İnşallah benim hüsnü kuruntumdur yani. Çünkü vajinal ultrasona önyargı ile yaklaşıyorum. Bugun herhangi bir akıntı yok. Çok şükür biraz rahatladım o yüzdenBenim tüm ultrasonlarim vajinal, Abdominal karından yapılmıyor ultrasonlarim vajinadan daha net gösteriyor diye. Konuyu hatırlıyorum ama detayda başka bsey olabilir bilmediğimiz o arkadaşımızda belki.
Plesanta filan yukarıdaymış zaten, ayy içim rahatladı bunları duyuncaÖyledir çünkü sürekli olduğum için biliyorum çamaşırım ıslanıyor. Su gibi geri geliyor jel. Sen canını sıkma. Hem kese nerdee rahim ağzı nerde
Benim de 15-16 hafta arası çok tıkanmıştı sümkürürken kan geliyordu biraz 10 gün sürdü sonra geçti bazı dönemler hormonlar sebebiyle olabiliyormuşAA valla bende tam o saatlerde uyuyamadım. Valla doktora söyleyeceğim artık bu gidişimde. Burnum sürekli kanıyor ve tıkanıyor nefes alamıyorum ya.karnımın içi de acıyor sağa sola dönerken. Şimdiden böyle isek valla ilerisinde ne oluruz ki bilmem
Dün burger king chicken royal yedim bileBi steakhouse göm gitsin bea
Valla benim geçmiyor. Her gün böyle.Benim de 15-16 hafta arası çok tıkanmıştı sümkürürken kan geliyordu biraz 10 gün sürdü sonra geçti bazı dönemler hormonlar sebebiyle olabiliyormuş
Vajinal ultrason vajina icinde gerceklesiyor. Rahmin icine girebilen bir sey degil. Cinsel birliktelikte de aybisi gecerli. O da sadece vajina icinde rahim agzindan diger yana gecip keseye ulasmasi imkansiz. Ben o bahrttigin olayin cok baska sebepleri olduguna eminim. Yoksa vajinal ultrasonun kese patlattigi duyulmus sey degil. Ben hic cekinmeden yaptiriyorum hic ceinmeden esimle de beraber oldugum gibiİnşallah benim hüsnü kuruntumdur yani. Çünkü vajinal ultrasona önyargı ile yaklaşıyorum. Bugun herhangi bir akıntı yok. Çok şükür biraz rahatladım o yüzden
Günaydın. Benimde sürekli uçuk çıkıyor. Çaresini bulamadım.Günaydın kızlar bugün ucukla uyandım, dudagımın tam ortasında cıktı ne yapacağım bilmiyorum,
dünden beri hareeketlerini net hissedemiyorum bebeğimin. umarım hersey yolundadır yarın saglık ocagına gıdıp kalp atısını dinlemeyi düsünüyorum
Bende 21Gunaydin. Bugun 20. Haftam doldu. Tam 5 aylik hamileyim ☺
Vajinal ultrason vajina icinde gerceklesiyor. Rahmin icine girebilen bir sey degil. Cinsel birliktelikte de aybisi gecerli. O da sadece vajina icinde rahim agzindan diger yana gecip keseye ulasmasi imkansiz. Ben o bahrttigin olayin cok baska sebepleri olduguna eminim. Yoksa vajinal ultrasonun kese patlattigi duyulmus sey degil. Ben hic cekinmeden yaptiriyorum hic ceinmeden esimle de beraber oldugum gibi
Ay yok ben alttan muayenede cok stres oluyorum korkuyorum sanki bişey varmış gibi eşimi de yaklaştırmıyorum yanıma,,Vajinal ultrason vajina icinde gerceklesiyor. Rahmin icine girebilen bir sey degil. Cinsel birliktelikte de aybisi gecerli. O da sadece vajina icinde rahim agzindan diger yana gecip keseye ulasmasi imkansiz. Ben o bahrttigin olayin cok baska sebepleri olduguna eminim. Yoksa vajinal ultrasonun kese patlattigi duyulmus sey degil. Ben hic cekinmeden yaptiriyorum hic ceinmeden esimle de beraber oldugum gibi
Oylede olmaz ki yaa sakinan goze cop batar derler ye sen az ye ama benim gibi abartmadanBen bakıp yiyemiyorum kedinin ciğere baktığı gibikilo almamam gerekiyor tuzlu yememem gerek şekerli yememem gerek karbonhidrat tüketmemem gerek o yüzden sadece yoğurt yiyorum herşeyin yerine
Tam sorulcak kisiye sordun.Bende 21kaç kilo aldin
Kilo almamam gerekiyor cips hayatta yiyemem kızımda yediğim gün doğuma gitmiştim tansiyonumu patlattı iyiceOylede olmaz ki yaa sakinan goze cop batar derler ye sen az ye ama benim gibi abartmadan
Aynen öyle. Açlıktan mide bulantısı yaşıyorum bende. Bende 7 kilo aldımTam sorulcak kisiye sordun.Benim qldigim kilo normal degil cunku 7 kilo aldim. Ama ben yemeyi cok seviyorum. Ilk 3 ay sevmesem de yerdim cunku yemeyince midem bulaniyordu kusuyordum.
Hiç korkmana gerek yok. Ben de uçuk çıkrdım geçti bebişim de gayet sağlıklıydı ki uçuk varlen kadın doğuma gitmiştim o da bir şey söylemedi. Doğal tedavi yöntemi olarak sarımsağı uçuğuna sürebilirsin hafif tırnağınla suyunu çıkartıp oraya basarsan yakıyor ama çok hızlı geçiriyor.Günaydın kızlar bugün ucukla uyandım, dudagımın tam ortasında cıktı ne yapacağım bilmiyorum,
dünden beri hareeketlerini net hissedemiyorum bebeğimin. umarım hersey yolundadır yarın saglık ocagına gıdıp kalp atısını dinlemeyi düsünüyorum
Benim favorim big king xxlFavorim whopper cheese
Ahaha dimi benim 2 hatta sonra 3 boyutlu var bakalım o nolcakAy hadi maşallahbenim de 12 günüm kaldı detaylı için. Aklımdaki acaba mı sorusunu gidereceğim inşallah bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?