Ahahhahaha aynen biliyodum yiyeceğiniAshjsjs cokta zor bi tahmin değildi
Bakalım karnım da minnak Bi şey. Nasıl bir kızçe doğurcam çok merak ediyorumAynen hepsi olmasada gec gosterir gec hareket eder vs gibi seyler soyluyorlar bendede demislerdi
Panorama yaptırdım-natera firma ismi sanırım 425 dolar demişlerdi doktorumun önerisiyle ulaştığım için doktoruma özel indirim yapıyorlarmış 350 dolara yaptırdım. Araştırırken bir de invitaenin fiyatı makul gelmişti, genoks da olabilir fiyat olarak en uygunu o hatta, Türkiyede yapıyorlarmış. Ben eurofinsle görüşmemiştim görüştüklerim içinde bu üçü makul gelmişti, doktorum panorama önerince oraya yaptırdım. İstanbul’da eve gelip kan alıyorlar. İnternet sitelerinden ulaşabilirsiniz hepsineMerhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi daha uygun bir yer var mı acaba
Yanlis hatırlamıyorsam 2.gebelikte 20.haftada başlamıştık şeker takibine yükleme yaptirmayacagimiz için bende. Yükselmedi de, hamileliğin bana tek kazığı hipoglisemi oldu. 2. gebelikten.beri hipoglisemim var.Delirella @Mucize yolunda 2. gebelikte şeker kontrolüne kaçıncı haftada başlamalı biliyor musunuz? ben başladım ama çok normal çıkıyor değerler. beyaz ekmek yiyorum üstelik. diyet yapmadan kontrol ediyorum. ilk gebeliğe kıyasla (onda diyet yapıyor olmama rağmen) müthiş iyi geliyor değerler. Acaba dedim bu haftalarda başlanmıyor mu? Doktor bu konuda en son bir şey söylememişti ama detaylıdan sonra başlatır ne de olsa diye kendimden başladım. Belki erken başladım, ondan iyi geliyordur. Yarın detaylının sonucunu gönderirken doktora da sorucam.
Evet, doktoruna mutlaka söyle. Ben bebek sağa ya da sola kayıyor sanıyordum yıgiliyor r diye ama doktora söyleyince kasılma bu bebek degil dedi. Öyle olunclla uzan ve bol su içmemi onerdi.Aman iyi olsun da yeter ki. Geç hissedeyim. Kızlar geç ni hareketleniyor acaba. Annemde öyle diyordu.
Yığılma gibi. Böyle top gibi oluyor sol tarafım. Kasılma mı oluyor o?
Allah allah nası duymaz genelge gelmiş yani 2 tane eczaneye sordum ikiside aynı şeyi söyledi sonuçta dozuyla alakası yok insülin iğnelerine bile artık para verilecekmiş valla parasız halen diyosa hemen kendine 50-100 kutu al yazdırBen şimdi eczacima sordum duymadim dedi acaba bağkurla alakali bisey mi ben 4000mg oksapar kullaniyorum 4 kutu getiriyor 5 tl katilim ödüyorum sadece 0.6 mi senin
Ya ben ki 40 senede 1 helva yapan insan hamile hamile mesai bitince mutfakta buldum.kendimiay ben üşenirim ahhahaha
Valla canım keşke önceden depolasaymışım bir sürü raporum var diye alıyodum hepOksapara çok üzüldüm şu an
Ama bu zaten sırt üstü yatarken oluyor. Allah Allah. 3 lt su iyorum günlük. Sorayım Bi doktoruma haftaya. Merak ettim şimdi.Evet, doktoruna mutlaka söyle. Ben bebek sağa ya da sola kayıyor sanıyordum yıgiliyor r diye ama doktora söyleyince kasılma bu bebek degil dedi. Öyle olunclla uzan ve bol su içmemi onerdi.
Yigilma ve sertleşme olur, belki bundan ayırt edebilirsin cnm.Ama bu zaten sırt üstü yatarken oluyor. Allah Allah. 3 lt su iyorum günlük. Sorayım Bi doktoruma haftaya. Merak ettim şimdi.
Evet öyle oluyor. Yığılma top gibi duruyor sol tarafımda. Allah Allah. Neyse Bi sorayım doktoruma teşekkür ederimYigilma ve sertleşme olur, belki bundan ayırt edebilirsin cnm.
