- 18 Ocak 2019
- 2.686
- 2.326
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Çok haklısınız olabilir birazdan kan vermeye gideceğim zaten ümidim yok hiç çünkü 3 gündür kesilmeyen kahve rengi lekelenmem var büyük ihtimalle tutmadı ama işte insan acaba mı diyorMerhaba tüm yazışmaları okudum inşallah kan değeriniz çok güzel çıkarbu testi ne zamana kadar beklediniz çizgi hemen çıktı mı? Çünkü bu marka çok berbat ve ikinci cizgigi çıkaran bir marka hiç güvenmiyorum ve birçok kişide bu şekilde düşünüyor. En sağlıklısı kan testi inşallah güzel haberler verirsiniz
Benimde hep öyle oldu hiç ikinci çizgi lokması bir kere kuruma çizgisi görmüştüm o da kimyasal gebelik oldu hayırlısı bakalımValla bugüne kadar 50den fazla test yapmışımdır hiç kuruma çizgim olmadıkupkuruttuktan sonra bile hiçbir şey yoktu bence sizin pozitif çıkabilir. Kan testi verin
O hep yerleşme kanaması işteÇok haklısınız olabilir birazdan kan vermeye gideceğim zaten ümidim yok hiç çünkü 3 gündür kesilmeyen kahve rengi lekelenmem var büyük ihtimalle tutmadı ama işte insan acaba mı diyor
Benimde hep öyle oldu hiç ikinci çizgi lokması bir kere kuruma çizgisi görmüştüm o da kimyasal gebelik oldu hayırlısı bakalım
Malesef sonuç negatif yerleşme flan değil bildiğin ilaçlar yüzünden adet olamıyor muşumO hep yerleşme kanaması işteinşallah verdiniz mi kan
Çok üzüldümMalesef sonuç negatif yerleşme flan değil bildiğin ilaçlar yüzünden adet olamıyor muşumtakdir Allah’ın
Canım şöyle normalde ben 28 29 30 günde bşr adet olurum fakat çatlatma iğnesi olduğum zaman 25 26 . Günlerde adet oluyorum bu ay taze transfer olduğu için ben 26. Günümün adet günü olacağını düşünüyorum tam 26. Günümde lekelenmeye başladım. Ve o güne kadar olan tüm belirtilerim gitti sadece adet sancısı kaldı bende beta hormonu göğüs uçlarımda çok fazla acıya sebep oluyor ben anlıyorum hamilesiyim değilmiyim 25. Günüm de yani transferin 6. Günün akşamında göğüs ucumun acısı geçti hatta dedimm o gece bebek gitti diyeÇok üzüldümlütfen moralini bozmamaya çalış gerçi desemde yine bozacaksin.. ama bir dahakine inşallah çok güzel haberler vereceksin kaç çıktı değer? Senin baya ağrın sızın filan olmuştu belirti gibi dimi? Adet günün bugünlerde mi peki
Herşeyde bir hayır vardır baksana hissetmiş gibisin olacakları .. ama ne güzel 4 dondurulmuşun varmış biraz dinlenir tekrar devam edersinCanım şöyle normalde ben 28 29 30 günde bşr adet olurum fakat çatlatma iğnesi olduğum zaman 25 26 . Günlerde adet oluyorum bu ay taze transfer olduğu için ben 26. Günümün adet günü olacağını düşünüyorum tam 26. Günümde lekelenmeye başladım. Ve o güne kadar olan tüm belirtilerim gitti sadece adet sancısı kaldı bende beta hormonu göğüs uçlarımda çok fazla acıya sebep oluyor ben anlıyorum hamilesiyim değilmiyim 25. Günüm de yani transferin 6. Günün akşamında göğüs ucumun acısı geçti hatta dedimm o gece bebek gitti diyeertesi sabah hemen lekelenmeye başladım. 3 gündür hiç kırmızı gelmedi hep kahve rengi geldi 7. Günüm çok sancım vardı. Sonra oda geçti Bugün 9. Günüm transferin adetin de 28. Günü şimdi yarın doktorumu arayıp ilaçları bırakmayı talep edeceğim büyük ihtimalle sonra adet olurum herhalde burada okuduklarıma göre üzülme konusunda da lekelenmeye başladığımda çok ağladım. Ama Bugün zaten hissettiğim sonucu aldığım için hiç ağlamadım bile sonuçta. Sığınacağımız rabbimiz var. Allah bunun kalp ferahlığı veriyor bence İnşllah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız bizim şimdi 1. Kalite 5. Gün embriyosu 4 tane dondurulmuşumuz var inşllah onlarda yüzümüz Güler
