Ya inan su içiyorum hamur işi ekmek çok sınırlı yiyorum. Biraz evde kaldım sanırım ondan oldu. İnşallah artmaz.Est.haddim değil. Sadece bilgi paylasimi benim ki :) takdir de tasarruf da sizin. Bir de geçmiş yaşanmışlıklar var, hiçbir hamile üzülmesin, sorun yasasin istemiyorum, Rabbım sağlıkla bu maratonu tamamlamayı nasip etsin insallah
Yeteri kadar su içiyor musun? En az 1.5 lt okiyor mu? Hareketsizlik çok var mı cnm? Bunlar yoksa eğer, biraz karbonhidratlar uzak duyabilirsin birkaç gün bir de ayak bileklerine masaj iyi geliyor kan devir daim acisindan
ben ilk cocugumda boyleyim asla zararli tek lokma yemedim gel gor ki simdi hic bisey yemez cok secici 3 yasinda bir cok seyin tadini bilmezalla alla çok şaşırdım ne katısınız yaw. ben çilek de yiyorum hamburger de, tatlı da. kilo açısından güzel olmuyor ama bu kadar düşüneceğime taşınacağıma ben yine de yerdim. aklımda kalmasından dert olmasından iyi.
Ahahah Bende ayni :)) Gecen markette buyuk paket haribo gordum canim cekti aldim sakladim evde gormesin diyeKiz benimki de aynı ben gizli yapiyorum o işleri getir siparis geçmişime baksa agzima tükürür
Ye ye hic bisi olmaz. Canin istiosa bu kadar kati olmana gerek yok bence ya. Sizlere bakinca ben neler.yiorum allahimBenim de canım çok hamburger istiyo ya kızlar burger kingteki chicken royal hamburgerini çok severim ama hiç yemedim hamburger 4 aydır yesem mi acaba 1 kereliğine sizce
Hafta sonu hamburger diye tutturdum eşimde burger king yememe tabi ki izin vermedi ta kizilaya big baker'a götürdü üşenmedi yiyosan bari et oldugunu bildigimiz yerden ye diyeBenim de canım çok hamburger istiyo ya kızlar burger kingteki chicken royal hamburgerini çok severim ama hiç yemedim hamburger 4 aydır yesem mi acaba 1 kereliğine sizce
Ahahah Bende ayni :)) Gecen markette buyuk paket haribo gordum canim cekti aldim sakladim evde gormesin diye
Ye ye hic bisi olmaz. Canin istiosa bu kadar kati olmana gerek yok bence ya. Sizlere bakinca ben neler.yiorum allahim
Benim eşim de kendimiz yapalım evde hamburgerimizi diyoHafta sonu hamburger diye tutturdum eşimde burger king yememe tabi ki izin vermedi ta kizilaya big baker'a götürdü üşenmedi yiyosan bari et oldugunu bildigimiz yerden ye diyebişey olmaz ye ya ben doktoruma bike sordum hamburgeri her gün yemiyosan sorun olmaz demisti
Ne güzel. Bende abur cubur çok yemem ama sağlıklı besleneniyorum bir türlüAy ye ya bi kereden bişey olmaz ben oyle abur cubur seven yiyen bir insan degilim aşiri saglikli organik beslenirim arada vücudu şaşirtmak lazim
Ay ne güzelBenim o iş kardeşim deAlmanya da yaşıyor çok güzel yapar amigurimiyi. Sağolsun emzik Zinciri filan ondan. Bir de ben oyun halısı için birşeyler istedim bak örnek ekleyim. Ahşap kısmını eşim yapcak oyuncaklar kardeşimden. Altına da güzel minder misss
Ben evde kendim yapıyorum. Dışarıda yiyince normalde de hasta ediyor beni.Benim de canım çok hamburger istiyo ya kızlar burger kingteki chicken royal hamburgerini çok severim ama hiç yemedim hamburger 4 aydır yesem mi acaba 1 kereliğine sizce
Ye canım birsey olmaz:)Benim de canım çok hamburger istiyo ya kızlar burger kingteki chicken royal hamburgerini çok severim ama hiç yemedim hamburger 4 aydır yesem mi acaba 1 kereliğine sizce
Ben hiç yemedim ama genel olarak haftada 1 mutlaka Sosis kızartması falan yiyiyorum. Nasıl bir şey ki? Çiğ mi yeniliyor? Pişmişse 1 kereden bir şey olmaz bence.Selam kizlar , sık giremiyorum ara ara okuyup takip ediyorum umarım herkesin herşeyi yolunda ilerliyordur. Bir sorum olacak size , canım acayip hot dog istedi hardallı falan , çok eskiden bekarken yerdim. Sonra çok çok nadir yedim sosisi. Şimdi canım çok istiyor öyle böyle değil kendimi tutuyorum , içime de sinmiyor dışardan söylemek. Evde 1 defaya mahsus yesem mi acaba fikir almak istiyorum sizden de
Ben arada tüketiyorum. Aslında uzun süre önce bırakmıştım ama şu dönem canım ne isterse yiyorum, kendimi asla kırmıyorum. Dozunda yiyebiliriz bence.Cips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi?geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
Ben ayda bir sosisli yumurta yada domatesli sosis yapıyorum bi zararını görmedım . Pişiriyorum sonuçtaSelam kizlar , sık giremiyorum ara ara okuyup takip ediyorum umarım herkesin herşeyi yolunda ilerliyordur. Bir sorum olacak size , canım acayip hot dog istedi hardallı falan , çok eskiden bekarken yerdim. Sonra çok çok nadir yedim sosisi. Şimdi canım çok istiyor öyle böyle değil kendimi tutuyorum , içime de sinmiyor dışardan söylemek. Evde 1 defaya mahsus yesem mi acaba fikir almak istiyorum sizden de
Aynen aynen. Zaten doğumdan sonra yiyemeyeveğiz tahminenBen arada tüketiyorum. Aslında uzun süre önce bırakmıştım ama şu dönem canım ne isterse yiyorum, kendimi asla kırmıyorum. Dozunda yiyebiliriz bence.
Taşınmaya yakın bütün eşyaları satıyormusum eşim eve geldiğinde şok oluyormuşKiz benmki de 10 yilliktialiyolar valla sansini dene. Yavas yavas topladim ben hepsini her gun bi koli yaptim yorulmadim o yuzden cok sen de oyle yapabilirsin allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?