2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok kotu. Parmaklarda delinecek yer kalmaz

Kiz cocugu erkende dogabilir son ay iyi aksiyon olur sana

Tansiyonum da 11. 8 cikti ilk gebelik kayitlarinda hep 9 6 falanmis korktum valla

2 litreyi bulmuyodur muhtemelen

Hamilelikte degerler değişken olabiliyor. Oncekinde idrarda şeker cikti, doktor hemen nefrolojjye yolladı, 2.kez idrar istedi temiz cikti. Sen de 2.kez yaptır bence, değişebiliyor sonuç.

Ozel de olsa devlet de olsa doktordan doktora farklılık var günün sonunda. :)

Kızlar merhaba 11+6günlukken erkek dedi Dr 16+5iken kız dedı kafam karıstı yeni goruntu yok ama 11+6gunluk olan goruntulu koyuyorum benım gıbı olan var mı acaba

Eklentiler

• iSjzb-13.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
Selam kızlar
benim de 19+3 şu anda
doktor kız dedi ama baktıı baktı baktı kız heralde dedi
bide bizim bi tanıdığa 20. haftada kız kesin demiiş benim doktor
ayrıntılıda erkek çıktı
o yüzden ayrıntılı ultrasonu görmeden emin olamıycamm.
bu arada ankarada olanlar nereye gittiniz ayrıntılı ulrtason için
onu araştıryorum şu aralar

Her sey yolunda dedi. Karin olcusu 2 hafta ilerideydi dedim bir daha olcer misin? Karin olcusu benim kabusum. Buyuk cikmasin diyr kac gundur dua ediyorum. Tamam dedi bakayim. Cunku vallahi karni buyuk, bebek iri diye basliyolar cildden cikiyorum. 3 kez olctu normal cikti Yemin ediyorum cok mutluyum. Son olarak doktorum da kan sekerine haftada birkac gun bak her gun bakma simdilik dedi. Daha erken dedi.

ay benimki hiç öyle kan şekerine karnımın ölçüsüne falan bakmıyo
tartmıyo bile

18.haftada oldum cnm, valla sağlık ocağından çağırdılar gittim oldum dr.umada sormadım hiç
ben bu ayın 25 inde olcam aşıyı. öyle yazıp verdiler kağıda niye öyle
bu kadar farklı zamanlar
20. hafta benim nerdeyse

yaaa ben de istiyorum tekmeee

Hamilelikte degerler değişken olabiliyor. Oncekinde idrarda şeker cikti, doktor hemen nefrolojjye yolladı, 2.kez idrar istedi temiz cikti. Sen de 2.kez yaptır bence, değişebiliyor sonuç.
Yarin bi de hastanede veririm artk

ben bu ayın 25 inde olcam aşıyı. öyle yazıp verdiler kağıda niye öyle
bu kadar farklı zamanlar
20. hafta benim nerdeyse
Valla bilmiyorumki cnm beni normalde 17.haftada çağırdılar gidemedim 18 de gittim yaptırdım aşıyı

Bende haftalardır sayıklayıp duruyordum sonunda yedim tekmeyi. Vakti gelince oluyormuş. Gerçekten sabır işiymiş inşallah bir an önce sende hissedersin
erken mi benim daha sence. yani böyle balık yüzer gibi pır pır bişiler oluyo ama
dışardan bişey hissetmedim henüz
inşallahh canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…