Önemli bir şey , antibiyotikle tedavi şart cnm. Gebelikte uygun sentetik antibiyotikler var bebege ulasmayan. Ilaci mutlaka kullanmak gerekli, enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyorGünaydın kızlar. Dün sağlık ocağında idrar kültürüne bakıldı kan tahlili yapıldı. Şimdi e nabizdan baktım idrar yolları enfeksiyonu çıkmış. Bunun için ilaç mı veriyorlar? Önemli birşey mi?
Ah o çevrede ki insanlarEn son çileden çıkıp herkesin kalbini kıracağım zaten. İnşallah yazarım hissedersem❤
İnşallah İnşallah. Doktor da uzak olunca her istediğimde gidemiyorum. 21 e kadar yolu var o zaman bakalım ne zaman tık yapacak. Bundan 2 ya da 3 gün önce hissetmiştim. Şimdi hiç ses seda yok.
Ya hissedeyim de şikayet etmicem
Amin canım inşallahaslında genel anlamda ilk hafralara göre sakinim ama çevremdeki insanlar ister istemez strese sokuyor beni
Çok teşekkür ederiim bakaağım hemenGecnis olsun cnm, hemoroid icin oner8m yok ama kabizlik icin her gün dulcolax alabilirsin, bagirsak yumuşatıcı, kabizi önler
Veya surup versiyonu var, dulcosoft adıÇok teşekkür ederiim bakaağım hemen
Benimde üzerime gelmeye kalkarlarsa bende verip veriştiririm. Sanki Bi onlar biliyor her şeyi. Yani bizde öğreneceğiz sonuçta. Bilmediğimizi zaten sorarız ki artık İnternet telefon var. Neden karılırlar ki aklım almıyor. Eşimi baştan uyardım. Annemlere de toplanılduğında söyleyeceğim topluca.Ben k. valideme yıllardır ses etmedim. İçime at at patladım geçen gün. Rüyalarımda hep görüyordum zaten kavga ediyorduk.
Herşeyi söyledim ki ilk doğumda bana facia yaşattıkları için bunda artık iyice anlasın da dokunamasin diye tüm hislerimi onca yılın birikmişini yazdım yazistirdim. Herkesle en güzeli konuşmak kimse gelmesin üzerime hamilelik sonra lohusalık patlayınca kötü patlıyorum. Her halta karışıyor bu çevredeki insanlar bı haddini bilmeli yani.
Canim bende kan pihtilaşmasi var 0.4 oksapar kullaniyorum bende ayni demir hapini kullaniyorum sıkıntı yok kullanabilirsinGünaydın kızlarkan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarımdan aynı zamanda demir hapı kullanan var mı? Dün cinsiyeti öğrenebilmek için başka bir doktora gittim (yine göstermedi öğrenemedim) doktor gyno Ferro sanol diye bi ilaç verdi kan değerlerim düşmüş biraz. Kan sulandırıcı kullanıyorum demeyi unutmuşum ikisini aynı anda kullanabiliyor muyuz bilenler bilgilendirebilirse çok sevinirim
Söylemek çok iyisi içinde kalacagina birak onlar düşünsün caninBen k. valideme yıllardır ses etmedim. İçime at at patladım geçen gün. Rüyalarımda hep görüyordum zaten kavga ediyorduk.
Herşeyi söyledim ki ilk doğumda bana facia yaşattıkları için bunda artık iyice anlasın da dokunamasin diye tüm hislerimi onca yılın birikmişini yazdım yazistirdim. Herkesle en güzeli konuşmak kimse gelmesin üzerime hamilelik sonra lohusalık patlayınca kötü patlıyorum. Her halta karışıyor bu çevredeki insanlar bı haddini bilmeli yani.
Ilac verirler canim munorol toz verirler buyuk ihtimalle dikkat et enfeksiyon iyi birsey degilGünaydın kızlar. Dün sağlık ocağında idrar kültürüne bakıldı kan tahlili yapıldı. Şimdi e nabizdan baktım idrar yolları enfeksiyonu çıkmış. Bunun için ilaç mı veriyorlar? Önemli birşey mi?
İnsanlari bir doktor edasıyla bilgilendirmene bayiliyorum yaVeya surup versiyonu var, dulcosoft adı
DULCOSOFT® gebelik ve emzirme döneminde kullanılabilir. Çünkü makrogol 4000'ün emilimi ihmal edilebilir düzeydedir, bu nedenle herhangi bir etki göstermesi beklenmez.
