2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi? geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı

ben bugün görümceme yapacagim aynisini 4.5 ay oldu bir hayirli olsun demedi biz söylemek istemedigimiz icin aramamamiş aksan esime oyle diyormuş ne alaka ben herkese arayip ben hamileyim mi dedim salak salak seyker bugün beni arayacakmis arasinda bi agzima gekeni sayayim kaosa ihtiyacim var

Amin insallah biri birsey sorunca en açıklayıcı cevaplar hep senin bunu çok seviyorum

Cips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi? geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
Ben gecen gün bi paket doritos yedim eşimden gizli asla izin vermez gecen birinin eşi doktora cips yiyor diye sikayet etmisti adini unuttum onun doktoru da yerken beni de cagir demişti

Ben gecen gün bi paket doritos yedim eşimden gizli asla izin vermez gecen birinin eşi doktora cips yiyor diye sikayet etmisti adini unuttum onun doktoru da yerken beni de cagir demişti
Ya benim eşimde kızıyor izin vermiyor ama mesela ben tamamen kestim kola cips tarzı şeyleri. Ağzıma sürmuyorum. Hamilelikten öncede böyleydi. Ama canım istiyor şu sıralar. aman yoğurtlayıp sos yapıp yiyim ya. Ay ağzım sulanıyor bahsettikçe

Kizlarrr Asm'deki hemşireler yine bebeğimi dinlemeye çalıştilar ama başaramadılar yine fark olmamış 2 sene içinde rutin tahlilleri yaptirıp geldim stresten tansiyonum yükseldi yine sizlerin ASM 20. haftalarda kan tahlilleri istiyor mu kızımda istemediler acaba sesini duyamıyoruz kan tahlilleri ile telafi mi edelim dediler

Çarşamba gideceğim bakalım ne diyecekler. 5 ay da beni sadece aşı için aradılar.
Ay iyi iyi bende yiyim bugün bu cesaret ile

Cips yedin diye doğrudan zararı olmaz tek cipsten. Genel olarak ambalajlı paket gıda önerilmiyor. Arada bir küçük kaçamaklar olabilir, ama küçük mesela, aile boyu paketi goturmemek lazım bence maksat nefsimiz körelsin

Kabus kabusss. Allah korusun. Eşler arasına 3. Şahıs kim olursa olsun giremez girince facia olur. Ev üstüne ev olmaz mı derlerdi neydi o söz. İsterse kırılsın eşinle sen ortak noktada buluş da tek.

Çok heyecanlı
Cidden hepsini döküver gitsin. Baya rahatlıyor insan .

Ay sevindim. yoğurtlu sos yapıp hem yararlı hem zararlı olarak yiyeceğim artık. Neyse Bi palet yerim sonra zaten aylarca ağzıma sürmem bir süre yine
Kabus kabusss. Allah korusun. Eşler arasına 3. Şahıs kim olursa olsun giremez girince facia olur. Ev üstüne ev olmaz mı derlerdi neydi o söz. İsterse kırılsın eşinle sen ortak noktada buluş da tek.
Amin amin. Eşime dedim zaten böyle bir şeyi istemiyorum diye. Biliyor o da. Eşim tek çocuk. Anca ilerde çok yaşlanırlar bize ihtiyaçları olur öyle başım gözüm üstüne dedim. Ama şimdiden bunun hayalini kurmasına dedim
Ben geçen gün bir poseti bitirdim allah affetsin
Afiyet olsun bende hazırlanıyorum akşama

Ben coraspirin kullanıyorum demir hapıda ferrum fort kullanıyorum benimkini perinatalog vermişti bir problem olmaz canım

Benim ikinci gebeligim 16. haftada ben pıt pıt hissediyorum dedim benim doktor hissedemezsin dedi benim doktorum çok katı ikincisinde bile 18.haftalar uygun diyor

Ayy Allah yardımcınız olsun bende tasinacagim şimdiden kara kara düşünüyorum kızımda da taşındım tek başıma topladım benim eşyalar çok fazla doğuma 2 ay kala ya da doğumdan 2 ay sonra tasinmam gerekiyor şimdiden taşınma telaşı var çok sıkıntılı yahu

Benim ikinci gebeligim 16. haftada ben pıt pıt hissediyorum dedim benim doktor hissedemezsin dedi benim doktorum çok katı ikincisinde bile 18.haftalar uygun diyor

Aman bebeler sağlıklı olsun da doktorla polemige giremeyecegim sadece kiyaslayip moral bozmayalım yeter

ben yedim canım istedi yedikten sonra da pişmanlık tabii :) arada bir kaçamak olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…