2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugün oldum.. kendi doktoruma sormuştum olayımmı diye oda sağlık bakanlığı öneriyor ol demişti

Kızlar bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz? Benim eşyalarını koyacak dolabım yok bir dolap alayım bir de şifonyer diyorum beşik derken 20.000 dediler beğendiğim takıma siz neler yapacaksınız
Şimdilik sadece dolap ve şifonyer aldım. Uzun süre oda yapmayacağım. Gerek duymuyorum. Zaten minnacık oluyorlar. Şahsi fikrim bir süre anneye bağlı yaşadıkları için gerek görmüyorum. Kullanmayacağı odaya o kadar para vermek şu zamanda mantıksız. İlerde kullanacak yaşa gelince beşiğini alırım olur biter. Şifonyer ve dolap içinde 4500 aldık. İstediğim beşikte 3500 falan.

Çarşamba günü olacağım. Olunmalı diye düşünüyorum. Doğumu nerede yaptığın değil önemli olan kullanılan aletlerin steril ve temiz olması. Bunu da kimse bilemez garanti veremez. Bir zararı yok. Allah korusun evde küflü bir şey keser batar seni korur. Diye düşünüyorum

Kızlar bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz? Benim eşyalarını koyacak dolabım yok bir dolap alayım bir de şifonyer diyorum beşik derken 20.000 dediler beğendiğim takıma siz neler yapacaksınız
Evet yapıyoruz ama her yaşta kullanabileceği bir oda yapıyorum bu haftasonu eve gelecek hatta.. montessori yatak yaptırdık 3 kapaklı dolap ve şifonyerden oluşuyor.. 15 bin TL tuttu.. bide park yatak aldım çok kullanışlı

Lütfen yatağın resmini atın buraya bedeniyle yapmak istiyorum da

Bende sordum canim tetanoz asini doktorum gerek yok dedi bizim tip kitaplarinda yazmiyor boyle bisey eskiden evlerde dogum oluyordusteril değildi hic birsey o yüzden vuruluyor dedi simdi hersey cok steril ben esime de vurdurmadim dedi.

Belirti olmadı mı cnm? Yanma kaşınma vb
Tüm belirtiler vardı canim bugün kontrol günümü beklemiştim. Doktora suphelendigimi söyledim muayene etti ve hemde baya var dedi üç gün ara ile kullanılan iki adet fitil verdi, idrar yolları enf ile birlikte yükselmiş ama ne biçim akıntı ne biçim yanma kaşınma

Fitil ile geçer cnm stres yapma. İnşallah bir daha olmaz ama bir daha benzer bsey yaşarsan randevuyu bekleme. Booooooo boool da su tüketmeye çalış cnn

Probiyotik kullanmanız gerekir bende kızımda öyleydim 15 gün sürüyordu sıvı kaybı çok fazla oluyordu
Çok çok geçmiş olsun.leblebi denediniz mi? İshale iyi gelir genelde. Ama doktorunuza mutlaka sorun gidince ne olur ne olmaz. Ben de aynı ilacı kullanıyorum, tam tersi durumdayım.

Çok teşekkür ederim. Bence de nereden ne geleceğini bilemeyiz. Önlem almak gerekiyor

Oksapara çok üzüldüm şu an

Kızlar idrar ve hemogram testlerinizi ne kadar zaman aralıklarla veriyorsunuz? Ben bir kere verdim 6+4 haftalıktım. Daha da doktorumun istemedi.
Sağlık ocağında 16. Haftada idrar kültürü ve kan tahlili istiyor. Ben o zaman rica ettim kansızlığa da baktırdım. İlaç kullandığım halde düşmüş bende normalde de vardı kansızlık. Sağlık ocağına gidip yaptırabilirsiniz kontrol ettirin bence

Evet sordum sağlık ocağına ama sistemde sorun var yapamıyoruz dedi

Benim doktorum idrar testini her gidişimde istiyor, kültür de verdim hatta bugün. Vajinal mantar olmuşum acılar içindeyim fitil verdi inşallah gecer
Bende de kaşıntı vardı fitilin birini kullandm krem de verdi hemen geçti şükür 2. Fitili kullanmadım.

Bende sordum canim tetanoz asini doktorum gerek yok dedi bizim tip kitaplarinda yazmiyor boyle bisey eskiden evlerde dogum oluyordusteril değildi hic birsey o yüzden vuruluyor dedi simdi hersey cok steril ben esime de vurdurmadim dedi.
Ay ben de sorayım doktoruma da bari ona göre gideyim. Mart sonu sağlık ocağı gel dedi çünkü. Olma derse iptal ederim

Benim doktorum idrar testini her gidişimde istiyor, kültür de verdim hatta bugün. Vajinal mantar olmuşum acılar içindeyim fitil verdi inşallah gecer
Bende de oluyor kendiliğinden geçiyor. Her defasında fitil kullanamam o kadarda zararlı olurdu zaten bence.
Doktordan doktora değişiyor herhalde benımkısı özel muayene olduğu için istemiyor olabilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…