- 18 Ocak 2019
- 2.685
- 2.322
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Benimde 5. Gün 4aa idi embriyom ama malesef olmadı burda sanırım araya nasip giriyor 4 tanede daha 5. Gün 4aa kalite embriyom var ekimde tekrar düşünüyorum transfer ama şuanlık biraz ara vermek istedim dondurulmuş embriyoyu kaça transfer ediyorlarVallaha sana net bişey söylemiyecektir doktorun . Çünki onlarda bilmiyorlar . Bize 2 cide ngs yapalım demişlerdi ama ngs yaptırıp yine negatif alanda var . Hangi embriyo tutar kimse 100 de 100 bişey diyemiyor . Benim ilk embriyo 5bc 5ci gün embriyosu ama tutmadı . Sebep söyliyemedi doktorum . Sizede çok geçmiş olsun üzüldümama bir an önce toparlanıp tekrar başlayın . Bırakmayıp pes etmeyip devam edreek eninde sonunda mücadelemiz mükafatlandırılacaktır .
Çok teşekkğr ederim canım sağolS Siyahhhincicanım benim rabbim daha iyisini daha hayırlısını daha zahmetsiz kendiliğinden verir inşallah
Benim haberler de pek iyi değil canim.kan testim çok az artmış ayın 18inde 44.1 di dün 65.76cikti çok düşükCanım senin sonuç ne oldu
Allahtan Ümit kesilmez belki de artar birden öyle olanı çok gördüm ümidini yitirme sakınBenim haberler de pek iyi değil canim.kan testim çok az artmış ayın 18inde 44.1 di dün 65.76cikti çok düşük
Tam benim ilgi alanımSelam kızlar transfer olcam bende hazırlık aşamasındayım rahim duvar kalınlığı kaçken transferimiz gerçekleşti
Amin kuzum seninde en kısa zamanda inşallah kucağını doldurur hepimiz bu yolda çok emek veriyoruzAllahtan Ümit kesilmez belki de artar birden öyle olanı çok gördüm ümidini yitirme sakınRabbim bebeğini sana bağışlasın
Ben Türkiyede olmadığım için fiyat bilgisi bende yok mağlesef almanyada benim ittiğim klinik 700 euro dedi . Oradada 5 bin demişti bi arkadaşımBenimde 5. Gün 4aa idi embriyom ama malesef olmadı burda sanırım araya nasip giriyor 4 tanede daha 5. Gün 4aa kalite embriyom var ekimde tekrar düşünüyorum transfer ama şuanlık biraz ara vermek istedim dondurulmuş embriyoyu kaça transfer ediyorlar
Ya arkadaşım benim kafam çok karıştı ben p.tesi gittim 9 dedi Çarşamba yedi dedi galiba aklım çok karıştı dondum birşeyde. Soramadım iki gün eziyet oldu bana yarın kontrolüm var kafamda deli sorular ama doktor ters birşeyde demedi bu böyle kalinlasirken incelirmi kanama falan olmadan niye böyle oldu yanlismi anladım anlamadimTam benim ilgi alanımben de kalınlığa çok fazla kafamı takmıştım. Şimdi canım benim doktorumun dediği 7,5 üstü transfere uygun denilir ben de 8-8,5 dan sonra transferi yapıyorum dedi . Benim araştırmalarım da 10-12 arasının çok ideal olduğu. Benim adetimin 3.Günü 2,5 du 5gün sonra 6 oldu . 3 gün sonra da yani bugün 10. Ayın 27 si transferim olacak inşallah
Canım bu dediğin şey bende de oldu. Yumurta toplama aşamasında ama, incelmeye başladı. Fakat ben o sırada estrofem falan kullanmıyordum. Sadece yumurta büyütme tedavisi. Sen şuan hangi aşamadasın. Opu yapıldı mı. Transfer hazırlığı mı bu . İlaç ne kullanıyorsun.Ya arkadaşım benim kafam çok karıştı ben p.tesi gittim 9 dedi Çarşamba yedi dedi galiba aklım çok karıştı dondum birşeyde. Soramadım iki gün eziyet oldu bana yarın kontrolüm var kafamda deli sorular ama doktor ters birşeyde demedi bu böyle kalinlasirken incelirmi kanama falan olmadan niye böyle oldu yanlismi anladım anlamadim
Transfer hazırlığı canım coraspirin folbiol dekort alıyor estrofem birde bantCanım bu dediğin şey bende de oldu. Yumurta toplama aşamasında ama, incelmeye başladı. Fakat ben o sırada estrofem falan kullanmıyordum. Sadece yumurta büyütme tedavisi. Sen şuan hangi aşamadasın. Opu yapıldı mı. Transfer hazırlığı mı bu . İlaç ne kullanıyorsun.
