İlk gebelik ose normal cnm, bundan sonra daha fazla hissetmeye başlayacaksın inşallahBebekleri haraketlenenleri gördükçe özeniyorum gerçekten. Çok hafiften hissetmiştim 2 gün önce. Şimdi o da yok. Anlamıyorum niye ses seda yok ya da neden net değiltatlı bir şeyler de yiyorum ama hareketlenmiyor.
Evet ilk gebelik ama çevremde ilk gebelik olan çoğu kişi hissediyorum diyor. Beni tedirgin ediyor bu durum. Hep bi stres içine giriyorum sebepsiz yere. Artık eşime de yakınamıyorum kızıyor takıntı yaptım diye. Çarşamba günü sağlık ocağına gideceğim kalp atışlarını da dinlemişler inşallah.İlk gebelik ose normal cnm, bundan sonra daha fazla hissetmeye başlayacaksın inşallah
Her gebelik başka, ayrıca doktorlar ilk gebelikte en en en erken 16 lardan sonra olacağını, daha once hissedildiği söylenen şeyin bagirsak faaliyeti olduğunu söylüyor. Bu haftalardan sonra rahatça hissedersin inşallah, başkalarının yorumladığı şeyle kendini kıyaslama cnm.Evet ilk gebelik ama çevremde ilk gebelik olan çoğu kişi hissediyorum diyor. Beni tedirgin ediyor bu durum. Hep bi stres içine giriyorum sebepsiz yere. Artık eşime de yakınamıyorum kızıyor takıntı yaptım diye. Çarşamba günü sağlık ocağına gideceğim kalp atışlarını da dinlemişler inşallah.
Ay inşallah ya. Valla çok büyük rahatlık olacak bana.Her gebelik başka, ayrıca doktorlar ilk gebelikte en en en erken 16 lardan sonra olacağını, daha once hissedildiği söylenen şeyin bagirsak faaliyeti olduğunu söylüyor. Bu haftalardan sonra rahatça hissedersin inşallah, başkalarının yorumladığı şeyle kendini kıyaslama cnm.
Düşünme duyma cnmAy inşallah ya. Valla çok büyük rahatlık olacak bana.gerçekten insan kendini kötü hissediyor bebeğini hissetmeyince. Özellikle çevre baskısı da etkili oluyor aslında. Sürekli daha hissetmiyor musun soruları ile karşılaşıyorum. Diyorum acaba bir sorun mu var.
Kiloyuda unutmaDüşünme duyma cnm
Doğurunca da emiyor mu, sütün geliyor mi diye gelecek soruların devamı:) her annenin her gebeligi bile farklı. Güzel seyler düşün, pit pit, baloncuk baloncuk hissetmeye başlayınca bize de yaz :)
Her gebelik her bebek bir degil ilk oglumda daha erken hissetmistim, kizimda baya gec bundada 2 gune 3 gune bir hareket var oncesinde bagirsak hareketim bariz belliydi ama su aralarda gaz sorunum olmadigi icin bebgin hareketini secebiliyorum oda cani isterse beyfendinin yoksa tik yok daha o kadar kucukler ki kemikler guclenmeden net hissetmeyiz uyuyordur annesi sen icini ferah tutAy inşallah ya. Valla çok büyük rahatlık olacak bana.gerçekten insan kendini kötü hissediyor bebeğini hissetmeyince. Özellikle çevre baskısı da etkili oluyor aslında. Sürekli daha hissetmiyor musun soruları ile karşılaşıyorum. Diyorum acaba bir sorun mu var.
HaklisinKiloyuda unutma
Hem ilk gebeligin oldugu icin hem de her bebek farkli. Oglumu bu haftalarda hissetmezdim mesela taa 21 de ancak hissetmistim. Bunda 16 dan beri hissediyorum ama ilk hamilleige gore hem kilo verdim hem biliyorum bbek hareketini. Biseyi yoktur endiselenme daha ne tekmeler yicek sikayet ediceksin hic rahat vermiyo diyeBebekleri haraketlenenleri gördükçe özeniyorum gerçekten. Çok hafiften hissetmiştim 2 gün önce. Şimdi o da yok. Anlamıyorum niye ses seda yok ya da neden net değiltatlı bir şeyler de yiyorum ama hareketlenmiyor.
Canım benim stres yapma bu da bebeği olumsuz etkiler biraz sakin ve akışına bırakmak gerekiyor. Düzenli kontrolunu oluyorsun. Her bebek bir değil. Ve ilk gebeliğin.Bebekleri haraketlenenleri gördükçe özeniyorum gerçekten. Çok hafiften hissetmiştim 2 gün önce. Şimdi o da yok. Anlamıyorum niye ses seda yok ya da neden net değiltatlı bir şeyler de yiyorum ama hareketlenmiyor.
