- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Ye kız can boğazdan gelirYarin alim yogurtla banip yiyim sabahtan yazin sunlari gece gece imkan olmuyo bazen
Olsun canım ewde bolca dinlenirsin inşallah heyet raporu hem özelden hem devletten alınıyor ve bildiğim kadarıyla eskisi kadar uzun sürmüyor ama tam tarih bilmiyorm maaşallahh oglusuna sağlıkla gelsin inşallahHerkese merhabalar
Doktora gittim, 16.haftadayiz şu an için normal seyrindeyiz, büyümesi iyi minnoşunAncak, benim 20 li haftalardan sonra erken doğum geçmişim olduğu için çalışmama rapor konusunu konuştuk doktorla.
İs çok adam yok mesai yapıyorum ne yazık ki bu haftalarda bileonden 10 günlük rapor, sonrasında aylık heyet raporu gibi olacak.
Heyet raporu alan arkadaşlar daha önceden ya da bilenler beni bilgilendirebilir mi? Devlette mi özelde mi aldınız? Heyet raporu kaç günde cikiyor ?
@Tyt82 cnm sen serklajdan rapor almıştın diye hatırlıyorum, heyet nasıl cikmsiti kaç günde?
Bilgisi olan yönlendirebilir mi?
Teşekkürler
Sagol cnm, stressiz geçer en azından inşallahOlsun canım ewde bolca dinlenirsin inşallah heyet raporu hem özelden hem devletten alınıyor ve bildiğim kadarıyla eskisi kadar uzun sürmüyor ama tam tarih bilmiyorm maaşallahh oglusuna sağlıkla gelsin inşallah
Üçüncü bebeğim ama hiç o kafa rahatlığına eremiyorum ben.ben cips de yiyorum hamburger de.pizza da...ketçap.mayanozdr ikinnciler böyle rahat kafa geciyo sanırım
Seninle aynıyız benimde tam 20m haftalık oldu bugünGunaydin. Bugun 20. Haftam doldu. Tam 5 aylik hamileyim ☺
Canım gelen resmi bir yazı yok dewam ediyor şuanda merak etmeMerhaba arkadaşlar aranızda memur olan var mı 24.haftada idari izin olayı devam ediyor mu bilginiz var mı merak ettim okuldaki memur etmiyor dedi doktor ediyor dedi kafam karıştı
İnşallah inşallah cnmSagol cnm, stressiz geçer en azından inşallah
Dualarımız siz ve miniğinizle insallah her şey yolundadır ve sorun çıkmaz rabbim sağlık versin hem miniklere hem bizlere insallahSelam kizlar yarın kontrolüm warr umarım suyu iyidir minigimin ver herşey yolundadır
Ay hamburger cips tatlılar Allah'ım 12 gündür diyetteyim doktor su fazla olunca diyet önerdi ama gözümde profetrol dönüyor resmen
Yarın iyi haberler alrsam ölümüne yiycem
Ben tam 5 aylık oldum ve 4 kilo aldm çünkü 10 gündür hiç doyasıya yiyemedim çok şey çekiyor canım ama yiyemiyorum korkuyorum su dahaada artar diyekan tahlillerim iyi çıktı kanım düşükmjs sabah aç karnına 2 tane iç dedi bakalm yarın minik kuzuda iyiyse benden mutlusu olmaz inşallah duanızü beklerim
Senin aldigin 7 kilo normal degilse bizim kilolar ne oluyo 4 ayligiz bizde 2 ayda 10 kilo aldik
Enem valla bana burger king kaçamağı yaptıracaksınuz bugün ahsjsjsBen az once yedimsonra niye sismanim
Belin kırılcak gibi oluyor dimi dönerken. Koltukta uzanınca kalkmaya calısırken falan. Aynıları bende de oluyorİyi geceler kızlar ben gece sağa veya sola yatarken kaburgalarım aşırı ağrıyor sizce bu hamilelikten olabilir mi midem sis olunca da bu şekilde baskı yapıyor sanki şimdiden baskı yapar mı ki ya bu şekilde olan var mı?
ÇılgınYarin alim yogurtla banip yiyim sabahtan yazin sunlari gece gece imkan olmuyo bazen
Acaba normalleşmeye gidiyoruz diye iptal ederler mi diye bende düşünüp duruyorumBende memurum cok az kaldı devam ediyor diye biliyorum insallah bitmez bizler de faydalanırız ama yeni varyant falan fa geliyormuş gebeleri riske atmazlar diye umuyorum ya insallah tabi
Yicem yicemYe kız can boğazdan gelir
Emzirdikce verirsin insallah bende zayif kaldim acıgı kapatiyoruzbenim gibi kilo alanlari duyunca bi nebze icim rahatliyor ama isin asli sisman hamile kaldigim icin benim hic almamam makbuluydu. Bir daha hamile kalmicam kilo hakkinda endiselenip durmaktan tadini cikaramiyorum.
Sende az cilgin degilsinÇılgınBen yaş aldıkça cips çikolatadan soğudum. Yediğim çikolatalar sınırlı. Pasta ve tatlıya bayılırım. Tıka basa doysam da o tatlı yenir. Pasta da her pastayı sevmem benim sevdiğim böyle karamelli içi beyaz ve karamel filan olcak ama işte yapan yok onu da nadir buluyorum .. Kilo aldım mi hiç fikrim yok Nisan başı gidicim doktora.
Boşverin kilolarıdoğumdan sonra beraber pilates yapalım. Gider hepsi
Bende direk cikolata yiyemiyorum agzimda degisik bi tat birakiyo ya kekle birlikle yada gofret buskuvi gibi olcak karameli bende severim bu tarz seyleriMesela en sevdiğim çikolata bulakin heryerde satılmıyor. Bana böyle bisküvi karamel çikolata karışımı çikolatalar olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?