- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Kaçıncı gün transferiydiArakadaşlar merhaba konu hakkında bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.benim 12 temmuz transferim oldu 18 inde şiddetli ağrı ile acile gittim hemen kan test vs yaptılar değerim 8.24 çıktı ordaki doktor iki gun sonra bir daha ver dedi 19.80 olmuş bana çok düşük geldi kimyasal gebelik gibi ama sizce böyle olup yükselen oldumu çevrenızde duyduğunuz vs.
İnşallah herşey nasip nasipten öte yok bekleyip görecemŞiddetli ağrı neden ? Taze transfermiyfi aceba ? Bu arada test günü 18 betası olup şuan hamileliğin 6 cı ayında çok sağlıklı bi gebe olan tanıdığım var . Herşeyin en kötüsünü düşünmeyin
5.gün embrıyosuyduKaçıncı gün transferiydi
Yükselir inşallah içinizi ferah tutun5.gün embrıyosuydu
Allah allah tuaf . Benim ilk transferim tazeydi ama öhle ağrı yaşamadım . Bir tek ameliyathane de transfer edildiği için orasıda soğuk oldupu için ve ben çok tedirgin olduğum için çok kasılıp titremiştim sonra biraz üşüttüm belim felan ağrıdı öyle birşey miydi aceba ?İnşallah herşey nasip nasipten öte yok bekleyip görecemTaze değildi dondurulmuş 5. Gun embrıyosu kasılmadan olabilir dedi doktor bana ama ölecem sandım ya karnım patlamak üzereydi hatta apandis sandık ama değilmiş şükür
Benim ilk transfer 9/10 mm arasıydı . Aslında 7 ile 12 arası en idealiymiş kaçıncı gündesiniz ilaçların şuan kaç rahim duvarı ?Selam kızlar transfer olcam bende hazırlık aşamasındayım rahim duvar kalınlığı kaçken transferimiz gerçekleşti
Benim taze transfer oldu yumurta toplandıktan sonra hiç buna bakmadı doktor taze transferden sonra da bakılıyor mu pekşBenim ilk transfer 9/10 mm arasıydı . Aslında 7 ile 12 arası en idealiymiş kaçıncı gündesiniz ilaçların şuan kaç rahim duvarı ?
Sizinde ilk transferiniz tazeymiş benimde öyleydi ve ilk denemem başarısız oldu doktor ile tam net konuşamadık bunun nedeni ne olabilir yani neden tutmamış olabilir bilginiz var mı ben yumurta toplanmadan önce bakıldığında 12 idi rahim kalınlığım acaba çok mu kalınlaştı sormasına ahir kontrol edilmediBenim ilk transfer 9/10 mm arasıydı . Aslında 7 ile 12 arası en idealiymiş kaçıncı gündesiniz ilaçların şuan kaç rahim duvarı ?
Hayırlı olsun hayırlı sonuçlar alırsınız inşllahSelam kızlar transfer olcam bende hazırlık aşamasındayım rahim duvar kalınlığı kaçken transferimiz gerçekleşti
Yok canım benim ilk transferim dondurulmuştu o yüzden rahim kalınlığı ilaç yoluyla kalınlaşması beklenildiği için kontrol oldu. taze transferde zaten rahim kendini ona hazırlıyor yumurtalar büyüyor çatlıyor ve rahim kendini hazırlıyor . 12mm iyi . Burada bi arkadaş 17 mm ile transfer oldu ve tuttu . ( benim bu tedavi şartlar el verirse eğer taze olacak ) sizin kimyasal mı oldu ?Sizinde ilk transferiniz tazeymiş benimde öyleydi ve ilk denemem başarısız oldu doktor ile tam net konuşamadık bunun nedeni ne olabilir yani neden tutmamış olabilir bilginiz var mı ben yumurta toplanmadan önce bakıldığında 12 idi rahim kalınlığım acaba çok mu kalınlaştı sormasına ahir kontrol edilmedi
Merhaba benım de test günüm 24 Temmuz adet olacağım gıbı belırtılerım var ıdrar testi yaptım ama bıse cıkmadı bıkacgun once sımdı bayramdan dolayı kan testı de veremıyorumHayırlısı olsun inşallah Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah.Benimde bugün 4.günüm beklemedeyim test günüm 21temmuz
Yok hiç birşey olmadı tutmadıYok canım benim ilk transferim dondurulmuştu o yüzden rahim kalınlığı ilaç yoluyla kalınlaşması beklenildiği için kontrol oldu. taze transferde zaten rahim kendini ona hazırlıyor yumurtalar büyüyor çatlıyor ve rahim kendini hazırlıyor . 12mm iyi . Burada bi arkadaş 17 mm ile transfer oldu ve tuttu . ( benim bu tedavi şartlar el verirse eğer taze olacak ) sizin kimyasal mı oldu ?
Merhaba canım neden yapamiycaksinki herhangi bi hastanenin aciline git. aciller açık bende acile gidiyorum yatırıyorum 1sâat içinde sonuç çıkıyor.acile git ister özelin ister devletin farketmez hemen yapıyorlar.birde protokol numarası işte sonuç alabilmek için boşuna tekrar gitme protokol no dan öğreniyorsun sonucu.hastanenin kendi sitesinden.hakkinda hayırlısı olur insallahMerhaba benım de test günüm 24 Temmuz adet olacağım gıbı belırtılerım var ıdrar testi yaptım ama bıse cıkmadı bıkacgun once sımdı bayramdan dolayı kan testı de veremıyorum
S SiyahhhinciYok hiç birşey olmadı tutmadıbende onu merak ediyorum bayramdan sonra görüşmeye gideceğim yine doktorla fakat neden tutmamış olabilir bunh merak ettim
Benimde 7 şu an 22 günde yarın kontrolüm varBenim ilk transfer 9/10 mm arasıydı . Aslında 7 ile 12 arası en idealiymiş kaçıncı gündesiniz ilaçların şuan kaç rahim duvarı ?
Vallaha sana net bişey söylemiyecektir doktorun . Çünki onlarda bilmiyorlar . Bize 2 cide ngs yapalım demişlerdi ama ngs yaptırıp yine negatif alanda var . Hangi embriyo tutar kimse 100 de 100 bişey diyemiyor . Benim ilk embriyo 5bc 5ci gün embriyosu ama tutmadı . Sebep söyliyemedi doktorum . Sizede çok geçmiş olsun üzüldümYok hiç birşey olmadı tutmadıbende onu merak ediyorum bayramdan sonra görüşmeye gideceğim yine doktorla fakat neden tutmamış olabilir bunh merak ettim
10 da transfer ederler diye düşünüyorum . Hayırlı olsun güzel haberlerinizi buradan alırız inşallahBenimde 7 şu an 22 günde yarın kontrolüm var
Canım senin sonuç ne olduMMe
Merhaba canım neden yapamiycaksinki herhangi bi hastanenin aciline git. aciller açık bende acile gidiyorum yatırıyorum 1sâat içinde sonuç çıkıyor.acile git ister özelin ister devletin farketmez hemen yapıyorlar.birde protokol numarası işte sonuç alabilmek için boşuna tekrar gitme protokol no dan öğreniyorsun sonucu.hastanenin kendi sitesinden.hakkinda hayırlısı olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?