2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil tahmin ettim ama
Yemekten bahsetmeyin artık ya, dün gittim akşam akşam sutlu irmik helvasi yaptim ki adetim değildir yemekten bahsedince yemeğin ardından bağımsız insan düşününce hamile hamile şu olsa miydi diyebiliyor

Yok sabahtan beri ne kullandiysam cikmadi bebek kiyafetindeki sari lekeler

O kadar guzel tekme atiyo ki tatli tatli elimi koydugum an duruyo cok fenaa sol tarafimdaydi sabah simdi sag tarafimda hareketleri sizde durumlar nasil kizlar

O kadar guzel tekme atiyo ki tatli tatli elimi koydugum an duruyo cok fenaa sol tarafimdaydi sabah simdi sag tarafimda hareketleri sizde durumlar nasil kizlar
Yok benim hala çok çok nadir hissediyorum ına da hissetmek denirse. Ama solumda duruyor sürekli genelde yatarken yuvarlacık oluyor solum

Yok benim hala çok çok nadir hissediyorum ına da hissetmek denirse. Ama solumda duruyor sürekli genelde yatarken yuvarlacık oluyor solum
Bende kizimda cok gec hissetmistim sonrada durmak bilmedi 5. ayim bitmelik olmustu hala tik yoktu sonra bi hareketlendi ne uyuturdu ne oturtur simdide kendi oturmaz hic ❤

Canim yigilma şeklinde değil, değil mi? İlk gebeligimde bebeğim sağa sola kayıyor sanıyordum kasilmaymis, bilmiyordum ben o zamanlar, ondan soruyorum

Delirella M Mucize yolunda 2. gebelikte şeker kontrolüne kaçıncı haftada başlamalı biliyor musunuz? ben başladım ama çok normal çıkıyor değerler. beyaz ekmek yiyorum üstelik. diyet yapmadan kontrol ediyorum. ilk gebeliğe kıyasla (onda diyet yapıyor olmama rağmen) müthiş iyi geliyor değerler. Acaba dedim bu haftalarda başlanmıyor mu? Doktor bu konuda en son bir şey söylememişti ama detaylıdan sonra başlatır ne de olsa diye kendimden başladım. Belki erken başladım, ondan iyi geliyordur. Yarın detaylının sonucunu gönderirken doktora da sorucam.

Canim kaşınınca sakın kaşima kayiyinca catlıyo yag sur birak o zamanlar catlama genetik nekadar surersen sür bol su icin sürün gene bide kaşimayın
Baya kasinmisti bi ara canim ondan oldu zaar ki tüh neyse artik yapacak bisey yok giden gitti bacaklarimdakine alistim onada alisirim elbet

Bende kizimda cok gec hissetmistim sonrada durmak bilmedi 5. ayim bitmelik olmustu hala tik yoktu sonra bi hareketlendi ne uyuturdu ne oturtur simdide kendi oturmaz hic ❤
Aman iyi olsun da yeter ki. Geç hissedeyim. Kızlar geç ni hareketleniyor acaba. Annemde öyle diyordu.
Canim yigilma şeklinde değil, değil mi? İlk gebeligimde bebeğim sağa sola kayıyor sanıyordum kasilmaymis, bilmiyordum ben o zamanlar, ondan soruyorum
Yığılma gibi. Böyle top gibi oluyor sol tarafım. Kasılma mı oluyor o?

Aman iyi olsun da yeter ki. Geç hissedeyim. Kızlar geç ni hareketleniyor acaba. Annemde öyle diyordu.

Yığılma gibi. Böyle top gibi oluyor sol tarafım. Kasılma mı oluyor o?
Aynen hepsi olmasada gec gosterir gec hareket eder vs gibi seyler soyluyorlar bendede demislerdi

Kızlar merhaba iyi akşamlar. Bayadır takip edemiyordum forumu. Umarım hepiniz iyisinizdir dün detaylı ultrasonum vardı 20+1. Ultrasondada 20+4 çıktık. Uyumlu haftasıyla. Her şeyi normal çok çok şükür. Sadece hareketlerini az az hiss etdiyimi söyledim. Pıt pıt yapıyor. Oda uyurken hiss ediyorum. Birde size sormak istediyim şeyler var. Akıntılarınızda azalma oldumu? Bende eskisi gibi. İlk günde nasıldıysa aynı. Çok çok azalma belkide var ama çokta hissedilecek değil. Birde vagende ağrım var afedersiniz lavaboda otururken sanki aşağım çekiliyor zonkluyor gibi. doktora söyledim rahim ağzın iyi dedi, endişelenecek bir şey yok dedi. Sizlerde oluyormu böyle?

Yemekten bahsetmeyin artık ya, dün gittim akşam akşam sutlu irmik helvasi yaptim ki adetim değildir yemekten bahsedince yemeğin ardından bağımsız insan düşününce hamile hamile şu olsa miydi diyebiliyor
ay ben üşenirim ahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…