2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi daha uygun bir yer var mı acaba
Panorama yaptırdım-natera firma ismi sanırım 425 dolar demişlerdi doktorumun önerisiyle ulaştığım için doktoruma özel indirim yapıyorlarmış 350 dolara yaptırdım. Araştırırken bir de invitaenin fiyatı makul gelmişti, genoks da olabilir fiyat olarak en uygunu o hatta, Türkiyede yapıyorlarmış. Ben eurofinsle görüşmemiştim görüştüklerim içinde bu üçü makul gelmişti, doktorum panorama önerince oraya yaptırdım. İstanbul’da eve gelip kan alıyorlar. İnternet sitelerinden ulaşabilirsiniz hepsine

Yanlis hatırlamıyorsam 2.gebelikte 20.haftada başlamıştık şeker takibine yükleme yaptirmayacagimiz için bende. Yükselmedi de, hamileliğin bana tek kazığı hipoglisemi oldu. 2. gebelikten.beri hipoglisemim var.

Aman iyi olsun da yeter ki. Geç hissedeyim. Kızlar geç ni hareketleniyor acaba. Annemde öyle diyordu.

Yığılma gibi. Böyle top gibi oluyor sol tarafım. Kasılma mı oluyor o?
Evet, doktoruna mutlaka söyle. Ben bebek sağa ya da sola kayıyor sanıyordum yıgiliyor r diye ama doktora söyleyince kasılma bu bebek degil dedi. Öyle olunclla uzan ve bol su içmemi onerdi.

Ben şimdi eczacima sordum duymadim dedi acaba bağkurla alakali bisey mi ben 4000mg oksapar kullaniyorum 4 kutu getiriyor 5 tl katilim ödüyorum sadece 0.6 mi senin
Allah allah nası duymaz genelge gelmiş yani 2 tane eczaneye sordum ikiside aynı şeyi söyledi sonuçta dozuyla alakası yok insülin iğnelerine bile artık para verilecekmiş valla parasız halen diyosa hemen kendine 50-100 kutu al yazdır çok pişmanım önceden çok almadığıma

Oksapara çok üzüldüm şu an
Valla canım keşke önceden depolasaymışım bir sürü raporum var diye alıyodum hep Neyse artık yapacak bişey yok bebiş sağlıklı olsunda ne paralar harcadık bide bunun için harcarız

Evet, doktoruna mutlaka söyle. Ben bebek sağa ya da sola kayıyor sanıyordum yıgiliyor r diye ama doktora söyleyince kasılma bu bebek degil dedi. Öyle olunclla uzan ve bol su içmemi onerdi.
Ama bu zaten sırt üstü yatarken oluyor. Allah Allah. 3 lt su iyorum günlük. Sorayım Bi doktoruma haftaya. Merak ettim şimdi.

Ama bu zaten sırt üstü yatarken oluyor. Allah Allah. 3 lt su iyorum günlük. Sorayım Bi doktoruma haftaya. Merak ettim şimdi.
Yigilma ve sertleşme olur, belki bundan ayırt edebilirsin cnm.

O kadar guzel tekme atiyo ki tatli tatli elimi koydugum an duruyo cok fenaa sol tarafimdaydi sabah simdi sag tarafimda hareketleri sizde durumlar nasil kizlar
Anlatmayın şöyle canımız çekiyor bizimki ultrasonda vuruyo tekmeyi ama bende tık yok

bugün uzun süre aç kaldım canım pek bir şey yemek istemedi. Sırt üstü yatarken bebeğimin baya tekme veya el de olabilir tabii hareketlerini hissettim:) ilk kez bu kdr çok hareket etti gibi geldi ben açlığıma bağladım çünkü yemek yiyince durdu çok enteresan bi andı inanamadım

Ya canım son 1 haftadır bende de oluyor geçen hafta doktor kontrolünde söyledim ama geçti diye pek önemsemedi galiba 3 gündür iyice sertleşiyor yarın tekrar gidicem galiba doktora
ben cips de yiyorum hamburger de.pizza da...ketçap.mayanozdr ikinnciler böyle rahat kafa geciyo sanırım
Ay 1. De ne kahve ne çikolata ne hamburger hiç birşey ağzıma sürmedim bunda herşeyi yiyorum valla
Canım ben oğluma hamileyken Acıbadem’e gidiyordum doktorum devlet hastanesinde falan doğum yapacaksan tetanoz aşısı yaptır yoksa böyle tam teşekküllü hastanelerde sorun olmaz gerek yok yapmaya demişti
Merhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi daha uygun bir yer var mı acaba
Canım ben de genoks a yaptırdım 4.500 TL ye
Ben doktorla konuştuğumda bebek konusunda uzman radyoloğa da yaptırabileceğimi söyledi mesela İstanbul’da sonomed de de radyolog ismi verdi şuan daha randevu almadım ama perinotalog larında cihazları daha net gösteriyor ve son cihazlar kullanılıyor diye biliyorum
Canim yigilma şeklinde değil, değil mi? İlk gebeligimde bebeğim sağa sola kayıyor sanıyordum kasilmaymis, bilmiyordum ben o zamanlar, ondan soruyorum
Yaa benim sanki sağ tarafa dim dik yatıyor gibi oluyor 2 saat bazen gece uyurken uykumdan uyandırıyor yatay yatmış olsada bana hareket ettirmiyor sanki kesede su kalmamış da batıyormuş gibi oluyor elimle bebeğin başını vücudunu hissediyorum ama çok sertleşmiş gibi geliyor rahatsız edici oluyor iyice korktum şimdi ben yarına bi kontrol randevusu alayım.

Insallah değildir ama doktoruna danis canim fayda var.

Kızlar kızlar
Çok mutluyum ve aşırı heyecanlıyım. Tam 1 saattir tekme yiyorum ay çok şükür nasıl mutluyum anlatamam. Elimle bile hissettin o kadar setti ki. Hatta eşim bile hissetti benden sonra onun da elini koyduk karnıma. Resmen inip kalktı. ay çok mutluyum. Bi hareketlendi kızçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…