- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bebeyi yıldırdın en sonunda al sana tekme dedi demek hadi gozun aydinKızlar kızlar
Çok mutluyum ve aşırı heyecanlıyım. Tam 1 saattir tekme yiyorumay çok şükür nasıl mutluyum anlatamam. Elimle bile hissettin o kadar setti ki. Hatta eşim bile hissetti benden sonra onun da elini koyduk karnıma. Resmen inip kalktı. ay çok mutluyum. Bi hareketlendi kızçem
Öncelikle maşallah erken değil canım benim kızımda şekerim hiç yukselmemisti ama şimdi oğlumda yükseliyor çok değil ama tedbirli olmak her zaman iyidir ben çavdar ekmeği yiyorum çok yemem az az sık sık yerim bol su içerim şuan şekerim iyi havalar duzelse yürüyüş yaparım hiç yükselmiyor o zaman benim 13.haftada tedbir amaçlı şeker yüklemesi yapıldı şimdi 24.haftada yükleme yapılacak ama ben her gün sabah açlıktan başlayıp evde kendim takip ediyorum şekerimi senin sekerini takip etmen çok çok iyi insülin direncini doğuma kadar kontrol altında tutmak bebek içinde senin için de çok önemli mantıklı davranıyorsun insülin kullanmak zor vücudunda yer kalmıyor Allah korusun@Delirella M Mucize yolunda 2. gebelikte şeker kontrolüne kaçıncı haftada başlamalı biliyor musunuz? ben başladım ama çok normal çıkıyor değerler. beyaz ekmek yiyorum üstelik. diyet yapmadan kontrol ediyorum. ilk gebeliğe kıyasla (onda diyet yapıyor olmama rağmen) müthiş iyi geliyor değerler. Acaba dedim bu haftalarda başlanmıyor mu? Doktor bu konuda en son bir şey söylememişti ama detaylıdan sonra başlatır ne de olsa diye kendimden başladım. Belki erken başladım, ondan iyi geliyordur. Yarın detaylının sonucunu gönderirken doktora da sorucam.
Hahah sanırım öyle oldu valla çok mutluyum debikleyip duruyor.Bebeyi yıldırdın en sonunda al sana tekme dedi demek hadi gozun aydin
Benim ki yoruldu uyudu heralde sakin baya nazar ettim yavruma bidaha dillememHahah sanırım öyle oldu valla çok mutluyum debikleyip duruyor.
Sen kilo alımına dikkat et canım diyet yaparak devam et sağlıkla gelir inşallah bebisinAyy inşallah canım çok sağol
Aynen doktora göre değişiyor benim de perinatalog istiyor ilk saat birazcık yüksek çıkıyor 2.saat normal çıkıyor bende olabildiğince dikkat ediyorumDoktoru gore değişiyor demek ki. Benim.kadin doğum doktorum dışında takibimi yapan metabolizma hastalıkları alanı olan endokrinoloji doktoru zaten 2 saat istedi benden özellikle. Hamile olmayanlarda 1 saat üzerinden takip ediyoruz diye.
Oh çok güzel, bu topic gittikçe güzelleşiyor :))Kızlar kızlar
Çok mutluyum ve aşırı heyecanlıyım. Tam 1 saattir tekme yiyorumay çok şükür nasıl mutluyum anlatamam. Elimle bile hissettin o kadar setti ki. Hatta eşim bile hissetti benden sonra onun da elini koyduk karnıma. Resmen inip kalktı. ay çok mutluyum. Bi hareketlendi kızçem
Canım herşey iyi olacak sen kendini boşuna strese sokma bebeğinde strese girer Allah korusunÇok teşekkür ederim canım inşallah bende ihi olacağını umut ediyorum
Uyusun uyusun biraz da.Benim ki yoruldu uyudu heralde sakin baya nazar ettim yavruma bidaha dillemem
Eveet.Oh çok güzel, bu topic gittikçe güzelleşiyor :))
Benim herseyim normal 4 yasinda bir tane ogulum var cok sorunsuz gebelikti ve dogumuda kolay olmustu ama rabbim diyer iki gebeligimin sonunu boyle eyledi elden bsy gelmiyor ama kizimi kaybedince tedavi oldum yinede insanin icinde bir korku kaliyor acaba tekrar yasarmiyim diye rabbim yasatmasin kimseye herkez hayirlisinla alsin evladini kucagina insallahCanım benimde kaybım var böyle okudukça tedirgin oluyorum. Kaybınizin nedeni belki rahim ağzı yetmezliği dir 2.hamileliginizde buna dikkat edildimi.
