kasılmadır doktoruna danış bir an önce bence . doktor bana karnın sertleşiyorsa kasılman var demektir dedi.İyi geceler herkese fakat ben bir sebepten uyuyamıyorum arkadaşlar sizlere de sormak istedim bebek kaşık bölgemde sürekli sertleşiyor sanki geriliyor gibi o an çok acı hissediyorum ve nefesim daralıyor tutuyorum aşırı bir sertlik oluyo yoğunlaşmaya başladı beni uyutmadı diyebilirim ilk gebeliğimde 35.ci haftadan sonra olmustu bu yaşancı doğum sancısı dediğimiz şey gibi suan öyle düzenli falan değil zaten ama sizlerde de oluyor mu bana çok erken gelmeye başladı bu durum
ayyyyynı durumdayım. ofisim var işleri bıraktım ev işlerini bıraktım ufak tefek yemek yapıyorum sadece . ben de çok endişeliyim. benimki 10 haftada olmustu 12. haftada geçmişti. şimdi tekrar başadı.Ne demek istediginizi biliyorum. Yalanci kasilma. Benim de ilk gebeligimde 30dan sonra baslamisti. Bunda arada oluyor. Daha 13. Haftada doktor ultrasonda kasilma gormustu. Artik ben de hissediyorum. Kotuyu cagirmayi istemiyorum ama icimde kotu bir his var. Sanki bir seyler yolunda degil gibi. Ya karnim sertlesir ya belim agrir. Erken dogumdan korkyorum. Ruyama bile girdi gecen gun. Sanirim bu dediginizjn tek kurtulma yolu dinlenmek. Benim oglen uykusuna yattigim gunler olmuyor. Cok ayakta kalip kendimi zorladigimda oluyor. Egil kalk yer siliyorum normaldir yani.
Şuanki gittiğim doktor devlette numarası yok ama salı gününe randevu aldımkasılmadır doktoruna danış bir an önce bence . doktor bana karnın sertleşiyorsa kasılman var demektir dedi.
Benim de ilk ama bende yiyorum hadi nefsim çekerse hadi gözüm kalırsa dimi amaValla aynen oyle oluyo
Canım hiç tuzlu yemiyorum su en az 4 lt ya da 4.5 lt tüketiyorum hep düşüktü birden yükselince korktum bugün yine düşük seyrediyor çok şükür ödemim bile yok kızımda ödem çoktu kilo almamaya dikkat ediyorum ama ani stresten hemen yükseliyor düşük oluncada hep uykum gelir oda sıkıntı Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah canım çok sağolTansiyon yuksekligine dikkat et lutfen .. bende hep 9a 8 geziyorum ayran ice ice mayıştım iyice
Olabilir ilk kez anne olcak kişiler olarak her şeye temkinli yaklaşıyoruz biz. Şeker yemek için de 22. Haftamı bekliyorum. Perinatolog detaylı ultrasonda tüm organlarına okayi versin bi tatlı patlatıcam kutlama niyetineben cips de yiyorum hamburger de.pizza da...ketçap.mayanozdr ikinnciler böyle rahat kafa geciyo sanırım
Açlıktan uyuyamıyor olabilirsin, valla ben de bazen gece yiyorum çok güzel gidiyo mis gibi uyuyorumBende gece uyuyamadım ama burun tıkanıklığından değil. Onun icin mecburen iliadin sıkıyorum arada. Ama nedense gece döndüm durdum en son 4 gibi peynir ekmek domates yedim. 5 gibi uyumusum sanaha karsı
Benim ilk haftalardan bu yana tüm rahim ağzı kontrolllerim vajinal yapılıyor canım. O öyle suyu patlatacak bişey değil in rahat olsun. Bazen kullanılan jel su gibi geliyor geri o olabilir. Canını sıkma.Merhabalar hanımlar, ben 15+ 3te kontrole gitmiştim. Doktor cinsiyet yüzde doksan erkek dedi. biz de bi 10 gün sonra tekrar gelelim yine kontrol edin dedik ve dün kontrole gittik. Muayenede kasılmam olduğu(kontrüksiyon halkası) olduğu ortaya çıktı daha önce de olmuştu ama geçmişti sonradan . progestanı günde 400 mg a cıkardı. zaten 4 5 gündür karnımın sol alt tarafında bir sancı hissediyordum. bebeğin suyu iyi, plesanta yukarı güzel bi yere yerleşmiş bebek iyi, bir de alttan rahim agzına bakmam lazım dedi. karından doğru ölçüm olmuyormuş, alttan muayene etti 47 cm rahim agzı uzunlugu cok iyi, rahim agzı da kapalı dedi. doktor bakarken birden içimden bişey koptuğunu hissettim bir iki damla su geldi. sonra giyinip doktora su geldiğini soyledim idrar kaçırmıştırsın dedi. tamam dedik eve geldik gün içinde de bir iki defa su gibi bi iki damla akıntım oldu normalde de bazen oluyordu ama benim aklım takıldı acaba bebeğin suyunu mu patlattı vs diye. burada bir arkadas yazmıstı suyumu patlattı doktor bebeğimi kaybettim diye filan . endişe içerisindeyim boyle bisey olması mümkün mü . ? bir de ben kasılmalarım oldugu için magnezyum magnorm 365 mg günde bir kullanıyordum devletin karşıladıgı. sonra doktorum dedi ki bu ilacın formu iyi değil ben sana başka bir formda özel bir ilac vereceğim sitrat formunda olan daha iyi emiliyor vs dedi. ilacı aldık bir tablet 125 mg magnezyum diyor . doktora sordum günde bir kullan dedi. bu daha iyi emildiği için mg düşük dedi. ticari bir amac için mi değiştirdi ilacımı tereddüt içerisindeyim. kasılmalarım da magnezyumu değiştirince başladı. bu magnezyumun formları ile ilgili bilgi sahibi olan var mı?
