2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önemli bir şey , antibiyotikle tedavi şart cnm. Gebelikte uygun sentetik antibiyotikler var bebege ulasmayan. Ilaci mutlaka kullanmak gerekli, enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyor

Ah o çevrede ki insanlar

Ben k. valideme yıllardır ses etmedim. İçime at at patladım geçen gün. Rüyalarımda hep görüyordum zaten kavga ediyorduk.
Herşeyi söyledim ki ilk doğumda bana facia yaşattıkları için bunda artık iyice anlasın da dokunamasin diye tüm hislerimi onca yılın birikmişini yazdım yazistirdim. Herkesle en güzeli konuşmak kimse gelmesin üzerime hamilelik sonra lohusalık patlayınca kötü patlıyorum. Her halta karışıyor bu çevredeki insanlar bı haddini bilmeli yani.

Çok teşekkür ederiim bakaağım hemen
Veya surup versiyonu var, dulcosoft adı

DULCOSOFT® gebelik ve emzirme döneminde kullanılabilir. Çünkü makrogol 4000'ün emilimi ihmal edilebilir düzeydedir, bu nedenle herhangi bir etki göstermesi beklenmez.

Benimde üzerime gelmeye kalkarlarsa bende verip veriştiririm. Sanki Bi onlar biliyor her şeyi. Yani bizde öğreneceğiz sonuçta. Bilmediğimizi zaten sorarız ki artık İnternet telefon var. Neden karılırlar ki aklım almıyor. Eşimi baştan uyardım. Annemlere de toplanılduğında söyleyeceğim topluca.

Canim bende kan pihtilaşmasi var 0.4 oksapar kullaniyorum bende ayni demir hapini kullaniyorum sıkıntı yok kullanabilirsin

Söylemek çok iyisi içinde kalacagina birak onlar düşünsün canin

Ilac verirler canim munorol toz verirler buyuk ihtimalle dikkat et enfeksiyon iyi birsey degil

Veya surup versiyonu var, dulcosoft adı

DULCOSOFT® gebelik ve emzirme döneminde kullanılabilir. Çünkü makrogol 4000'ün emilimi ihmal edilebilir düzeydedir, bu nedenle herhangi bir etki göstermesi beklenmez.
İnsanlari bir doktor edasıyla bilgilendirmene bayiliyorum ya

En güzeli gerçekten ömrüm boyunca hep nazik oldum kırmadım kimseyi ben kırıldım sonra dedim ben kimim neyim neden yani. 30 yaş bana çok şey kattı. En kıymetli kendim artık. Ayrıca zaman dijital çağı herşeyi fazlaca öğreniyoruz onların Nuh zamandan kalma fikirleri yaşantıları beni boğuyor. Fazlaca yenilikçiyim. Sonra da sen değiştin diyorlar e evet aynı mi kalacaktım kalp aynıdır. Ama ben gelişmekten değişikliklere açık olmaktan yanayımdır şu sıra fena dertliyim

Dogal sadece oturma banyosu sonrasi kantaron onerebilirim. Doktor bana hamileyken proctolog fitil krem vermisti fitili sabah aksam kremi gunde 3 kez surmustum genel cerraha gitseniz keske

Söylemek çok iyisi içinde kalacagina birak onlar düşünsün canin
Aynen artık o düşünsün ben düşünmekten boyun ağrıları çekiyorum insanların psikolojik olarak yaşadıkları vücudun her bir yerinde ayrı ağrıya sebep olurmuş. Bio enerji seansı aldım tam boyun kısmıma geldi bir anda ağladım boşalma yaşadım terapist de içinde tuttukların konuşamadıklarından dedi.. Yavaş yavaş herşeyi söyledikçe miss gibi rahatlayacagm.

Dogal sadece oturma banyosu sonrasi kantaron onerebilirim. Doktor bana hamileyken proctolog fitil krem vermisti fitili sabah aksam kremi gunde 3 kez surmustum genel cerraha gitseniz keske
Çarşamba günü detaylı usg var sonrasına kendi doktorum sonuçları getir dedi o zamana kadar kantaron yağına devam edeceğim o günde artık beni yönlendirmesini isteyeceğim, ileri boyutlarda ki hemeroid için ameliyat önermiyorlar gebelikte diye araştırdım yanlışım da olabilir. Öneriniz için teşekkürler uygulayacağım

Ben kv ile ayni dili konusmuyorum, dolayisiyla kavga edemiyoruz istesek de. En temizi boyle. Sadece bakisiyoruz

İnan bende öyleydim hep kırılmasından diye sürek sustum ama sustukça saçmalıkların ardı arkası kesilmedi. Mesela kayınbabamın sürekli onlarla yaşama düşüncesi var bizim adımıza. Geçen mont aldık kızçeme seneye giysin uygun fiyat diye ama bizim burda kargo sıkıntısı var diye kv ye gönderdik. Kayınbabam diyor ki e kışları burda durursunuz artık. Dedim o niye? Evim var benim dedim. Kırılsa kırılsın umurumda değil yani. Ki tahminimce buna benzer ya da farklı düşünceleri duyacağım kesin. Çağın teknoloji çağı olduğunu asla kabul etmiyorlar. Hep eski kafa düşünceleri var mesela. Sinirleniyorum bende.

Ben hamileyken ameliyat oldum. 4. Evredeydi

Önemli bir şey , antibiyotikle tedavi şart cnm. Gebelikte uygun sentetik antibiyotikler var bebege ulasmayan. Ilaci mutlaka kullanmak gerekli, enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyor
Teşekkür ederim canım doktorumla görüşeyim hemen. Hgb de 10 a düşmüş fertamir kullanıyordum suda eritilen işe yaramadı demek ki. Onun yerine Gyno Ferro sanol kullanacağım eğer kabul ederse

İnsanlari bir doktor edasıyla bilgilendirmene bayiliyorum ya

Est. haddim değil. Sadece bilgi paylasimi benim ki :) takdir de tasarruf da sizin. Bir de geçmiş yaşanmışlıklar var, hiçbir hamile üzülmesin, sorun yasasin istemiyorum, Rabbım sağlıkla bu maratonu tamamlamayı nasip etsin insallah

Kızlar ödeminiz oluyor mu? Yani bacak kemiğinizin üzerine bastırınca batıyor mu? Benim biraz var galiba.

Yeteri kadar su içiyor musun? En az 1.5 lt okiyor mu? Hareketsizlik çok var mı cnm? Bunlar yoksa eğer, biraz karbonhidratlar uzak duyabilirsin birkaç gün bir de ayak bileklerine masaj iyi geliyor kan devir daim acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…