Ben bugün oldum.. kendi doktoruma sormuştum olayımmı diye oda sağlık bakanlığı öneriyor ol demiştiKızlar son kontrolümde doktora tetanoz aşısı olacak mıyım diye sordum. İlk gebeliğim, aşıyı olmamız gerektiğini buradan öğrendim. Doktorum da evde doğurmayacaksan gerek yok dedi. Bana çok garip geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Şimdilik sadece dolap ve şifonyer aldım. Uzun süre oda yapmayacağım. Gerek duymuyorum. Zaten minnacık oluyorlar. Şahsi fikrim bir süre anneye bağlı yaşadıkları için gerek görmüyorum. Kullanmayacağı odaya o kadar para vermek şu zamanda mantıksız. İlerde kullanacak yaşa gelince beşiğini alırım olur biter. Şifonyer ve dolap içinde 4500 aldık. İstediğim beşikte 3500 falan.Kızlar bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz? Benim eşyalarını koyacak dolabım yok bir dolap alayım bir de şifonyer diyorum beşik derken 20.000 dediler beğendiğim takımasiz neler yapacaksınız
Çarşamba günü olacağım. Olunmalı diye düşünüyorum. Doğumu nerede yaptığın değil önemli olan kullanılan aletlerin steril ve temiz olması. Bunu da kimse bilemez garanti veremez. Bir zararı yok. Allah korusun evde küflü bir şey keser batar seni korur. Diye düşünüyorumKızlar son kontrolümde doktora tetanoz aşısı olacak mıyım diye sordum. İlk gebeliğim, aşıyı olmamız gerektiğini buradan öğrendim. Doktorum da evde doğurmayacaksan gerek yok dedi. Bana çok garip geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Evet yapıyoruz ama her yaşta kullanabileceği bir oda yapıyorum bu haftasonu eve gelecek hatta.. montessori yatak yaptırdık 3 kapaklı dolap ve şifonyerden oluşuyor.. 15 bin TL tuttu.. bide park yatak aldım çok kullanışlıKızlar bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz? Benim eşyalarını koyacak dolabım yok bir dolap alayım bir de şifonyer diyorum beşik derken 20.000 dediler beğendiğim takımasiz neler yapacaksınız
Lütfen yatağın resmini atın buraya bedeniyle yapmak istiyorum daEvet yapıyoruz ama her yaşta kullanabileceği bir oda yapıyorum bu haftasonu eve gelecek hatta.. montessori yatak yaptırdık 3 kapaklı dolap ve şifonyerden oluşuyor.. 15 bin TL tuttu.. bide park yatak aldım çok kullanışlı
Bende sordum canim tetanoz asini doktorum gerek yok dedi bizim tip kitaplarinda yazmiyor boyle bisey eskiden evlerde dogum oluyordusteril değildi hic birsey o yüzden vuruluyor dedi simdi hersey cok steril ben esime de vurdurmadim dedi.Kızlar son kontrolümde doktora tetanoz aşısı olacak mıyım diye sordum. İlk gebeliğim, aşıyı olmamız gerektiğini buradan öğrendim. Doktorum da evde doğurmayacaksan gerek yok dedi. Bana çok garip geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
İlaçlar kan oranımi yükseltmiyor ama popom büyüyor demekki alt tarafa gidiyorDoktorunla gorus onu bi vardir hal cagresi valla ne bilim sana sormak lazim nerene gidiyo
Hayırlısı olsun inşallah canımInsallah havalar serin oluyo yagmurlu olur diyorum zaten gun icinde hic su icmiyorum diyebilirim sadece ilac alirken su aklima simdiden hesap kitap yapiyorum esimle birbirimizi yiyoruz zaten bakalim daha cok var
Benim doktorum idrar testini her gidişimde istiyor, kültür de verdim hatta bugün. Vajinal mantar olmuşum acılar içindeyimBenimde doktorum hiç istemedi valla
Belirti olmadı mı cnm? Yanma kaşınma vbBenim doktorum idrar testini her gidişimde istiyor, kültür de verdim hatta bugün. Vajinal mantar olmuşum acılar içindeyimfitil verdi inşallah gecer
Tüm belirtiler vardı canim bugün kontrol günümü beklemiştim. Doktora suphelendigimi söyledim muayene etti ve hemde baya var dedi üç gün ara ile kullanılan iki adet fitil verdi, idrar yolları enf ile birlikte yükselmiş ama ne biçim akıntı ne biçim yanma kaşınmaBelirti olmadı mı cnm? Yanma kaşınma vb
Fitil ile geçer cnm stres yapma. İnşallah bir daha olmaz ama bir daha benzer bsey yaşarsan randevuyu bekleme. Booooooo boool da su tüketmeye çalış cnnTüm belirtiler vardı canim bugün kontrol günümü beklemiştim. Doktora suphelendigimi söyledim muayene etti ve hemde baya var dedi üç gün ara ile kullanılan iki adet fitil verdi, idrar yolları enf ile birlikte yükselmiş ama ne biçim akıntı ne biçim yanma kaşınma
Çok çok geçmiş olsun.leblebi denediniz mi? İshale iyi gelir genelde. Ama doktorunuza mutlaka sorun gidince ne olur ne olmaz. Ben de aynı ilacı kullanıyorum, tam tersi durumdayım.