En son çileden çıkıp herkesin kalbini kıracağım zaten. İnşallah yazarım hissedersemDüşünme duyma cnm
Doğurunca da emiyor mu, sütün geliyor mi diye gelecek soruların devamı:) her annenin her gebeligi bile farklı. Güzel seyler düşün, pit pit, baloncuk baloncuk hissetmeye başlayınca bize de yaz :)
İnşallah İnşallah. Doktor da uzak olunca her istediğimde gidemiyorum. 21 e kadar yolu var o zaman bakalım ne zaman tık yapacak. Bundan 2 ya da 3 gün önce hissetmiştim. Şimdi hiç ses seda yok.Her gebelik her bebek bir degil ilk oglumda daha erken hissetmistim, kizimda baya gec bundada 2 gune 3 gune bir hareket var oncesinde bagirsak hareketim bariz belliydi ama su aralarda gaz sorunum olmadigi icin bebgin hareketini secebiliyorum oda cani isterse beyfendinin yoksa tik yok daha o kadar kucukler ki kemikler guclenmeden net hissetmeyiz uyuyordur annesi sen icini ferah tut
Ya hissedeyim de şikayet etmicemHem ilk gebeligin oldugu icin hem de her bebek farkli. Oglumu bu haftalarda hissetmezdim mesela taa 21 de ancak hissetmistim. Bunda 16 dan beri hissediyorum ama ilk hamilleige gore hem kilo verdim hem biliyorum bbek hareketini. Biseyi yoktur endiselenme daha ne tekmeler yicek sikayet ediceksin hic rahat vermiyo diye
Amin canım inşallahCanım benim stres yapma bu da bebeği olumsuz etkiler biraz sakin ve akışına bırakmak gerekiyor. Düzenli kontrolunu oluyorsun. Her bebek bir değil. Ve ilk gebeliğin.O içeride büyüyor merak etme. İlk gebeliğimde ben de ilk zamanlar böyle hissetmiyordum iyice büyüdükçe anlamıştım. 2. Ler de daha iyi anlıyor hareketleri.. Sağlıkla alacağız inşallah kucağımıza. Güzel düşün
Cnm ben iğne değil ama coraspirin kullanıyorum dr.um bir sakınca görmedi, birini sabah birini akşam kullanıyorum, seninki iğne olduğu için etkisi daha fazladır muhtemelen dr.una bir sor genede benceGünaydın kızlarkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarımdan aynı zamanda demir hapı kullanan var mı? Dün cinsiyeti öğrenebilmek için başka bir doktora gittim (yine göstermedi öğrenemedim) doktor gyno Ferro sanol diye bi ilaç verdi kan değerlerim düşmüş biraz. Kan sulandırıcı kullanıyorum demeyi unutmuşum ikisini aynı anda kullanabiliyor muyuz bilenler bilgilendirebilirse çok sevinirim
Canim biri kanı sulandirir, diğer ise vücutta organ ve dokulara yeterli oranda oksijen taşınmasını saglayan kırmızı kan hücrelerinin artmasına yardımcı olur. Aynı görevi görmüyorlar.Günaydın kızlarkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarımdan aynı zamanda demir hapı kullanan var mı? Dün cinsiyeti öğrenebilmek için başka bir doktora gittim (yine göstermedi öğrenemedim) doktor gyno Ferro sanol diye bi ilaç verdi kan değerlerim düşmüş biraz. Kan sulandırıcı kullanıyorum demeyi unutmuşum ikisini aynı anda kullanabiliyor muyuz bilenler bilgilendirebilirse çok sevinirim
evet ben aynı anda kullanıyorum canım problem yokGünaydın kızlarkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarımdan aynı zamanda demir hapı kullanan var mı? Dün cinsiyeti öğrenebilmek için başka bir doktora gittim (yine göstermedi öğrenemedim) doktor gyno Ferro sanol diye bi ilaç verdi kan değerlerim düşmüş biraz. Kan sulandırıcı kullanıyorum demeyi unutmuşum ikisini aynı anda kullanabiliyor muyuz bilenler bilgilendirebilirse çok sevinirim
Evet ben ikisini de kullanıyorum. Gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, kan ilacını da bu haftalarda değerler düşük olmasa bile başlıyorlarGünaydın kızlarkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarımdan aynı zamanda demir hapı kullanan var mı? Dün cinsiyeti öğrenebilmek için başka bir doktora gittim (yine göstermedi öğrenemedim) doktor gyno Ferro sanol diye bi ilaç verdi kan değerlerim düşmüş biraz. Kan sulandırıcı kullanıyorum demeyi unutmuşum ikisini aynı anda kullanabiliyor muyuz bilenler bilgilendirebilirse çok sevinirim
Ben kullanıyorum canım ikisini bir bir sorun olmazGünaydın kızlarkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarımdan aynı zamanda demir hapı kullanan var mı? Dün cinsiyeti öğrenebilmek için başka bir doktora gittim (yine göstermedi öğrenemedim) doktor gyno Ferro sanol diye bi ilaç verdi kan değerlerim düşmüş biraz. Kan sulandırıcı kullanıyorum demeyi unutmuşum ikisini aynı anda kullanabiliyor muyuz bilenler bilgilendirebilirse çok sevinirim
Gecnis olsun cnm, hemoroid icin oner8m yok ama kabizlik icin her gün dulcolax alabilirsin, bagirsak yumuşatıcı, kabizi önlerMerhaba arkadaşlar buraya çok yorum yapamasamda takip etmeye çalışıyorum işte boş kaldığımda. İyisinizdir umarım . Bir sorum olacaktı uzun zamandır kabızlık sorunu çekiyorum daha önceden hemoroid sorunum olduğu için şuan tavan yaptı dün korkuttu gerçekten. Doktor kabızlık önleyici versede ishal olma adına birçok şey yapsamda nafile. Basur memeleri için bu süreçte doğal çözüm bulabilen var mı? Kantoron kremi sürüyorum ama yanma hissi veriyor genital bölgemde biraz korkutuyor açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?