2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Evet canım yaptırdım 58 çıktı yarın tekrar yapılacak inşallah tutmuştur dua edin ne olur
58 harika bir deger bu kadar erken bir sürede ikiz oluşundan kaynaklı değer 7. Günde bile yüksek çıkıyormuş ben de 7. Günümde evde test yaptım çift çizgi çıktı cok şükür yarın ben de kan vereceğim inşallah şu an test gününü bekleyen herkes pozitif sonucu alsın 9 ay sonra da sağlıkla yavrusuna kavuşsun Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin gönlündekini versin inşallah

Selam.Peki dışarda bekletme istekleri neden.ne için 5.gün bekledikçe dahamı kalitesi

Sanırım ondan benim 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi. Ama anne karnında da 5. Güne gitmeyebilirse yani öyle bir ihtimal de var de mi

Sanırım ondan benim 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi. Ama anne karnında da 5. Güne gitmeyebilirse yani öyle bir ihtimal de var de mi ?
Yumurta rezervi, annenin yaşı, infertilite sebebi, taze transferde rahmin durumu, embriyoların sayısı ve bölünme hızı gibi birçok faktör var. 3. Gün daha iyidir veya 5. Gün daha iyidir diye kesin bir bilgi yok. Doktorun senin icon hangisini tavsiye ediyorsa bütün kriterleri değerlendirip en iyisi için yönlendirmistie. Lütfen içini ferah tut ya tamamlamazsa diye düşünme. O ihtimal her zaman var evet. Benim daha önce 5. Gün embriyosu transferi yapıldı ve çok kaliteliydi. Her şey çok yolunda giderken kimyasal gebelik çıktı. Şimdi iyi ve orta kalitede çift transfer yapıldı. Evde yaptığım test pozitif çıktı. Demem o ki günü, kalitesi, sayısı ne olursa olsun olacağı varsa oluyor. Sen iyi düşün dua et hayırlısını ve sağlıklısını iste. Allahım sağlıkla kesesini görüp kalp atışını duymayı, zamaninda doğum yapıp sağlıklı bir bebege kavuşmayı nasip etsin hepimize lütfen kafanı öyle olsaydı böyle olsaydı diye karıştırma.Tutunma sürecinde güzel şeyler düşün unutma sonucu kesin negatif çıkmadığı sürece (ki umarim öyle birsey hicbirimize olmayacak) hamilesin tadını çıkar

Aminnn inşallah senin de gözün aydın çok sevindim ya inşallah test sonucu da iyi gelir. Benim de yarın test var tekrar. İnşallah değer yükselmiştir

Tamam hepsini unuttum Yüzümü güldürdün , içime umut ektin Allah razı olsun senden . Sen de sağ Salim kucağına al ve hep hayırlarını gör evlatlarının inşallah , Çok heyecanlıyım yarın transfere gideceğim için niye böyle oldum yaa uyku tutmuyor içimde Garp bi his.heves mi desem , endişe mi , tebessüm ediyorum sürekli deli gibi ama her ihtimali de aklıma getiriyorum bi yandan da her şey Allahtan ama inanmak istiyorum pozitife

İnan çünkü transfer sonrası mutlu olduğunda sağladığın hormonlara ihtiyacın olacak. Transferini yaltir ve bebeğine hosgeldin de artik bir anne adayısın umut etmekten hayal kurmaktan hiç vazgeçme. Aman tutumazsa çok üzülürüm heveslenmeyeyim deme. İyi düşün bebeğin de hissetsin daha sıkı tutunsun sana üzüleceksek de sonra bakarız duruma yine beraber üzülürüz hayat bu Allahım herseyin hayırlısını versin inşallah cok rahat gecer transferin ve bebeğin sana çok hoş gelir bol şans canım benim

Kızlar benim transferimin 7. Günü ve kahve rengi akıntım geldi hemen doktoru aradım kırmızıya dönene kadar ek birşey yapmana gerek yok kırmızıya dönerse coraspirini bırakıp estofemi 3 çıkar dedi çok korkuyorum dualarınızdan eksik etmeyin ne olur

Inşallah tutunma lekesidir doktor ne dediyse onu yap içini ferah tut ıyi düşün ıyi olsun bebisin seninle olsun canım

Ne güzel dedin haklısın cidden çok haklısın düşünmeyeceğim şuan olumsuz hiç bir şey

Benim de 22 temmuz test günüm sanırım dayanamayıp bugün 2-3 tane test alıcam bayrama kadar her gün bakarım meraktan çatlıyorum inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız

Benim de 22 temmuz test günüm sanırım dayanamayıp bugün 2-3 tane test alıcam bayrama kadar her gün bakarım meraktan çatlıyorum inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız
Ben de aldım bugün için belki yaparım diyordum fakat bugün lekelenmeye başlayınca yapmaya cesaret edemedim

Dondurulmuş 2. Transferim olucak . 3 adet 3.gün embriyom var . Gelişimleri bir süre izlenip ona göre transfer olacağım inşallah
Benimde dün dondurulmuş embriyo transferim oldu ama 3. Gün embriyosu nedir bunları bilmiyorum birde 5. Gün embriyosu diye bişey okudum ama bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…