2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun. İyi olmasına çok sevindim. Maşallah Sıra bize geliyor bakalım bize ne diyecekler.

Hoşgeldiniz

Kızlar ben şimdide gittim kıymalı pide söyledim ben diyet miyet yapamam 67 kiloya dogru gidiyorum ahsjjsjs doktor beni bi sonraki randevuda muhtemelen diyetisyene yönlendircek
Oy oy demaaaaa.. Bende ev usulü borcamda kumpir yapiciiim tavsiye ederim çok güzel oluyor

Karar vermek zor oldu erkek ismi zor geldi her ismi beğenemiyorum bekarken ama hep erkek olursa kerem koyacağım derdim. Kereme karar verdik.

Bizdede bir ben uzagim malesef tüm kardeşlerim annem hepsi bana 1 saatlik bir mesafede oturuyorlar
Kız benim 22 saat var aramda. Ay ne güzel ya. Özendim. İnşallah hayırlısı ile tayinimiz çıkarsa bu sene benim Dr aramdaki mesafeler azalacak

Asla önerilen isimleri begenmiyorum oturup isimde düşünmüyorum ne güzel dimi
Kızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
Ben kan sulandirici kullandigim icin tutamayacagim ama kullanmasamda doktorumun önerecegini sanmiyorum bence doktorun inanç yogunluguyla alakali bişey o
Kız benim 22 saat var aramda. Ay ne güzel ya. Özendim. İnşallah hayırlısı ile tayinimiz çıkarsa bu sene benim Dr aramdaki mesafeler azalacak
Abooooo ben 1 saate agliyorum kiyamam sana

Kızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
Danismadim henuz danissamda tutma dicektir .. 3 ve 5 ayda tutulmasinda sorun yok yaziyor 7 8 ve 9. Aylarda bebek gelisimi oluyo zaten cocuklarda ya istirfaya yada tam gelisim zmanina denk geldim tutamadim bu sefer tutmayi dusunuyorum ve cok istiyorum Allah nasip ederse .. birde benim gorusum tabi sadece bisey olcak diye oruca baglamamak lazim dayanan tutabilen tutsun oruc disindada olacak olan olur Allah korusun benim dusuncem bu sekilde ..

Bunda yaptıracak misin ayni devam mo

Biz EFE koyacağız nasipse Eşimin benim kızımın baş harfleri

Herkesin doktoruna danismasi gerektigini düşünüyorum. Ancak saatlerce su icememek, herhangi bir kasılma durumunda risk gibi geliyor bana. Kasılma olunca doktor uzan ve bol su iç diyor. Her kasilmada oruç bozmaya gitmektense kaza yapıp hamilelikte riske atmamak gerektiği görüşündeyim. Herkesin kendi takdiri tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…