2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun canım ewde bolca dinlenirsin inşallah heyet raporu hem özelden hem devletten alınıyor ve bildiğim kadarıyla eskisi kadar uzun sürmüyor ama tam tarih bilmiyorm maaşallahh oglusuna sağlıkla gelsin inşallah

Olsun canım ewde bolca dinlenirsin inşallah heyet raporu hem özelden hem devletten alınıyor ve bildiğim kadarıyla eskisi kadar uzun sürmüyor ama tam tarih bilmiyorm maaşallahh oglusuna sağlıkla gelsin inşallah
Sagol cnm, stressiz geçer en azından inşallah

Selam kizlar yarın kontrolüm warr umarım suyu iyidir minigimin ver herşey yolundadır
Ay hamburger cips tatlılar Allah'ım 12 gündür diyetteyim doktor su fazla olunca diyet önerdi ama gözümde profetrol dönüyor resmen
Yarın iyi haberler alrsam ölümüne yiycem
Ben tam 5 aylık oldum ve 4 kilo aldm çünkü 10 gündür hiç doyasıya yiyemedim çok şey çekiyor canım ama yiyemiyorum korkuyorum su dahaada artar diye kan tahlillerim iyi çıktı kanım düşükmjs sabah aç karnına 2 tane iç dedi bakalm yarın minik kuzuda iyiyse benden mutlusu olmaz inşallah duanızü beklerim

Dualarımız siz ve miniğinizle insallah her şey yolundadır ve sorun çıkmaz rabbim sağlık versin hem miniklere hem bizlere insallah

İyi geceler kızlar ben gece sağa veya sola yatarken kaburgalarım aşırı ağrıyor sizce bu hamilelikten olabilir mi midem sis olunca da bu şekilde baskı yapıyor sanki şimdiden baskı yapar mı ki ya bu şekilde olan var mı?

Senin aldigin 7 kilo normal degilse bizim kilolar ne oluyo 4 ayligiz bizde 2 ayda 10 kilo aldik
benim gibi kilo alanlari duyunca bi nebze icim rahatliyor ama isin asli sisman hamile kaldigim icin benim hic almamam makbuluydu. Bir daha hamile kalmicam kilo hakkinda endiselenip durmaktan tadini cikaramiyorum.

Belin kırılcak gibi oluyor dimi dönerken. Koltukta uzanınca kalkmaya calısırken falan. Aynıları bende de oluyor

Yarin alim yogurtla banip yiyim sabahtan yazin sunlari gece gece imkan olmuyo bazen
Çılgın Ben yaş aldıkça cips çikolatadan soğudum. Yediğim çikolatalar sınırlı. Pasta ve tatlıya bayılırım. Tıka basa doysam da o tatlı yenir. Pasta da her pastayı sevmem benim sevdiğim böyle karamelli içi beyaz ve karamel filan olcak ama işte yapan yok onu da nadir buluyorum .. Kilo aldım mi hiç fikrim yok Nisan başı gidicim doktora.
Boşverin kiloları doğumdan sonra beraber pilates yapalım. Gider hepsi

Mesela en sevdiğim çikolata bu lakin heryerde satılmıyor. Bana böyle bisküvi karamel çikolata karışımı çikolatalar olcak.

Eklentiler

• IMG20220321082029.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 36
Bende memurum cok az kaldı devam ediyor diye biliyorum insallah bitmez bizler de faydalanırız ama yeni varyant falan fa geliyormuş gebeleri riske atmazlar diye umuyorum ya insallah tabi
Acaba normalleşmeye gidiyoruz diye iptal ederler mi diye bende düşünüp duruyorum

benim gibi kilo alanlari duyunca bi nebze icim rahatliyor ama isin asli sisman hamile kaldigim icin benim hic almamam makbuluydu. Bir daha hamile kalmicam kilo hakkinda endiselenip durmaktan tadini cikaramiyorum.
Emzirdikce verirsin insallah bende zayif kaldim acıgı kapatiyoruz emzirdikce hic kalmiyo bende eski kiloma geri donuyorum benimde hamile kalasim geliyo insallah 4. Ye kosmam

Sende az cilgin degilsin dun bende buyuk bi dilim pasta yedim o kadar igrenclestim ki sonra oturup tursu yedim kendimden igreniyorum bazen esim oyle bakiyo yazik yeme de diyemiyo ne olsa yerim modundayim doymuyorum ya 1 2 saat gecmesin yeterki kanima baktilar sekerim falanda guzel cikmis niye boyleyim anlam veremiyorum

Mesela en sevdiğim çikolata bu lakin heryerde satılmıyor. Bana böyle bisküvi karamel çikolata karışımı çikolatalar olcak.
Bende direk cikolata yiyemiyorum agzimda degisik bi tat birakiyo ya kekle birlikle yada gofret buskuvi gibi olcak karameli bende severim bu tarz seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…