- 24 Şubat 2021
- 37
- 8
- 36
- 27
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Günaydın hakkınızda en hayirlisi olsun inşallah yüzler gülsün
Inşallah canım hayırlısıGünaydın hakkınızda en hayirlisi olsun inşallah yüzler gülsün
AminMerhaba ben 17 temmuzda transfer oldum 29 test günü rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
8.9 olmuş kan sonucuna göre ariycaklarmisİnşallah darısı bana ikinci denemem bu yarın kontrol var bakalım
8.9 olmuş kan verdim sonuca göre ariycaklarBir noktadan sonra hep incelir rahim adet olmadan önce, östrojen hormonu da düşüşe geçmiştir eminim o an. Bende cok dalgalanma oluyordu. Bir yerden sonra bir anda incelme başlıyordu, LH artışım biraz erken oluyordu. E2 seviyem de yavaştan düşüşe geçmişti, dr iki gun sonraya randevu verdi. O iki gun sonra e2 seviyem yeniden artışa geçmişti, akabinde LH im daha sonradan bir kez daha yükselmeye başladı. Böyle dalgalanmalar olup duruyordu. Doktora sorunca açıkladı. Bazı hastalarda yapı meselesi hormonlarda dalgalanmalar olurmuş. Belli bir noktadan sonra rahmin incelmesi onemli değil, bizim o hormon dengesi arasında progesterona başladığımız gün önemli dedi.LH zirve yaptiktan sonra progesterona baslatiyorlar biliyorsunuz. Sanki yumurta çatladı da corpus luteum progesteron salgiliyormuş gibi yapay bir ortam ile rahim destekleniyor. Progesteron sonrası zaten e2 seviyesi düşüp incelme başlarmis. çok karışık anlattım ama siz kendi doktorunuza sorunca o duzgun anlatinca anlayacaksinizdir. Ben hatta tam transfer günü şuan kalınlığı nasıl dediğim zaman artik o önemli değil dedi. Ve içiniz rahatlasın 7,5mm ile progesterona başladık ve transfer sonrası kan testim pozitif çıktı.
Aminnn insallahhh hepimiz bebislerimize kavusalim benimde 28 temmuz transfer olacak insallahh rabbim çifte bayram yasattsin hepimizeMerhaba arkadaşlar umarım hepimizin kalbinden geçen hayırlı olur ve meleklerimize kavuşuruz. Benim transferim 5. Gün embriyosu (dondurulmuş ve 2 adet) test günüm 29 u. Dün gece bir rüya gördüm ve sabah soluğu hastanede aldım. Transferin 6. Günü olmasına rağmen kan testi verdim 24 çıktı. Doktoruma sordum 4 gün sonra tekrar bakalım artış önemli dedi ama içime bir su serpildiHayırlısı ise inşallah artış olur. Ne olur birbirimize dua edelim
Çok iyi, kesin transfer yapılır8.9 olmuş kan verdim sonuca göre ariycaklar
Amin canım inşallah Allahım rast getirsinAminnn insallahhh hepimiz bebislerimize kavusalim benimde 28 temmuz transfer olacak insallahh rabbim çifte bayram yasattsin hepimize
Benim sonuç kötü değerim düşmüşAmin inşallahyarın test günü bakalım nasip
Kimyasal mi oldu yaniBenim sonuç kötü değerim düşmüş
Büyük ihtimal kimyasal doktorumda kimyasala benziyor dediKimyasal mi oldu yani
Canım öncelikle hayırlısı olsun umarım gönlünce olur. Benimde transfer 17temmuzda oldu. İlgili hemşire ile sürekli görüşüyoruz merak ettiklerimi yaşadıklarımı soruyorum vs. Adet sancıları normal dedi yerleşmeden kaynaklı oluyormuş gönlünü ferah tut dualarım seninleMerhaba arkadaşlar. Öncelikle anne olmak isteyen herkese Allah bu duyguyu nasip etsin inşallah, hayırlısıyla. Benim de 14 Temmuz'da dondurulmuş 5. gün embriyo transferim yapıldı. Pazartesiye kadar idrar ve kan testi yapmak istemiyorum. Ama aldığım ilaçlardan sanırım ruh halim berbat durumda. Beklemek çok zormuş. Bu ilk denememiz. Kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım var doktorumu aradığımda normal dediler. Fitil kullandığım için akıntım da var. Onun dışında başka belirti yok. İçimden bir ses adet olacağım da sanki ilaçlar durduyor gibi geliyor diyor, bilemiyorum. Çok umutlu olamıyorum açıkcası. Nedenini bilmiyorum. En baştan beri kendimi kötüye hazırladım belki o yüzdendir. Benim gibi SÜREKLİ adet sancısı çeken oldu mu? oluyor mu merak ediyorum. Ara ara hafifliyor ara ara artıyor. Sinir bozucu.
Teşekkür ederim canım İnşallah ikimizden de güzel haberler olur.Canım öncelikle hayırlısı olsun umarım gönlünce olur. Benimde transfer 17temmuzda oldu. İlgili hemşire ile sürekli görüşüyoruz merak ettiklerimi yaşadıklarımı soruyorum vs. Adet sancıları normal dedi yerleşmeden kaynaklı oluyormuş gönlünü ferah tut dualarım seninle
S Siyahhhinci benimde olmadı bugün değerim iyice düşmüş dokt.kimyasala benziyor dedi ki bence kesin öyle ama yinede ilaçlara devam 4gun sonra test dedi boşu boşuna bugün biten ilaçları aldım kullanmaya devam 4gun sitres yasiycam boşu boşunaAllahtan Ümit kesilmez belki de artar birden öyle olanı çok gördüm ümidini yitirme sakınRabbim bebeğini sana bağışlasın
Kaçıncı gün embriyosu? 5 se çıkabilir ama 3 se bekleyin bence, benim de 5. Gün emnriyosu pzt 9. Günüm arayıp soracağım kan vereyim mi diye.Yarın transferden sonra 9.gün kan testi versem mi vermesem mi kararsızım ya hemşireler 11.gün ver diyo. Ne diyorsunuz ne yapayım ?? Simdi yapsam sonuç net çıkar mı ?
Beklemek çok zormuş,inşallah hepimiz güzel haberleri alalımKaçıncı gün embriyosu? 5 se çıkabilir ama 3 se bekleyin bence, benim de 5. Gün emnriyosu pzt 9. Günüm arayıp soracağım kan vereyim mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?