2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah biliyor ben hiç gitmek istemiyorum zaten. Eş ailesiyle kalabalıkta bayram tatilinde ne işim var. Benden habersiz plan yapmışlar. Gitmicem bi yere çok sinirlerim bozuldu
Amaaan gitmek istemiyorsan boşveeeeer hamilelikten iyi bahane mi olur. O kadar uzun yolculuk tavsiye edilmiyor riske giremem de kestirip at. Hatta sen hiç konuşma direkt eşin aynen bunları söylesin

Aslında ishal oldugumda 1 yemek kaşığı kuru çay yutar üzerine az su içerim, hemen kesiyor ama gebelikte fazla kafein içerir mi cay, uygun olur mu hiç bilgim yok
Ben de çok sık ishal olurum aynısını kahvenin üzerine limon sıkıp yaparım anında keser ama hamilelikte kahve kafein çay da tein den dolayı sakıncalı olduğu için tavsiye edemedim.
Bir de eğer ilaç sebebiyle oluyorsa yine tekrar eder bence doktora ya da eczaneye sorup ilacı değiştirmesi en mantıklısı

Aynen benim. Bakalım tayin isteyeceğiz ama çıkmaz bit sonraki sene tekrar deneyeceğiz şansımızı. Nasip artık. Eşim göndermemeye karar verdi sanırım babalık duyguları baskın çıktı ama kaynana kayınbaba anne baba çağıracağız. Çok uzak olduğumuz için en azında görsünler istiyoruz.

Bak başta da demiştik sana boşuna stres yapma babalık duyguları baskın gelir göndermeye kıyamaz sizden ayrı kalmaya dayanamaz diye Çok sevindim bu kararı almasına. Gelseler bile sonuçta senin evinde misafir olacaklar, eşin senin yanında olacak. Her türlü böylesi daha mantıklı

Aynen öyle. O dönemde sanırım hormonlar daha yüksekti çok takmıştım kafaya. Ama göndermemek için her çareyi düşünüyor şu anda. çok şükür ki öyle olacak bir de çok yalnızım burada. Eşim olmadığı zamanlar da raz destek olurlar geldiklerinde.

Ay sayfalarca okudum okudum Ancak bitirebildim. Anladığım kadarıyla hamileliğin pis boğazlık devresine geçiş yapmışız hepimiz Bir de birbirini gazlamalar, aman bir kerecikten bir şey olmaz, can boğazdan gelir demeler falan tamm bir gebeş dayanışması Baskı bir konu olsa bu kadar aynı görüşte birleşemezdik

Ben de normalde hiç tatlı sevmezdim, yiyemezdim bile ama bu hamileliğimde hapur hupur götürüyorum Dün sabah yalancı tavuk göğsü ile kahvaltı yaptım Kızımın Cezayir genleri baskın geldi galiba

Eğer sana destek olacaklarını düşünüyorsan bu ziyaretleri bir düzene sokun bence herkes aynı anda gelmesin sırayla gelsinler hem onlar hem sen rahat edersin. Ne demişler misafir misafiri istemez, ev sahibi hiç birini istemez

Hahaha bu doğru. bakalım belki öyle olur annem ameliyat oldu yeni o uzun yol yapamaz eylülde bile iyi olacağını sanmıyorum. babamda çalışıyor zaten izin alamaz. Onlara yazın görmeleri bir süre yeter. Muhtemelen ilk önce kv kb gelecek.

DETAYLI ULTRASON
Cezayir'de yaşıyorum burada detaylı ultrason uygulaması yok. İlk gebeliğimde Türkiye'deki doktorum görmek ister diye buradaki doktorumdan rica etmiştim o da kendi ultrason cihazından her organı incelemiş ve çıktısını da almıştı. Ama şu anda o doktor taşındığı için başka bir doktora gidiyorum.

Bu detaylı ultrason başka bir cihazla mi yapılıyor, yoksa standart kadın doğumculardaki cihazla da bakılabilir mi?
Görüntüleme merkezleri var baya da gelişmiş aslında oralarda yaptırabilirim ama oralarda sadece radyologlar var. Detaylıya bakanın kadın doğumcu olması gerekiyor dimi?

Doktoruma bu işlemi nasıl açıklayayım. 2li 3lü 4lü falan hiç yaptırmadım zaten önemsediğim tek tetkik detaylı ultrason. Onu da düzgün yaptırmak istiyorum.
Hangi cihaz kullanılıyor bana biraz anlatır mısınız?

Selamlar kızlar suyum hala fazla maaalesef doktor şeker olup olmadığından emin olmak için erken şeker yüklemesi yapacak normalde 24. Haftada yapılıyor ama benim bu hafta yapılacak inşallah hayırlısı olsun
Bebisin gelişimi iyi 400 gram olmus teyzeleri bebekte bir aksilik görmedi çok şükür bakalım ne olur Rabbim en iyisini bilir duanızı eksik etmeyin sevgiler

Haftaya çarşamba gideceğim detaylı için. Ama araştırdığımda normal bir ultrason cihazı olduğu falan yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum

Buda minik kızım teyzeleri maaşaallah demeden geçmeyelim AA dostlar

Eklentiler

• IMG-20220321-WA0012.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 64
Meehaaba suyuna bakıldı ama hala fazla dedi maalesef erken şeker yüklemesi yapılacak cuma günü
Ben de senin haberlerini bekliyordum. Gebelik şekeri baya yaygın bir durum korkma. Diyeti falan seni biraz zorlar ama çoğunluk sağlıkla kucağına alıyor bebeğini. Zaten hamileliğinmizin yarısı geçti bile bundan sonra biraz sabır sonrası selamet olacak inşallah.

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim. İnşallah diğer sıkıntında hemencecik biter gider.

İnşallah canım henüz gebelik şekeri olup olmadığı belli değil bakalm hayırlısı bende iyi düşünüyrm inşallah sağlıkla gelecek minik kızım çok teşekkür ederim

Aynı durumdayım 2'li 3 lü hiç bir şey yapmadım. Detaylıyı çok merak ediyorum nasıl bir şey ne kadar sürer ne söyleyecek çok kafaya takıyorum. Ne soracağımı bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…