- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Krem ne verdi acabaBende de kaşıntı vardı fitilin birini kullandm krem de verdi hemen geçti şükür 2. Fitili kullanmadım.
Kremi Travazol verdi 1 haftadan fazla kullanmayacaksın dedi. 1 fitil yetti geçmesi içinKrem ne verdi acaba
Hamilelik de olmazsa olmazBende de oluyor kendiliğinden geçiyor. Her defasında fitil kullanamam o kadarda zararlı olurdu zaten bence.
Doktordan doktora değişiyor herhalde benımkısı özel muayene olduğu için istemiyor olabilir bilmiyorum
Canim bende duyunca eczaci komsum ona sordum oyle bisey yok dedi hatta 4 kutu getirdi 5 tl tutuyorOksapara çok üzüldüm şu an
Lütfen yatağın resmini atın buraya bedeniyle yapmak istiyorum da
çok güzelmiş gerçekten. bende böyle bi yatak almak istiyrum. güle güle büyüsün bebeğiniz içindeEki Görüntüle 3031350 Henüz eve gelmedi ama dün resmini attılar bu şekilde.. alltanda yumurtalayan mı yavrulayanöı diyorlar o şekilde bi yatak daha çıkıyor çekmece şeklinde ben depolama alanı olarak kullanmayıdüşünüyorum
Yok o isin espirisi diyete simdide girerim istesem orucla alakasi yok bakalim nasip daha tutabilcek miyimCanım oruç tutarak kendini diyete sokamazsın. Aksine çok acıkacağın için bir anda çullanacaksın ve şeker dengelerin bozulabilir. Hamileyken çok önermem. Birde o kadar susuz kalmak bilmiyorum hamileyken çok zor
15 haftalikken basladim ben senin doktorun ne zman derse o zman baslaben 17 haftanın içindeyim daha erken galiba demir için
Senin bebek kiz miydi canimİlaçlar kan oranımi yükseltmiyor ama popom büyüyor demekki alt tarafa gidiyor
Bana 15.haftada baslattı doktoruna danıs canım o bilirben 17 haftanın içindeyim daha erken galiba demir için
Çatlak mı oldu2 cocukta yırtılma yırtılma sen gel 3. de yırtıl gobegimin etrafinda nur topu gibi 3 cizgim var moralim cok bozuk
Catladi ilk defaÇatlak mı oldu
Merhaba. Nasil gecti kontrolun? Insallah her sey yolundadir. Detayli ultrasona mi girmistin?Selam kizlar yarın kontrolüm warr umarım suyu iyidir minigimin ver herşey yolundadır
Ay hamburger cips tatlılar Allah'ım 12 gündür diyetteyim doktor su fazla olunca diyet önerdi ama gözümde profetrol dönüyor resmen
Yarın iyi haberler alrsam ölümüne yiycem
Ben tam 5 aylık oldum ve 4 kilo aldm çünkü 10 gündür hiç doyasıya yiyemedim çok şey çekiyor canım ama yiyemiyorum korkuyorum su dahaada artar diyekan tahlillerim iyi çıktı kanım düşükmjs sabah aç karnına 2 tane iç dedi bakalm yarın minik kuzuda iyiyse benden mutlusu olmaz inşallah duanızü beklerim
Gunaydin. Yarin sabah bu saatlerde ayrintili ultrasona giricem sonunda10 gündür gun sayiyorum. Glukoz olcum aleti de aldim dun. Dun olctugumde normal cikti. Sekerim yok mu nedir. Insallah yoktur. Takipteyim artik.
benim de orda kafam karıştı şimdi benim eşyalarını koyacak hiç yerim yok dolap şifonyer alsam diyorum ama yatak için erken sanki. bir de anne yanı beşik alırım diye düşündüm. bebek odası sonrasında kullanılmıyor sankiBen anne yani olabilen Park yatak alacagim, beyaz 3 katlı sifonyerim vardı evde zaten, bir de bebek dolabı alacagim. Totalde 2 parca. İnşallah bebeğim sağlıkla gelip büyüsün, 2 3 yaşında çocuk odası düşünüyorum
şifonyer ve dolabı süper fiyata almışsınız bana onlara bile 15.000 dediler siz nerden aldınız acabaŞimdilik sadece dolap ve şifonyer aldım. Uzun süre oda yapmayacağım. Gerek duymuyorum. Zaten minnacık oluyorlar. Şahsi fikrim bir süre anneye bağlı yaşadıkları için gerek görmüyorum. Kullanmayacağı odaya o kadar para vermek şu zamanda mantıksız. İlerde kullanacak yaşa gelince beşiğini alırım olur biter. Şifonyer ve dolap içinde 4500 aldık. İstediğim beşikte 3500 falan.
siz kendiniz mi yaptırınız hazır mı aldınızEvet yapıyoruz ama her yaşta kullanabileceği bir oda yapıyorum bu haftasonu eve gelecek hatta.. montessori yatak yaptırdık 3 kapaklı dolap ve şifonyerden oluşuyor.. 15 bin TL tuttu.. bide park yatak aldım çok kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?