Muzu denedim sodayı da. Bi de leblebi deneyeyim canım çok sağolCanım benimde aynen arkadan idrar yapıyormuş gibiydi. Leblebi,muz ve soda iyi gelmişti sende dene istersen.
Haftaya çarşamba Bi konuşayım zaten bitirdim ilacı cuma son. İnşallah geçer teşekkür ederimGeçer inşallah cnm. Normalde zaten sorun yaşadığım bir konu, doktor demir ilacını 20.haftaya attı diye bende bir senlik havasıdoktorla konuşsan başka markaların da denir ilacı varm belki onlar sana ishal yapmaz cnm
Vegaferon kullaniyorum ben cok iyi geldi kabizlik vs de yok kanimda yukselmis baya etki ediyorKızlar demir ilacı olarak 1 aydır bunu kullanıyorum ve sürekli ishalim. En kötüsü de bu durum sanırım hemoroid e yol açıyor. Kullanıpta böyle bir durumla karşılaşan var mı? Eki Görüntüle 3030394
Her hamilenin dogumdan once ve sonra kullanmasi gerekiyorDemir ilacını doktor neden veriyor? Her hamilenin alması gereken birşey mi yoksa duruma göre mi?
Kansizligim yok aksine cok iyiydi ilaci 15 haftalikken basladim kullanmaya ve artmis sukur dogumda cok kan kaybediyoruzbenim değerlerim normaldi ama doktorum hamilelik boyunca kullanacağız demişti. kabızlıktan sonra bırakmak istediğimde bana şunları söyledi " biz depolar boşalmadan önlem alalım istiyoruz, depolar boşalınca doldurmak uzun zaman alıyor "
Ben en son 6 haftalıkken baktırmıştım tam kan sayımına. Bilmiyorum şu anda ne durumda. Aslında ona da baktırıp öyle mi konuşsam doktor ile. Her sağlık ocağı tam kan sayımına bakıyor mu?Vegaferon kullaniyorum ben cok iyi geldi kabizlik vs de yok kanimda yukselmis baya etki ediyor
Benimde doktorum hiç istemedi vallaKızlar idrar ve hemogram testlerinizi ne kadar zaman aralıklarla veriyorsunuz? Ben bir kere verdim 6+4 haftalıktım. Daha da doktorumun istemedi.
Doktor istemeyince de Bi rahatlık oluyor nedense. İstese Bi sorun mu var diyoruzBenimde doktorum hiç istemedi valla
Nornalde sık istenmiyor idrar tahlili. Ancak idrar yollarında enfeksiyon erken doğum riski taşıdığından ben 20. Haftadan itibaren 15 günde 1 yaptırmak istiyorum idrari. AsM ler de idrar tahlili var mı acaba ? İlk yapılan genel kan tahlillerimde sorun olmadığı için doktor ek tahlil istemedi, 20.haftada tekrarlayacagiz dedi.Kızlar idrar ve hemogram testlerinizi ne kadar zaman aralıklarla veriyorsunuz? Ben bir kere verdim 6+4 haftalıktım. Daha da doktorumun istemedi.
Ben sordum asm deki doktora yapıyoruz ama sistemde sorun var şu anda falan dedi. Kısacası yapmayacaklar. Detaylı için gittiğim de 21 haftalık olacağım sanırım yine istemeyecek doktorum. Zaten şimdi takip kağıdına baktım 24-28 haftalar arası istiyorlarmış. Onu mu bekliyor acepNornalde sık istenmiyor idrar tahlili. Ancak idrar yollarında enfeksiyon erken doğum riski taşıdığından ben 20. Haftadan itibaren 15 günde 1 yaptırmak istiyorum idrari. AsM ler de idrar tahlili var mı acaba ? İlk yapılan genel kan tahlillerimde sorun olmadığı için doktor ek tahlil istemedi, 20.haftada tekrarlayacagiz dedi.
Doktordan doktora da değişiyor galiba benm değerlerim de iyi çıktı fazlasını istemiyoruz dedi kullanama dedibenim değerlerim normaldi ama doktorum hamilelik boyunca kullanacağız demişti. kabızlıktan sonra bırakmak istediğimde bana şunları söyledi " biz depolar boşalmadan önlem alalım istiyoruz, depolar boşalınca doldurmak uzun zaman alıyor "
Her ay istiyor bizim hatunKızlar idrar ve hemogram testlerinizi ne kadar zaman aralıklarla veriyorsunuz? Ben bir kere verdim 6+4 haftalıktım. Daha da doktorumun istemedi.
