2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar hanımlar, ben 15+ 3te kontrole gitmiştim. Doktor cinsiyet yüzde doksan erkek dedi. biz de bi 10 gün sonra tekrar gelelim yine kontrol edin dedik ve dün kontrole gittik. Muayenede kasılmam olduğu(kontrüksiyon halkası) olduğu ortaya çıktı daha önce de olmuştu ama geçmişti sonradan . progestanı günde 400 mg a cıkardı. zaten 4 5 gündür karnımın sol alt tarafında bir sancı hissediyordum. bebeğin suyu iyi, plesanta yukarı güzel bi yere yerleşmiş bebek iyi, bir de alttan rahim agzına bakmam lazım dedi. karından doğru ölçüm olmuyormuş, alttan muayene etti 47 cm rahim agzı uzunlugu cok iyi, rahim agzı da kapalı dedi. doktor bakarken birden içimden bişey koptuğunu hissettim bir iki damla su geldi. sonra giyinip doktora su geldiğini soyledim idrar kaçırmıştırsın dedi. tamam dedik eve geldik gün içinde de bir iki defa su gibi bi iki damla akıntım oldu normalde de bazen oluyordu ama benim aklım takıldı acaba bebeğin suyunu mu patlattı vs diye. burada bir arkadas yazmıstı suyumu patlattı doktor bebeğimi kaybettim diye filan . endişe içerisindeyim boyle bisey olması mümkün mü . ? bir de ben kasılmalarım oldugu için magnezyum magnorm 365 mg günde bir kullanıyordum devletin karşıladıgı. sonra doktorum dedi ki bu ilacın formu iyi değil ben sana başka bir formda özel bir ilac vereceğim sitrat formunda olan daha iyi emiliyor vs dedi. ilacı aldık bir tablet 125 mg magnezyum diyor . doktora sordum günde bir kullan dedi. bu daha iyi emildiği için mg düşük dedi. ticari bir amac için mi değiştirdi ilacımı tereddüt içerisindeyim. kasılmalarım da magnezyumu değiştirince başladı. bu magnezyumun formları ile ilgili bilgi sahibi olan var mı?

kasılmadır doktoruna danış bir an önce bence . doktor bana karnın sertleşiyorsa kasılman var demektir dedi.

ayyyyynı durumdayım. ofisim var işleri bıraktım ev işlerini bıraktım ufak tefek yemek yapıyorum sadece . ben de çok endişeliyim. benimki 10 haftada olmustu 12. haftada geçmişti. şimdi tekrar başadı.

Tansiyon yuksekligine dikkat et lutfen .. bende hep 9a 8 geziyorum ayran ice ice mayıştım iyice
Canım hiç tuzlu yemiyorum su en az 4 lt ya da 4.5 lt tüketiyorum hep düşüktü birden yükselince korktum bugün yine düşük seyrediyor çok şükür ödemim bile yok kızımda ödem çoktu kilo almamaya dikkat ediyorum ama ani stresten hemen yükseliyor düşük oluncada hep uykum gelir oda sıkıntı Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah canım çok sağol

ben cips de yiyorum hamburger de.pizza da...ketçap.mayanozdr ikinnciler böyle rahat kafa geciyo sanırım
Olabilir ilk kez anne olcak kişiler olarak her şeye temkinli yaklaşıyoruz biz. Şeker yemek için de 22. Haftamı bekliyorum. Perinatolog detaylı ultrasonda tüm organlarına okayi versin bi tatlı patlatıcam kutlama niyetine

Bende gece uyuyamadım ama burun tıkanıklığından değil. Onun icin mecburen iliadin sıkıyorum arada. Ama nedense gece döndüm durdum en son 4 gibi peynir ekmek domates yedim. 5 gibi uyumusum sanaha karsı
Açlıktan uyuyamıyor olabilirsin, valla ben de bazen gece yiyorum çok güzel gidiyo mis gibi uyuyorum

Benim ilk haftalardan bu yana tüm rahim ağzı kontrolllerim vajinal yapılıyor canım. O öyle suyu patlatacak bişey değil in rahat olsun. Bazen kullanılan jel su gibi geliyor geri o olabilir. Canını sıkma.

Benim ilk haftalardan bu yana tüm rahim ağzı kontrolllerim vajinal yapılıyor canım. O öyle suyu patlatacak bişey değil in rahat olsun. Bazen kullanılan jel su gibi geliyor geri o olabilir. Canını sıkma.
iinşallah öyledir, valla kafayı yedim bi günde . hep iyi düşünmeye çalışıyorum kendimi dinliyorum. şu ana kadar olumsuz hiçbişey yok çok şükür

Ben hiç yemedim ama genel olarak haftada 1 mutlaka Sosis kızartması falan yiyiyorum. Nasıl bir şey ki? Çiğ mi yeniliyor? Pişmişse 1 kereden bir şey olmaz bence.
Pişiyor ama nasıl pişiriyorlar dışarda, markası ne sosisin muallak , o yüzden evde yapmaya karar verdim iyi bir marka alırım iyice pişirip yerim, Teşekkür ederim

Benim tüm ultrasonlarim vajinal, Abdominal karından yapılmıyor ultrasonlarim vajinadan daha net gösteriyor diye. Konuyu hatırlıyorum ama detayda başka bsey olabilir bilmediğimiz o arkadaşımızda belki.

iinşallah öyledir, valla kafayı yedim bi günde . hep iyi düşünmeye çalışıyorum kendimi dinliyorum. şu ana kadar olumsuz hiçbişey yok çok şükür
Öyledir çünkü sürekli olduğum için biliyorum çamaşırım ıslanıyor. Su gibi geri geliyor jel. Sen canını sıkma. Hem kese nerdee rahim ağzı nerde

Ahaha benimkide valla ilktede boykeydim 3 tede cok şukür bi sorun olmuyo ama cocuklarimda aburcubur seviyo hamileyken yedigim icin sanirim
Valla ne bulsam yiyorum sistim iyice nefes alamiyorum onu ye bunu ye bi tarafim şiser nefsim ceker derkennn kendim patlicam galiba

Valla ne bulsam yiyorum sistim iyice nefes alamiyorum onu ye bunu ye bi tarafim şiser nefsim ceker derkennn kendim patlicam galiba
Ben bakıp yiyemiyorum kedinin ciğere baktığı gibi kilo almamam gerekiyor tuzlu yememem gerek şekerli yememem gerek karbonhidrat tüketmemem gerek o yüzden sadece yoğurt yiyorum herşeyin yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…