- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Dimes %100 sıkma nar suyu var katkısız. Migroslarda, çağdaş marketlerde satılıyor. Tarım kredi marketlerde de dondurulmuş sıkma nar suları var.Ben de şuan 3 içiyorum. Paztesi kontrol bar inşallah iyi olur sonuç. Nar suyunu duymuştum. Katkısız olanını bulursam alıcam . Çok teşekkür ederim
Bu sabah işe gelirken market market gezdim tarım kredi de vardı sadece. Saat 9 da açılıyor dedi kız vermedi ya banaaDimes %100 sıkma nar suyu var katkısız. Migroslarda, çağdaş marketlerde satılıyor. Tarım kredi marketlerde de dondurulmuş sıkma nar suları var.
İnşallahhh hepimiz güzel haberler alalımmRica ederim güzel haberler almamız dileği, duası ile
Olmuş olmuş Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar, benim 3. denememdi ve bugün test günümdü. Amh 0,41, yaş 35. Eşimde de spermler az, ileri hız düşük, morfolojisi azdı. Sanırım bu sefer oldu inşallah
Meyve suyu sıkan yerlerden getirdi dün eşim haberiniz olsun onlara da bakın istersenizBu sabah işe gelirken market market gezdim tarım kredi de vardı sadece. Saat 9 da açılıyor dedi kız vermedi ya banaabiraz kızdım içimden ama kasa belki 9 dan önce açılmıyorsa günahını da almayım dedim. Çıkışta alıcam İnşallah. Yarın da kontrol var bakalım kaç olmuş endometrium
Meyve suyu sıkan yerlerden getirdi dün eşim haberiniz olsun onlara da bakın isterseniz
Keşke öyle yerler olsa burda yoktur ki. Ama bi araştırayım inşallahh bulabilirim. Çünkü en sağlıklısı o olur teşekkür ederimMeyve suyu sıkan yerlerden getirdi dün eşim haberiniz olsun onlara da bakın isterseniz
İnşallah bulursunuz, ben transfer sonrasındaki süreçteyim, havuç suyu da öneriliyor sanırım ben de burada forumda gördükten sonra eşime nar suyu da havuç suyu da aldırdım. Ararken bu da aklınızda olsunKeşke öyle yerler olsa burda yoktur ki. Ama bi araştırayım inşallahh bulabilirim. Çünkü en sağlıklısı o olur teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimMerhaba.Hayirlisi olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ben de aynı şekilde form da gördüğüm her şeyi yapmaya çalışıyorumİnşallah bulursunuz, ben transfer sonrasındaki süreçteyim, havuç suyu da öneriliyor sanırım ben de burada forumda gördükten sonra eşime nar suyu da havuç suyu da aldırdım. Ararken bu da aklınızda olsun
Çok çok teşekkür ederim :) inşallah her isteyen kavuşsun yavrusuna.Olmuş olmuş Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim 3. Deneme. Bir hafta sonra test günüm. Dualarınız beklerim. Kan testi de sağlıkla katlanır inşallahÇok çok teşekkür ederim :) inşallah her isteyen kavuşsun yavrusuna.
İlk 2 deneme negatif olduğunda nasıl kötü hissetmiştim. Benim gibi olan varsa denemeye devam etsin. İnşallah kavuşsun.
Benim 3. Deneme. Bir hafta sonra test günüm. Dualarınız beklerim. Kan testi de sağlıkla katlanır inşallah
Amin inşallahİnşallah sizinledir bebeğiniz :) arka arkaya sağlıkla doğuralımDualarım sizinle
Benimde aynı şekilde oldu tekrar . Artık dış dokuda da tahriş etmeye başladı tampon yapıyorum ama o bile acıtıyor artık derideki hassasiyetten dolayıBende de ilk girişte bir acıyla giriyor,iceri ittirirken de duvarlarin şişligini fark ettim. Gerçekten ızdırap gibi fitili kullandığım an. Eldivene hindistan cevizi yağı sürüp destekliyorum ama sonuçta baya baya içim şiş. ilk zamanlar içerisi genişti, 5kere transfer yapılmış biri olarak bana da ilk kez böyle oldu.
Kızlar benim transferimin 7. Günü ve kahve rengi akıntım geldi hemen doktoru aradım kırmızıya dönene kadar ek birşey yapmana gerek yok kırmızıya dönerse coraspirini bırakıp estofemi 3 çıkar dedi çok korkuyorum dualarınızdan eksik etmeyin ne olur
Nasıl oldun canim merak ettim seni22 Temmuz normalde
Test yaptırdın mi canim nasılsın?Aminnn inşallahsenin de gözün aydın çok sevindim ya inşallah test sonucu da iyi gelir. Benim de yarın test var tekrar. İnşallah değer yükselmiştir
Canım bugün idrarda test yaptım ilk yaptığım bozuk çıktı hemen ardından bir daha yaptım gölge gibi çıktı ama kimyasal olmasından korkuyorum kahve rengi şeklinde devam ediyor akıntı. BakalımNasıl oldun canim merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?