Ben 390 dolara yaptırdım, kan Amerika’ya gidiyor istersen iletişimini veririm canımMerhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi daha uygun bir yer var mı acaba
Anladim. Aksaminda gitmeden bir sey yememen gerekiyor. Ben yarin nasil ac karinla hastaneye giderim diye saat 22:00'ye son qna kadar yemek yedim. Bence o yuzden sonuclarimda yanlislik oldu. Sekerim var gibi limitte cikti. Yemesem iyi cikacakti eminim. Ben yaptim sen yapma.Meehaaba suyuna bakıldı ama hala fazla dedi maalesef erken şeker yüklemesi yapılacak cuma günü
Anomaly scan diye geciyordur. Böyle sorunca anlayacaklarina eminim. Her yerde olan bir kontrol 20. haftalar sirasinda diye biliyorum. Ozele gidiyorsaniz bu scan icin devlet hastanesine yonlendirebilir. Misal benim ozeldeki doktorum da yapamiyor. Ne ultrasonu uygun ne de bu isin uzmani. Onun verdigi telefon numarasini arayip kendim hastaneden randevu ayarladim.DETAYLI ULTRASON
Cezayir'de yaşıyorum burada detaylı ultrason uygulaması yok. İlk gebeliğimde Türkiye'deki doktorum görmek ister diye buradaki doktorumdan rica etmiştim o da kendi ultrason cihazından her organı incelemiş ve çıktısını da almıştı. Ama şu anda o doktor taşındığı için başka bir doktora gidiyorum.
Bu detaylı ultrason başka bir cihazla mi yapılıyor, yoksa standart kadın doğumculardaki cihazla da bakılabilir mi?
Görüntüleme merkezleri var baya da gelişmiş aslında oralarda yaptırabilirim ama oralarda sadece radyologlar var. Detaylıya bakanın kadın doğumcu olması gerekiyor dimi?
Doktoruma bu işlemi nasıl açıklayayım. 2li 3lü 4lü falan hiç yaptırmadım zaten önemsediğim tek tetkik detaylı ultrason. Onu da düzgün yaptırmak istiyorum.
Hangi cihaz kullanılıyor bana biraz anlatır mısınız?
Yok cnm doktorda uyardi zaten beni aç olmam gerektiği konusunda nettende baktım en az 8 saatlik açlık gerekiyormuş bakalım inşallah en hayırlısı çıksın su bile içmemek gerekiyormuş dikkat edeceğim teşekkür ederimAnladim. Aksaminda gitmeden bir sey yememen gerekiyor. Ben yarin nasil ac karinla hastaneye giderim diye saat 22:00'ye son qna kadar yemek yedim. Bence o yuzden sonuclarimda yanlislik oldu. Sekerim var gibi limitte cikti. Yemesem iyi cikacakti eminim. Ben yaptim sen yapma.
Ola ki seker cikarsa da hic uzulme. Cok ciddi bir sorun degil Allah korusun. Biraz yediklerine dikkat edeceksin vs. Internette cok fazla gereksiz sey yazabiliyor. Doktorun da konusur zaten. Hic canini sikma.Yok cnm doktorda uyardi zaten beni aç olmam gerektiği konusunda nettende baktım en az 8 saatlik açlık gerekiyormuş bakalım inşallah en hayırlısı çıksın su bile içmemek gerekiyormuş dikkat edeceğim teşekkür ederim
Bence de net şekilde katılıyorum. Sustum noldu saygısız oldum yılda 2 3 kere toplasan gidiyorum yemeklerini yedim diye bana hizmet ediyor oldu benim gelinlik anlayışımi anlamamış örf adet bilmez oldumP -Puffin- Oh iyi yapmışsın ruyalarına girecek kadar içinde tutman sana zarar. 30 dan sonra insan bir kendi kıymetini biliyor kimseye ezdirmiyor kendini 20lerde bunun farkına varanlar da var ve bence şanslılar. Yeni nesil zaten ezdirmiyor bence kendini ve en iyisini yapıyor. Biz kırmayalım diye uğraştık da ne oldu uzun süredir mottom Kıymet bilmeyenlere fedakarlık yok. Nezaketsizlere anlayış iyi niyet yok. Bundan sonra bam bam bamherkes haddini bilecek.
CipisS Şu kışın -20 derece Okan yerde yaşayan sendin dimi? Tayin işi ne zaman belli olacak? Ne derlerse desinler taviz verme, ev üstüne ev olmuyor gerçekten. Bir de bebek varken fiziksel olarak tek olunca anne yoruluyor illa ki ama inan psikolojik olarak daha rahat oluyor. Ben hem de ilk bebeğimi gurbette yalnız büyüttüm. Herşeyimi ona göre ayarlayabiliyordum, rutinden şasmayinca bebek de huzurlu büyüdü.