Benimde yıldırmam için ne yapmam lazım acepBebeyi yıldırdın en sonunda al sana tekme dedi demek hadi gozun aydin
Canımız çekiyor şöyle şeylereeeeeeeKızlar kızlar
7 24 dır dır et dayanamaz belkide keyfine duskun bi bebek nerden bilceksin rahatsiz etme oglaniBenimde yıldırmam için ne yapmam lazım acepbanane banane bende istiyoooooom
Benimki dün gece kıpır kıpırdı ve öyle güçlü tekme attı ki bağırdım yani o derece canım oğluşum inşallah yaramaz olmazsınO kadar guzel tekme atiyo ki tatli tatli elimi koydugum an duruyo cok fenaasol tarafimdaydi sabah simdi sag tarafimda hareketleri sizde durumlar nasil kizlar
Hihi olmaz aslan olcaksa seninkide zor o biraz canimBenimki dün gece kıpır kıpırdı ve öyle güçlü tekme attı ki bağırdım yani o derece canım oğluşum inşallah yaramaz olmazsın
Nasıl mutlu oldum okuyunca rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallahIyi gecelerkızlar bu topigi yeni gordum bende tup bebek ile 19+2 ikiz hamileyim bi kızım bi oğlum olacak kısmetse 7.tup bebek denemesinde tuttu şükür sıkıntılı zamanlardan geldik bugünlere takvim ağustosu gösterse de dr temmuz da 36 haftada alcaz bebekleri diyo insallah o günleri görürüz rabbkm hepimize sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah geçen hafta kontrole gittim bi dahaki kontrol 4 nisan da ordan da ayrıntılı ultrason a yollayacak tetonoz aşısını doktorum 20.haftada vurulmami istedi haftaya gidip yaptırcam aynı haftalarda birileriyle fikir alışverişi yapmak içinbende katılmak istedim aranıza rabbkm hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Yaaa cok teşekkür ederim allah razı olsunNasıl mutlu oldum okuyunca rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallahhareketlendiler mi hissedebiliyor musunuz ? Benim de ilk bebeğim tüp bebek ile oldu şu an ikinciye normal yolla hamileyim
Maşallah çok güzel benim de bebelerim (kızım 27 aylık, oğluma hamileyim)Iyi gecelerkızlar bu topigi yeni gordum bende tup bebek ile 19+2 ikiz hamileyim bi kızım bi oğlum olacak kısmetse 7.tup bebek denemesinde tuttu şükür sıkıntılı zamanlardan geldik bugünlere takvim ağustosu gösterse de dr temmuz da 36 haftada alcaz bebekleri diyo insallah o günleri görürüz rabbkm hepimize sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah geçen hafta kontrole gittim bi dahaki kontrol 4 nisan da ordan da ayrıntılı ultrason a yollayacak tetonoz aşısını doktorum 20.haftada vurulmami istedi haftaya gidip yaptırcam aynı haftalarda birileriyle fikir alışverişi yapmak içinbende katılmak istedim aranıza rabbkm hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Sizden de Allah razı olsunYaaa cok teşekkür ederim allah razı olsunsizde sag salim kucağıniza alın inşallah cok şükür ikinci yormadan gelmis evet 2 haftadır hissediyorum ama bu hafta daha belirginhissediyorum inşallah o tekmelerden uyandiracaklari günleri de görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?