2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet aynı his benimde içime oluyo bu gebelikte olumsuz herşeyi yaşadım ondan korkuyorum haklısınız çok yorumlamak gerek ben baya temizlik falan yapmıştım bundan sonra hep dinlenelim Allah korusun sonradan pişman olmak istemem geçmiş olsun bu arada size de

İyi yapmışsın ben de sizden aldığım bu gazla yerim arkadaşım o kadar

Günaydın kızlar. Bugün yine uyuyamadım. Burun tıkanıklığı+kanaması beni mahvetti.

Günaydın kızlar. Bugün yine uyuyamadım. Burun tıkanıklığı+kanaması beni mahvetti.
Bende gece uyuyamadım ama burun tıkanıklığından değil. Onun icin mecburen iliadin sıkıyorum arada. Ama nedense gece döndüm durdum en son 4 gibi peynir ekmek domates yedim. 5 gibi uyumusum sanaha karsı

ben cips de yiyorum hamburger de.pizza da...ketçap.mayanozdr ikinnciler böyle rahat kafa geciyo sanırım
Haahah bence de.. Bı kola içmemeye dikkat ediyorum kahve de içmiyorum.cips vs eskisi gibi istek yok yiyemiyorum ama dışarıdan yemek yiyorum yani yiyecek konusunda özellikle dikkat ettiğim bir şey yok

Bende gece uyuyamadım ama burun tıkanıklığından değil. Onun icin mecburen iliadin sıkıyorum arada. Ama nedense gece döndüm durdum en son 4 gibi peynir ekmek domates yedim. 5 gibi uyumusum sanaha karsı
AA valla bende tam o saatlerde uyuyamadım. Valla doktora söyleyeceğim artık bu gidişimde. Burnum sürekli kanıyor ve tıkanıyor nefes alamıyorum ya. karnımın içi de acıyor sağa sola dönerken. Şimdiden böyle isek valla ilerisinde ne oluruz ki bilmem

Benim de hep bir korkum var aynı şeyleri yaşayacakmiyiz diye hep dua edip kendimi rahatlatiyorum ama dün gece birden tansiyonum yükseldi 14_10 ama çok şükür çabuk düştü bugün yine güzel seyrediyor inşallah herşey yolunda gider hepimizin

Haahah bence de.. Bı kola içmemeye dikkat ediyorum kahve de içmiyorum.cips vs eskisi gibi istek yok yiyemiyorum ama dışarıdan yemek yiyorum yani yiyecek konusunda özellikle dikkat ettiğim bir şey yok
Her aksam kahvemi icerim kolamida kipir kipir bebegim sevdi demek ki

Tansiyon yuksekligine dikkat et lutfen .. bende hep 9a 8 geziyorum ayran ice ice mayıştım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…