2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Ben de şuan 3 içiyorum. Paztesi kontrol bar inşallah iyi olur sonuç. Nar suyunu duymuştum. Katkısız olanını bulursam alıcam . Çok teşekkür ederim
Dimes %100 sıkma nar suyu var katkısız. Migroslarda, çağdaş marketlerde satılıyor. Tarım kredi marketlerde de dondurulmuş sıkma nar suları var.

Dimes %100 sıkma nar suyu var katkısız. Migroslarda, çağdaş marketlerde satılıyor. Tarım kredi marketlerde de dondurulmuş sıkma nar suları var.
Bu sabah işe gelirken market market gezdim tarım kredi de vardı sadece. Saat 9 da açılıyor dedi kız vermedi ya banaa biraz kızdım içimden ama kasa belki 9 dan önce açılmıyorsa günahını da almayım dedim. Çıkışta alıcam İnşallah. Yarın da kontrol var bakalım kaç olmuş endometrium

Merhaba kızlar, benim 3. denememdi ve bugün test günümdü. Amh 0,41, yaş 35. Eşimde de spermler az, ileri hız düşük, morfolojisi azdı. Sanırım bu sefer oldu inşallah

Eklentiler

• 1B6A4177-EF09-494A-86A8-E025755C10A6.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 53
Meyve suyu sıkan yerlerden getirdi dün eşim haberiniz olsun onlara da bakın isterseniz

Meyve suyu sıkan yerlerden getirdi dün eşim haberiniz olsun onlara da bakın isterseniz
Keşke öyle yerler olsa burda yoktur ki. Ama bi araştırayım inşallahh bulabilirim. Çünkü en sağlıklısı o olur teşekkür ederim

Keşke öyle yerler olsa burda yoktur ki. Ama bi araştırayım inşallahh bulabilirim. Çünkü en sağlıklısı o olur teşekkür ederim
İnşallah bulursunuz, ben transfer sonrasındaki süreçteyim, havuç suyu da öneriliyor sanırım ben de burada forumda gördükten sonra eşime nar suyu da havuç suyu da aldırdım. Ararken bu da aklınızda olsun

Ben de aynı şekilde form da gördüğüm her şeyi yapmaya çalışıyorum şuan metofin folik1 ve estrofem kullanıyorum. Omega 3 deniliyor. Bugün ondan da alıcam. Transfer öncesi Allah ne verdiyse kullanasım var nar suyunu buldum ,havuç suyu bulunmaz burda ama kendim sıkabilirim . Onu da yapıcam teşekkür ederim

Olmuş olmuş Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok çok teşekkür ederim :) inşallah her isteyen kavuşsun yavrusuna.

İlk 2 deneme negatif olduğunda nasıl kötü hissetmiştim. Benim gibi olan varsa denemeye devam etsin. İnşallah kavuşsun.

Çok çok teşekkür ederim :) inşallah her isteyen kavuşsun yavrusuna.

İlk 2 deneme negatif olduğunda nasıl kötü hissetmiştim. Benim gibi olan varsa denemeye devam etsin. İnşallah kavuşsun.
Benim 3. Deneme. Bir hafta sonra test günüm. Dualarınız beklerim. Kan testi de sağlıkla katlanır inşallah

Benimde aynı şekilde oldu tekrar . Artık dış dokuda da tahriş etmeye başladı tampon yapıyorum ama o bile acıtıyor artık derideki hassasiyetten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…