2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

8.9 olmuş kan verdim sonuca göre ariycaklar

Merhaba arkadaşlar umarım hepimizin kalbinden geçen hayırlı olur ve meleklerimize kavuşuruz. Benim transferim 5. Gün embriyosu (dondurulmuş ve 2 adet) test günüm 29 u. Dün gece bir rüya gördüm ve sabah soluğu hastanede aldım. Transferin 6. Günü olmasına rağmen kan testi verdim 24 çıktı. Doktoruma sordum 4 gün sonra tekrar bakalım artış önemli dedi ama içime bir su serpildi Hayırlısı ise inşallah artış olur. Ne olur birbirimize dua edelim

Aminnn insallahhh hepimiz bebislerimize kavusalim benimde 28 temmuz transfer olacak insallahh rabbim çifte bayram yasattsin hepimize

Merhaba benim de 15 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transferim oldu..şuan beklemedeyim bu süreç bana tedavi sürecinden daha zor geldi..Bugün 9. Günüm ama ili gündür kasık ağrım yok normal mi?sonucu negatif alıcam diye çok korkuyorum..

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle anne olmak isteyen herkese Allah bu duyguyu nasip etsin inşallah, hayırlısıyla. Benim de 14 Temmuz'da dondurulmuş 5. gün embriyo transferim yapıldı. Pazartesiye kadar idrar ve kan testi yapmak istemiyorum. Ama aldığım ilaçlardan sanırım ruh halim berbat durumda. Beklemek çok zormuş. Bu ilk denememiz. Kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım var doktorumu aradığımda normal dediler. Fitil kullandığım için akıntım da var. Onun dışında başka belirti yok. İçimden bir ses adet olacağım da sanki ilaçlar durduyor gibi geliyor diyor, bilemiyorum. Çok umutlu olamıyorum açıkcası. Nedenini bilmiyorum. En baştan beri kendimi kötüye hazırladım belki o yüzdendir. Benim gibi SÜREKLİ adet sancısı çeken oldu mu? oluyor mu merak ediyorum. Ara ara hafifliyor ara ara artıyor. Sinir bozucu.

Canım öncelikle hayırlısı olsun umarım gönlünce olur. Benimde transfer 17temmuzda oldu. İlgili hemşire ile sürekli görüşüyoruz merak ettiklerimi yaşadıklarımı soruyorum vs. Adet sancıları normal dedi yerleşmeden kaynaklı oluyormuş gönlünü ferah tut dualarım seninle

Teşekkür ederim canım İnşallah ikimizden de güzel haberler olur. keşke yerleşmeden kaynaklı olsa ya nasıl geçecek zaman bilmiyorum...

Allahtan Ümit kesilmez belki de artar birden öyle olanı çok gördüm ümidini yitirme sakın Rabbim bebeğini sana bağışlasın
S Siyahhhinci benimde olmadı bugün değerim iyice düşmüş dokt.kimyasala benziyor dedi ki bence kesin öyle ama yinede ilaçlara devam 4gun sonra test dedi boşu boşuna bugün biten ilaçları aldım kullanmaya devam 4gun sitres yasiycam boşu boşuna

Yarın transferden sonra 9.gün kan testi versem mi vermesem mi kararsızım ya hemşireler 11.gün ver diyo. Ne diyorsunuz ne yapayım ?? Simdi yapsam sonuç net çıkar mı ?

Kızlar merhaba benim ayın 15 de 3. Gün 2 adet embriyom transfer edildi,bugün 10. Gün yarın idrar testi yapsam çıkar mı sizce?

Yarın transferden sonra 9.gün kan testi versem mi vermesem mi kararsızım ya hemşireler 11.gün ver diyo. Ne diyorsunuz ne yapayım ?? Simdi yapsam sonuç net çıkar mı ?
Kaçıncı gün embriyosu? 5 se çıkabilir ama 3 se bekleyin bence, benim de 5. Gün emnriyosu pzt 9. Günüm arayıp soracağım kan vereyim mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…