Çok teşekkür ederim. Bence de nereden ne geleceğini bilemeyiz. Önlem almak gerekiyorÇarşamba günü olacağım. Olunmalı diye düşünüyorum. Doğumu nerede yaptığın değil önemli olan kullanılan aletlerin steril ve temiz olması. Bunu da kimse bilemez garanti veremez. Bir zararı yok. Allah korusun evde küflü bir şey keser batar seni korur. Diye düşünüyorum
Oksapara çok üzüldüm şu anKızçeelerkaç zamandır yazmıyordum bugün doktordan geldimm
Gece 3de bir karın ağrısıyla uyandım gaz sancısı heralde dedim tuvalete gittim afedersiniz tuvalete oturunca bıçak saplanır gibi oldu korkumdan tuvaletimide yapmadımsabah 5e kadar tavan izledim aslında randevum cumartesiyeydi ama böyle karın ağrısı olunca doktoru aradım oda gel bakalım dedi çok şükür herşey yolunda haftası boyu kilosu maşallahhh maşallah goca burunlu bi oğlunuz olacak aynı babası dedi doktor detaylı ultrason randevumuzu aldık şehir dışındaki profa gidecektim aslında doktorum gerek görmedi eğer bi aksilik görseydim gönderecektim ama bişeysi yok bebeğinizin dedi bizimde içimiz rahatladı çünkü bu doktorumuza güvenimiz tam çok şükür Ha bu arada kan sulandırıcı kullananlara kötü haberim artık devlet iğnenin hepsini raporlarda olsa karşılamıyo 40 tane iğneye 400 lira verdik yeni yasa çıkarmış devlet babamız sağolsun , 500 detaylı ultrasona 200 de muayeneye valla Allah yardımcımız olsun neyse oğluşumuz iyiyimiş ya çok şükür o bize yeter
Sağlık ocağında 16. Haftada idrar kültürü ve kan tahlili istiyor. Ben o zaman rica ettim kansızlığa da baktırdım. İlaç kullandığım halde düşmüş bende normalde de vardı kansızlık. Sağlık ocağına gidip yaptırabilirsiniz kontrol ettirin benceKızlar idrar ve hemogram testlerinizi ne kadar zaman aralıklarla veriyorsunuz? Ben bir kere verdim 6+4 haftalıktım. Daha da doktorumun istemedi.
Evet sordum sağlık ocağına ama sistemde sorun var yapamıyoruz dediSağlık ocağında 16. Haftada idrar kültürü ve kan tahlili istiyor. Ben o zaman rica ettim kansızlığa da baktırdım. İlaç kullandığım halde düşmüş bende normalde de vardı kansızlık. Sağlık ocağına gidip yaptırabilirsiniz kontrol ettirin bence
Bende de kaşıntı vardı fitilin birini kullandm krem de verdi hemen geçti şükür 2. Fitili kullanmadım.Benim doktorum idrar testini her gidişimde istiyor, kültür de verdim hatta bugün. Vajinal mantar olmuşum acılar içindeyimfitil verdi inşallah gecer
Ay ben de sorayım doktoruma da bari ona göre gideyim. Mart sonu sağlık ocağı gel dedi çünkü. Olma derse iptal ederimBende sordum canim tetanoz asini doktorum gerek yok dedi bizim tip kitaplarinda yazmiyor boyle bisey eskiden evlerde dogum oluyordusteril değildi hic birsey o yüzden vuruluyor dedi simdi hersey cok steril ben esime de vurdurmadim dedi.
Bende de oluyor kendiliğinden geçiyor. Her defasında fitil kullanamam o kadarda zararlı olurdu zaten bence.Benim doktorum idrar testini her gidişimde istiyor, kültür de verdim hatta bugün. Vajinal mantar olmuşum acılar içindeyimfitil verdi inşallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?