Ben bir kere kimyasal oldum o zamanda göğüs uçlarım çok acıyordu acısı geçti adet oldum sonra yine her çatlatma iğnesi vurulduğunda içinde beta hcg hormonu var ya ondan sonra da göğüs uçlarım açıyor oyğzdne hemen anlıyorum beni etkiliyor beta hcg hormonu bende de şişlik olmuyor şişlik ilaçlardan oluyor göğüs ucu dokununca bile canım yanıyor benim öyle açıyor. Neden bilmiyorumHerşeyde bir hayır vardır baksana hissetmiş gibisin olacakları .. ama ne güzel 4 dondurulmuşun varmış biraz dinlenir tekrar devam edersingöğüs ucu acıması ama ilaçlardan da olabilir nasıl anladın gebe olduğunu çünkü benimde şişlik filan yok ama uçları aşırı derecede açıyor
Evet bende de şuan o durum var hiç şiş değil aksine sanki içine çekti gibi ama uçlarına dokunamiyorum değerin kaç geldi bu aradaBen bir kere kimyasal oldum o zamanda göğüs uçlarım çok acıyordu acısı geçti adet oldum sonra yine her çatlatma iğnesi vurulduğunda içinde beta hcg hormonu var ya ondan sonra da göğüs uçlarım açıyor oyğzdne hemen anlıyorum beni etkiliyor beta hcg hormonu bende de şişlik olmuyor şişlik ilaçlardan oluyor göğüs ucu dokununca bile canım yanıyor benim öyle açıyor. Neden bilmiyorum
Değer yazmıyordu 1.20 den küçüktür diyorduEvet bende de şuan o durum var hiç şiş değil aksine sanki içine çekti gibi ama uçlarına dokunamiyorum değerin kaç geldi bu arada
Anladım canım hayırlısı buymuş demek kiDeğer yazmıyordu 1.20 den küçüktür diyordu
Ben bir kere kimyasal oldum o zamanda göğüs uçlarım çok acıyordu acısı geçti adet oldum sonra yine her çatlatma iğnesi vurulduğunda içinde beta hcg hormonu var ya ondan sonra da göğüs uçlarım açıyor oyğzdne hemen anlıyorum beni etkiliyor beta hcg hormonu bende de şişlik olmuyor şişlik ilaçlardan oluyor göğüs ucu dokununca bile canım yanıyor benim öyle açıyor. Neden bilmiyorum
Merhabalar. Bende takip ediyordum buradan sizi üzüldüm olmamasına gerçekten.Allah hayırlısını versin inşallah.Bende ayın 12 sinde transfer oldum bugün normal hamilelik testi yaptım ama sonuç negatif .7 günde çoğu kişinin en azından silik çıkıyor bende o bile yok .Zaten transferden beri belirtim de çok az .Sadece ara ara karnım ve kasıklarım ağrıyor.Adet dönemini 3-4 gün geçti ama tersten sonra tamamen umutsuzluğa kapıldım. Ne diyelim Allah hayırlısını versin.Değer yazmıyordu 1.20 den küçüktür diyordu
Merhaba Umutçiçeği, seninle aynı gün olmuş transferlerimiz. İkimiz için de hayırlısı olur inşallahMerhabalar, herkesin gönlünce olsun, bebeklerimiz sağlıkla gelsintransferim bugün oldu, test tarihim 27 temmuz
Evet çok net görünüyorMerhaba kızlar, benim 3. denememdi ve bugün test günümdü. Amh 0,41, yaş 35. Eşimde de spermler az, ileri hız düşük, morfolojisi azdı. Sanırım bu sefer oldu inşallah
Baktırdım 111 çıktı. 2 gün sonra yani bugün 259 olduEvet çok net görünüyorbetahcg baktırdınız mı . İnşallahhh çok güzel olur sonucunuz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBaktırdım 111 çıktı. 2 gün sonra yani bugün 259 olduçok çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese inşallah.
İnşallah ikimiz de hayırlısıyla iyi haberler alacağızMerhaba Umutçiçeği, seninle aynı gün olmuş transferlerimiz. İkimiz için de hayırlısı olur inşallah
yaaa çok sevindimBaktırdım 111 çıktı. 2 gün sonra yani bugün 259 olduçok çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese inşallah.
Şiddetli ağrı neden ? Taze transfermiyfi aceba ? Bu arada test günü 18 betası olup şuan hamileliğin 6 cı ayında çok sağlıklı bi gebe olan tanıdığım var . Herşeyin en kötüsünü düşünmeyinArakadaşlar merhaba konu hakkında bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.benim 12 temmuz transferim oldu 18 inde şiddetli ağrı ile acile gittim hemen kan test vs yaptılar değerim 8.24 çıktı ordaki doktor iki gun sonra bir daha ver dedi 19.80 olmuş bana çok düşük geldi kimyasal gebelik gibi ama sizce böyle olup yükselen oldumu çevrenızde duyduğunuz vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?