Tamam teşekkür ederim ikisi de kanla alakalı olunca bi acaba mı dedimCanim biri kanı sulandirir, diğer ise vücutta organ ve dokulara yeterli oranda oksijen taşınmasını saglayan kırmızı kan hücrelerinin artmasına yardımcı olur. Aynı görevi görmüyorlar.
Oh tamam teşekkür ederimevet ben aynı anda kullanıyorum canım problem yok
Teşekkür ederimEvet ben ikisini de kullanıyorum. Gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, kan ilacını da bu haftalarda değerler düşük olmasa bile başlıyorlar
Teşekkür ederimBen kullanıyorum canım ikisini bir bir sorun olmaz
Ay ben ilk 3 ay dikkat ettim ama şimdi canım çok isteyince yiyorumCips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi?geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
ben yedim canım istedi yedikten sonra da pişmanlık tabii :) arada bir kaçamak olur yaaa
Ay ben ilk 3 ay dikkat ettim ama şimdi canım çok isteyince yiyorum
Yaa rengi çok güzelYumoş yumoşterapi başladı
Ben de ilk hamilelikte yine tasinmistimAyy Allah yardımcınız olsun bende tasinacagim şimdiden kara kara düşünüyorum kızımda da taşındım tek başıma topladım benim eşyalar çok fazla doğuma 2 ay kala ya da doğumdan 2 ay sonra tasinmam gerekiyor şimdiden taşınma telaşı var çok sıkıntılı yahu
Ay hadi maşallahDoktordan geliyorum artık herşeyi seçilebilir hale gelmiş
Ultrason da tekme atıyordu sen anana napıyosun dedim de takmadı tabii
Aklımda hep bir şüphe vardı cinsiyet ile ilgili ama net kız dedi yanii kalbim rahat bir şekilde kızım olacak diyebiliyorum artık
Bu arada birileri yine taşınıyormuş kolay gelsiiiin
Bende arada abur cubur yiyorum aklımda kalacağına accuk yiyim nolmuş dedim ama paket paket değil tabii ki
Ben ilk taşındığımda 4 aylık hamileydim bunda büyük ihtimalle 7 aylık olacağımBen de ilk hamilelikte yine tasinmistimbeni de yoran kisim her yerde esya olmasi birazini verdim birazini sattim ama mutfak bile yetiyo
Ben tüp bebek aşamasına gelene kadar o kadar çok doktora gittim ki artık doktorları hemen tanıyorum 12 yillik sağlıkçı olarak taniyamamisimAman bebeler sağlıklı olsun da doktorla polemige giremeyecegimsadece kiyaslayip moral bozmayalım yeter
Canım bende kızıma çok fazla yaptım çok güzel olmuş eline sağlık naçizane bir fikrim olacak lütfen boncuk gözlere dikkat et biraz büyüdüklerinde ve dişleri kasindiginda ağzına alabiliyor kopma ihtimali olabiliyorYaa rengi çok güzelbende başladım bir şeylere bakalım set yapacağım.
Biliyorum canım. Kilitleri ben bile dişimle zor çıkarıyorum ki arkadan çakmak ile yakıp düzleştiriyorum çıkması imkansız. Yapıştırma göz kullanmıyorum. Teşekkür ederim yine deCanım bende kızıma çok fazla yaptım çok güzel olmuş eline sağlık naçizane bir fikrim olacak lütfen boncuk gözlere dikkat et biraz büyüdüklerinde ve dişleri kasindiginda ağzına alabiliyor kopma ihtimali olabiliyor
Kiz benmki de 10 yilliktiBen ilk taşındığımda 4 aylık hamileydim bunda büyük ihtimalle 7 aylık olacağımüstelik hiç kimsemiz yok sadece yardımcı kadın tutuyorum ilk temizlikte son temizlikte ve büyük eşyaları dizmekte yardımcı oluyor bunda daha zorlanacagim galiba benim eşyalar artık 5 yıllık satsamda kimse almaz çocuklar büyüyene kadarda kirildikca atarım öyle azalır benim eşyalarımin çoğu hala pakette ilk taşınmada açmadım hepsini günlük kullanılan tabak kaşık çatal bardak ve tencereler zaten misafirimiz de yok ama bu ikinci taşınmada ev alıp tasinacagim nasip olursa inşallah bu sefer her şeyi dizerim bitirene kadarda doğum yaklaşır
Ferrum fort benim midemde durmadı, hep istifra ettirdi beni. Doktora söyledim içilebilir Ferrum oral verdi. Şimdi onu kullanıyorumBen coraspirin kullanıyorum demir hapıda ferrum fort kullanıyorum benimkini perinatalog vermişti bir problem olmaz canım
Ay ye ya bi kereden bişey olmaz ben oyle abur cubur seven yiyen bir insan degilim aşiri saglikli organik beslenirim arada vücudu şaşirtmak lazimYa benim eşimde kızıyor izin vermiyor ama mesela ben tamamen kestim kola cips tarzı şeyleri. Ağzıma sürmuyorum. Hamilelikten öncede böyleydi. Ama canım istiyor şu sıralar.aman yoğurtlayıp sos yapıp yiyim ya. Ay ağzım sulanıyor bahsettikçe
Ben deValla ben özendim o battaniyeyi kullanmaya :)
Ay benim eşim çilek yememe bile kızıyor hormonlu diye, ama aşeriyorum resmen çileği çok canım istiyo yiyorum napıyımBen gecen gün bi paket doritos yedimeşimden gizli asla izin vermez gecen birinin eşi doktora cips yiyor diye sikayet etmisti adini unuttum onun doktoru da yerken beni de cagir demişti
Benim o iş kardeşim deYaa rengi çok güzelbende başladım bir şeylere bakalım set yapacağım.
Kiz benimki de aynı ben gizli yapiyorum o işleri getir siparis geçmişime baksa agzima tükürürAy benim eşim çilek yememe bile kızıyor hormonlu diye, ama aşeriyorum resmen çileği çok canım istiyo yiyorum napıyım
Ahahahha adam haklıBen deo kadar yumoş ki. Eşim diyor bı tane de bize yap
Benim de canım çok hamburger istiyo ya kızlar burger kingteki chicken royal hamburgerini çok severim ama hiç yemedim hamburger 4 aydır yesem mi acaba 1 kereliğine sizceKiz benimki de aynı ben gizli yapiyorum o işleri getir siparis geçmişime baksa agzima tükürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?