- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Evet, Bende estrofem kullandım transferim oldu hala da devam ediyorum estrofemeKızlar rahim kalınlığı hakkında biginiz var mı bugün adetimin 3. Günü endometrium 2,5 çıktı . Estrofem verdi kalınlaşır mı ki . Transfer iptal olur diye korkuyorum
Yumurtalar toplandıktan sonra işlem görür . Durumlarına göre 3. Gün ve 5. Gün doldurulurlar sonra da transfer edilirler . Döndürürken sizi bilgilendirmiş olmaları gerekir .Benimde dün dondurulmuş embriyo transferim oldu ama 3. Gün embriyosu nedir bunları bilmiyorum birde 5. Gün embriyosu diye bişey okudum ama bilgi verir misiniz
Sizin ilk kaçtı acaba endometrium kalınlığı. Benim ki biraz düşük ya o yüzden tedirginim o kadar kalınlaşır mı acaba. Transfer sonucunuz ne öğrendiniz miEvet, Bende estrofem kullandım transferim oldu hala da devam ediyorum estrofeme
Bana da ince dediler en son 4 tane çıktı estrofem sayısı, transfer oldu. Gönlümüzü ferah tutun sık olmamakla birlikte nar suyu içebilirsinizSizin ilk kaçtı acaba endometrium kalınlığı. Benim ki biraz düşük ya o yüzden tedirginim o kadar kalınlaşır mı acaba. Transfer sonucunuz ne öğrendiniz mi
Taze transfer miydi, kaçıncı gününüzKızlar ben dayanamadımhayalet bi çizgi var yok arası ilaçların iğnelerin etkisi olabilirmi
Donmuş 3.gün emriosuTaze transfer miydi, kaçıncı gününüz
Çook tebrik ederim hayırlı olsun inşallah. Kan testinde de güzel sonucu görürsünüz inşallahDonmuş 3.gün emriosu
Sağol ama varmı yokmu ilaçların etkisimi sonrası negatif çıkarmı anlamadimÇook tebrik ederim hayırlı olsun inşallah. Kan testinde de güzel sonucu görürsünüz inşallah
Dondurulmuş da ilaçlarım etkisi ile çıkmıyor diye biliyorum, taze transferde yumurta çatlatma iğnesi vurulma zamanı yakın ise yalancı pozitif çıkıyorSağol ama varmı yokmu ilaçların etkisimi sonrası negatif çıkarmı anlamadim
Inşallah yaniltmazDondurulmuş da ilaçlarım etkisi ile çıkmıyor diye biliyorum, taze transferde yumurta çatlatma iğnesi vurulma zamanı yakın ise yalancı pozitif çıkıyor
İlk kaç olduğunu bilmiyorum ama ben adetimle beraber başladım o ilaca, hemşireye de sormuştum bu ilaç ne oluyor diye oda transfere kadar istenilen kalınlığa gelmesi için bunu içmeniz gerekiyor demişti. Sizinkide sorunsuz şekilde istenilen kalınlığa gelir inşallah. Transferimi dün gerçekleştirdik sonucum 10 gün sonra belli olur.Sizin ilk kaçtı acaba endometrium kalınlığı. Benim ki biraz düşük ya o yüzden tedirginim o kadar kalınlaşır mı acaba. Transfer sonucunuz ne öğrendiniz mi
Bilgilendirme yapıldı ama 3.5. Gün gibi bişey dendiğini hatırlamıyorum bana sadece 6 embriyodan 3 tanesi istediğimiz şekilde gelişimini tamamladı transfer için bunları donduracağız dediler. teşekkür ederim açıkladığınız için.Yumurtalar toplandıktan sonra işlem görür . Durumlarına göre 3. Gün ve 5. Gün doldurulurlar sonra da transfer edilirler . Döndürürken sizi bilgilendirmiş olmaları gerekir .
Merhaba.Hayirlisi olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhabalar, herkesin gönlünce olsun, bebeklerimiz sağlıkla gelsintransferim bugün oldu, test tarihim 27 temmuz
İnşallahh canımm. İnşallahh sende güzel haberler alırsınİlk kaç olduğunu bilmiyorum ama ben adetimle beraber başladım o ilaca, hemşireye de sormuştum bu ilaç ne oluyor diye oda transfere kadar istenilen kalınlığa gelmesi için bunu içmeniz gerekiyor demişti. Sizinkide sorunsuz şekilde istenilen kalınlığa gelir inşallah. Transferimi dün gerçekleştirdik sonucum 10 gün sonra belli olur.
Ben de şuan 3 içiyorum. Paztesi kontrol bar inşallah iyi olur sonuç. Nar suyunu duymuştum. Katkısız olanını bulursam alıcam . Çok teşekkür ederimBana da ince dediler en son 4 tane çıktı estrofem sayısı, transfer oldu. Gönlümüzü ferah tutun sık olmamakla birlikte nar suyu içebilirsiniz
Bende de ilk girişte bir acıyla giriyor,iceri ittirirken de duvarlarin şişligini fark ettim. Gerçekten ızdırap gibi fitili kullandığım an. Eldivene hindistan cevizi yağı sürüp destekliyorum ama sonuçta baya baya içim şiş. ilk zamanlar içerisi genişti, 5kere transfer yapılmış biri olarak bana da ilk kez böyle oldu.Merhaba progestan kullanan var mı aranızda? Transferin 3. Günü, vajinada şişlik var fitili zor kullanıyorum ayrıca ağrıda var normal mi bu
Hemşire normal dediBende de ilk girişte bir acıyla giriyor,iceri ittirirken de duvarlarin şişligini fark ettim. Gerçekten ızdırap gibi fitili kullandığım an. Eldivene hindistan cevizi yağı sürüp destekliyorum ama sonuçta baya baya içim şiş. ilk zamanlar içerisi genişti, 5kere transfer yapılmış biri olarak bana da ilk kez böyle oldu.
Rica ederim güzel haberler almamız dileği, duası ileBen de şuan 3 içiyorum. Paztesi kontrol bar inşallah iyi olur sonuç. Nar suyunu duymuştum. Katkısız olanını bulursam alıcam . Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?