Yarin bi de hastanede veririm artk
Ayy maşallah çok güzel biraz zorlanacagiz ama şükürler olsun ki Rabbim bize anneliği nasip ettiBenim kızım da 7 aylık oğluma hamileyim
Bakalım canım kısmet olursa artııko zaman taşın gitsin :) yeni ev yeni bebiş
ne güzel olur işler bitince
Benimde aynısı oldu aynı haftalarda. Ayın ikisinde eandevum var ayrıntılı ultrasonda. Umarkm kız cıkarKızlar merhaba 11+6günlukken erkek dedi Dr 16+5iken kız dedı kafam karıstı yeni goruntu yok ama 11+6gunluk olan goruntulu koyuyorum benım gıbı olan var mı acaba
İnşallah Rabbım gönlümüze göre versin hayırlı saglıklı cümletenBenimde aynısı oldu aynı haftalarda. Ayın ikisinde eandevum var ayrıntılı ultrasonda. Umarkm kız cıkar
Ben bir iki haftadır hissediyorum ama dısarıdan eşim hissetmedi henüz . Cok sevindim sizin adınızaBende haftalardır sayıklayıp duruyordum sonunda yedim tekmeyi. Vakti gelince oluyormuş. Gerçekten sabır işiymişinşallah bir an önce sende hissedersin
Kaç dk sürdü. Uzun uzadıya mı baktılar yani yoksa normal kontrol gibi miydi?Her sey yolunda dedi. Karin olcusu 2 hafta ilerideydi dedim bir daha olcer misin? Karin olcusu benim kabusum. Buyuk cikmasin diyr kac gundur dua ediyorum. Tamam dedi bakayim. Cunku vallahi karni buyuk, bebek iri diye basliyolar cildden cikiyorum. 3 kez olctu normal ciktiYemin ediyorum cok mutluyum. Son olarak doktorum da kan sekerine haftada birkac gun bak her gun bakma simdilik dedi. Daha erken dedi.
bende henüz girmedim ama detaylı ultrason yaklaşık 20 25 dk kadar sürüyomuş. her organ ayrıntılı şekilde kontrol ediliyoKaç dk sürdü. Uzun uzadıya mı baktılar yani yoksa normal kontrol gibi miydi?
Ay haddime değil bende çok yazdım ettim buraya ama erken olabilir. Hiç bilmiyorum ama sanırım bebeğin hareketliliğine göre de değişiyor. Ama inan bende hiç beklemiyordum. Dün çok şaşırdımerken mi benim daha sence. yani böyle balık yüzer gibi pır pır bişiler oluyo ama
dışardan bişey hissetmedim henüz
inşallahh canım sağol
Teşekkür ederim.Ben bir iki haftadır hissediyorum ama dısarıdan eşim hissetmedi henüz . Cok sevindim sizin adınıza
Her sey yolunda dedi. Karin olcusu 2 hafta ilerideydi dedim bir daha olcer misin? Karin olcusu benim kabusum. Buyuk cikmasin diyr kac gundur dua ediyorum. Tamam dedi bakayim. Cunku vallahi karni buyuk, bebek iri diye basliyolar cildden cikiyorum. 3 kez olctu normal ciktiYemin ediyorum cok mutluyum. Son olarak doktorum da kan sekerine haftada birkac gun bak her gun bakma simdilik dedi. Daha erken dedi.
Nasil bir kralsin kilo almadinBu arada bebisin kalp atisini duyduk tabi dertlerden sira gelmedi. Bi de kilo almamisim
Kaç dk sürdü. Uzun uzadıya mı baktılar yani yoksa normal kontrol gibi miydi?
Anneme mi cektim artk nedir ilk oglum da da 5 kilo almistim. Bunda da oyle olsa super olurNasil bir kralsin kilo almadin
İlk çocukta 5 kg o sen almadın zaten çocuk almışAnneme mi cektim artk nedir ilk oglum da da 5 kilo almistim. Bunda da oyle olsa super olur
Çocuk kaç kilo doğru merak ettimAnneme mi cektim artk nedir ilk oglum da da 5 kilo almistim. Bunda da oyle olsa super olur
Maşallah herşey yolunda olsun daHer sey yolunda dedi. Karin olcusu 2 hafta ilerideydi dedim bir daha olcer misin? Karin olcusu benim kabusum. Buyuk cikmasin diyr kac gundur dua ediyorum. Tamam dedi bakayim. Cunku vallahi karni buyuk, bebek iri diye basliyolar cildden cikiyorum. 3 kez olctu normal ciktiYemin ediyorum cok mutluyum. Son olarak doktorum da kan sekerine haftada birkac gun bak her gun bakma simdilik dedi. Daha erken dedi.
Ben hep iş çıkışı nöbetlerde doktora gidiyorum. Belirterek mi sıra almam gerekecek.Benim 12. Hafatdaki detayli 35 dak felan sürdü, zaten detaylı randevusu sistemde 45 dakika veriyor hastane. 5 dak altı 5 ak üstüdür snaiyorum
Detaylı ücreti farklı muayeneden canım zaten her yerde. Mesela ben normal randevu alırken 30 dakika veriyorlar, detaylida 45 dakika yazıyor sistemde. Ve detayliya da ek ücret ödüyorum. Gittiğin hastanede perinatolog sayisi sinirli ise akşam aliyor olabilir hasta çok olduğundan.Ben hep iş çıkışı nöbetlerde doktora gidiyorum. Belirterek mi sıra almam gerekecek.
çünkü detaylıyı nöbette iken de yapıyorum dedi doktorum.
inşallah fiyat farkı bindirmezler.
Çok teşekkür ederim bilgi için Allahım ilk çocuk cahilliğini sayenizde çevreme söylemeden öğrenip hallediyorumDetaylı ücreti farklı muayeneden canım zaten her yerde. Mesela ben normal randevu alırken 30 dakika veriyorlar, detaylida 45 dakika yazıyor sistemde. Ve detayliya da ek ücret ödüyorum. Gittiğin hastanede perinatolog sayisi sinirli ise akşam aliyor olabilir hasta çok olduğundan.
Rica ederim, hepimiz öğreniyoruz :) sağlıkla gelsinler inşallahÇok teşekkür ederim bilgi için Allahım ilk çocuk cahilliğini sayenizde çevreme söylemeden öğrenip hallediyorum
Hepiniz iyi ki varsınız sağlıkla tek avazda doğuralım inşallah
Karın ölçüsünün büyük olduğunu doktor ultrosona bakarak mı söyledi? Yoksa karnınız dışarıdan büyük mü görünüyor?Maşallah herşey yolunda olsun daBende tatil dönüşü kontrole gittiğimde karın ölçüsü fazla çıktı ilk kez fazlaydı. Doktorum karbonhidratı fazla mı aldın tatilde dedi, haklıydı açık büfe olunca hamur işi, tatlıyı abartmıştım. Yani beslenmenle alakalı olabilir, iriliğiyle değil. Bence bebek için iyi bir durum değil karnının şişmesi. Bazı organlar fazla çalışıyor yada pankreas uyarıldığı için fazla insülin salgılıyor. Beslenmeye dikkat edince durum düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?