Canım o zaman hiç moralini bozma yarını bekle . Estrofem kalınlaştıracaktır . Ben de sürekli soruyordum burda ki arkadaşlara . Dağılsınlar merak etme kalınlaşacak dediler öyle de oldu. Senin de olur merak etme. Yarın sunucu söyle olur mu. Merak ettim ben de. Güzel olacak herşey umudunu kaybetme canımmTransfer hazırlığı canım coraspirin folbiol dekort alıyor estrofem birde bant
Çok teşekkür ederim inşallah bakalımCanım o zaman hiç moralini bozma yarını bekle . Estrofem kalınlaştıracaktır . Ben de sürekli soruyordum burda ki arkadaşlara . Dağılsınlar merak etme kalınlaşacak dediler öyle de oldu. Senin de olur merak etme. Yarın sunucu söyle olur mu. Merak ettim ben de. Güzel olacak herşey umudunu kaybetme canımm
Bir noktadan sonra hep incelir rahim adet olmadan önce, östrojen hormonu da düşüşe geçmiştir eminim o an. Bende cok dalgalanma oluyordu. Bir yerden sonra bir anda incelme başlıyordu, LH artışım biraz erken oluyordu. E2 seviyem de yavaştan düşüşe geçmişti, dr iki gun sonraya randevu verdi. O iki gun sonra e2 seviyem yeniden artışa geçmişti, akabinde LH im daha sonradan bir kez daha yükselmeye başladı. Böyle dalgalanmalar olup duruyordu. Doktora sorunca açıkladı. Bazı hastalarda yapı meselesi hormonlarda dalgalanmalar olurmuş. Belli bir noktadan sonra rahmin incelmesi onemli değil, bizim o hormon dengesi arasında progesterona başladığımız gün önemli dedi.LH zirve yaptiktan sonra progesterona baslatiyorlar biliyorsunuz. Sanki yumurta çatladı da corpus luteum progesteron salgiliyormuş gibi yapay bir ortam ile rahim destekleniyor. Progesteron sonrası zaten e2 seviyesi düşüp incelme başlarmis. çok karışık anlattım ama siz kendi doktorunuza sorunca o duzgun anlatinca anlayacaksinizdir. Ben hatta tam transfer günü şuan kalınlığı nasıl dediğim zaman artik o önemli değil dedi. Ve içiniz rahatlasın 7,5mm ile progesterona başladık ve transfer sonrası kan testim pozitif çıktı.Ya arkadaşım benim kafam çok karıştı ben p.tesi gittim 9 dedi Çarşamba yedi dedi galiba aklım çok karıştı dondum birşeyde. Soramadım iki gün eziyet oldu bana yarın kontrolüm var kafamda deli sorular ama doktor ters birşeyde demedi bu böyle kalinlasirken incelirmi kanama falan olmadan niye böyle oldu yanlismi anladım anlamadim
Bir noktadan sonra hep incelir rahim adet olmadan önce, östrojen hormonu da düşüşe geçmiştir eminim o an. Bende cok dalgalanma oluyordu. Bir yerden sonra bir anda incelme başlıyordu, LH artışım biraz erken oluyordu. E2 seviyem de yavaştan düşüşe geçmişti, dr iki gun sonraya randevu verdi. O iki gun sonra e2 seviyem yeniden artışa geçmişti, akabinde LH im daha sonradan bir kez daha yükselmeye başladı. Böyle dalgalanmalar olup duruyordu. Doktora sorunca açıkladı. Bazı hastalarda yapı meselesi hormonlarda dalgalanmalar olurmuş. Belli bir noktadan sonra rahmin incelmesi onemli değil, bizim o hormon dengesi arasında progesterona başladığımız gün önemli dedi.LH zirve yaptiktan sonra progesterona baslatiyorlar biliyorsunuz. Sanki yumurta çatladı da corpus luteum progesteron salgiliyormuş gibi yapay bir ortam ile rahim destekleniyor. Progesteron sonrası zaten e2 seviyesi düşüp incelme başlarmis. çok karışık anlattım ama siz kendi doktorunuza sorunca o duzgun anlatinca anlayacaksinizdir. Ben hatta tam transfer günü şuan kalınlığı nasıl dediğim zaman artik o önemli değil dedi. Ve içiniz rahatlasın 7,5mm ile progesterona başladık ve transfer sonrası kan testim pozitif çı
İnşallah darısı bana ikinci denemem bu yarın kontrol var bakalımBir noktadan sonra hep incelir rahim adet olmadan önce, östrojen hormonu da düşüşe geçmiştir eminim o an. Bende cok dalgalanma oluyordu. Bir yerden sonra bir anda incelme başlıyordu, LH artışım biraz erken oluyordu. E2 seviyem de yavaştan düşüşe geçmişti, dr iki gun sonraya randevu verdi. O iki gun sonra e2 seviyem yeniden artışa geçmişti, akabinde LH im daha sonradan bir kez daha yükselmeye başladı. Böyle dalgalanmalar olup duruyordu. Doktora sorunca açıkladı. Bazı hastalarda yapı meselesi hormonlarda dalgalanmalar olurmuş. Belli bir noktadan sonra rahmin incelmesi onemli değil, bizim o hormon dengesi arasında progesterona başladığımız gün önemli dedi.LH zirve yaptiktan sonra progesterona baslatiyorlar biliyorsunuz. Sanki yumurta çatladı da corpus luteum progesteron salgiliyormuş gibi yapay bir ortam ile rahim destekleniyor. Progesteron sonrası zaten e2 seviyesi düşüp incelme başlarmis. çok karışık anlattım ama siz kendi doktorunuza sorunca o duzgun anlatinca anlayacaksinizdir. Ben hatta tam transfer günü şuan kalınlığı nasıl dediğim zaman artik o önemli değil dedi. Ve içiniz rahatlasın 7,5mm ile progesterona başladık ve transfer sonrası kan testim pozitif çıktı.
Hayırlısı olsun insallahKızlar bende 9 temmuzda 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 13.gün kan verdim sonuç 396. Değerim iyi mi sizce
Amin inşallah1 adet taze transfer. İnşallah senin değerinde katlanarak artar.
Günaydın hakkınızda en hayirlisi olsun inşallah yüzler gülsünMerhaba ben 17 temmuzda transfer oldum 29 test günü rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?