Lady Luck ayll Ay şu anda en son ihtiyacımız olan şey milletin kaprisini çekmek. Onların bizim kaprisimi çekeceği yere sesimizi çıkarmıyoruz diye bir de görümce yük olmasın.
Benim var ya uyanınca falan bazen kolum bacağım iz oluyor. Muhtemelen yeterince şu içmediğimden1.5 litreyi bile bulmuyor genelde Midem bulanıyor
Bebeğini mi emzirdi? Ve bunu savundu mu? İğrençBence de net şekilde katılıyorum. Sustum noldu saygısız oldum yılda 2 3 kere toplasan gidiyorum yemeklerini yedim diye bana hizmet ediyor oldu benim gelinlik anlayışımi anlamamış örf adet bilmez oldumBundan sonra bam bam bammmm doğum öncesi iyi oldu vallahi sınırlarıma saygı duyacak. Bebeğimi emzirdi onu bile şimdi söyledim diyor ki ben tiksinc bı kadın miyim benim k.v de de yaptı mutlu oldum filan sanki aynı nesiliz sanki ben onun adetleri ile büyüdüm bla bla blaaaa..
Ya yaBebeğini mi emzirdi? Ve bunu savundu mu? İğrençya bu nasıl kafa yapısı. Tövbe tövbe. Diyecek bir şey bulamadım. İyi olmuş böyle tepki vermen. Herkes yerini bilsin. Sen annesisin o değil sonuçta kimin haddine? Çok sinirlendim
Krem sürmüyor muydun canımCatladi ilk defa
Aynen aynen canım biraz dikkat ediyorum yediklerimeOla ki seker cikarsa da hic uzulme. Cok ciddi bir sorun degil Allah korusun. Biraz yediklerine dikkat edeceksin vs. Internette cok fazla gereksiz sey yazabiliyor. Doktorun da konusur zaten. Hic canini sikma.
Aynen öyle düzgün davransalar neden kötü olasın yani. Benim kaynanamla çok şükür sorunum yok. Tek sıkıntım alıngan biraz. En büyük sorunum kayınbabam bende ona söylüyorum acımadan. Yoksa eziyorlar.Ya yabu gelin kız 9 sene sabretti ve sonunda nezaketin canı cehenneme yeter ki kötü bilsinler dedi şuan kötü benim. O zaman gelin kız gibi davrancakmışım saygı duy yemek yap köle diyor baya açık açık .. neyseki aile de bana örnek tır kendisi k validesi var düşmanlar
Her bir sözüne karşılık bam bam tokat gibi çarpacaklarım var. O yüzden en güzeli sınırı bilsin tmm sorun yok
Ne iyi yapıyorsun. Kimsenin ezmeye dayatmaya hakkı yok özgürlük bnm için herşey.Aynen öyle düzgün davransalar neden kötü olasın yani. Benim kaynanamla çok şükür sorunum yok. Tek sıkıntım alıngan biraz. En büyük sorunum kayınbabam bende ona söylüyorum acımadan. Yoksa eziyorlar.
Sıkma canını kuzum. Herşey olacagın varır herzaman iyi düşünMeehaaba suyuna bakıldı ama hala fazla dedi maalesef erken şeker yüklemesi yapılacak cuma günü
Kesinlikle benim içinde öyle. Oğulları ile evlenince sanki onlarlarla evlenip köleleri olmuşuz gibi davranıyorlar. Asla katlanamıyorumNe iyi yapıyorsun. Kimsenin ezmeye dayatmaya hakkı yok özgürlük bnm için herşey.
Canım benim doktorum da tokluk ilk 1 saat sonra 2.saati istiyorHamilelerde 2 saat, hamule olmayanlarda 1 saat üzerinden olculdugunu söyle.isti endokrinoloji doktoru. Ülkeye göre fark var demek ki. Aslında sende 1 saatte yüksek çıksa 2.saatte buraya göre şekerin yüksek değil çıkabilir bu durumda. Günün sonunda iyi olalım da
Masallah bence cok keyfi yerinde yatıyor sende rahat ol annesiBuda minik kızım teyzeleri maaşaallah demeden geçmeyelim AA dostlar
Stres yapma canım belki şekerin yükselmiştir hiç canını sıkma sağlıkla gelsin minnakMeehaaba suyuna bakıldı ama hala fazla dedi maalesef erken şeker yüklemesi yapılacak cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?