- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Canım çok tuhaf ama kızımda beni afedersiniz ishal ediyordu bunda biraz kabızlık var ama şimdilik vücudum alıştı sankiFerrum fort benim midemde durmadı, hep istifra ettirdi beni. Doktora söyledim içilebilir Ferrum oral verdi. Şimdi onu kullanıyorum
Valla bende öyleydim. 16. Hafta da 53 kilo idim. 18. Hafta da 55 kilo oldum. 2 Haftada 2 kilo birden aldımHerkese iyi akşamlarbir sorum olacak İlk üç ay bulantılar sağolsun hiç kilo almamıştım ama dördüncü ayda iştahım açılınca iki kilo birden almışım. Doktor şakayla karışık yerin dibine soktu. Hala mı kilo almamamız gerekiyor anlamıyorum. Sizlerde durum nasıl?
İçim nasıl rahatladı anlatmam. Yalnız değilmişimValla bende öyleydim. 16. Hafta da 53 kilo idim. 18. Hafta da 55 kilo oldum. 2 Haftada 2 kilo birden aldımdoktora gitmeme de daha çok var. Nasıl olacak böyle bilmem
Hahahaİçim nasıl rahatladı anlatmam. Yalnız değilmişimo zaman hemen bunu normalleştiriyoruz. İçeride bebek var plasenta var vs. Kilo değil yani biz kilo almadık. Kilo kendi geldi.
Ben iyice pisirp yapiorum valla ayda en az 1 kezSelam kizlar , sık giremiyorum ara ara okuyup takip ediyorum umarım herkesin herşeyi yolunda ilerliyordur. Bir sorum olacak size , canım acayip hot dog istedi hardallı falan , çok eskiden bekarken yerdim. Sonra çok çok nadir yedim sosisi. Şimdi canım çok istiyor öyle böyle değil kendimi tutuyorum , içime de sinmiyor dışardan söylemek. Evde 1 defaya mahsus yesem mi acaba fikir almak istiyorum sizden de
Benm ev biraz oyle olduTaşınmaya yakın bütün eşyaları satıyormusum eşim eve geldiğinde şok oluyormuştaşıyacak bir şey yok valizimizi alıp gidiyormus yorucu oluyordu derim
Totalde almış olsaydın doktor bsey demezdi sanırım. Ani kilo artışı veya olması gerekenden çok cok fazla artış gebelik şekerini tetikleyebiliyor, doktorlar o yuzden ölçülü kilo istiyorlar. Saglik sorunu olasiligi olmasa ne var kilo alirisn verirsin zaten kiloyu çok problem değil. Biraz hamurisi karbonhidrata dikkat et, bebeğin beslenmesi gereken yiyecekleri tüketirken, dengeli devam ederz dert etme :)Herkese iyi akşamlarbir sorum olacak İlk üç ay bulantılar sağolsun hiç kilo almamıştım ama dördüncü ayda iştahım açılınca iki kilo birden almışım. Doktor şakayla karışık yerin dibine soktu. Hala mı kilo almamamız gerekiyor anlamıyorum. Sizlerde durum nasıl?
