- 18 Kasım 2017
- 21
- 23
- 38
- 40
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
İnşallah ya doktorla konuştuk şikayetlerimi anlattım hamilelik belirtileri gibi dedi ama yarın testi tekrar edeceğiz. Hiç korkumuz bitmiyor transferden sonra tuttu mu acaba diye endişeleniyoruz sonrasında keseyi görsem diye endişe sonrasında düşük olmaz inşallah diye endişe Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallahTam transferden sonra 7. Gün çok güzel bence değerin hatta harika bence hamilesin inşllah
Kesinlikle ben bugün çalışmaya başladım mecburiyetten yerime öğretmen bulamadılar 2 gün işe gelmek zorundayım. Ama şuanlık ciddi bir sorun yaşamadım Allah inşllah yawrularımız bizimledirİnşallah ya doktorla konuştuk şikayetlerimi anlattım hamilelik belirtileri gibi dedi ama yarın testi tekrar edeceğiz. Hiç korkumuz bitmiyor transferden sonra tuttu mu acaba diye endişeleniyoruz sonrasında keseyi görsem diye endişe sonrasında düşük olmaz inşallah diye endişe Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah
Hareket etmek kan akışı için iyi ama dikkatli ol yine de ani hareketlerde falan bulunma sakın. Rabbim yardımcımız olacaktır inşallahKesinlikle ben bugün çalışmaya başladım mecburiyetten yerime öğretmen bulamadılar 2 gün işe gelmek zorundayım. Ama şuanlık ciddi bir sorun yaşamadım Allah inşllah yawrularımız bizimledir
Hadi gözünüz AydınBenim de biraz sonra transferim olacak
Neye göre 5. Gün 3. Gün transfer yapılıyor biliyor musunuz? Yarın benim 3. Günü yarın transfer yapılacak .Sizin sonuç daha erken çıkmalı ama 5. Gün embriyosu benim ki sizinki 3. Gün mü
Eğer az embriyonuz var ise. 5. Günü bekleyip risk almıyorlar gitmeye bilir 3. Günden sonra anne karnında büyüsün istiyorlar çok embriyo var ise 5. Güne kadar bekletiyorlar dışarıdaNeye göre 5. Gün 3. Gün transfer yapılıyor biliyor musunuz? Yarın benim 3. Günü yarın transfer yapılacak .
Sanırım ondan benim 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi. Ama anne karnında da 5. Güne gitmeyebilirseEğer az embriyonuz var ise. 5. Günü bekleyip risk almıyorlar gitmeye bilir 3. Günden sonra anne karnında büyüsün istiyorlar çok embriyo var ise 5. Güne kadar bekletiyorlar dışarıda
Selam.Peki dışarda bekletme istekleri neden.ne için 5.gün bekledikçe dahamı kalitesi artiyor acabaEğer az embriyonuz var ise. 5. Günü bekleyip risk almıyorlar gitmeye bilir 3. Günden sonra anne karnında büyüsün istiyorlar çok embriyo var ise 5. Güne kadar bekletiyorlar dışarıda
Selam.bende kullanıyorum sabah 2 aksam 2 günde 4adet bendede kaşıntı yaptı sonra fitilden sonra ayakları havaya dikiyorum duvara geri akmasın diye ve en az 1 saat ayağa kalkmıyorum.kesildi kaşıntım.Merhaba progestan kullanan var mı aranızda? Transferin 3. Günü, vajinada şişlik var fitili zor kullanıyorum ayrıca ağrıda var normal mi bu
Ben de yaptı demekkiSelam.bende kullanıyorum sabah 2 aksam 2 günde 4adet bendede kaşıntı yaptı sonra fitilden sonra ayakları havaya dikiyorum duvara geri akmasın diye ve en az 1 saat ayağa kalkmıyorum.kesildi kaşıntım.
Itebildigin kadar geriye it akmasın ki yan etki yapmasın bu fitil yaparmış yan etki
Ricaederim canım geçmiş olsun bol sansBen de yaptı demekkiteşekkür ederim
Ben kullanıyorum şişlik olmadı falan ama bence doktoruna bir sor canım ihmal etmeMerhaba progestan kullanan var mı aranızda? Transferin 3. Günü, vajinada şişlik var fitili zor kullanıyorum ayrıca ağrıda var normal mi bu
Hemşiresi fitil jelatin kaplı ve kabı bir zaman sonra tahriş etmiş olabilir normal dedi ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum sabah akşam yeni oldu ben de, normal dese de içim rahat etmediBen kullanıyorum şişlik olmadı falan ama bence doktoruna bir sor canım ihmal etme
Hım olabilir belki ben daha 4 gündür kullanıyorum belki zamanla tahriş olmuştırHemşiresi fitil jelatin kaplı ve kabı bir zaman sonra tahriş etmiş olabilir normal dedi ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum sabah akşam yeni oldu ben de, normal dese de içim rahat etmedi
Bana fitil vemedi iğne verdiBen kullanıyorum şişlik olmadı falan ama bence doktoruna bir sor canım ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?