Gerçekten öyle. Özlüyorum resmen doyamıyorum bakmayaBende 24 de gitmistim burnumda tutuyo yavru ceylanim ❤ uzadida uzadi gecmek bilmiyor
Çok çok geçmiş olsun.Ay yok ilaca başladığımdan bu yana ishalim 1 ay oldu. Çok özür dileyerek söylüyorum sanki idrararımı yapıyorum o seviyede. Çoğu zaman idrar yaptığımı düşünüyorum hatta.
Benim doktorumda gerek yok dediKızlar son kontrolümde doktora tetanoz aşısı olacak mıyım diye sordum. İlk gebeliğim, aşıyı olmamız gerektiğini buradan öğrendim. Doktorum da evde doğurmayacaksan gerek yok dedi. Bana çok garip geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Canım oruç tutarak kendini diyete sokamazsın. Aksine çok acıkacağın için bir anda çullanacaksın ve şeker dengelerin bozulabilir. Hamileyken çok önermem. Birde o kadar susuz kalmak bilmiyorum hamileyken çok zorYicem yicemramazanda oruc tutup kendimi diyete sokmak istiyorum eger kan sekerim dusmezde bayilmazsam yoksa 50 kilo alicam boyle gidersek
Bildiğim kadarıyla 8 saat full aralıksız yolculuk önerilmiyor. Mutlaka 2 saatte bir mola verilip 15 dk yürünmesi kan dolaşımı olması için tavsiye ediliyor. Ve tabi ki doktorunuza sormadan böyle bir şeye kalkışmayın derim.Kızlar hamileyken 8 saat yolculuk yapan var mı? Ramazan bayramina kadar 24 25 haftalık olacağım. Riskli olabilir mi?
Allah biliyor ben hiç gitmek istemiyorum zaten. Eş ailesiyle kalabalıkta bayram tatilinde ne işim var. Benden habersiz plan yapmışlar. Gitmicem bi yere çok sinirlerim bozulduBildiğim kadarıyla 8 saat full aralıksız yolculuk önerilmiyor. Mutlaka 2 saatte bir mola verilip 15 dk yürünmesi kan dolaşımı olması için tavsiye ediliyor. Ve tabi ki doktorunuza sormadan böyle bir şeye kalkışmayın derim.
Valla benim kayınvalidemgil de benden plansız haber yapmıştı. İstanbula kardeşinin yanına gideceklermiş sizde gelirsiniz hep beraber gideriz dedi. Ben direk ağırlığımı koyup olmaz biz gelemeyiz hamileyken o haftalarda yolculuk önerilmiyor başka zaman artık dedim. Eşimde beni destekledi. Sende eşinle konuşabilirsin durumu. Bu nedir canım bu senede ayrı kalıversinler ölmezler herhaldeAllah biliyor ben hiç gitmek istemiyorum zaten. Eş ailesiyle kalabalıkta bayram tatilinde ne işim var. Benden habersiz plan yapmışlar. Gitmicem bi yere çok sinirlerim bozuldu
Selam canim kaybin icin uzuldum bende ayni seyleri yasadim 24 haftalikken suyum geldi enfeksiyon dediler bi sonraki gebeligimdede aynini yasadim ama bu kez 28 haftalikti bebegim sezaryanla aldilar ama dogumdan 3 4 saat sonra vefaat etti kuzum simdi tekrar hamileyim ve acikcasi korkudan oluyorum tedavi olmustum artik temiz dediler ama yinede icimdeki korku ve suphe gitmiyor
Kızlar hamileyken 8 saat yolculuk yapan var mı? Ramazan bayramina kadar 24 25 haftalık olacağım. Riskli olabilir mi?
Hay Allah Bi ben böyle olmuşum herhalde. Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun.leblebi denediniz mi? İshale iyi gelir genelde. Ama doktorunuza mutlaka sorun gidince ne olur ne olmaz. Ben de aynı ilacı kullanıyorum, tam tersi durumdayım.
Aslında ishal oldugumda 1 yemek kaşığı kuru çay yutar üzerine az su içerim, hemen kesiyor ama gebelikte fazla kafein içerir mi cay, uygun olur mu hiç bilgim yokHay Allah Bi ben böyle olmuşum herhalde. Çok teşekkür ederimhenüz konuşmadım haftaya soracağım kendisine. Bir tek leblebi denemedim. Onu da deneyeceğim
bana verilmedi de daha erken sanırsamBenım bildiğim her hamileye artık bizim haftalarımızda doktorlar veriyor kan değerleri normalde olsa. En azından benım değerlerim normaldi.
hangi haftada başlamıştınızbenim değerlerim normaldi ama doktorum hamilelik boyunca kullanacağız demişti. kabızlıktan sonra bırakmak istediğimde bana şunları söyledi " biz depolar boşalmadan önlem alalım istiyoruz, depolar boşalınca doldurmak uzun zaman alıyor "
ben 17 haftanın içindeyim daha erken galiba demir içinHer hamilenin dogumdan once ve sonra kullanmasi gerekiyor
Bende duydum onu. Hiç bilmiyorum. Bakalım Soda içip muz yedim. BekliyorumAslında ishal oldugumda 1 yemek kaşığı kuru çay yutar üzerine az su içerim, hemen kesiyor ama gebelikte fazla kafein içerir mi cay, uygun olur mu hiç bilgim yok
Bana diyen kim direkt eşimi arayıp söylüyorlar. 3-4 aile tatil planı yapıyor. Kalabalıkta huzursuz olacağım ortam için riskli ya da risksiz olsun 8 saat yoku çekemicem. Merak ettiğim için sordum burayaValla benim kayınvalidemgil de benden plansız haber yapmıştı. İstanbula kardeşinin yanına gideceklermiş sizde gelirsiniz hep beraber gideriz dedi. Ben direk ağırlığımı koyup olmaz biz gelemeyiz hamileyken o haftalarda yolculuk önerilmiyor başka zaman artık dedim. Eşimde beni destekledi. Sende eşinle konuşabilirsin durumu. Bu nedir canım bu senede ayrı kalıversinler ölmezler herhalde
13 yada 14. Haftada basladim heralde tam hatırlamıyorumhangi haftada başlamıştınız
Kızlar bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz? Benim eşyalarını koyacak dolabım yok bir dolap alayım bir de şifonyer diyorum beşik derken 20.000 dediler beğendiğim takımasiz neler yapacaksınız
Yani ben 12 haftalıkken 21 saat otobüs ile yolculuk yapmıştım. Hatta 34 haftalıkken yine aynı şekilde bir aksilik olmaz ise yolculuk yapacağım. Ama bünyeye göre değişiyor olabilir. Doktoruna danış mutlakaKızlar hamileyken 8 saat yolculuk yapan var mı? Ramazan bayramina kadar 24 25 haftalık olacağım. Riskli olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?