2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Tam transferden sonra 7. Gün çok güzel bence değerin hatta harika bence hamilesin inşllah
İnşallah ya doktorla konuştuk şikayetlerimi anlattım hamilelik belirtileri gibi dedi ama yarın testi tekrar edeceğiz. Hiç korkumuz bitmiyor transferden sonra tuttu mu acaba diye endişeleniyoruz sonrasında keseyi görsem diye endişe sonrasında düşük olmaz inşallah diye endişe Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah

Kesinlikle ben bugün çalışmaya başladım mecburiyetten yerime öğretmen bulamadılar 2 gün işe gelmek zorundayım. Ama şuanlık ciddi bir sorun yaşamadım Allah inşllah yawrularımız bizimledir

Kesinlikle ben bugün çalışmaya başladım mecburiyetten yerime öğretmen bulamadılar 2 gün işe gelmek zorundayım. Ama şuanlık ciddi bir sorun yaşamadım Allah inşllah yawrularımız bizimledir
Hareket etmek kan akışı için iyi ama dikkatli ol yine de ani hareketlerde falan bulunma sakın. Rabbim yardımcımız olacaktır inşallah

Neye göre 5. Gün 3. Gün transfer yapılıyor biliyor musunuz? Yarın benim 3. Günü yarın transfer yapılacak .
Eğer az embriyonuz var ise. 5. Günü bekleyip risk almıyorlar gitmeye bilir 3. Günden sonra anne karnında büyüsün istiyorlar çok embriyo var ise 5. Güne kadar bekletiyorlar dışarıda

Eğer az embriyonuz var ise. 5. Günü bekleyip risk almıyorlar gitmeye bilir 3. Günden sonra anne karnında büyüsün istiyorlar çok embriyo var ise 5. Güne kadar bekletiyorlar dışarıda
Sanırım ondan benim 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi. Ama anne karnında da 5. Güne gitmeyebilirse yani öyle bir ihtimal de var de mi ?

Selam.Peki dışarda bekletme istekleri neden.ne için 5.gün bekledikçe dahamı kalitesi artiyor acaba

Merhaba progestan kullanan var mı aranızda? Transferin 3. Günü, vajinada şişlik var fitili zor kullanıyorum ayrıca ağrıda var normal mi bu
Selam.bende kullanıyorum sabah 2 aksam 2 günde 4adet bendede kaşıntı yaptı sonra fitilden sonra ayakları havaya dikiyorum duvara geri akmasın diye ve en az 1 saat ayağa kalkmıyorum.kesildi kaşıntım.
Itebildigin kadar geriye it akmasın ki yan etki yapmasın bu fitil yaparmış yan etki

Ben de yaptı demekki teşekkür ederim

Ben kullanıyorum şişlik olmadı falan ama bence doktoruna bir sor canım ihmal etme
Hemşiresi fitil jelatin kaplı ve kabı bir zaman sonra tahriş etmiş olabilir normal dedi ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum sabah akşam yeni oldu ben de, normal dese de içim rahat etmedi

Hemşiresi fitil jelatin kaplı ve kabı bir zaman sonra tahriş etmiş olabilir normal dedi ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum sabah akşam yeni oldu ben de, normal dese de içim rahat etmedi
Hım olabilir belki ben daha 4 gündür kullanıyorum belki zamanla tahriş olmuştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…