2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ne demek rapora yine para ama bu haksızlık ya
Valla canım eşimde çok sinirlendi .Şeker hastalarıda artık insülin iğnelerine felan para ödeyecekmiş boşuna bağkur felan ödüyoruz Toplamda 45 tane iğne aslında 3 bin lira tutuyomuş ama bağkurumuz olduğu için 400 lira ödüyormuşuz bende anlayamadım Tek bu eczanedemi varki diye arkadaşımı aradım eczacı oda aynılarını söyledi artık raporlu olsanda mecbur para ödeniyor diyor

Demir ilacı kabiz yapar ya, ishali ilk kez duydum. Kabız gebelikte en istenmeyen şey ısınmaya sebep olduğu için. İshal bir yerde durmadı mi? Belki vücut başta tepki vermiştir
Ben kızımda öyleydim hangi demir ilacını kullandiysam ishal ediyordu bıraktıktan sonra da 15 gün devam ediyordu

Kansizligim yok aksine cok iyiydi ilaci 15 haftalikken basladim kullanmaya ve artmis sukur dogumda cok kan kaybediyoruz
Ay benim cuma ASM kontrolünde kan tahlilleri de yapıldı demir ,demir bağlama çok iyi ama ferritin düşük, kolesteroller yüksek, böbrek enzimleri düşük aldığım ilaçlar nereme gidiyor acaba

Yicem yicem ramazanda oruc tutup kendimi diyete sokmak istiyorum eger kan sekerim dusmezde bayilmazsam yoksa 50 kilo alicam boyle gidersek
İbadet kısmına yorum yapamam ama hamilelikte susuz saatler geçirmek riskli değil mi? Kasılma olduğunda doktorlar bol su ve uzanma öneriyor. Niyetli iken imkansız bu.

Ben en son 6 haftalıkken baktırmıştım tam kan sayımına. Bilmiyorum şu anda ne durumda. Aslında ona da baktırıp öyle mi konuşsam doktor ile. Her sağlık ocağı tam kan sayımına bakıyor mu?
Bakiyor bende doktorumdan vermedim uzun zman oldu almadida asmden verdim iste onuda istedi diye yoksa yine vermezdim heralde herseye bakiliyor evet idrara kadar aldi

İbadet kısmına yorum yapamam ama hamilelikte susuz saatler geçirmek riskli değil mi? Kasılma olduğunda doktorlar bol su ve uzanma öneriyor. Niyetli iken imkansız bu.
Kizimda bi sorun olmamisti bundada 1 2 gun denemek istiyorum aslinda gidisatima gore zaten acliga dayanamiyorum

Ayy inşallah tutabilirsin ben tutamam normalde de rahatsızım böbreklerimden taş var tutuyorum 3. gün hastaneye gidiyorum yatış yapılıyor
Insallah havalar serin oluyo yagmurlu olur diyorum zaten gun icinde hic su icmiyorum diyebilirim sadece ilac alirken su aklima simdiden hesap kitap yapiyorum esimle birbirimizi yiyoruz zaten bakalim daha cok var

Ay benim cuma ASM kontrolünde kan tahlilleri de yapıldı demir ,demir bağlama çok iyi ama ferritin düşük, kolesteroller yüksek, böbrek enzimleri düşük aldığım ilaçlar nereme gidiyor acaba
Doktorunla gorus onu bi vardir hal cagresi valla ne bilim sana sormak lazim nerene gidiyo

Ben şimdi eczacima sordum duymadim dedi acaba bağkurla alakali bisey mi ben 4000mg oksapar kullaniyorum 4 kutu getiriyor 5 tl katilim ödüyorum sadece 0.6 mi senin

Şimdi bana yine 4 kutu igne cikti 5 tl cikiyor acaba bağkur oldugun için mi yoksa dozunla mi alakali anlamadim sana neden oyle oldu ki ben kendim sigortaliyim

Selam canim kaybin icin uzuldum bende ayni seyleri yasadim 24 haftalikken suyum geldi enfeksiyon dediler bi sonraki gebeligimdede aynini yasadim ama bu kez 28 haftalikti bebegim sezaryanla aldilar ama dogumdan 3 4 saat sonra vefaat etti kuzum simdi tekrar hamileyim ve acikcasi korkudan oluyorum tedavi olmustum artik temiz dediler ama yinede icimdeki korku ve suphe gitmiyor

Bakiyor bende doktorumdan vermedim uzun zman oldu almadida asmden verdim iste onuda istedi diye yoksa yine vermezdim heralde herseye bakiliyor evet idrara kadar aldi
Bizim burda sistem yokmuş öyle dediler. Neyse bekleyeceğim artık 24 e kadar

Ee az kalmis zaten biz daha nisanda giidcez
23 şubatta gittim en son. 1 ayı geçti. Hemogram için daha geç giderim. Nisanda geldi az kaldı
Vallahi iyi dedin bende onun şokundayım resmen bu kadar daha sonra kucağımıza alacağız inşaallah
Aynen aynen. heyecanlanıyorum şimdiden düşündükçe. O zaman gelince ne yaparım bilmiyorum

23 şubatta gittim en son. 1 ayı geçti. Hemogram için daha geç giderim. Nisanda geldi az kaldı

Aynen aynen. heyecanlanıyorum şimdiden düşündükçe. O zaman gelince ne yaparım bilmiyorum
Bende 24 de gitmistim burnumda tutuyo yavru ceylanim ❤ uzadida uzadi gecmek bilmiyor

Kızlar hamileyken 8 saat yolculuk yapan var mı? Ramazan bayramina kadar 24 25 haftalık olacağım. Riskli olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…