2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yok ilaca başladığımdan bu yana ishalim 1 ay oldu. Çok özür dileyerek söylüyorum sanki idrararımı yapıyorum o seviyede. Çoğu zaman idrar yaptığımı düşünüyorum hatta.
Çok çok geçmiş olsun.leblebi denediniz mi? İshale iyi gelir genelde. Ama doktorunuza mutlaka sorun gidince ne olur ne olmaz. Ben de aynı ilacı kullanıyorum, tam tersi durumdayım.

Kızlar son kontrolümde doktora tetanoz aşısı olacak mıyım diye sordum. İlk gebeliğim, aşıyı olmamız gerektiğini buradan öğrendim. Doktorum da evde doğurmayacaksan gerek yok dedi. Bana çok garip geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?

Benim doktorumda gerek yok dedi

Yicem yicem ramazanda oruc tutup kendimi diyete sokmak istiyorum eger kan sekerim dusmezde bayilmazsam yoksa 50 kilo alicam boyle gidersek
Canım oruç tutarak kendini diyete sokamazsın. Aksine çok acıkacağın için bir anda çullanacaksın ve şeker dengelerin bozulabilir. Hamileyken çok önermem. Birde o kadar susuz kalmak bilmiyorum hamileyken çok zor

Kızlar hamileyken 8 saat yolculuk yapan var mı? Ramazan bayramina kadar 24 25 haftalık olacağım. Riskli olabilir mi?
Bildiğim kadarıyla 8 saat full aralıksız yolculuk önerilmiyor. Mutlaka 2 saatte bir mola verilip 15 dk yürünmesi kan dolaşımı olması için tavsiye ediliyor. Ve tabi ki doktorunuza sormadan böyle bir şeye kalkışmayın derim.

Allah biliyor ben hiç gitmek istemiyorum zaten. Eş ailesiyle kalabalıkta bayram tatilinde ne işim var. Benden habersiz plan yapmışlar. Gitmicem bi yere çok sinirlerim bozuldu

Allah biliyor ben hiç gitmek istemiyorum zaten. Eş ailesiyle kalabalıkta bayram tatilinde ne işim var. Benden habersiz plan yapmışlar. Gitmicem bi yere çok sinirlerim bozuldu
Valla benim kayınvalidemgil de benden plansız haber yapmıştı. İstanbula kardeşinin yanına gideceklermiş sizde gelirsiniz hep beraber gideriz dedi. Ben direk ağırlığımı koyup olmaz biz gelemeyiz hamileyken o haftalarda yolculuk önerilmiyor başka zaman artık dedim. Eşimde beni destekledi. Sende eşinle konuşabilirsin durumu. Bu nedir canım bu senede ayrı kalıversinler ölmezler herhalde

Bende enfeksiyon yoktu ama yine de yasadim ne yazık ki. En azından enfeksiyon sebep olmasın diye 20.haftadan sonra 2 haftada 1 tahlili devam

Kızlar hamileyken 8 saat yolculuk yapan var mı? Ramazan bayramina kadar 24 25 haftalık olacağım. Riskli olabilir mi?

Genelleme yapmak dogru olmaz, doktorun karar vermeli. Benim arkadaşım 30.haftada Karadeniz turu yaptı şahsi arabasıyla. Senin hamileliginin durumuna göre en iyi doktorun karar verir cnm.

Çok çok geçmiş olsun.leblebi denediniz mi? İshale iyi gelir genelde. Ama doktorunuza mutlaka sorun gidince ne olur ne olmaz. Ben de aynı ilacı kullanıyorum, tam tersi durumdayım.
Hay Allah Bi ben böyle olmuşum herhalde. Çok teşekkür ederim henüz konuşmadım haftaya soracağım kendisine. Bir tek leblebi denemedim. Onu da deneyeceğim

Hay Allah Bi ben böyle olmuşum herhalde. Çok teşekkür ederim henüz konuşmadım haftaya soracağım kendisine. Bir tek leblebi denemedim. Onu da deneyeceğim
Aslında ishal oldugumda 1 yemek kaşığı kuru çay yutar üzerine az su içerim, hemen kesiyor ama gebelikte fazla kafein içerir mi cay, uygun olur mu hiç bilgim yok

hangi haftada başlamıştınız

Aslında ishal oldugumda 1 yemek kaşığı kuru çay yutar üzerine az su içerim, hemen kesiyor ama gebelikte fazla kafein içerir mi cay, uygun olur mu hiç bilgim yok
Bende duydum onu. Hiç bilmiyorum. Bakalım Soda içip muz yedim. Bekliyorum

Bana diyen kim direkt eşimi arayıp söylüyorlar. 3-4 aile tatil planı yapıyor. Kalabalıkta huzursuz olacağım ortam için riskli ya da risksiz olsun 8 saat yoku çekemicem. Merak ettiğim için sordum buraya

Kızlar bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz? Benim eşyalarını koyacak dolabım yok bir dolap alayım bir de şifonyer diyorum beşik derken 20.000 dediler beğendiğim takıma siz neler yapacaksınız

Kızlar bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz? Benim eşyalarını koyacak dolabım yok bir dolap alayım bir de şifonyer diyorum beşik derken 20.000 dediler beğendiğim takıma siz neler yapacaksınız

Ben anne yani olabilen Park yatak alacagim, beyaz 3 katlı sifonyerim vardı evde zaten, bir de bebek dolabı alacagim. Totalde 2 parca. İnşallah bebeğim sağlıkla gelip büyüsün, 2 3 yaşında çocuk odası düşünüyorum

Yani ben 12 haftalıkken 21 saat otobüs ile yolculuk yapmıştım. Hatta 34 haftalıkken yine aynı şekilde bir aksilik olmaz ise yolculuk yapacağım. Ama bünyeye göre değişiyor olabilir. Doktoruna danış mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…