2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gittiniz mi kontrole ne dedi doktorunuz guzel sonuclar almissinizdir insallah

Ay hadi inşallah her şey yolunda inanıyorum ben. Bize de mutlaka haber ver

Gunaydin. Gece 03:50'de bir uyandim. Uyanis o uyanis, geri uyuyamadim. Oglen oturdugum yerde uyurum artik. Ben uyaninca cocuk da tekmeledi. Uyusana diyor belki. Ilk gebeligi olanlara bilgi olsun. Sizin gece tuvalete uyandiginiz saatlerde bebek de dogduktan sonra emmeye uyaniyor. Siz uyaniyorsunuz diye mi uyanmaya alisiyor, yoksa aslinda o uyandigindan mi siz uyaniyorsunuz emin degilim, tavuk yumurta misali, ama dogrulugu kanitlanmis, tutuyor saatler.

Günaydınnn herkese çok güzel bir hafta diliyorum bir aksilik olmazsa idari izne son 3 hafta
Bu arada bebeğin hareketlerini bende epeydir hissediyorum hissedemeyen arkadaşlarım böyle suyun içinde balık gibi sanki bir dalga var girip çıkmış gibi oluyor yada bazen pıt pıt bişi atıyor bazen biraz daha sert tekmeler oluyor ama genelde çok hafif oluyor yemek yiyip sola yatıp uzanınca daha iyi hissediyorum tavsiye ederim zaten yakında çok net hissedeceksiniz saat 10 a geliyor haydi sabah kahvesine

Günaydın eğer öyle bir şey varsa benim tuvalet saatlerinde süte uyanacaksa yandım ben bi 02.00-03.00 arası kalkarım. Bir de sabah 06.50 de net değişmedi. sabahta 08.00 de işe gitmeden yavrum içerden çıkınca beni bu saatlerde uyandırırsa alarm gibi ertelemeye çalışmam inşallah

Allah gucunu veriyor ilk aylar uyur uyanik yasiyorsun, uykusuz da olsan bebek miyk dedigi gibi yatagindan firliyorsun. Baska hicbir sey icin yapamayacagini dusundugun seyleri yapabiliyorsun. Onun sabri gucu baska oluyor. Cok ilginc. Insan uykusuz yasayabiliyormus diye dusundugumu hatirliyorum

Her sabah işe giderken Allahım güç ver diye dua ediyorum ve daha 5 ay bile dolmadı bundan sonrası içinde beni yorma lütfen annecim diye kızımı hep uyarıyorum Aşırı zorlu hamilelik olmadı umarım doğurunca da beni yormaz. Doğumdan ve doğduktan sonrası beni cidden çok korkutuyor.

Benim bugün sabah bir kaç kez derinden bir şey vurur gibi oldu. Ama bebek mi değil mi anlamıyorum. O kadar nadir oluyor ki ayırt edemiyorum artık. Aman sağlıklı iyi olsunda artık hissetmesemde olur diyorum.

Benim bugün sabah bir kaç kez derinden bir şey vurur gibi oldu. Ama bebek mi değil mi anlamıyorum. O kadar nadir oluyor ki ayırt edemiyorum artık. Aman sağlıklı iyi olsunda artık hissetmesemde olur diyorum.
Eğer gazın yoksa o an bilki minik kızındır

Karamel dedinde aklıma starbucks caramel frappuccino geldi o baya iyi karamel seviyorsan

Eğer gazın yoksa o an bilki minik kızındır
İnşallah öyledir. ❤ Bağırsak hareketlerini artık anlıyorum ama gazı bilmiyorum. Zaten göbek deliğimin hemen 2 ya da 3 parmak altında hissetmiştim ilk. Aradan baya zaman geçti bugün kasıkta oldu öyle Bi tıklama.

Ewt ewt kasıkta benimde oluyor genellikle böyle pıt pıt atıyor gibi

Kızlar demir ilacı olarak 1 aydır bunu kullanıyorum ve sürekli ishalim. En kötüsü de bu durum sanırım hemoroid e yol açıyor. Kullanıpta böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Son düzenleme:
dimi ahahaha. Hamur işleri pastalar tatlılar yani benimkiler daha fena . Koca 1 pasta ben yerim yani bı kaç gün içinden.

selam kızlar, üç gündür yoktum buralarda. eşimle hamileliğimi öğrenmeden önce kapadokya turu almıştık. keyfi iptal edemiyorsunuz zaten ücret iadesi yok. bende almışken gidelim dedim kendime inancım tamdı. senelerdir kar yağmayan kapadokyaya gittiğimiz 3 gün boyunca yağdı ama maşallah kendime güzel gezdim hiçbir sıkıntım problemim olmadı. bugün yine de bi doktora gidiyim, kontrol ediyim hem de çocuğumu görmüş olurum :)
çekim yasasına inanırım ben, evrene verilen enerji vs. sürekli kendime diyorum çok güzel hamilelik olacak, bende çocuğumda sıkıntı yaşamayacağız. herşeye şükrediyorum. hayat zor, bazen istediğimiz gibi gitmeyebiliyor ama pozitif düşünmeye çalışalım. özellikle bu dönemde. siz ne hissederseniz düşünürseniz çocuğunuzda o şekilde etkilenir. emzirme döneminde de böyle. huzursuz olduğunuzda bebekte huzursuz olur. her anın tadını çıkaralım bu dönemleri de özleyeceğiz:))

Karamel dedinde aklıma starbucks caramel frappuccino geldi o baya iyi karamel seviyorsan
Bizim baya tam aşerme zamanları geldi sanırım ahahahah. Yemekten geçilmiyor artık burası ne yapıyorsak birlikte yapiciiiz. Yeyin dostlar alın kiloları. Anı yaşayın sonrasına bakarız

Ay bende bunu kullanıyorum özellikle onu istedim ishal olmadm ama kabızlık sorunu hiç yaşamadım

Ben de çok inanırım. Bu yüzden polyanna kafamla hep güzeller beni bulur ahaahahkocamla burcumuz aynı ama o olumsuz biraz erkek işte neyseki karısı aşırı olumlu da ordan yırtıyor kerata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…