Benim favorim big king xxldiyet nasıl gidiyor jannacim başladin mi
Benim eşim de kendimiz yapalım evde hamburgerimizi diyodedim burger kingteki gibi olmaz Ben doktoruma sormaya çekiniyorum
Bi steakhouse göm gitsin bea
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuzFavorim whopper cheese
Ben anormal değilmişim sevindim buna. Benimde açken midem bulanıyor o yüzden sürekli yeme ihtiyacı hissediyorumAynen öyle. Açlıktan mide bulantısı yaşıyorum bende. Bende 7 kilo aldım
Zaman geçmiyor falan diyoruz ama cidden geçiyor. Yolu yarıladıkAhaha dimi benim 2 hatta sonra 3 boyutlu var bakalım o nolcak
Maşallah canım ama ben sadece 2 li taramaya girdim doktorum 3 lu ve 4 ki ye gerek yok dedi normal mi sizceEki Görüntüle 3030089
Kızlar bebeğime bakın cuma günü 4 lü taramaya gittim perinatoloji detayliya aldi ilk defa renkli gördüm bebeğimi minicikti hangi ara büyüdü bu kadar
Ben 2 liyi kaçırdım girmedim o yüzden 4 lü verdim doktorum vermesen de olur dedi ama ben hem kan hem detaylı girdimMaşallah canım ama ben sadece 2 li taramaya girdim doktorum 3 lu ve 4 ki ye gerek yok dedi normal mi sizce
Yaaa sorma yapıyorum ama bazen ufak kacamaklar oluyoBenim favorim big king xxldiyet nasıl gidiyor jannacim başladin mi
Yaaa sorma yapıyorum ama bazen ufak kacamaklar oluyocanım burger cekmedi değil hani kınusulunca
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuzaklında olmayanın da aklına sokuyorsunuz
Merhaba ben memurum cnm, devam ediyor izinMerhaba arkadaşlar aranızda memur olan var mı 24.haftada idari izin olayı devam ediyor mu bilginiz var mı merak ettim okuldaki memur etmiyor dedi doktor ediyor dedi kafam karıştı
Bende memurum cok az kaldı devam ediyor diye biliyorum insallah bitmez bizler de faydalanırız ama yeni varyant falan fa geliyormuş gebeleri riske atmazlar diye umuyorum ya insallah tabiMerhaba arkadaşlar aranızda memur olan var mı 24.haftada idari izin olayı devam ediyor mu bilginiz var mı merak ettim okuldaki memur etmiyor dedi doktor ediyor dedi kafam karıştı
Hala devam ediyor mu bulanti. Benimki gecti sadece kotu koku duyunca midem kalkiyor. Cop atarken nefesimi tutuyorumAynen öyle. Açlıktan mide bulantısı yaşıyorum bende. Bende 7 kilo aldım
Ben az once yedimYaaa sorma yapıyorum ama bazen ufak kacamaklar oluyocanım burger cekmedi değil hani kınusulunca
Ay nasi bu kadar buyumus olabilir masallah yerimEki Görüntüle 3030089
Kızlar bebeğime bakın cuma günü 4 lü taramaya gittim perinatoloji detayliya aldi ilk defa renkli gördüm bebeğimi minicikti hangi ara büyüdü bu kadar
Senin aldigin 7 kilo normal degilse bizim kilolar ne oluyo 4 ayligiz bizde 2 ayda 10 kilo aldikTam sorulcak kisiye sordun.Benim qldigim kilo normal degil cunku 7 kilo aldim. Ama ben yemeyi cok seviyorum. Ilk 3 ay sevmesem de yerdim cunku yemeyince midem bulaniyordu kusuyordum.
Yarin alim yogurtla banip yiyim sabahtan yazin sunlari gece gece imkan olmuyo bazenKilo almamam gerekiyor cips hayatta yiyemem kızımda yediğim gün doğuma gitmiştim tansiyonumu patlattı iyice
Merhaba ben memurum cnm, devam ediyor izin
Yaaa inşallah devam eder çok zorlanıyorum benBende memurum cok az kaldı devam ediyor diye biliyorum insallah bitmez bizler de faydalanırız ama yeni varyant falan fa geliyormuş gebeleri riske atmazlar diye umuyorum ya insallah tabi
Susam kadardı ilk gordugumde zaman geçmiyor desek de geçiyor 17 haftalık hali bu ise sonrasını düşünemiyorumSelam kizlar.
Ay nasi bu kadar buyumus olabilir masallah yerim
Merhaba öğretmenim ben de evet devam ediyor inşallah iptal olmaz ben de oma dua ediyorumMerhaba arkadaşlar aranızda memur olan var mı 24.haftada idari izin olayı devam ediyor mu bilginiz var mı merak ettim okuldaki memur etmiyor dedi doktor ediyor dedi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?