2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de oluyor kendiliğinden geçiyor. Her defasında fitil kullanamam o kadarda zararlı olurdu zaten bence.
Doktordan doktora değişiyor herhalde benımkısı özel muayene olduğu için istemiyor olabilir bilmiyorum
Hamilelik de olmazsa olmaz malesef ki kaşıntı mantar oluyor. Benm geçti fitille ama arada gelcekmis gibi hafif kaşıntı geliyor gidiyor. Dediğin gibi sürekli kullanmak da mümkün değil zararlı olur. Ben o yüzden 1 tanesi geçirince 2.yi almadım. Parol bile mümkün olduğunca içmedim. İlaçlardan kaçmaya çalışıyorum mümkün olduğunca.

Lütfen yatağın resmini atın buraya bedeniyle yapmak istiyorum da
Henüz eve gelmedi ama dün resmini attılar bu şekilde.. alltanda yumurtalayan mı yavrulayanöı diyorlar o şekilde bi yatak daha çıkıyor çekmece şeklinde ben depolama alanı olarak kullanmayıdüşünüyorum

Gunaydin. Yarin sabah bu saatlerde ayrintili ultrasona giricem sonunda 10 gündür gun sayiyorum. Glukoz olcum aleti de aldim dun. Dun olctugumde normal cikti. Sekerim yok mu nedir. Insallah yoktur. Takipteyim artik.

çok güzelmiş gerçekten. bende böyle bi yatak almak istiyrum. güle güle büyüsün bebeğiniz içinde

Yok o isin espirisi diyete simdide girerim istesem orucla alakasi yok bakalim nasip daha tutabilcek miyim

Merhaba. Nasil gecti kontrolun? Insallah her sey yolundadir. Detayli ultrasona mi girmistin?

Gunaydin. Yarin sabah bu saatlerde ayrintili ultrasona giricem sonunda 10 gündür gun sayiyorum. Glukoz olcum aleti de aldim dun. Dun olctugumde normal cikti. Sekerim yok mu nedir. Insallah yoktur. Takipteyim artik.

Açlık mı tokluk mu olcuyorsun. Tokluk şekerini yemekten 2 saat sonra (hamileler icin) ölçmen ve 140 sınırını geçmemesi gerekiyor. Endokrinide takibim yapılırken yükleme yerine takip istemişti perinatologum, 1 hafta boyunca günde 3 kez bu takibi yaptırdı bana

benim de orda kafam karıştı şimdi benim eşyalarını koyacak hiç yerim yok dolap şifonyer alsam diyorum ama yatak için erken sanki. bir de anne yanı beşik alırım diye düşündüm. bebek odası sonrasında kullanılmıyor sanki

Günaydınlar
20+0 olduk bugün. Yolun yarısındayız. Ay olarak 5 aylığız. Şimdiden heyecan basıyor beni
ishal devam
Ama 2 sabahtır bebeğimi hissediyorum artık çok şükür.
53 ile başladığım serüvenime şu ana kadar sadece 2 kilo eklemişim
yüzümde aşırı kırmızı lekelenmeler var
detaylı ultrasona tam 7 gün kaldı
karnımın içi süreli acıyor hatta bazen çok fazla ağrı yapıyor. Yani nefesimi kesiyor.
En önemlisi göbeğim hala sanki 14 haftalık gibi. Bu bebek nerde büyüyor hiç anlamadım. Yok yani minicik göbüşüm var
Buna istinaden sanırım çatlağımda bu yüzden yok şu anda.
burun kanamaları bazen oluk oluk bazen peçeteye ben silince geliyor. Alıştım artık
Her şeye rağmen 20. Hafta fotosu çekinmeye hazır ve nazırım

Güncellemelerim bu kadan sanırım.

şifonyer ve dolabı süper fiyata almışsınız bana onlara bile 15.000 dediler siz nerden aldınız acaba

siz kendiniz mi yaptırınız hazır mı aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…