklentiler

• 679AF711-A4AA-4D5F-9703-84F4BE731235.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 7887DA65-ABFC-40C8-A014-075519071065.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 45
Belki duyarsin canim 6.1de yani bugun gorduk kalbini dinlettir demek aklima hic gelmedi bile pit pit edince cocum
Ayyyy çok heyecanladımm inşallah duyarızz sen kaç haftalısın şimdi bat ne zamandı benim bat 23 ekim di

Allah razi olsun . Duaların kabul olsun seninde ne duan varsa. Aminn isteyen darda olan herkese rabbim nasip etsin
Canım çok üzüldüm aklım sende kalmıştı ne yaptın diye inşallah önce kendi sağlığına kavuşursun sonra rabbim tez zamanda sağlıkla bebek nasip etsin inşallah

Yaa çok geçmiş olsun canım
Teşekkürler Allah razı olsun canim

Allah razi olsun . Duaların kabul olsun seninde ne duan varsa. Aminn isteyen darda olan herkese rabbim nasip etsin

Teşekkürler Allah razı olsun canim
Ben yarın güzelce abdestimi alıp senin için yasin okuyacam canım inşallah bebeğin sağlıkla olur

Benim de 25 Ekim haftaya perşembe için gün verdi doktorum biz sadece bu hafta keseyi görmüştük benek ve kalp atışı için önümüzdeki prş sanırım seninde o zaman duyulur canım
Canım benimde 25 ekim di. Ben daha gitmedim doktora. Nekadarlik dedi sana

Bende dün kan verdim 73 çıktı pazartesi kadın doğuma gidicem ama korkuyorum dış gebelik olursa diye sağlıklı mıdır diye tecrübelerinizle bana da yardımcı olabilir misiniz adete göre 4 hafta falan
hiç endişelenme cnm inş saglıkla ilerler bebişin

Beni çok duygulandırdın ne güzel insansın sen allah razı olsun rabbim tüm dualarını kabul etsin insaAllah rabbim ne isteğin varsa kabul etsin insaAlla
Allah razı olsun canım olur muu hepimiz anne olmaya çalışan insanlarız ve bu süreçler çok stresli kardeşin kardeşe duası olsun ki biraz yükün hafiflesin ben bunu büyük bir mutlulukla yaparım ne zaman istersen ne zaman isterseniz

Tam da bu zamanlar 8 haftalikken durdu canm ikiside kan pıhtılaşması çıktı test yaptırdım şimdi igne ve hap kullanıyorum insallah Allahim bu sefer yüzümüzu guldurur
İnşallah canım saglıkla rabbim kucagına versin Bende de pıhtılaşma var korkuyorum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…