Ay ne guzel. Bu da ogluma cekerse benm daha 21 hafta var17 haftacik daha gecse tamamcok az kalmış
Hamurişi katkıda bulunmuş olabilir evet :)) bilgilendirme için çok teşekkür ediyorumTotalde almış olsaydın doktor bsey demezdi sanırım. Ani kilo artışı veya olması gerekenden çok cok fazla artış gebelik şekerini tetikleyebiliyor, doktorlar o yuzden ölçülü kilo istiyorlar. Saglik sorunu olasiligi olmasa ne var kilo alirisn verirsin zaten kiloyu çok problem değil. Biraz hamurisi karbonhidrata dikkat et, bebeğin beslenmesi gereken yiyecekleri tüketirken, dengeli devam ederz dert etme :)
Ben o ben canim ye gitsin dediBen gecen gün bi paket doritos yedimeşimden gizli asla izin vermez gecen birinin eşi doktora cips yiyor diye sikayet etmisti adini unuttum onun doktoru da yerken beni de cagir demişti
Telefon otomatik düzeltmiş ama yanlış düzeltmiş hep kusura bakmayınİyi geceler herkese fakat ben bir sebepten uyuyamıyorum arkadaşlar sizlere de sormak istedim bebek kaşık bölgemde sürekli sertleşiyor sanki geriliyor gibi o an çok acı hissediyorum ve nefesim daralıyor tutuyorum aşırı bir sertlik oluyo yoğunlaşmaya başladı beni uyutmadı diyebilirim ilk gebeliğimde 35.ci haftadan sonra olmustu bu yaşancı doğum sancısı dediğimiz şey gibi suan öyle düzenli falan değil zaten ama sizlerde de oluyor mu bana çok erken gelmeye başladı bu durum
Benim ilk gebeliğim, pek bilgim yok ama doktora gitseniz çok iyi olacak. Bir şey yoksa bile içiniz rahat eder ❤İyi geceler herkese fakat ben bir sebepten uyuyamıyorum arkadaşlar sizlere de sormak istedim bebek kaşık bölgemde sürekli sertleşiyor sanki geriliyor gibi o an çok acı hissediyorum ve nefesim daralıyor tutuyorum aşırı bir sertlik oluyo yoğunlaşmaya başladı beni uyutmadı diyebilirim ilk gebeliğimde 35.ci haftadan sonra olmustu bu yaşancı doğum sancısı dediğimiz şey gibi suan öyle düzenli falan değil zaten ama sizlerde de oluyor mu bana çok erken gelmeye başladı bu durum
Ben geçen gün eşimin tüm engellemelerine rağmen mcdonalds söyledim üstüne üstlük gelen ketçap mayonezi de yedim. 4 aydır ne şeker ne paketli gıda yememekten gözüm dönmüştü. Bi kereden bir şey olmaz dedim vallaaa :)Benim de canım çok hamburger istiyo ya kızlar burger kingteki chicken royal hamburgerini çok severim ama hiç yemedim hamburger 4 aydır yesem mi acaba 1 kereliğine sizce
Aaaa yok doğumdan sonraya çok güzel planlarım var. Valla her şeyi yicemAynen aynen. Zaten doğumdan sonra yiyemeyeveğiz tahminen
Ne demek istediginizi biliyorum. Yalanci kasilma. Benim de ilk gebeligimde 30dan sonra baslamisti. Bunda arada oluyor. Daha 13. Haftada doktor ultrasonda kasilma gormustu. Artik ben de hissediyorum. Kotuyu cagirmayi istemiyorum ama icimde kotu bir his var. Sanki bir seyler yolunda degil gibi. Ya karnim sertlesir ya belim agrir. Erken dogumdan korkyorum. Ruyama bile girdi gecen gun. Sanirim bu dediginizjn tek kurtulma yolu dinlenmek. Benim oglen uykusuna yattigim gunler olmuyor. Cok ayakta kalip kendimi zorladigimda oluyor. Egil kalk yer siliyorum normaldir yani.İyi geceler herkese fakat ben bir sebepten uyuyamıyorum arkadaşlar sizlere de sormak istedim bebek kaşık bölgemde sürekli sertleşiyor sanki geriliyor gibi o an çok acı hissediyorum ve nefesim daralıyor tutuyorum aşırı bir sertlik oluyo yoğunlaşmaya başladı beni uyutmadı diyebilirim ilk gebeliğimde 35.ci haftadan sonra olmustu bu yaşancı doğum sancısı dediğimiz şey gibi suan öyle düzenli falan değil zaten ama sizlerde de oluyor mu bana çok erken gelmeye başladı bu durum
Canım günaydın ne kadar masum yaBen geçen gün eşimin tüm engellemelerine rağmen mcdonalds söyledim üstüne üstlük gelen ketçap mayonezi de yedim. 4 aydır ne şeker ne paketli gıda yememekten gözüm dönmüştü. Bi kereden bir şey olmaz dedim vallaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?