2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya çarşamba Bi konuşayım zaten bitirdim ilacı cuma son. İnşallah geçer teşekkür ederim

Vegaferon kullaniyorum ben cok iyi geldi kabizlik vs de yok kanimda yukselmis baya etki ediyor

Kansizligim yok aksine cok iyiydi ilaci 15 haftalikken basladim kullanmaya ve artmis sukur dogumda cok kan kaybediyoruz

Vegaferon kullaniyorum ben cok iyi geldi kabizlik vs de yok kanimda yukselmis baya etki ediyor
Ben en son 6 haftalıkken baktırmıştım tam kan sayımına. Bilmiyorum şu anda ne durumda. Aslında ona da baktırıp öyle mi konuşsam doktor ile. Her sağlık ocağı tam kan sayımına bakıyor mu?

Kızlar idrar ve hemogram testlerinizi ne kadar zaman aralıklarla veriyorsunuz? Ben bir kere verdim 6+4 haftalıktım. Daha da doktorumun istemedi.

Kızlar idrar ve hemogram testlerinizi ne kadar zaman aralıklarla veriyorsunuz? Ben bir kere verdim 6+4 haftalıktım. Daha da doktorumun istemedi.
Nornalde sık istenmiyor idrar tahlili. Ancak idrar yollarında enfeksiyon erken doğum riski taşıdığından ben 20. Haftadan itibaren 15 günde 1 yaptırmak istiyorum idrari. AsM ler de idrar tahlili var mı acaba ? İlk yapılan genel kan tahlillerimde sorun olmadığı için doktor ek tahlil istemedi, 20.haftada tekrarlayacagiz dedi.

Ben sordum asm deki doktora yapıyoruz ama sistemde sorun var şu anda falan dedi. Kısacası yapmayacaklar. Detaylı için gittiğim de 21 haftalık olacağım sanırım yine istemeyecek doktorum. Zaten şimdi takip kağıdına baktım 24-28 haftalar arası istiyorlarmış. Onu mu bekliyor acep

Doktordan doktora da değişiyor galiba benm değerlerim de iyi çıktı fazlasını istemiyoruz dedi kullanama dedi şuan hiç bir takviye almıyorum.

ASM de süreç farklı ilerliyor olabiliri bilgim yok. Veya benim oncekinde de riskli gebe olduğumdan 20. Haftada tekrarlanmisti kan tahlillerim. Nisanda 20.haftamda kan tahlili yeniden yapacağız dedi doktorum bana. Dediğim gibi belki benim ozelimdedir belki doktora göre farkediyordur. Ama ben idrari yaptıracağım mutlaka.

Büyük ihtimal seninle alakalı ama doktora göre de farkediyor. Bende kendim isteyeceğim ya da bekleyeceğim 24. Haftayı. O kadar beklemişim zaten

Aaa ne demek rapora yine para ama bu haksızlık ya

Bende bundan kullaniyorum ama kabiz yapti bende
Benin burdaki asm yapiyor hepsi yapiyordur bence

Sağlıkla alalım kucağımıza da o şokla artık elimizden ne gelirse yapacağız eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…