2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meehaaba suyuna bakıldı ama hala fazla dedi maalesef erken şeker yüklemesi yapılacak cuma günü
Anladim. Aksaminda gitmeden bir sey yememen gerekiyor. Ben yarin nasil ac karinla hastaneye giderim diye saat 22:00'ye son qna kadar yemek yedim. Bence o yuzden sonuclarimda yanlislik oldu. Sekerim var gibi limitte cikti. Yemesem iyi cikacakti eminim. Ben yaptim sen yapma.

Anomaly scan diye geciyordur. Böyle sorunca anlayacaklarina eminim. Her yerde olan bir kontrol 20. haftalar sirasinda diye biliyorum. Ozele gidiyorsaniz bu scan icin devlet hastanesine yonlendirebilir. Misal benim ozeldeki doktorum da yapamiyor. Ne ultrasonu uygun ne de bu isin uzmani. Onun verdigi telefon numarasini arayip kendim hastaneden randevu ayarladim.

Yok cnm doktorda uyardi zaten beni aç olmam gerektiği konusunda nettende baktım en az 8 saatlik açlık gerekiyormuş bakalım inşallah en hayırlısı çıksın su bile içmemek gerekiyormuş dikkat edeceğim teşekkür ederim

Ola ki seker cikarsa da hic uzulme. Cok ciddi bir sorun degil Allah korusun. Biraz yediklerine dikkat edeceksin vs. Internette cok fazla gereksiz sey yazabiliyor. Doktorun da konusur zaten. Hic canini sikma.

Bence de net şekilde katılıyorum. Sustum noldu saygısız oldum yılda 2 3 kere toplasan gidiyorum yemeklerini yedim diye bana hizmet ediyor oldu benim gelinlik anlayışımi anlamamış örf adet bilmez oldum Bundan sonra bam bam bammmm doğum öncesi iyi oldu vallahi sınırlarıma saygı duyacak. Bebeğimi emzirdi onu bile şimdi söyledim diyor ki ben tiksinc bı kadın miyim benim k.v de de yaptı mutlu oldum filan sanki aynı nesiliz sanki ben onun adetleri ile büyüdüm bla bla blaaaa..

Bebeğini mi emzirdi? Ve bunu savundu mu? İğrenç ya bu nasıl kafa yapısı. Tövbe tövbe. Diyecek bir şey bulamadım. İyi olmuş böyle tepki vermen. Herkes yerini bilsin. Sen annesisin o değil sonuçta kimin haddine? Çok sinirlendim

Ya ya bu gelin kız 9 sene sabretti ve sonunda nezaketin canı cehenneme yeter ki kötü bilsinler dedi şuan kötü benim. O zaman gelin kız gibi davrancakmışım saygı duy yemek yap köle diyor baya açık açık .. neyseki aile de bana örnek tır kendisi k validesi var düşmanlar
Her bir sözüne karşılık bam bam tokat gibi çarpacaklarım var. O yüzden en güzeli sınırı bilsin tmm sorun yok

Ola ki seker cikarsa da hic uzulme. Cok ciddi bir sorun degil Allah korusun. Biraz yediklerine dikkat edeceksin vs. Internette cok fazla gereksiz sey yazabiliyor. Doktorun da konusur zaten. Hic canini sikma.
Aynen aynen canım biraz dikkat ediyorum yediklerime

Aynen öyle düzgün davransalar neden kötü olasın yani. Benim kaynanamla çok şükür sorunum yok. Tek sıkıntım alıngan biraz. En büyük sorunum kayınbabam bende ona söylüyorum acımadan. Yoksa eziyorlar.

Ne iyi yapıyorsun. Kimsenin ezmeye dayatmaya hakkı yok özgürlük bnm için herşey.

Canım benim doktorum da tokluk ilk 1 saat sonra 2.saati istiyor

Aşıyı bir sonraki haftaya ertelediler. Bebek hareketlerini az hissediyorum diye. hemogram ve idrar tahlili içinde müdürlüğü arayıp gün vermelerini istedi asm doktoru. Beni arayacaklarmış haftaya bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…