2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde kaybım var böyle okudukça tedirgin oluyorum. Kaybınizin nedeni belki rahim ağzı yetmezliği dir 2.hamileliginizde buna dikkat edildimi.
 
Aynen, bebek büyüyünce montessori çocuk yatak alırım diye düşünüyorum. Sadece anne yanlı Park yatak ve dolap alacagim, dolabı da hem bebek hem çocukken kullanabileceği bsey bakacağım. 2 güne büyüyorlar zaten. Bebek anne yanında olacak aylarca, bebek yatagi gereksiz geliyor bana kullanmayacağım icin.
 
şifonyer ve dolabı süper fiyata almışsınız bana onlara bile 15.000 dediler siz nerden aldınız acaba
Aralık ayında Çilek mobilyadan almıştık. İndirim varsı sanırım. Tam hatırlamıyorum. Şu anda bende emin olamadım fiyata. Bir bakayım tekrar
 
Ben hem aclik ve tokluk seklinde 3 ogun yani gunde 6 kez olcum yapiyorum. Burda yemekten 1 saat sonra olacak sekilde istiyolar tokluk olcumunu. Bizdeki degerler mg uzerinden degil de mmol uzerinden. 7.8 den yuksek olmamali tokluk. O da 140a tekabul ediyor iste. Ama dedigim gibi 1 saat sonra olcmemi istiyolar, 2 degil.
 
Hamilelerde 2 saat, hamule olmayanlarda 1 saat üzerinden olculdugunu söyle.isti endokrinoloji doktoru. Ülkeye göre fark var demek ki. Aslında sende 1 saatte yüksek çıksa 2.saatte buraya göre şekerin yüksek değil çıkabilir bu durumda. Günün sonunda iyi olalım da
 
Bence bende gebelik sekeri yok zaten Seker yuklemesinde sinirda cikmisti tam. Sonra da diyet yaparak olctum hep normaldi 7.8 altinda. Bebek iri diye istediler diyet+ olcum yapmami. Ama onlarin standartlarinda bebekler 2.5 kilo. Ben Turk esim Sirp ailelerimizdeki bebekler 3.5- 4 kilo genelde. Bizim bebek bize gore iri sayilmazdi ama yine de istiyolar, ben de kontrol ediyorum. Ilaclik insulin ignesi kullanmalik bir durum olmadi hic. Bahaneyle saglikli beslenmis oluyorum diyelim.
 
Merhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi daha uygun bir yer var mı acaba
Ben 340 usd ye eurofins e yaptırdım. O zaman ki kurdan 4500 TL ödedim. Su an 5000 civaridir. Fransaya gonderiyorlar
 
Millete göre özellikler değişiyor tabi fiziksel :) sen iyi olduktan.sonra takipte sorun yok
 
P -Puffin- Oh iyi yapmışsın ruyalarına girecek kadar içinde tutman sana zarar. 30 dan sonra insan bir kendi kıymetini biliyor kimseye ezdirmiyor kendini 20lerde bunun farkına varanlar da var ve bence şanslılar. Yeni nesil zaten ezdirmiyor bence kendini ve en iyisini yapıyor. Biz kırmayalım diye uğraştık da ne oldu uzun süredir mottom Kıymet bilmeyenlere fedakarlık yok. Nezaketsizlere anlayış iyi niyet yok. Bundan sonra bam bam bam herkes haddini bilecek.

CipisS Şu kışın -20 derece Okan yerde yaşayan sendin dimi? Tayin işi ne zaman belli olacak? Ne derlerse desinler taviz verme, ev üstüne ev olmuyor gerçekten. Bir de bebek varken fiziksel olarak tek olunca anne yoruluyor illa ki ama inan psikolojik olarak daha rahat oluyor. Ben hem de ilk bebeğimi gurbette yalnız büyüttüm. Herşeyimi ona göre ayarlayabiliyordum, rutinden şasmayinca bebek de huzurlu büyüdü.

Lady Luck ayll Ay şu anda en son ihtiyacımız olan şey milletin kaprisini çekmek. Onların bizim kaprisimi çekeceği yere sesimizi çıkarmıyoruz diye bir de görümce yük olmasın.
Kızlar ödeminiz oluyor mu? Yani bacak kemiğinizin üzerine bastırınca batıyor mu? Benim biraz var galiba.
Benim var ya uyanınca falan bazen kolum bacağım iz oluyor. Muhtemelen yeterince şu içmediğimden 1.5 litreyi bile bulmuyor genelde Midem bulanıyor
 
Hangi ildesiniz İstanbuldayiz eurofins labaratuvar adımı daha çok yabancıyiz konuya da yardımcı olursanız sevinirim
Evet firmanın adı, arıyorsun, ücreti havale ediyorsun, adresine hemşire gönderip kan tahlili yapılıyor
 
Ben anormal değilmişim sevindim buna. Benimde açken midem bulanıyor o yüzden sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum
Bende de var bu normalde hiç kahvaltı yapmazdım şimdi imkansız illa bir şey yemem lazım. Acıktığımı da mide bulantılarımdan anlıyorum açlıktan önce bulantı geliyor sanki
Mesela en sevdiğim çikolata bu lakin heryerde satılmıyor. Bana böyle bisküvi karamel çikolata karışımı çikolatalar olcak.
Caramio vardı önceden Ülker'in hala var mı bilmiyorum. Metro da seversin bence. Hiç olmadı triliçe falan ye en masumu yine o kalır sanki
 
Kızlar hamileyken 8 saat yolculuk yapan var mı? Ramazan bayramina kadar 24 25 haftalık olacağım. Riskli olabilir mi?
Ben ilk hamileliğimde 8 aylıkken 5 saat araba + 3 saat uçak yolculuğu yaptım. Havaalinda bekleme süresibi falan da hesaba katarsan evimden çıkıp annemine evine girmem neredeyse 12 saat sürdü diyebilirim. Yola çıkmadan önce mutlaka doktor kontrolüne git. Gerekli görürse ilaç ya da iğne verir. Benim doktorumun en çok üstünde durduğu konu (özellikle uçakta) saat başı kalkıp yürümemdi. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ama uçakta 3-4 kere volta attım. Meraklı teyzeler hayırdır kızım hasta mısın dediler Annem sağolsun ziyaretime geldiğinde öyle bol bir pardösü getirmiş ki bana 8. Ayımda hamileliğim anlaşılmıyordu Check-in deki görevli de anlamadı ki demek acil çıkış kapısının oradaki koltuğu vermiş bana görevliler yerimi degistirmek için yanıma gelip hamile miyim diye sorana kadar akla karayı seçtiler Ya şişmansam da rezil olurlarsa diye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…