Canım benimde kaybım var böyle okudukça tedirgin oluyorum. Kaybınizin nedeni belki rahim ağzı yetmezliği dir 2.hamileliginizde buna dikkat edildimi.Selam canim kaybin icin uzuldum bende ayni seyleri yasadim 24 haftalikken suyum geldi enfeksiyon dediler bi sonraki gebeligimdede aynini yasadim ama bu kez 28 haftalikti bebegim sezaryanla aldilar ama dogumdan 3 4 saat sonra vefaat etti kuzum simdi tekrar hamileyim ve acikcasi korkudan oluyorum tedavi olmustum artik temiz dediler ama yinede icimdeki korku ve suphe gitmiyor
Aynen, bebek büyüyünce montessori çocuk yatak alırım diye düşünüyorum. Sadece anne yanlı Park yatak ve dolap alacagim, dolabı da hem bebek hem çocukken kullanabileceği bsey bakacağım. 2 güne büyüyorlar zaten. Bebek anne yanında olacak aylarca, bebek yatagi gereksiz geliyor bana kullanmayacağım icin.benim de orda kafam karıştı şimdi benim eşyalarını koyacak hiç yerim yok dolap şifonyer alsam diyorum ama yatak için erken sanki. bir de anne yanı beşik alırım diye düşündüm. bebek odası sonrasında kullanılmıyor sanki
Aralık ayında Çilek mobilyadan almıştık. İndirim varsı sanırım. Tam hatırlamıyorum. Şu anda bende emin olamadım fiyata. Bir bakayım tekrarşifonyer ve dolabı süper fiyata almışsınız bana onlara bile 15.000 dediler siz nerden aldınız acaba
Kendimiz yaptırdıksiz kendiniz mi yaptırınız hazır mı aldınız
Ben hem aclik ve tokluk seklinde 3 ogun yani gunde 6 kez olcum yapiyorum. Burda yemekten 1 saat sonra olacak sekilde istiyolar tokluk olcumunu. Bizdeki degerler mg uzerinden degil de mmol uzerinden. 7.8 den yuksek olmamali tokluk. O da 140a tekabul ediyor iste. Ama dedigim gibi 1 saat sonra olcmemi istiyolar, 2 degil.Açlık mı tokluk mu olcuyorsun. Tokluk şekerini yemekten 2 saat sonra (hamileler icin) ölçmen ve 140 sınırını geçmemesi gerekiyor. Endokrinide takibim yapılırken yükleme yerine takip istemişti perinatologum, 1 hafta boyunca günde 3 kez bu takibi yaptırdı bana
Hamilelerde 2 saat, hamule olmayanlarda 1 saat üzerinden olculdugunu söyle.isti endokrinoloji doktoru. Ülkeye göre fark var demek ki. Aslında sende 1 saatte yüksek çıksa 2.saatte buraya göre şekerin yüksek değil çıkabilir bu durumda. Günün sonunda iyi olalım daBen hem aclik ve tokluk seklinde 3 ogun yani gunde 6 kez olcum yapiyorum. Burda yemekten 1 saat sonra olacak sekilde istiyolar tokluk olcumunu. Bizdeki degerler mg uzerinden degil de mmol uzerinden. 7.8 den yuksek olmamali tokluk. O da 140a tekabul ediyor iste. Ama dedigim gibi 1 saat sonra olcmemi istiyolar, 2 degil.
Bence bende gebelik sekeri yok zatenHamilelerde 2 saat, hamule olmayanlarda 1 saat üzerinden olculdugunu söyle.isti endokrinoloji doktoru. Ülkeye göre fark var demek ki. Aslında sende 1 saatte yüksek çıksa 2.saatte buraya göre şekerin yüksek değil çıkabilir bu durumda. Günün sonunda iyi olalım da
Ben 340 usd ye eurofins e yaptırdım. O zaman ki kurdan 4500 TL ödedim. Su an 5000 civaridir. Fransaya gonderiyorlarMerhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi daha uygun bir yer var mı acaba
Millete göre özellikler değişiyor tabi fiziksel :) sen iyi olduktan.sonra takipte sorun yokBence bende gebelik sekeri yok zatenSeker yuklemesinde sinirda cikmisti tam. Sonra da diyet yaparak olctum hep normaldi 7.8 altinda. Bebek iri diye istediler diyet+ olcum yapmami. Ama onlarin standartlarinda bebekler 2.5 kilo. Ben Turk esim Sirp ailelerimizdeki bebekler 3.5- 4 kilo genelde. Bizim bebek bize gore iri sayilmazdi ama yine de istiyolar, ben de kontrol ediyorum. Ilaclik insulin ignesi kullanmalik bir durum olmadi hic. Bahaneyle saglikli beslenmis oluyorum diyelim.
süper valla rengi de çok güzel sağlıkla kullansın inşallahBi şüpheye düştüm bende. Ama baktım şimdi 4226 TL ye almışız. Ama tabi taksit yaptık en fazla 5bin olmuştur. Çilek mobilyadan aldık canım. Bu ikisini. Eki Görüntüle 3031432 Eki Görüntüle 3031433
çok güzelmiş güzel günlerde kullansın inşallah
Hangi ildesiniz İstanbuldayiz eurofins labaratuvar adımı daha çok yabancıyiz konuya da yardımcı olursanız sevinirimBen 340 usd ye eurofins e yaptırdım. O zaman ki kurdan 4500 TL ödedim. Su an 5000 civaridir. Fransaya gonderiyorlar
Canım erkek kızımda 7 ay boyunca toplam 3 kg almıştım bunda takviyeler popoma gidiyorSenin bebek kiz miydi canim
Benim var ya uyanınca falan bazen kolum bacağım iz oluyor. Muhtemelen yeterince şu içmediğimdenKızlar ödeminiz oluyor mu? Yani bacak kemiğinizin üzerine bastırınca batıyor mu? Benim biraz var galiba.
Evet firmanın adı, arıyorsun, ücreti havale ediyorsun, adresine hemşire gönderip kan tahlili yapılıyorHangi ildesiniz İstanbuldayiz eurofins labaratuvar adımı daha çok yabancıyiz konuya da yardımcı olursanız sevinirim
Bende de var bu normalde hiç kahvaltı yapmazdım şimdi imkansız illa bir şey yemem lazım. Acıktığımı da mide bulantılarımdan anlıyorum açlıktan önce bulantı geliyor sankiBen anormal değilmişim sevindim buna. Benimde açken midem bulanıyor o yüzden sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum
Caramio vardı önceden Ülker'in hala var mı bilmiyorum. Metro da seversin bence. Hiç olmadı triliçe falan ye en masumu yine o kalır sankiMesela en sevdiğim çikolata bulakin heryerde satılmıyor. Bana böyle bisküvi karamel çikolata karışımı çikolatalar olcak.
Ben ilk hamileliğimde 8 aylıkken 5 saat araba + 3 saat uçak yolculuğu yaptım. Havaalinda bekleme süresibi falan da hesaba katarsan evimden çıkıp annemine evine girmem neredeyse 12 saat sürdü diyebilirim. Yola çıkmadan önce mutlaka doktor kontrolüne git. Gerekli görürse ilaç ya da iğne verir. Benim doktorumun en çok üstünde durduğu konu (özellikle uçakta) saat başı kalkıp yürümemdi. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ama uçakta 3-4 kere volta attım. Meraklı teyzeler hayırdır kızım hasta mısın dedilerKızlar hamileyken 8 saat yolculuk yapan var mı? Ramazan bayramina kadar 24 25 haftalık olacağım. Riskli olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?