2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım da 7 aylık oğluma hamileyim

Yaaa yerim ya maşallah allah acılarını göstermesin inşallah hiçbirimize evet aşırı güzel bi duygu bazen hals rüya gibi hayal gibi geliyo bazen hals inanamıyorum şükür bugünleri yaşatana inşallah kucagımizda gormekte nasip olur

İlerleyen zamanda daha net olur dışardan görürsün karnının şekil degistirdigini tekmelerle üstelik iki tane maşallah çok hoş ya maşallah . İlk dışardan ben 20 . Haftada hissetmiştim . Çok komikti sonra git gide arttı çok güzel hamileleik ya Rabbim dileyen herkese nasip eylesin

Evet cok yorucu maddi manevi tüketiyor insanı ınsanlar evladına aldıklarının hesabını yaparken biz dahs sonu belli olmayan yolda servet dokuyoruz psikolojik yorgunluğu cabasi cok zor yollardi cok imkansız geliyordu göze ama şükür bugünleri yaşıyoruz sizin de evlatlarinizi rabbim bağışlasın acılarını göstermesin inşallah cok mesakatli bi yol rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimiz e

Maşallah dışardan bayağı erken hissetmişsin inşallah ılerleyen haftalarda karnimizds kipirdarken dışardan izliycez allahım nasıl bi duygu ısteyen herkese nasip etsin inşallah rabbjm kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını boş bırakmasın inşallah

Hiç unutmuyorum o günü dondurma yiyordum bı an göbeğimin üstündeki dondurma kabı minnoş şekilde yükseldi hemen elimi koydum elim ile hissettim inanmadım eşime de dokundurdum o da hissetti tekmeyi mala dönmüştuk

7 24 dır dır et dayanamaz belkide keyfine duskun bi bebek nerden bilceksin rahatsiz etme oglani
Tamam tamam ultrasondaki hallerini aklıma getiriyim bari nası tekme atıyodu benim oğlum diye yapacak bişey yok herkesin avunma şekli farklı

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim Rabbim seni zorlu zamanlardan geçirmiş donra en güzel mükafatını vermiş çok şükür bin şükür

Çıvdıvıyovuuuummmm

Badem yağı çok tüylenme yapıyormuş canım vazelin veya bebek yağı sür bence
Aman zaten hormonlardan tüylendin ne edeyim valla bende anlamadim burda sordum yok dediler

Ya benim yeğenim var 2021 ağustosta doğdu o kadar uslu ve masum kiii onu gördükçe tüm aslanlar aynı olmuyor diyorum ve benim oğlum da olmaz inşallah diyerek dua ediyorum
Valla bende dua ediyorum akilli ve uslu olsun diye kizim cok cektirdi bana bundan bari yuzum gulsun

Herkes asm de sanki tum kayseri burda toplanmis. Bi kan bi idrar tahlili vercem bi muayene 8 bucuktan beri burdayim bitmek bilmedi hala
Beklemek zor. Kolay gelsin. Ben de simdi geldim detayli ultrason icin. Bekliyorum... Allah bilir ne zaman alcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…