Badem yağı çok tüylenme yapıyormuş canımBen badem yagi surecegim balkondan alip sürmeye üşenirken çatliyorumdur kesin
Kaçıncı haftada oldunuz aşıyıTetenozmu cnm dediğin, çok enteresan bende geçen hafta oldum hiç hissetmiyodum bebişi ne alakaki acep
Anlatmayın şöyle canımız çekiyorO kadar guzel tekme atiyo ki tatli tatli elimi koydugum an duruyo cok fenaasol tarafimdaydi sabah simdi sag tarafimda hareketleri sizde durumlar nasil kizlar
Bizim dolabimizda buna çok benziyor sağlıkla dogsunlar da kullanalım inşallah
Ya canım son 1 haftadır bende de oluyor geçen hafta doktor kontrolünde söyledim ama geçti diye pek önemsemedi galiba 3 gündür iyice sertleşiyor yarın tekrar gidicem galiba doktoraİyi geceler herkese fakat ben bir sebepten uyuyamıyorum arkadaşlar sizlere de sormak istedim bebek kaşık bölgemde sürekli sertleşiyor sanki geriliyor gibi o an çok acı hissediyorum ve nefesim daralıyor tutuyorum aşırı bir sertlik oluyo yoğunlaşmaya başladı beni uyutmadı diyebilirim ilk gebeliğimde 35.ci haftadan sonra olmustu bu yaşancı doğum sancısı dediğimiz şey gibi suan öyle düzenli falan değil zaten ama sizlerde de oluyor mu bana çok erken gelmeye başladı bu durum
Ay 1. De ne kahve ne çikolata ne hamburger hiç birşey ağzıma sürmedim bunda herşeyi yiyorum vallaben cips de yiyorum hamburger de.pizza da...ketçap.mayanozdr ikinnciler böyle rahat kafa geciyo sanırım
Canım ben oğluma hamileyken Acıbadem’e gidiyordum doktorum devlet hastanesinde falan doğum yapacaksan tetanoz aşısı yaptır yoksa böyle tam teşekküllü hastanelerde sorun olmaz gerek yok yapmaya demiştiKızlar son kontrolümde doktora tetanoz aşısı olacak mıyım diye sordum. İlk gebeliğim, aşıyı olmamız gerektiğini buradan öğrendim. Doktorum da evde doğurmayacaksan gerek yok dedi. Bana çok garip geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Canım ben de genoks a yaptırdım 4.500 TL yeMerhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi daha uygun bir yer var mı acaba
Ben doktorla konuştuğumda bebek konusunda uzman radyoloğa da yaptırabileceğimi söyledi mesela İstanbul’da sonomed de de radyolog ismi verdi şuan daha randevu almadım ama perinotalog larında cihazları daha net gösteriyor ve son cihazlar kullanılıyor diye biliyorumDETAYLI ULTRASON
Cezayir'de yaşıyorum burada detaylı ultrason uygulaması yok. İlk gebeliğimde Türkiye'deki doktorum görmek ister diye buradaki doktorumdan rica etmiştim o da kendi ultrason cihazından her organı incelemiş ve çıktısını da almıştı. Ama şu anda o doktor taşındığı için başka bir doktora gidiyorum.
Bu detaylı ultrason başka bir cihazla mi yapılıyor, yoksa standart kadın doğumculardaki cihazla da bakılabilir mi?
Görüntüleme merkezleri var baya da gelişmiş aslında oralarda yaptırabilirim ama oralarda sadece radyologlar var. Detaylıya bakanın kadın doğumcu olması gerekiyor dimi?
Doktoruma bu işlemi nasıl açıklayayım. 2li 3lü 4lü falan hiç yaptırmadım zaten önemsediğim tek tetkik detaylı ultrason. Onu da düzgün yaptırmak istiyorum.
Hangi cihaz kullanılıyor bana biraz anlatır mısınız?
Yaa benim sanki sağ tarafa dim dik yatıyor gibi oluyor 2 saat bazen gece uyurken uykumdan uyandırıyor yatay yatmış olsada bana hareket ettirmiyor sanki kesede su kalmamış da batıyormuş gibi oluyor elimle bebeğin başını vücudunu hissediyorum ama çok sertleşmiş gibi geliyor rahatsız edici oluyor iyice korktum şimdi ben yarına bi kontrol randevusu alayım.Canim yigilma şeklinde değil, değil mi? İlk gebeligimde bebeğim sağa sola kayıyor sanıyordum kasilmaymis, bilmiyordum ben o zamanlar, ondan soruyorum
Insallah değildir ama doktoruna danis canim fayda var.Ya canım son 1 haftadır bende de oluyor geçen hafta doktor kontrolünde söyledim ama geçti diye pek önemsemedi galiba 3 gündür iyice sertleşiyor yarın tekrar gidicem galiba doktora
Ay 1. De ne kahve ne çikolata ne hamburger hiç birşey ağzıma sürmedim bunda herşeyi yiyorum valla
Canım ben oğluma hamileyken Acıbadem’e gidiyordum doktorum devlet hastanesinde falan doğum yapacaksan tetanoz aşısı yaptır yoksa böyle tam teşekküllü hastanelerde sorun olmaz gerek yok yapmaya demişti
Canım ben de genoks a yaptırdım 4.500 TL ye
Ben doktorla konuştuğumda bebek konusunda uzman radyoloğa da yaptırabileceğimi söyledi mesela İstanbul’da sonomed de de radyolog ismi verdi şuan daha randevu almadım ama perinotalog larında cihazları daha net gösteriyor ve son cihazlar kullanılıyor diye biliyorum
Yaa benim sanki sağ tarafa dim dik yatıyor gibi oluyor 2 saat bazen gece uyurken uykumdan uyandırıyor yatay yatmış olsada bana hareket ettirmiyor sanki kesede su kalmamış da batıyormuş gibi oluyor elimle bebeğin başını vücudunu hissediyorum ama çok sertleşmiş gibi geliyor rahatsız edici oluyor iyice korktum şimdi ben yarına bi kontrol randevusu alayım.
Tamam sustumAnlatmayın şöyle canımız çekiyorbizimki ultrasonda vuruyo tekmeyi ama bende tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?