2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Merhaba kızlar yeni üyeyim 10 temmuz 3. Gün embriyosu transferi yapıldı 7. Gün dayanamadım test yaptım negatifi aldım oturdum normal test günüm 22 temmuz morelim bozuldu sizce erken mi tam gününde pozitif cıkarmı acaba

Merhabalar, 2 adet 3. gün embriyosu transferinin 5. Günde göğüs ağrısı -hassasiyeti başladı, yaşayan var mı aranızda
Evet canım çok normal bunlar
Erken yapmışsın 3. Gün için 10 günden önce yapmayın diyor

Merhaba kızlar benimde 5.gün embriyosu transfer edildi 8 temmuzda ilk transferimdi ama maalesef kimyasal gebelik çıktı çok üzgünüm bu durumu yaşayan var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bundan sonra ne yapmam lazım inanın hiç bilmiyorum.

Merhaba canım benimde 10. Temmuzda transfer edildi kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız benim 7. Günden beri kahve rengi lekelenmeleeim oluyor ve gebelik testlerimde ilk çok silik ikinci çizgi varken artık hiç yok. Bugün 9. Günüm kanda baktıracağım siz kanda baktırdınız mı 0 lanmışmıydı

Çok geçmiş olsun, ben de ilk transferimde yaşamıştım. Lütfen üzülmeyin. Şu şekilde bakınki gebe kaldınız. Doktorunuz size beden olmuş olabileceğini söyleyecek. Ben iki doktora da danıştım. İkisi de birbirinden farklı şeyler söyledi. İlki bağışıklığın bebeği istemedi dedi diğeri ise tsh artmış bebek daha fazla yer edinememiş dedi, ya da bebeğin kalitesiz embriyo olması gündeme geliyor. Bana birçok test yapıldı hepsi negatif çıktı. Bir doktor prograf bir doktor prednol verdi bağışıklık için. Ne olur üzülmeyin. Hiç tutunmuyor olması daha üzücü. Siz gebe kaldınız ve yine kalırsınız Allah’ın izniyle

Ben prednolü içmedim doktor bıraktırdı alerji yaptı bana acaba oyüzden mi tutmadı

Evet canım Kan değerlerim baktırdım 8.gün 24,86 dıydı 10 gün 21.4 düştü maalesef kimyasal gebelik oldu ilaçları bıraktım şu an çok üzgünüm rabbim kimseye yaşatmasın

Evet canım Kan değerlerim baktırdım 8.gün 24,86 dıydı 10 gün 21.4 düştü maalesef kimyasal gebelik oldu ilaçları bıraktım şu an çok üzgünüm rabbim kimseye yaşatmasın
Amin Ben de yaşadım. Ama inşallah hayırlı ve sağlıklı evladımızı/evlatlarımızı kucağımıza en tez vakitte alacağız gönlünüzü ferah tutun

Size serum takılmış mıydı. Kan değeriniz düştü mü?
Ben daha kana baktırmadım ama 3 gündür lekeleniyorum ve. Hissediyorum vücudumda ki tüm belirtiler gitti karnım ağrıyor adet olacağımda ilaçlar yüzünden olamıyor gibiyim serum flan takılmadı bana. Yüzümde şişme ve kızarırlar başlayınca doktor o ilacı bıraktırdı başka da takviye vermedi

Adet belirtileri hamilelik belirtileri ile aynı. İdrar testini yaparken içtiğimiz su miktarı bile etkiliyor. Kana baktırmadan kötüyü düşünmeyin

Sanırım benimde durumum sizinle aynı benim de 5. Gün transferiydi ve ilk denemeydi bence şöyle düşünelim yani ben hep bardağın dolu tarafından bakıyorum ben bir özel eğitim öğretmeniyim ve günümün yüzde 70 ini engelli öğrenciler ile geçiriyorum. Aileleri görüyorum ve diyorum ki allahım sen sağlıklı hayırlı evlat ver belkide bu tutmayan bebeklerimiz sağlıklı değillerdi vazgeçmeyelim İnan aynı durumu yaşıyoruz ve ilk lekelenmelerim başladığında çok ağladım ama bu insan fıtratı üzülmemiz ağlamamız çok normal önemli olan sonrasında kendimizi toplayıp önümüze bakmamız dondurulmuş embriyon var mı peki

Maalesef canım yoktu şimdi herşey tekrar başlamam gerekiyor. Ben de meslek öğretmeniyim. Doğu görevim için vana gidiyorum. Tedaviyi ne yapıcam hiç bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Maalesef canım yoktu şimdi herşey tekrar başlamam gerekiyor. Ben de meslek öğretmeniyim. Doğu görevim için vana gidiyorum. Tedaviyi ne yapıcam hiç bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Hiç umutsuzluğa kapılma bşr bakmışsın kendiliğinden hamile kalırsın ben de bir sonrakini ekim gibi düşünüyorum hem biraz dinlenirim hemde tatile ihtiyacım var psikolojik olarak toparlanmam lazım Hem belki bu süreçte kendiliğinden doğal yolla olur benim teyzemin kızı 12 sene bebek için uğraştı 5 tane negatif tüp bebek denemesi oldu artık pes etmişti peş peşe doğal yolla 2 tane oğlu oldu ben diyorum rabbim doğru zamanı biliyor

Kızlar Bugün lekelenmemin 3. Günü. Transferin 9. Günü sabah yaptım birşey yoktu kuruduktan sonra böyle oldu dünden daha koyu dünde kuruduktan sonra çıkmıştı ama bu kadar belirgin değildi eşimi bekliyorum gelsin kan vermeye gideceğim fakat ben tüm ümidimi yitirmiştim aslında bebeğe dair

Eklentiler

• image.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba tüm yazışmaları okudum inşallah kan değeriniz çok güzel çıkar bu testi ne zamana kadar beklediniz çizgi hemen çıktı mı? Çünkü bu marka çok berbat ve ikinci cizgigi çıkaran bir marka hiç güvenmiyorum ve birçok kişide bu şekilde düşünüyor. En sağlıklısı kan testi inşallah güzel haberler verirsiniz

Valla bugüne kadar 50den fazla test yapmışımdır hiç kuruma çizgim olmadı kupkuruttuktan sonra bile hiçbir şey yoktu bence sizin pozitif çıkabilir. Kan testi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…