Benim kızım da 7 aylık oğluma hamileyimMaşallah çok güzel benim de bebelerim (kızım 27 aylık, oğluma hamileyim)tüp bebek maddi manevi çok yorucu yollar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah özellikle de hastane köşelerinde bir bebeğim olsun diye uğraşanlara çok zor günlerdi Rabbimin mucizelerine şükürler olsun sağlıkla gelsinler yavruların
Yaaa yerim ya maşallah allah acılarını göstermesin inşallah hiçbirimizeSizden de Allah razı olsunamin inşallah hepimiz sağ saglim alalım kucağımıza yavrularimizi çok güzel bir duygu o teknelere sanırım ben de hissediyorum aşağıda pıt pıt vuruşlar oluyor şimdi kızım dışardan tekmeliyor kardeşi içerden ana düşmanları bunlar
İlerleyen zamanda daha net olur dışardan görürsün karnının şekil degistirdigini tekmelerle üstelik iki tane maşallahYaaa yerim ya maşallah allah acılarını göstermesin inşallah hiçbirimizeevet aşırı güzel bi duygu bazen hals rüya gibi hayal gibi geliyo bazen hals inanamıyorum şükür bugünleri yaşatana inşallah kucagımizda gormekte nasip olur
Evet cok yorucu maddi manevi tüketiyor insanı ınsanlar evladına aldıklarının hesabını yaparken biz dahs sonu belli olmayan yolda servet dokuyoruz psikolojik yorgunluğu cabasi cok zor yollardi cok imkansız geliyordu göze ama şükür bugünleri yaşıyoruzMaşallah çok güzel benim de bebelerim (kızım 27 aylık, oğluma hamileyim)tüp bebek maddi manevi çok yorucu yollar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah özellikle de hastane köşelerinde bir bebeğim olsun diye uğraşanlara çok zor günlerdi Rabbimin mucizelerine şükürler olsun sağlıkla gelsinler yavruların
Maşallah dışardan bayağı erken hissetmişsin inşallah ılerleyen haftalarda karnimizds kipirdarken dışardan izliycez allahım nasıl bi duygu ısteyen herkese nasip etsin inşallahİlerleyen zamanda daha net olur dışardan görürsün karnının şekil degistirdigini tekmelerle üstelik iki tane maşallahçok hoş ya maşallah . İlk dışardan ben 20 . Haftada hissetmiştim . Çok komikti sonra git gide arttı çok güzel hamileleik ya Rabbim dileyen herkese nasip eylesin
Hiç unutmuyorum o günüMaşallah dışardan bayağı erken hissetmişsin inşallah ılerleyen haftalarda karnimizds kipirdarken dışardan izliycez allahım nasıl bi duygu ısteyen herkese nasip etsin inşallahrabbjm kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını boş bırakmasın inşallah
Ya benim yeğenim var 2021 ağustosta doğdu o kadar uslu ve masum kiii onu gördükçe tüm aslanlar aynı olmuyor diyorum ve benim oğlum da olmaz inşallah diyerek dua ediyorumHihi olmaz aslan olcaksa seninkide zor o biraz canim
18.haftada oldum cnm, valla sağlık ocağından çağırdılar gittim oldum dr.umada sormadım hiçKaçıncı haftada oldunuz aşıyı20. Haftadan önce vurmuyolar diye biliyorum
Elhamdülillah iyiyim kızımın gelisimi iyi olduğu için üzülmedim Allah razı olsunCanım herşey iyi olacak sen kendini boşuna strese sokma bebeğinde strese girer Allah korusun
İnşallah canım 4 kilo aldm şimdilik hayırlisi yiyemeemk zorSen kilo alımına dikkat et canım diyet yaparak devam et sağlıkla gelir inşallah bebisin
Şifa olsun inşallah18.haftada oldum cnm, valla sağlık ocağından çağırdılar gittim oldum dr.umada sormadım hiç
Tamam tamam7 24 dır dır et dayanamaz belkide keyfine duskun bi bebek nerden bilceksin rahatsiz etme oglani
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim Rabbim seni zorlu zamanlardan geçirmiş donra en güzel mükafatını vermiş çok şükür bin şükürIyi gecelerkızlar bu topigi yeni gordum bende tup bebek ile 19+2 ikiz hamileyim bi kızım bi oğlum olacak kısmetse 7.tup bebek denemesinde tuttu şükür sıkıntılı zamanlardan geldik bugünlere takvim ağustosu gösterse de dr temmuz da 36 haftada alcaz bebekleri diyo insallah o günleri görürüz rabbkm hepimize sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah geçen hafta kontrole gittim bi dahaki kontrol 4 nisan da ordan da ayrıntılı ultrason a yollayacak tetonoz aşısını doktorum 20.haftada vurulmami istedi haftaya gidip yaptırcam aynı haftalarda birileriyle fikir alışverişi yapmak içinbende katılmak istedim aranıza rabbkm hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
ÇıvdıvıyovuuuummmmHiç unutmuyorum o günüdondurma yiyordum bı an göbeğimin üstündeki dondurma kabı minnoş şekilde yükseldi hemen elimi koydum elim ile hissettim inanmadım eşime de dokundurdum o da hissetti tekmeyi mala dönmüştuk
Allah allah nası duymaz genelge gelmiş yani 2 tane eczaneye sordum ikiside aynı şeyi söyledi sonuçta dozuyla alakası yok insülin iğnelerine bile artık para verilecekmiş valla parasız halen diyosa hemen kendine 50-100 kutu al yazdırçok pişmanım önceden çok almadığıma
Aman zaten hormonlardan tüylendin ne edeyimBadem yağı çok tüylenme yapıyormuş canımvazelin veya bebek yağı sür bence
O günden sonra sağ tarafa yatamadımÇıvdıvıyovuuuummmm
Valla bende dua ediyorum akilli ve uslu olsun diye kizim cok cektirdi bana bundan bari yuzum gulsunYa benim yeğenim var 2021 ağustosta doğdu o kadar uslu ve masum kiii onu gördükçe tüm aslanlar aynı olmuyor diyorum ve benim oğlum da olmaz inşallah diyerek dua ediyorum
Beklemek zor. Kolay gelsin. Ben de simdi geldim detayli ultrason icin. Bekliyorum... Allah bilir ne zaman alcaklarHerkes asm de sanki tum kayseri burda toplanmis. Bi kan bi idrar tahlili vercem bi muayene 8 bucuktan beri burdayim bitmek bilmedi hala
heyecanla bekliyoruz nelere baktığını detaylıca anlatırsın artıkBeklemek zor. Kolay gelsin. Ben de simdi geldim detayli ultrason icin. Bekliyorum... Allah bilir ne zaman alcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?