- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bisey olmaz bizde 20+4 de gidicez ultrasondada onde gidiyoduk en son bisey fark etmez yaniKızlar de.um 20.haftada ayrıntılı için çağırmıştı ama gidemicem 21.haftada gitsem çok farkedermi acaba
Hayırlı olsun. İyi olmasına çok sevindim. MaşallahMerhaba hanımlar; dün kontrolümüz vardı 20+5 de detaylı ultarsona girdik. Çok tuhaf bi şekilde 2-3 gündür kasıklarımda acı, ağrı ve baskı hissediyordum. Dün doktora sordum, ultrasonda hanımefendi bağdaş kurup rahim ağzına baskı kurduğu için sende ağrı hissediyorsun dedi, sık sık yapabileceği bir durummuş. Bende bebekle alakalı bi sıkıntı olmaz değil mi dedim tam rahim ağzına oturmuş deyince o da yok onun keyfi yerinde yakında terse döner dedi :) Diğer bütün değerleri ölçümleri suyu vs güzel çıktı. 400 gram olmuşuz. Ortalama 35-40 dk sürdü, radyoloji uzmanıydı bizim doktorun yönlendirdiği kişi. Darısı detaylı bekleyenlerin başına inşallah :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz ❤Hayırlı olsun. İyi olmasına çok sevindim. MaşallahSıra bize geliyor bakalım bize ne diyecekler.
Oy oy demaaaaa.. Bende ev usulü borcamda kumpir yapiciiim tavsiye ederim çok güzel oluyorHoşgeldiniz
Kızlar ben şimdide gittim kıymalı pide söyledim ben diyet miyet yapamam 67 kiloya dogru gidiyorum ahsjjsjs doktor beni bi sonraki randevuda muhtemelen diyetisyene yönlendircek
Alparslan ismi çok güzel maşallah abisi ablası çok güzel bir isim bulmuşlar maşallahBana soran danisan yok Alparslan koydular ablasi abisi o kadar sesleniyo ki gun icinde bebisim duyduca tepki vermeye basladi artik
Tutabilmeyi çok isterdim ama maalesef böbreklerimde taş var normalde tuttugum zaman rahatsizlaniyorum tutabilene de Allah kolaylık versinKızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
Karar vermek zor olduKızlar erkek bebiş anneleri isimlere karar verdiniz mi ne düşünüyorsunuz? Oğlanlar zaten Aslan burcu olacak ilk oğlumda Aslan burcu anam anam yani. İsminide biraz güçlü bir isim koyduk karakterini çok etkiliyor bence. İkinciye ne koysam diye düşünüyorum yine güçlü bir isimmi yoksa daha ılımlı bir isimmi diye. Sizler karar verebildimiz mi?
Benim için çok zor bünyem açlığı kaldırmıyor hemen tansiyonum düşüyor. Tutmayacağım malesefKızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
Bizdede bir ben uzagim malesef tüm kardeşlerim annem hepsi bana 1 saatlik bir mesafede oturuyorlarAy ne güzel tam ihtiyacım olan şey ama çok uzağım herkese
Kız benim 22 saat var aramda. Ay ne güzel ya. Özendim. İnşallah hayırlısı ile tayinimiz çıkarsa bu sene benim Dr aramdaki mesafeler azalacakBizdede bir ben uzagim malesef tüm kardeşlerim annem hepsi bana 1 saatlik bir mesafede oturuyorlar
Asla önerilen isimleri begenmiyorumKızlar erkek bebiş anneleri isimlere karar verdiniz mi ne düşünüyorsunuz? Oğlanlar zaten Aslan burcu olacak ilk oğlumda Aslan burcu anam anam yani. İsminide biraz güçlü bir isim koyduk karakterini çok etkiliyor bence. İkinciye ne koysam diye düşünüyorum yine güçlü bir isimmi yoksa daha ılımlı bir isimmi diye. Sizler karar verebildimiz mi?
Ben kan sulandirici kullandigim icin tutamayacagim ama kullanmasamda doktorumun önerecegini sanmiyorum bence doktorun inanç yogunluguyla alakali bişey oKızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
AboooooKız benim 22 saat var aramda. Ay ne güzel ya. Özendim. İnşallah hayırlısı ile tayinimiz çıkarsa bu sene benim Dr aramdaki mesafeler azalacak
Tutamayacağım. Tutmayı isterdim ama uzun süre açlığa dayanamıyorum zaten. Hele ki hamile iken daha çok acıkıyorumKızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
Aynen benimde hosuma gitti adiyla yasasinlar insallah hayirlisiyla dogsunlarAlparslan ismi çok güzel maşallah abisi ablası çok güzel bir isim bulmuşlar maşallah
Danismadim henuz danissamda tutma dicektir .. 3 ve 5 ayda tutulmasinda sorun yok yaziyor 7 8 ve 9. Aylarda bebek gelisimi oluyo zaten cocuklarda ya istirfaya yada tam gelisim zmanina denk geldim tutamadim bu sefer tutmayi dusunuyorum ve cok istiyorum Allah nasip ederse .. birde benim gorusum tabi sadece bisey olcak diye oruca baglamamak lazim dayanan tutabilen tutsun oruc disindada olacak olan olur Allah korusun benim dusuncem bu sekilde ..Kızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
Liv de doktorum. Aclik tokluk da beni baz alma, hipoglisemim var, tokluk şekerim açlık sekerimin altına dusuyorHangi doktora gidiyorsun canım? Açlık tokluk ne?
Bunda yaptıracak misin ayni devam moBud urumu ilk gebeliğimde bende yaşadım doktorum önermedi şeker yüklemesini ve ölçüm yaptırdı. Şekerim çıktı kanda. Böylece makine aldım ve günlük aç tok sürekli ölçüm yaptım diyetime dikkat ettim. En azından yükleme öncesi kesin yaptırmak isteyenler bile bi sağlıkocapında eczanede hastanede nerede bakılıyorsa açlık ve tokluk baktırsınlar derim
Biz EFE koyacağız nasipseKızlar erkek bebiş anneleri isimlere karar verdiniz mi ne düşünüyorsunuz? Oğlanlar zaten Aslan burcu olacak ilk oğlumda Aslan burcu anam anam yani. İsminide biraz güçlü bir isim koyduk karakterini çok etkiliyor bence. İkinciye ne koysam diye düşünüyorum yine güçlü bir isimmi yoksa daha ılımlı bir isimmi diye. Sizler karar verebildimiz mi?
Kızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
Ben tutmayi dusunmuyorum. Ilkinde de tutmamistim. Cok zorlanmistim cunku. Tutabilene helal olsunKızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?