2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Offf bugün sol kasigimda aşiri bi aci var 10dakikadir nefes alirken bile aciyor harejet edemiyorum boyle olan var mim 17+6yim bugün

Idrarda protein cikmis dedi asm hemsiresi. Kasiklarim da cok agriyo dedim. Yarin kan sonucunla degerlendirelm dedi. Yarin doktoruma da gidicem. Bu haftalarda da gebelik zehirlenmesi olur mi ya kafam karisti valla

Idrarda protein cikmis dedi asm hemsiresi. Kasiklarim da cok agriyo dedim. Yarin kan sonucunla degerlendirelm dedi. Yarin doktoruma da gidicem. Bu haftalarda da gebelik zehirlenmesi olur mi ya kafam karisti valla
canım asm deki idrar testleri çok sağlıklı sonuçlar vermiyo herzaman test biraz bekliyo merkeze gitmeden istersen başka bir yerde daha idrar ver netleşirdi. çok gördüm yanlış sonuç çıkan bilgi vermek istedim :)

Bekletmediler direk aldi makineye koydu 2 dk sonra sonucu verdi elime yine de yanlis midir ki

Bu haftalarda olmaz diye biliyorum. Oyle bir sey degildir, hemen en kotusunu dusunme

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim Rabbim seni zorlu zamanlardan geçirmiş donra en güzel mükafatını vermiş çok şükür bin şükür
Evet kuzum cok zorlu yollardan geçip sonunda mükafatını verdi bin şükür bunu yasatana hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah

Yeteri kadar su içiyor musun cnm?

Tansiyonum da 11. 8 cikti ilk gebelik kayitlarinda hep 9 6 falanmis korktum valla

2 litreyi bulmuyodur muhtemelen
Benim tansiyon hep 10 . 7 cikiyo bi sorun olmadi simdiye kadar oncekilerde hep 12.9 mus benimde niye dusuk diye bana soruyodu

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Biz bi cesaret evimizi satışa koyduk. Yeni bir inşat var karşımda gözümüzü oraya diktik. Haziran-Temmuzda teslim ediyorlarmıs. Sizce oldu da evimizi sattık orayı aldık Temmuzda hamile halimle taşınabilir miyim?

Eger temizligi toplanmayi sen yapicaksan cok zor. Ama ikisini de baskalari yapcaksa tasinirsin

Ben de şekerimi sürekli ölçüyorum. Gizli şeker problemim var Oğlumda da ölçmüştüm. 1.saat 140'ı, 2.saat 120'yi geçmeyecek. Ben hem 1. hem 2.saati ölçüyorum. Çünkü tek başına 1 ölçüm hiçbir şey ifade etmiyor. Bazı yiyeceklerin kana karışma hızları farklı olduğu için bazıları 1.saati, bazıları 2.saati etkiliyor. 1'i ölçüp bırakmak sağlıklı sonuç vermiyor o yüzden.

Ülkeye göre faklılık yok aslında. Doktorların uygulaması farklı olabilir. Bizde de 1. ve 2.saat ölçümü yapılıyor gebelikte. Tek başına 1 veya 2.ölçüm yeterli olmayabiliyor. 1.saat 140'ı, 2.saat 120'yi geçmemeli. Benim doktorlarım hep 1.ve 2.saati ölçüp karşılaştırmamı istiyor. 1.saatimin 110 çıkıp 2.saatimin 150 olduğunu da gördüm, 1.saatim 160 çıkmışken 2.saatte 120'ye düştüğünü de. Arkadaşımın doktoru da bu şekilde takip ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…