2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeyi yıldırdın en sonunda al sana tekme dedi demek hadi gozun aydin

Öncelikle maşallah erken değil canım benim kızımda şekerim hiç yukselmemisti ama şimdi oğlumda yükseliyor çok değil ama tedbirli olmak her zaman iyidir ben çavdar ekmeği yiyorum çok yemem az az sık sık yerim bol su içerim şuan şekerim iyi havalar duzelse yürüyüş yaparım hiç yükselmiyor o zaman benim 13.haftada tedbir amaçlı şeker yüklemesi yapıldı şimdi 24.haftada yükleme yapılacak ama ben her gün sabah açlıktan başlayıp evde kendim takip ediyorum şekerimi senin sekerini takip etmen çok çok iyi insülin direncini doğuma kadar kontrol altında tutmak bebek içinde senin için de çok önemli mantıklı davranıyorsun insülin kullanmak zor vücudunda yer kalmıyor Allah korusun

Aynen doktora göre değişiyor benim de perinatalog istiyor ilk saat birazcık yüksek çıkıyor 2.saat normal çıkıyor bende olabildiğince dikkat ediyorum

Oh çok güzel, bu topic gittikçe güzelleşiyor :))

Canım benimde kaybım var böyle okudukça tedirgin oluyorum. Kaybınizin nedeni belki rahim ağzı yetmezliği dir 2.hamileliginizde buna dikkat edildimi.
Benim herseyim normal 4 yasinda bir tane ogulum var cok sorunsuz gebelikti ve dogumuda kolay olmustu ama rabbim diyer iki gebeligimin sonunu boyle eyledi elden bsy gelmiyor ama kizimi kaybedince tedavi oldum yinede insanin icinde bir korku kaliyor acaba tekrar yasarmiyim diye rabbim yasatmasin kimseye herkez hayirlisinla alsin evladini kucagina insallah

Canımız çekiyor şöyle şeylereeeeeee oğlum duy sesimiiii

O kadar guzel tekme atiyo ki tatli tatli elimi koydugum an duruyo cok fenaa sol tarafimdaydi sabah simdi sag tarafimda hareketleri sizde durumlar nasil kizlar
Benimki dün gece kıpır kıpırdı ve öyle güçlü tekme attı ki bağırdım yani o derece canım oğluşum inşallah yaramaz olmazsın

Iyi gecelerkızlar bu topigi yeni gordum bende tup bebek ile 19+2 ikiz hamileyim bi kızım bi oğlum olacak kısmetse 7.tup bebek denemesinde tuttu şükür sıkıntılı zamanlardan geldik bugünlere takvim ağustosu gösterse de dr temmuz da 36 haftada alcaz bebekleri diyo insallah o günleri görürüz rabbkm hepimize sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah geçen hafta kontrole gittim bi dahaki kontrol 4 nisan da ordan da ayrıntılı ultrason a yollayacak tetonoz aşısını doktorum 20.haftada vurulmami istedi haftaya gidip yaptırcam aynı haftalarda birileriyle fikir alışverişi yapmak içinbende katılmak istedim aranıza rabbkm hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah

Nasıl mutlu oldum okuyunca rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah hareketlendiler mi hissedebiliyor musunuz ? Benim de ilk bebeğim tüp bebek ile oldu şu an ikinciye normal yolla hamileyim

Nasıl mutlu oldum okuyunca rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah hareketlendiler mi hissedebiliyor musunuz ? Benim de ilk bebeğim tüp bebek ile oldu şu an ikinciye normal yolla hamileyim
Yaaa cok teşekkür ederim allah razı olsun sizde sag salim kucağıniza alın inşallah cok şükür ikinci yormadan gelmisevet 2 haftadır hissediyorum ama bu hafta daha belirginhissediyorum inşallah o tekmelerden uyandiracaklari günleri de görürüz

Maşallah çok güzel benim de bebelerim (kızım 27 aylık, oğluma hamileyim) tüp bebek maddi manevi çok yorucu yollar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah özellikle de hastane köşelerinde bir bebeğim olsun diye uğraşanlara çok zor günlerdi Rabbimin mucizelerine şükürler olsun sağlıkla gelsinler yavruların

Sizden de Allah razı olsun amin inşallah hepimiz sağ saglim alalım kucağımıza yavrularimizi çok güzel bir duygu o teknelere sanırım ben de hissediyorum aşağıda pıt pıt vuruşlar oluyor şimdi kızım dışardan tekmeliyor kardeşi içerden ana düşmanları bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…