iinşallah öyledir, valla kafayı yedim bi günde . hep iyi düşünmeye çalışıyorum kendimi dinliyorum. şu ana kadar olumsuz hiçbişey yok çok şükürBenim ilk haftalardan bu yana tüm rahim ağzı kontrolllerim vajinal yapılıyor canım. O öyle suyu patlatacak bişey değil in rahat olsun. Bazen kullanılan jel su gibi geliyor geri o olabilir. Canını sıkma.
Ahaha benimkide valla ilktede boykeydim 3 tede cok şukür bi sorun olmuyo ama cocuklarimda aburcubur seviyo hamileyken yedigim icin sanirimHer aksam kahvemi icerim kolamida kipir kipir bebegim sevdi demek ki
Pişiyor ama nasıl pişiriyorlar dışarda, markası ne sosisin muallak , o yüzden evde yapmaya karar verdim iyi bir marka alırım iyice pişirip yerim, Teşekkür ederimBen hiç yemedim ama genel olarak haftada 1 mutlaka Sosis kızartması falan yiyiyorum. Nasıl bir şey ki? Çiğ mi yeniliyor? Pişmişse 1 kereden bir şey olmaz bence.
Yani en mantıklısı. Ben çoğu şeyi evde yapıyorum artık. Daha iyi oluyorPişiyor ama nasıl pişiriyorlar dışarda, markası ne sosisin muallak , o yüzden evde yapmaya karar verdim iyi bir marka alırım iyice pişirip yerim, Teşekkür ederim
Ben kaynana topragina cektimNe güzel. Bende abur cubur çok yemem ama sağlıklı besleneniyorum bir türlü
Ay ne güzelbende kendi kendime yapıyorum işte.
Bi steakhouse göm gitsin beaBenim eşim de kendimiz yapalım evde hamburgerimizi diyodedim burger kingteki gibi olmaz Ben doktoruma sormaya çekiniyorum
Merhabalar hanımlar, ben 15+ 3te kontrole gitmiştim. Doktor cinsiyet yüzde doksan erkek dedi. biz de bi 10 gün sonra tekrar gelelim yine kontrol edin dedik ve dün kontrole gittik. Muayenede kasılmam olduğu(kontrüksiyon halkası) olduğu ortaya çıktı daha önce de olmuştu ama geçmişti sonradan . progestanı günde 400 mg a cıkardı. zaten 4 5 gündür karnımın sol alt tarafında bir sancı hissediyordum. bebeğin suyu iyi, plesanta yukarı güzel bi yere yerleşmiş bebek iyi, bir de alttan rahim agzına bakmam lazım dedi. karından doğru ölçüm olmuyormuş, alttan muayene etti 47 cm rahim agzı uzunlugu cok iyi, rahim agzı da kapalı dedi. doktor bakarken birden içimden bişey koptuğunu hissettim bir iki damla su geldi. sonra giyinip doktora su geldiğini soyledim idrar kaçırmıştırsın dedi. tamam dedik eve geldik gün içinde de bir iki defa su gibi bi iki damla akıntım oldu normalde de bazen oluyordu ama benim aklım takıldı acaba bebeğin suyunu mu patlattı vs diye. burada bir arkadas yazmıstı suyumu patlattı doktor bebeğimi kaybettim diye filan . endişe içerisindeyim boyle bisey olması mümkün mü . ? bir de ben kasılmalarım oldugu için magnezyum magnorm 365 mg günde bir kullanıyordum devletin karşıladıgı. sonra doktorum dedi ki bu ilacın formu iyi değil ben sana başka bir formda özel bir ilac vereceğim sitrat formunda olan daha iyi emiliyor vs dedi. ilacı aldık bir tablet 125 mg magnezyum diyor . doktora sordum günde bir kullan dedi. bu daha iyi emildiği için mg düşük dedi. ticari bir amac için mi değiştirdi ilacımı tereddüt içerisindeyim. kasılmalarım da magnezyumu değiştirince başladı. bu magnezyumun formları ile ilgili bilgi sahibi olan var mı?
Öyledir çünkü sürekli olduğum için biliyorum çamaşırım ıslanıyor. Su gibi geri geliyor jel. Sen canını sıkma. Hem kese nerdee rahim ağzı nerdeiinşallah öyledir, valla kafayı yedim bi günde . hep iyi düşünmeye çalışıyorum kendimi dinliyorum. şu ana kadar olumsuz hiçbişey yok çok şükür
Valla ne bulsam yiyorum sistim iyice nefes alamiyorum onu ye bunu ye bi tarafim şiser nefsim ceker derkennn kendim patlicam galibaAhaha benimkide valla ilktede boykeydim 3 tede cok şukür bi sorun olmuyo ama cocuklarimda aburcubur seviyo hamileyken yedigim icin sanirim
Ben bakıp yiyemiyorum kedinin ciğere baktığı gibiValla ne bulsam yiyorum sistim iyice nefes alamiyorum onu ye bunu ye bi tarafim şiser nefsim ceker derkennn kendim patlicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?