ASM de süreç farklı ilerliyor olabiliri bilgim yok. Veya benim oncekinde de riskli gebe olduğumdan 20. Haftada tekrarlanmisti kan tahlillerim. Nisanda 20.haftamda kan tahlili yeniden yapacağız dedi doktorum bana. Dediğim gibi belki benim ozelimdedir belki doktora göre farkediyordur. Ama ben idrari yaptıracağım mutlaka.Ben sordum asm deki doktora yapıyoruz ama sistemde sorun var şu anda falan dedi. Kısacası yapmayacaklar. Detaylı için gittiğim de 21 haftalık olacağım sanırım yine istemeyecek doktorum. Zaten şimdi takip kağıdına baktım 24-28 haftalar arası istiyorlarmış. Onu mu bekliyor acep
Şu doktordan doktora neden değişiyor acaba bu istekler.Her ay istiyor bizim hatun
Büyük ihtimal seninle alakalı ama doktora göre de farkediyor. Bende kendim isteyeceğim ya da bekleyeceğim 24. Haftayı. O kadar beklemişim zatenASM de süreç farklı ilerliyor olabiliri bilgim yok. Veya benim oncekinde de riskli gebe olduğumdan 20. Haftada tekrarlanmisti kan tahlillerim. Nisanda 20.haftamda kan tahlili yeniden yapacağız dedi doktorum bana. Dediğim gibi belki benim ozelimdedir belki doktora göre farkediyordur. Ama ben idrari yaptıracağım mutlaka.
Aaa ne demek rapora yine para ama bu haksızlık yaKızçeelerkaç zamandır yazmıyordum bugün doktordan geldimm
Gece 3de bir karın ağrısıyla uyandım gaz sancısı heralde dedim tuvalete gittim afedersiniz tuvalete oturunca bıçak saplanır gibi oldu korkumdan tuvaletimide yapmadımsabah 5e kadar tavan izledim aslında randevum cumartesiyeydi ama böyle karın ağrısı olunca doktoru aradım oda gel bakalım dedi çok şükür herşey yolunda haftası boyu kilosu maşallahhh maşallah goca burunlu bi oğlunuz olacak aynı babası dedi doktor detaylı ultrason randevumuzu aldık şehir dışındaki profa gidecektim aslında doktorum gerek görmedi eğer bi aksilik görseydim gönderecektim ama bişeysi yok bebeğinizin dedi bizimde içimiz rahatladı çünkü bu doktorumuza güvenimiz tam çok şükür Ha bu arada kan sulandırıcı kullananlara kötü haberim artık devlet iğnenin hepsini raporlarda olsa karşılamıyo 40 tane iğneye 400 lira verdik yeni yasa çıkarmış devlet babamız sağolsun , 500 detaylı ultrasona 200 de muayeneye valla Allah yardımcımız olsun neyse oğluşumuz iyiyimiş ya çok şükür o bize yeter
Once kese var mi, kalp atisi var mi, 12 hafta dolacak mi, sonra ikili test, bebek hareketleri derken sira 'ya erken dogum olursa'ya geldi. Aslinda bir riskim yok. Kotuyu cagirmak da istemiyorum ama ben kendim 7 aylik dogmusum. Hamileligin 2. Yarisinda en cok endiselendiren konu bu oluyor. Sanirim herkes aynidir. Her gecen haftaya seviniyorum 27 hafta -35 hafta arasinda.
Bende bundan kullaniyorum ama kabiz yapti bendeKızlar demir ilacı olarak 1 aydır bunu kullanıyorum ve sürekli ishalim. En kötüsü de bu durum sanırım hemoroid e yol açıyor. Kullanıpta böyle bir durumla karşılaşan var mı? Eki Görüntüle 3030394
Benin burdaki asm yapiyor hepsi yapiyordur benceNornalde sık istenmiyor idrar tahlili. Ancak idrar yollarında enfeksiyon erken doğum riski taşıdığından ben 20. Haftadan itibaren 15 günde 1 yaptırmak istiyorum idrari. AsM ler de idrar tahlili var mı acaba ? İlk yapılan genel kan tahlillerimde sorun olmadığı için doktor ek tahlil istemedi, 20.haftada tekrarlayacagiz dedi.
Sağlıkla alalım kucağımıza da o şokla artık elimizden ne gelirse yapacağız eminimÖnce yorumu okumuştum baktim hangi arkadaşımız yazmış diyededim kullanıcı adı ile içerik tam eşleşme
Saka bir yana, hayırlısıyla kucağımıza alalım da sonrasını düşünmüyorum ben şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?