Neden özellikle bunu istedin? Ya beni çok kötü yaptı. İlk başta önemsemedim ama gerçekten dün farkettim hemoroid oluyorum galiba ishal yüzündenAy bende bunu kullanıyorum özellikle onu istedim ishal olmadm ama kabızlık sorunu hiç yaşamadım
Ayyy benn yiyemiyorum demeeBizim baya tam aşerme zamanları geldi sanırım ahahahah. Yemekten geçilmiyor artık burası ne yapıyorsak birlikte yapiciiiz. Yeyin dostlar alın kiloları. Anı yaşayın sonrasına bakarız
Ferro sanol benim midemi çok yakmstı ondan canım o yüzden bunu kullanmstm iyiydimNeden özellikle bunu istedin? Ya beni çok kötü yaptı. İlk başta önemsemedim ama gerçekten dün farkettim hemoroid oluyorum galiba ishal yüzünden
Aksam tekrar hareketlendi sabahta eliyle vurdugunu hissettim :) ona uyandım. Gitmedim doktora iyidir herhaldeGünaydın. Benimde sürekli uçuk çıkıyor. Çaresini bulamadım.Ben hala hissetmiyorum. Yani Bi şeyler hissediyorum ama ne olduğunu anlamıyorum o da çok çok nadir oluyor. Bir şeyi yoktur içini ferah tut sen. Ama aklında kalmasın git bir dinle kalp atışlarını
Hmm anladım bende acaba ekstra bir özelliği mi var dedimAyyy benn yiyemiyorum demee
Ferro sanol benim midemi çok yakmstı ondan canım o yüzden bunu kullanmstm iyiydim
Deneyeceğim hayatım cok sagol.Hiç korkmana gerek yok. Ben de uçuk çıkrdım geçti bebişim de gayet sağlıklıydı ki uçuk varlen kadın doğuma gitmiştim o da bir şey söylemedi. Doğal tedavi yöntemi olarak sarımsağı uçuğuna sürebilirsin hafif tırnağınla suyunu çıkartıp oraya basarsan yakıyor ama çok hızlı geçiriyor.
hahaha benim eşimde öyle şanssızım diyip duruyor bunu duyunca uyuz oluyorum ağzına alma o kelimeyi diyorum :) bazen şey diyorum sayemde şunlar oldu bunlar olduBen de çok inanırım. Bu yüzden polyanna kafamla hep güzeller beni bulur ahaahahkocamla burcumuz aynı ama o olumsuz biraz erkek işte neyseki karısı aşırı olumlu da ordan yırtıyor kerata.
hahaha benim eşimde öyle şanssızım diyip duruyor bunu duyunca uyuz oluyorum ağzına alma o kelimeyi diyorum :) bazen şey diyorum sayemde şunlar oldu bunlar olduo inanmıyor ama benden önceki hayatıyla benden sonraki arasında çok fark var şaka tabi olacağı varsa olur herşey, ama çekim yasası gerçeği var yine de.
Evet bende geçen gün felaket ishalim yazmıstım 2-3 gün sürdü hatta cok zordu. Bende bunu kullanıyorum demir ilacından süphelenemiştimKızlar demir ilacı olarak 1 aydır bunu kullanıyorum ve sürekli ishalim. En kötüsü de bu durum sanırım hemoroid e yol açıyor. Kullanıpta böyle bir durumla karşılaşan var mı? Eki Görüntüle 3030394
Demir ilacını doktor neden veriyor? Her hamilenin alması gereken birşey mi yoksa duruma göre mi?Kızlar demir ilacı olarak 1 aydır bunu kullanıyorum ve sürekli ishalim. En kötüsü de bu durum sanırım hemoroid e yol açıyor. Kullanıpta böyle bir durumla karşılaşan var mı? Eki Görüntüle 3030394
Benım bildiğim her hamileye artık bizim haftalarımızda doktorlar veriyor kan değerleri normalde olsa. En azından benım değerlerim normaldi.Demir ilacını doktor neden veriyor? Her hamilenin alması gereken birşey mi yoksa duruma göre mi?
Önce yorumu okumuştum baktim hangi arkadaşımız yazmış diyeHer sabah işe giderken Allahım güç ver diye dua ediyorum ve daha 5 ay bile dolmadı bundan sonrası içinde beni yorma lütfen annecim diye kızımı hep uyarıyorumAşırı zorlu hamilelik olmadı umarım doğurunca da beni yormaz. Doğumdan ve doğduktan sonrası beni cidden çok korkutuyor.
Kızlar demir ilacı olarak 1 aydır bunu kullanıyorum ve sürekli ishalim. En kötüsü de bu durum sanırım hemoroid e yol açıyor. Kullanıpta böyle bir durumla karşılaşan var mı? Eki Görüntüle 3030394
Ben günde 3 lt içiyorum suyu ama ishal 1 aydır devam ediyor.Evet bende geçen gün felaket ishalim yazmıstım 2-3 gün sürdü hatta cok zordu. Bende bunu kullanıyorum demir ilacından süphelenemiştim
Doktoruma sordum yapabilir dedi sıkıntı yaratmaz ishal bol su ic dedi. Kabızlık yapmasından iyidir dedi
Hiç bilmiyorum canım. Doktorum yazmış bende eczaneden alırken öğrendim. Ama sanırım genel olarak hamilelere veriliyorDemir ilacını doktor neden veriyor? Her hamilenin alması gereken birşey mi yoksa duruma göre mi?
Ay yok ilaca başladığımdan bu yana ishalim 1 ay oldu. Çok özür dileyerek söylüyorum sanki idrararımı yapıyorum o seviyede. Çoğu zaman idrar yaptığımı düşünüyorum hatta.Demir ilacı kabiz yapar ya, ishali ilk kez duydum.Kabız gebelikte en istenmeyen şey ısınmaya sebep olduğu için. İshal bir yerde durmadı mi? Belki vücut başta tepki vermiştir
Canım benimde aynen arkadan idrar yapıyormuş gibiydi. Leblebi,muz ve soda iyi gelmişti sende dene istersen.Ben günde 3 lt içiyorum suyu ama ishal 1 aydır devam ediyor.cuma günü ilaç bitiyor haftaya çarşamba doktoruma soracağım.
Hiç bilmiyorum canım. Doktorum yazmış bende eczaneden alırken öğrendim. Ama sanırım genel olarak hamilelere veriliyor
Geçer inşallah cnm. Normalde zaten sorun yaşadığım bir konu, doktor demir ilacını 20.haftaya attı diye bende bir senlik havasıAy yok ilaca başladığımdan bu yana ishalim 1 ay oldu. Çok özür dileyerek söylüyorum sanki idrararımı yapıyorum o seviyede. Çoğu zaman idrar yaptığımı düşünüyorum hatta.
benim değerlerim normaldi ama doktorum hamilelik boyunca kullanacağız demişti. kabızlıktan sonra bırakmak istediğimde bana şunları söyledi " biz depolar boşalmadan önlem alalım istiyoruz, depolar boşalınca doldurmak uzun zaman alıyor "Demir ilacını doktor neden veriyor? Her hamilenin alması gereken birşey mi yoksa duruma göre mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?