2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Merhabalar, herkesin gönlünce olsun, bebeklerimiz sağlıkla gelsin transferim bugün oldu, test tarihim 27 temmuz
Transferin hayırlı olsun canım İnşllah güzel haberler ile dönersin
Merhaba kızlar, benim 3. denememdi ve bugün test günümdü. Amh 0,41, yaş 35. Eşimde de spermler az, ileri hız düşük, morfolojisi azdı. Sanırım bu sefer oldu inşallah
Çok çok tebrik ediyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşllah

Hiç korkma canım bende de lekelenme oldu hatta en son kan geldi ama sonuç şimdilik çok iyi Senin ki de aynı benim gibi olacak inşallah

Senin test sonucun ne oldu sende dün yaptıracaktın?
Benim 229 çıktı cok şükür. 2 gün sonda6bi test daha yaptıracağım sonrasında benim de bayramdan sonra kontrolüm olur. Değerin kac çıktı? Senin de ikiz transfer yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam herhangi bi yorum yaptı mi doktorun?

İyi düşün lütfen sıkıca tutunsun bebeğin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allahım gönlündeki bebeğini hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte kucağına versin inşallah

Merhaba kizlar yarin test günüm dualarinizi bekliyrum sizlerde bnm duamdasinz pozitifleri görelim inş
İnşllah güzel haberler alırsın
Yaptırdım canım çok şükür iyi çıktı sonuç Bayramdan sonra keseye bakılacak. İnşallah onu da görebilirim. Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu ya

Hiç korkma canım bende de lekelenme oldu hatta en son kan geldi ama sonuç şimdilik çok iyi Senin ki de aynı benim gibi olacak inşallah
Çok sevindim pozitif olmasına transferin kaçıncı günü lekelenme başlamıştı sende. Bende bugün azaldı ama peçeteye halen kahve rengi geliyor testi hangi gün yaptın. Ben yarın 9. Günüm test yaptırsam erken mi acaba

128 çıktı test sonucu evet benim de iki tane transfer yapıldı. Doktor hamilesin çok güzel sonuç dedi ilaçlar aynen devam bayram sonrası da gel keseye bakalım dedi işte. Asıl test günüm 20 si aslında o yüzden korkmuştum ama iyi dedi doktor çok şükür

Canım peki lekelenmen nasıl geçti 7. Gün lekelendim ben de senin gibi bugün 8. Günüm azalmaya başladı ama halen peçeteye geliyor. Açık kahve rengi

6. Ve 7. Günde oldu bende sonra kesildi. Ben dayanamayıp 7. Gün yaptırdım testi doktor 9. Günde yapalım dedi onda da ikiye katlandı çok şükür. Bence yapabilirsin testi artık inşallah güzel sonuçlar alacaksın

İlaç flan değiştirdi mi doktor sende bende yarın yaptıracağım 9. Günümde benim tek embriyo ya oyüzden erkenden belli olmaz diye bekledim

Canım peki lekelenmen nasıl geçti 7. Gün lekelendim ben de senin gibi bugün 8. Günüm azalmaya başladı ama halen peçeteye geliyor. Açık kahve rengi
7. Gün en son kan geldi benden ama o gün kanım çok yoğunlaşmıştı üşüyordum çok fazla. kanımı zor aldılar test için akşamında da kan gelince deli oldum tabi. Ertesi gün suyu 3 lt ye çıkarttım ve bol bol yürüyüş yaptım kiraz yedim kan akışım düzelsin diye onlar iyi geldi sanırım kesildi sonrasında

Tamam canım bakalım yarın benden güzel haberler gelebilecek mi

İlaç flan değiştirdi mi doktor sende bende yarın yaptıracağım 9. Günümde benim tek embriyo ya oyüzden erkenden belli olmaz diye bekledim.
Tamam canım bakalım yarın benden güzel haberler gelebilecek mi
Yok ilaç değiştirmedi mevcuttakilere devam dedi aynı şekilde kullanıcam. Hadi inşallah iyi gelecek sonucun bence haber ver bize de

Merhabalar, 2 adet 3. gün embriyosu transferinin 5. Günde göğüs ağrısı -hassasiyeti başladı, yaşayan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…