Canım benim doktorum da tokluk ilk 1 saat sonra 2.saati istiyor
Hamburger gömüyosun dimiKızzlar günaha giriyorum gitti diyet
Ben badem yagi surecegim balkondan alip sürmeye üşenirken çatliyorumdur kesinçatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar? ben bebek yağı sürüyorum şimdilik. Gerçi naparsan yap gene de çatlıyor diyorlar ama yine de bi umut :)
Bebek hareketiyle aşının ne alakası varmış kiAşıyı bir sonraki haftaya ertelediler. Bebek hareketlerini az hissediyorum diye.hemogram ve idrar tahlili içinde müdürlüğü arayıp gün vermelerini istedi asm doktoru. Beni arayacaklarmış haftaya bunun için
Ben cerave krem ve lierac jel kullanıyorumçatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar? ben bebek yağı sürüyorum şimdilik. Gerçi naparsan yap gene de çatlıyor diyorlar ama yine de bi umut :)
Anjsjsjsjs steakhouse menü söyledim Allah affetsin o gün dediniz canım cekti tututorum kendimi günlerdirHamburger gömüyosun dimi
Ay inşallahMasallah bence cok keyfi yerinde yatıyor sende rahat ol annesi☺
Çok teşekkür ederim canım inşallah bende ihi olacağını umut ediyorumStres yapma canım belki şekerin yükselmiştir hiç canını sıkma sağlıkla gelsin minnak
Bende anlamadım. Hiç bilmiyorumBebek hareketiyle aşının ne alakası varmış ki
Benim kayınvalidem iyi ama eltinin biri çok fenaaaa. Ben anlam veremiyorum ama bundan sonra ben de cevap vericem.Zaten mesafelydik. Geçen gün bana sorması gereken bur seyi kv aracılığı ile sorduruyor.Bebek haberinden sonra özelliklede yapiyor.Bir laf söylesin cevabi hazir, kendimi ezdirmeye meraklı değilim.Aynen öyle düzgün davransalar neden kötü olasın yani. Benim kaynanamla çok şükür sorunum yok. Tek sıkıntım alıngan biraz. En büyük sorunum kayınbabam bende ona söylüyorum acımadan. Yoksa eziyorlar.
Aynen bu şekilde eşime söyledim. Benimle plan yapan kim, eşime söylüyorlar. Bir kere eş ailesiyle tatile gittik, burnumdan geldi. İki senedir bahane uydurup gitmiyorum. Sorun şu ki bu durumu her sene yasicam gibiAmaaan gitmek istemiyorsan boşveeeeer hamilelikten iyi bahane mi olur. O kadar uzun yolculuk tavsiye edilmiyor riske giremem de kestirip at. Hatta sen hiç konuşma direkt eşin aynen bunları söylesin
Yani canım. Biz insan değil miyiz. Saçma geliyor bana. Herkes yerini bilmeliBenim kayınvalidem iyi ama eltinin biri çok fenaaaa. Ben anlam veremiyorum ama bundan sonra ben de cevap vericem.Zaten mesafelydik. Geçen gün bana sorması gereken bur seyi kv aracılığı ile sorduruyor.Bebek haberinden sonra özelliklede yapiyor.Bir laf söylesin cevabi hazir, kendimi ezdirmeye meraklı değilim.
Tetenozmu cnm dediğin, çok enteresan bende geçen hafta oldum hiç hissetmiyodum bebişi ne alakaki acepAşıyı bir sonraki haftaya ertelediler. Bebek hareketlerini az hissediyorum diye.hemogram ve idrar tahlili içinde müdürlüğü arayıp gün vermelerini istedi asm doktoru. Beni arayacaklarmış haftaya bunun için
Sen deyince baktim, diyabet ekibinin verdigi chartta 2 saat sonra diye not varher ogun sonrasi. Kadin bana verirken ki o zaman kadin dogumda yatistaydim, uzerlerini 1 olarak degistirmis kalemle. Yani sanirim burda normal diyabetti olanlar 2, gebelik diyabeti olanlar 1 saat sonra yani Turkiyenin tam tersi yapiliyormus.Doktoru gore değişiyor demek ki. Benim.kadin doğum doktorum dışında takibimi yapan metabolizma hastalıkları alanı olan endokrinoloji doktoru zaten 2 saat istedi benden özellikle. Hamile olmayanlarda 1 saat üzerinden takip ediyoruz diye.
Sizde ülkeden dolayı farklı ama senin gibi 1 saat üzerinden diye Mucize yolunda da yszdi. Aynı ülke farklı gorusler ve takipler var simdi :)Sen deyince baktim, diyabet ekibinin verdigi chartta 2 saat sonra diye not varher ogun sonrasi. Kadin bana verirken ki o zaman kadin dogumda yatistaydim, uzerlerini 1 olarak degistirmis kalemle. Yani sanirim burda normal diyabetti olanlar 2, gebelik diyabeti olanlar 1 saat sonra yani Turkiyenin tam tersi yapiliyormus.
Aynen tetenoz. Yani inan hiç bilmiyorum bende şaşırdım. Aslında doktorların işine akıl sır ermiyor gerçekten. Hepsi farklı görüşteTetenozmu cnm dediğin, çok enteresan bende geçen hafta oldum hiç hissetmiyodum bebişi ne alakaki acep
İnşallah canım sağol sen iymisjn senin çıkmıyor,Sıkma canını kuzum. Herşey olacagın varır herzaman iyi düşün
Ayy inşallah canım çok sağolStres yapma canım belki şekerin yükselmiştir hiç canını sıkma sağlıkla gelsin minnak
İyiyim canım bazen yetişemiyorum buraya eskileri okurken yenileri kaçırıyorum. Sessiz sessiz izlemeye çalışıyorum. Sende iyisindir inşallahİnşallah canım sağol sen iymisjn senin çıkmıyor,
benim doktor her ay tam kan sayımı yapıyor demekki gerek görmedi15 haftalikken basladim ben senin doktorun ne zman derse o zman basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?