2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim tüm ultrasonlarim vajinal, Abdominal karından yapılmıyor ultrasonlarim vajinadan daha net gösteriyor diye. Konuyu hatırlıyorum ama detayda başka bsey olabilir bilmediğimiz o arkadaşımızda belki.
İnşallah benim hüsnü kuruntumdur yani. Çünkü vajinal ultrasona önyargı ile yaklaşıyorum. Bugun herhangi bir akıntı yok. Çok şükür biraz rahatladım o yüzden

Benim de 15-16 hafta arası çok tıkanmıştı sümkürürken kan geliyordu biraz 10 gün sürdü sonra geçti bazı dönemler hormonlar sebebiyle olabiliyormuş

Günaydın kızlar bugün ucukla uyandım, dudagımın tam ortasında cıktı ne yapacağım bilmiyorum,
dünden beri hareeketlerini net hissedemiyorum bebeğimin. umarım hersey yolundadır yarın saglık ocagına gıdıp kalp atısını dinlemeyi düsünüyorum

İnşallah benim hüsnü kuruntumdur yani. Çünkü vajinal ultrasona önyargı ile yaklaşıyorum. Bugun herhangi bir akıntı yok. Çok şükür biraz rahatladım o yüzden
Vajinal ultrason vajina icinde gerceklesiyor. Rahmin icine girebilen bir sey degil. Cinsel birliktelikte de aybisi gecerli. O da sadece vajina icinde rahim agzindan diger yana gecip keseye ulasmasi imkansiz. Ben o bahrttigin olayin cok baska sebepleri olduguna eminim. Yoksa vajinal ultrasonun kese patlattigi duyulmus sey degil. Ben hic cekinmeden yaptiriyorum hic ceinmeden esimle de beraber oldugum gibi

Günaydın. Benimde sürekli uçuk çıkıyor. Çaresini bulamadım. Ben hala hissetmiyorum. Yani Bi şeyler hissediyorum ama ne olduğunu anlamıyorum o da çok çok nadir oluyor. Bir şeyi yoktur içini ferah tut sen. Ama aklında kalmasın git bir dinle kalp atışlarını

Ay yok ben alttan muayenede cok stres oluyorum korkuyorum sanki bişey varmış gibi eşimi de yaklaştırmıyorum yanıma,, hayırlısıyla bi doğursaydıkkk

Ben bakıp yiyemiyorum kedinin ciğere baktığı gibi kilo almamam gerekiyor tuzlu yememem gerek şekerli yememem gerek karbonhidrat tüketmemem gerek o yüzden sadece yoğurt yiyorum herşeyin yerine
Oylede olmaz ki yaa sakinan goze cop batar derler ye sen az ye ama benim gibi abartmadan

Slm benim 3.hamileliğim 2 kızım var 2 sefer hastanede belli olmadi cinsiyeti 16 'sında randevumuzdu bu sefer kesin öğrenirim dedim ama doktor lar grevde olduğu için randevumuz iptal oldu şimdi randevu almaya çalışıyoruz randevu yok benim için süpriz olucak galiba sürekli engel çıkıyor 20 haftalık hamileyim bu arada

Tam sorulcak kisiye sordun. Benim qldigim kilo normal degil cunku 7 kilo aldim. Ama ben yemeyi cok seviyorum. Ilk 3 ay sevmesem de yerdim cunku yemeyince midem bulaniyordu kusuyordum.
Aynen öyle. Açlıktan mide bulantısı yaşıyorum bende. Bende 7 kilo aldım

Hiç korkmana gerek yok. Ben de uçuk çıkrdım geçti bebişim de gayet sağlıklıydı ki uçuk varlen kadın doğuma gitmiştim o da bir şey söylemedi. Doğal tedavi yöntemi olarak sarımsağı uçuğuna sürebilirsin hafif tırnağınla suyunu çıkartıp oraya basarsan yakıyor ama çok hızlı geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…