2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba 11+6günlukken erkek dedi Dr 16+5iken kız dedı kafam karıstı yeni goruntu yok ama 11+6gunluk olan goruntulu koyuyorum benım gıbı olan var mı acaba
Benimde aynısı oldu aynı haftalarda. Ayın ikisinde eandevum var ayrıntılı ultrasonda. Umarkm kız cıkar

Kaç dk sürdü. Uzun uzadıya mı baktılar yani yoksa normal kontrol gibi miydi?

erken mi benim daha sence. yani böyle balık yüzer gibi pır pır bişiler oluyo ama
dışardan bişey hissetmedim henüz
inşallahh canım sağol
Ay haddime değil bende çok yazdım ettim buraya ama erken olabilir. Hiç bilmiyorum ama sanırım bebeğin hareketliliğine göre de değişiyor. Ama inan bende hiç beklemiyordum. Dün çok şaşırdım
Ben bir iki haftadır hissediyorum ama dısarıdan eşim hissetmedi henüz . Cok sevindim sizin adınıza
Teşekkür ederim. Eşimde çok şaşırdı. Denk getirene kadar baya git gel yaptı koltuklar arasında

Gözün aydın sağlıkla buyusun ufaklık

Bu arada bebisin kalp atisini duyduk tabi dertlerden sira gelmedi. Bi de kilo almamisim
Nasil bir kralsin kilo almadin

Kaç dk sürdü. Uzun uzadıya mı baktılar yani yoksa normal kontrol gibi miydi?

Benim 12. Hafatdaki detayli 35 dak felan sürdü, zaten detaylı randevusu sistemde 45 dakika veriyor hastane. 5 dak altı 5 ak üstüdür snaiyorum

Maşallah herşey yolunda olsun da Bende tatil dönüşü kontrole gittiğimde karın ölçüsü fazla çıktı ilk kez fazlaydı. Doktorum karbonhidratı fazla mı aldın tatilde dedi, haklıydı açık büfe olunca hamur işi, tatlıyı abartmıştım. Yani beslenmenle alakalı olabilir, iriliğiyle değil. Bence bebek için iyi bir durum değil karnının şişmesi. Bazı organlar fazla çalışıyor yada pankreas uyarıldığı için fazla insülin salgılıyor. Beslenmeye dikkat edince durum düzelir

Benim 12. Hafatdaki detayli 35 dak felan sürdü, zaten detaylı randevusu sistemde 45 dakika veriyor hastane. 5 dak altı 5 ak üstüdür snaiyorum
Ben hep iş çıkışı nöbetlerde doktora gidiyorum. Belirterek mi sıra almam gerekecek.
çünkü detaylıyı nöbette iken de yapıyorum dedi doktorum.
inşallah fiyat farkı bindirmezler.

Ben hep iş çıkışı nöbetlerde doktora gidiyorum. Belirterek mi sıra almam gerekecek.
çünkü detaylıyı nöbette iken de yapıyorum dedi doktorum.
inşallah fiyat farkı bindirmezler.
Detaylı ücreti farklı muayeneden canım zaten her yerde. Mesela ben normal randevu alırken 30 dakika veriyorlar, detaylida 45 dakika yazıyor sistemde. Ve detayliya da ek ücret ödüyorum. Gittiğin hastanede perinatolog sayisi sinirli ise akşam aliyor olabilir hasta çok olduğundan.

Çok teşekkür ederim bilgi için Allahım ilk çocuk cahilliğini sayenizde çevreme söylemeden öğrenip hallediyorum
Hepiniz iyi ki varsınız sağlıkla tek avazda doğuralım inşallah

Karın ölçüsünün büyük olduğunu doktor ultrosona bakarak mı söyledi? Yoksa karnınız dışarıdan büyük mü görünüyor?

Benim iki gündür karnım çok büyüdü. Kalbim çarpıntı yapıyor, bu yüzden gece uyuyamadım. Internetten baktığında normal diyor. Yine de tedirgin oldum

valla nasıl kilo almıyorsunuz keşke o metabolizma ve o yapı bende de olsa oğlumda 81 le hamile kalıp 101 le doğum yapmıştım şimdi kızım olacak 73 le hamile kaldım bugün 19+1 im ve 81.7 kilo olmuşum bile hep midem bulanmasın yanmasın diye ekmek peynir vs yemekten oluyor galiba bir de su içemiyorum diye doktor meyve suyu iç demişti ben günde 1 litre meyve suyu içersem tabi kilo alırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…