En güzeli gerçekten ömrüm boyunca hep nazik oldum kırmadım kimseyi ben kırıldım sonra dedim ben kimim neyim neden yani. 30 yaş bana çok şey kattı.Benimde üzerime gelmeye kalkarlarsa bende verip veriştiririm. Sanki Bi onlar biliyor her şeyi. Yani bizde öğreneceğiz sonuçta. Bilmediğimizi zaten sorarız ki artık İnternet telefon var. Neden karılırlar ki aklım almıyor. Eşimi baştan uyardım. Annemlere de toplanılduğında söyleyeceğim topluca.
Dogal sadece oturma banyosu sonrasi kantaron onerebilirim. Doktor bana hamileyken proctolog fitil krem vermisti fitili sabah aksam kremi gunde 3 kez surmustum genel cerraha gitseniz keskeMerhaba arkadaşlar buraya çok yorum yapamasamda takip etmeye çalışıyorum işte boş kaldığımda. İyisinizdir umarım . Bir sorum olacaktı uzun zamandır kabızlık sorunu çekiyorum daha önceden hemoroid sorunum olduğu için şuan tavan yaptı dün korkuttu gerçekten. Doktor kabızlık önleyici versede ishal olma adına birçok şey yapsamda nafile. Basur memeleri için bu süreçte doğal çözüm bulabilen var mı? Kantoron kremi sürüyorum ama yanma hissi veriyor genital bölgemde biraz korkutuyor açıkcası.
AynenSöylemek çok iyisi içinde kalacagina birak onlar düşünsün canin
Çarşamba günü detaylı usg var sonrasına kendi doktorum sonuçları getir dedi o zamana kadar kantaron yağına devam edeceğim o günde artık beni yönlendirmesini isteyeceğim, ileri boyutlarda ki hemeroid için ameliyat önermiyorlar gebelikte diye araştırdım yanlışım da olabilir. Öneriniz için teşekkürler uygulayacağımDogal sadece oturma banyosu sonrasi kantaron onerebilirim. Doktor bana hamileyken proctolog fitil krem vermisti fitili sabah aksam kremi gunde 3 kez surmustum genel cerraha gitseniz keske
Ben kv ile ayni dili konusmuyorum, dolayisiyla kavga edemiyoruz istesek de. En temizi boyle. Sadece bakisiyoruzBen k. valideme yıllardır ses etmedim. İçime at at patladım geçen gün. Rüyalarımda hep görüyordum zaten kavga ediyorduk.
İnan bende öyleydim hep kırılmasından diye sürek sustum ama sustukça saçmalıkların ardı arkası kesilmedi. Mesela kayınbabamın sürekli onlarla yaşama düşüncesi var bizim adımıza. Geçen mont aldık kızçeme seneye giysin uygun fiyat diye ama bizim burda kargo sıkıntısı var diye kv ye gönderdik. Kayınbabam diyor ki e kışları burda durursunuz artık. Dedim o niye? Evim var benim dedim. Kırılsa kırılsın umurumda değil yani. Ki tahminimce buna benzer ya da farklı düşünceleri duyacağım kesin. Çağın teknoloji çağı olduğunu asla kabul etmiyorlar. Hep eski kafa düşünceleri var mesela. Sinirleniyorum bende.En güzeli gerçekten ömrüm boyunca hep nazik oldum kırmadım kimseyi ben kırıldım sonra dedim ben kimim neyim neden yani. 30 yaş bana çok şey kattı.En kıymetli kendim artık. Ayrıca zaman dijital çağı herşeyi fazlaca öğreniyoruz onların Nuh zamandan kalma fikirleri yaşantıları beni boğuyor. Fazlaca yenilikçiyim. Sonra da sen değiştin diyorlar e evet aynı mi kalacaktım kalp aynıdır. Ama ben gelişmekten değişikliklere açık olmaktan yanayımdır şu sıra fena dertliyim
Ben hamileyken ameliyat oldum. 4. EvredeydiÇarşamba günü detaylı usg var sonrasına kendi doktorum sonuçları getir dedi o zamana kadar kantaron yağına devam edeceğim o günde artık beni yönlendirmesini isteyeceğim, ileri boyutlarda ki hemeroid için ameliyat önermiyorlar gebelikte diye araştırdım yanlışım da olabilir. Öneriniz için teşekkürler uygulayacağım
Teşekkür ederim canım doktorumla görüşeyim hemen. Hgb de 10 a düşmüş fertamir kullanıyordum suda eritilen işe yaramadı demek ki. Onun yerine Gyno Ferro sanol kullanacağım eğer kabul ederseÖnemli bir şey , antibiyotikle tedavi şart cnm. Gebelikte uygun sentetik antibiyotikler var bebege ulasmayan. Ilaci mutlaka kullanmak gerekli, enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyor
İnsanlari bir doktor edasıyla bilgilendirmene bayiliyorum ya
Kızlar ödeminiz oluyor mu? Yani bacak kemiğinizin üzerine bastırınca batıyor mu? Benim biraz var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?