2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim favorim big king xxl diyet nasıl gidiyor jannacim başladin mi

Benim eşim de kendimiz yapalım evde hamburgerimizi diyo dedim burger kingteki gibi olmaz Ben doktoruma sormaya çekiniyorum

Bi steakhouse göm gitsin bea

Favorim whopper cheese
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz aklında olmayanın da aklına sokuyorsunuz

Eki Görüntüle 3030089
Kızlar bebeğime bakın cuma günü 4 lü taramaya gittim perinatoloji detayliya aldi ilk defa renkli gördüm bebeğimi minicikti hangi ara büyüdü bu kadar
Maşallah canım ama ben sadece 2 li taramaya girdim doktorum 3 lu ve 4 ki ye gerek yok dedi normal mi sizce

Merhaba arkadaşlar aranızda memur olan var mı 24.haftada idari izin olayı devam ediyor mu bilginiz var mı merak ettim okuldaki memur etmiyor dedi doktor ediyor dedi kafam karıştı
Bende memurum cok az kaldı devam ediyor diye biliyorum insallah bitmez bizler de faydalanırız ama yeni varyant falan fa geliyormuş gebeleri riske atmazlar diye umuyorum ya insallah tabi

Tam sorulcak kisiye sordun. Benim qldigim kilo normal degil cunku 7 kilo aldim. Ama ben yemeyi cok seviyorum. Ilk 3 ay sevmesem de yerdim cunku yemeyince midem bulaniyordu kusuyordum.
Senin aldigin 7 kilo normal degilse bizim kilolar ne oluyo 4 ayligiz bizde 2 ayda 10 kilo aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…