2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim biri kanı sulandirir, diğer ise vücutta organ ve dokulara yeterli oranda oksijen taşınmasını saglayan kırmızı kan hücrelerinin artmasına yardımcı olur. Aynı görevi görmüyorlar.
Tamam teşekkür ederim ikisi de kanla alakalı olunca bi acaba mı dedim
evet ben aynı anda kullanıyorum canım problem yok
Oh tamam teşekkür ederim
Evet ben ikisini de kullanıyorum. Gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, kan ilacını da bu haftalarda değerler düşük olmasa bile başlıyorlar
Teşekkür ederim hastane bakmıyodu hala kan değerlerime söylememe rağmen sağlık ocağı uzun zamandır senden tetkik istenmemiş deyip baktı da öyle gördük başladılar bana da
Ben kullanıyorum canım ikisini bir bir sorun olmaz
Teşekkür ederim

Cips tüketen var mı? Benim canım çok istiyor. Aylardır yemiyorum. Eşim almış Bayadır yemiyoruz diye. Az bir şey yesem bir olmaz değil mi? geçen gün kendim evde yaptım ama malum hazır gibi olmadı
Ay ben ilk 3 ay dikkat ettim ama şimdi canım çok isteyince yiyorum

Ben de ilk hamilelikte yine tasinmistim beni de yoran kisim her yerde esya olmasi birazini verdim birazini sattim ama mutfak bile yetiyo

Doktordan geliyorum artık herşeyi seçilebilir hale gelmiş
Ultrason da tekme atıyordu sen anana napıyosun dedim de takmadı tabii
Aklımda hep bir şüphe vardı cinsiyet ile ilgili ama net kız dedi yanii kalbim rahat bir şekilde kızım olacak diyebiliyorum artık
Bu arada birileri yine taşınıyormuş kolay gelsiiiin
Bende arada abur cubur yiyorum aklımda kalacağına accuk yiyim nolmuş dedim ama paket paket değil tabii ki

Ay hadi maşallah benim de 12 günüm kaldı detaylı için. Aklımdaki acaba mı sorusunu gidereceğim inşallah bende

Ben de ilk hamilelikte yine tasinmistim beni de yoran kisim her yerde esya olmasi birazini verdim birazini sattim ama mutfak bile yetiyo
Ben ilk taşındığımda 4 aylık hamileydim bunda büyük ihtimalle 7 aylık olacağım üstelik hiç kimsemiz yok sadece yardımcı kadın tutuyorum ilk temizlikte son temizlikte ve büyük eşyaları dizmekte yardımcı oluyor bunda daha zorlanacagim galiba benim eşyalar artık 5 yıllık satsamda kimse almaz çocuklar büyüyene kadarda kirildikca atarım öyle azalır benim eşyalarımin çoğu hala pakette ilk taşınmada açmadım hepsini günlük kullanılan tabak kaşık çatal bardak ve tencereler zaten misafirimiz de yok ama bu ikinci taşınmada ev alıp tasinacagim nasip olursa inşallah bu sefer her şeyi dizerim bitirene kadarda doğum yaklaşır

Aman bebeler sağlıklı olsun da doktorla polemige giremeyecegim sadece kiyaslayip moral bozmayalım yeter
Ben tüp bebek aşamasına gelene kadar o kadar çok doktora gittim ki artık doktorları hemen tanıyorum 12 yillik sağlıkçı olarak taniyamamisim bu doktor biraz farklı kendisi ne diyorsa o doğrudur bebeğimin hareketlerini bile o biliyor birşey söylüyorum yanlış biliyorsun deyip kesip atıyor canım kıyaslamak hiç doğru değil kızımla bu bebem arasinda bile büyük büyük kocaman farklar var başkasıyla kıyaslamak başlı başına yanlis hata doğru olmamakla bir sürü şey olur

Yaa rengi çok güzel bende başladım bir şeylere bakalım set yapacağım.
Canım bende kızıma çok fazla yaptım çok güzel olmuş eline sağlık naçizane bir fikrim olacak lütfen boncuk gözlere dikkat et biraz büyüdüklerinde ve dişleri kasindiginda ağzına alabiliyor kopma ihtimali olabiliyor

Biliyorum canım. Kilitleri ben bile dişimle zor çıkarıyorum ki arkadan çakmak ile yakıp düzleştiriyorum çıkması imkansız. Yapıştırma göz kullanmıyorum. Teşekkür ederim yine de

Kiz benmki de 10 yillikti aliyolar valla sansini dene. Yavas yavas topladim ben hepsini her gun bi koli yaptim yorulmadim o yuzden cok sen de oyle yapabilirsin allah kolaylik versin

Ay ye ya bi kereden bişey olmaz ben oyle abur cubur seven yiyen bir insan degilim aşiri saglikli organik beslenirim arada vücudu şaşirtmak lazim

Ben gecen gün bi paket doritos yedim eşimden gizli asla izin vermez gecen birinin eşi doktora cips yiyor diye sikayet etmisti adini unuttum onun doktoru da yerken beni de cagir demişti
Ay benim eşim çilek yememe bile kızıyor hormonlu diye, ama aşeriyorum resmen çileği çok canım istiyo yiyorum napıyım

Yaa rengi çok güzel bende başladım bir şeylere bakalım set yapacağım.
Benim o iş kardeşim de Almanya da yaşıyor çok güzel yapar amigurimiyi. Sağolsun emzik Zinciri filan ondan. Bir de ben oyun halısı için birşeyler istedim bak örnek ekleyim. Ahşap kısmını eşim yapcak oyuncaklar kardeşimden. Altına da güzel minder misss

Eklentiler

• b85dabef285e71270ec6e2278e856c06.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 58
  • a414b2d0efb89d6996cdb9b06e8473c4.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 60
Ay benim eşim çilek yememe bile kızıyor hormonlu diye, ama aşeriyorum resmen çileği çok canım istiyo yiyorum napıyım
Kiz benimki de aynı ben gizli yapiyorum o işleri getir siparis geçmişime baksa agzima tükürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…