Aynenartık o düşünsün ben düşünmekten boyun ağrıları çekiyorum insanların psikolojik olarak yaşadıkları vücudun her bir yerinde ayrı ağrıya sebep olurmuş. Bio enerji seansı aldım tam boyun kısmıma geldi bir anda ağladım boşalma yaşadım terapist de içinde tuttukların konuşamadıklarından dedi.. Yavaş yavaş herşeyi söyledikçe miss gibi rahatlayacagm.
Amin insallahEst.haddim değil. Sadece bilgi paylasimi benim ki :) takdir de tasarruf da sizin. Bir de geçmiş yaşanmışlıklar var, hiçbir hamile üzülmesin, sorun yasasin istemiyorum, Rabbım sağlıkla bu maratonu tamamlamayı nasip etsin insallah
Yeteri kadar su içiyor musun? En az 1.5 lt okiyor mu? Hareketsizlik çok var mı cnm? Bunlar yoksa eğer, biraz karbonhidratlar uzak duyabilirsin birkaç gün bir de ayak bileklerine masaj iyi geliyor kan devir daim acisindan
Ben gecen gün bi paket doritos yedimCips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi?geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
Ya benim eşimde kızıyor izin vermiyor ama mesela ben tamamen kestim kola cips tarzı şeyleri. Ağzıma sürmuyorum. Hamilelikten öncede böyleydi. Ama canım istiyor şu sıralar.Ben gecen gün bi paket doritos yedimeşimden gizli asla izin vermez gecen birinin eşi doktora cips yiyor diye sikayet etmisti adini unuttum onun doktoru da yerken beni de cagir demişti
Ben yiyorumCips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi?geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
Çarşamba gideceğim bakalım ne diyecekler. 5 ay da beni sadece aşı için aradılar.Kizlarrr Asm'deki hemşireler yine bebeğimi dinlemeye çalıştilar ama başaramadılar yine fark olmamış 2 sene içinderutin tahlilleri yaptirıp geldim stresten tansiyonum yükseldi yine sizlerin ASM 20. haftalarda kan tahlilleri istiyor mu kızımda istemediler acaba sesini duyamıyoruz kan tahlilleri ile telafi mi edelim dediler
Ay iyi iyi bende yiyim bugün bu cesaret ileBen yiyorum
Cips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi?geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
Kabus kabusss. Allah korusun. Eşler arasına 3. Şahıs kim olursa olsun giremez girince facia olur. Ev üstüne ev olmaz mı derlerdi neydi o söz. İsterse kırılsın eşinle sen ortak noktada buluş da tek.İnan bende öyleydim hep kırılmasından diye sürek sustum ama sustukça saçmalıkların ardı arkası kesilmedi. Mesela kayınbabamın sürekli onlarla yaşama düşüncesi var bizim adımıza. Geçen mont aldık kızçeme seneye giysin uygun fiyat diye ama bizim burda kargo sıkıntısı var diye kv ye gönderdik. Kayınbabam diyor ki e kışları burda durursunuz artık. Dedim o niye? Evim var benim dedim. Kırılsa kırılsın umurumda değil yani. Ki tahminimce buna benzer ya da farklı düşünceleri duyacağım kesin. Çağın teknoloji çağı olduğunu asla kabul etmiyorlar. Hep eski kafa düşünceleri var mesela. Sinirleniyorum bende.
Çok heyecanlıben bugün görümceme yapacagim aynisini 4.5 ay oldu bir hayirli olsun demedi biz söylemek istemedigimiz icin aramamamiş aksan esime oyle diyormuş ne alaka ben herkese arayip ben hamileyim mi dedim salak salak seyker bugün beni arayacakmis arasinda bi agzima gekeni sayayim kaosa ihtiyacim var
Ben geçen gün bir poseti bitirdimCips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi?geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
Ay sevindim.Cips yedin diye doğrudan zararı olmaz tek cipsten. Genel olarak ambalajlı paket gıda önerilmiyor. Arada bir küçük kaçamaklar olabilir, ama küçük mesela, aile boyu paketi goturmemek lazım bencemaksat nefsimiz körelsin
Amin amin. Eşime dedim zaten böyle bir şeyi istemiyorum diye. Biliyor o da. Eşim tek çocuk. Anca ilerde çok yaşlanırlar bize ihtiyaçları olur öyle başım gözüm üstüne dedim. Ama şimdiden bunun hayalini kurmasına dedimKabus kabusss. Allah korusun. Eşler arasına 3. Şahıs kim olursa olsun giremez girince facia olur. Ev üstüne ev olmaz mı derlerdi neydi o söz. İsterse kırılsın eşinle sen ortak noktada buluş da tek.
Afiyet olsunBen geçen gün bir poseti bitirdimallah affetsin
Ben coraspirin kullanıyorum demir hapıda ferrum fort kullanıyorum benimkini perinatalog vermişti bir problem olmaz canımGünaydın kızlarkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarımdan aynı zamanda demir hapı kullanan var mı? Dün cinsiyeti öğrenebilmek için başka bir doktora gittim (yine göstermedi öğrenemedim) doktor gyno Ferro sanol diye bi ilaç verdi kan değerlerim düşmüş biraz. Kan sulandırıcı kullanıyorum demeyi unutmuşum ikisini aynı anda kullanabiliyor muyuz bilenler bilgilendirebilirse çok sevinirim
Benim ikinci gebeligim 16. haftada ben pıt pıt hissediyorum dedim benim doktor hissedemezsin dediHer gebelik başka, ayrıca doktorlar ilk gebelikte en en en erken 16 lardan sonra olacağını, daha once hissedildiği söylenen şeyin bagirsak faaliyeti olduğunu söylüyor. Bu haftalardan sonra rahatça hissedersin inşallah, başkalarının yorumladığı şeyle kendini kıyaslama cnm.
Ayy Allah yardımcınız olsun bende tasinacagim şimdiden kara kara düşünüyorum kızımda da taşındım tek başıma topladım benim eşyalar çok fazla doğuma 2 ay kala ya da doğumdan 2 ay sonra tasinmam gerekiyor şimdiden taşınma telaşı var çok sıkıntılı yahuSelam kizlar. Nasiliniz? Ben Sonunda evin tum isini hallettim pazar gunu tasiniyorum. Bi tek nakliye ayarlamak kaldi. Evi topladim zamana yaydigim icin sandiim kadar bitkin degilim. Cuma internet falan icin gidicem cumartesi temizlik yapacak ablalar gelicek pazar da artk tasincam. Ha bu hafta ha obur hafta derken ben nerdeyse 2 aydir doktora gitmiyorum. Ayin 24 une ayrintiliya girip sonrasinda kendi doktoruma gidicem insallah. Iki gundur cok siddetli hareket hissediorum canimi acitiyo yani midemin oralarda. Bu haftalarda normal mi bilemedim.
Benim ikinci gebeligim 16. haftada ben pıt pıt hissediyorum dedim benim doktor hissedemezsin dedibenim doktorum çok katı ikincisinde bile 18.haftalar uygun diyor
ben yedim canım istedi yedikten sonra da pişmanlık tabii :) arada bir kaçamak olur yaaaCips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi?geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
Valla ben özendim o battaniyeyi kullanmaya :)Yumoş yumoşterapi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?