2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok sinirliyim bugün ben öğretmenim okul müdürüm bugün bir kaç öğretmenin yanında bir de bugün “ BU ACELE NE DEDİ?” 2. Çocuk için???? (kızım 16 aylık süt iznim biteli 2 ay oluyo!!) yaşadığım şoku anlatamam o an tutuldum resmen ama yarın hakkını avcuna koyacam inş ne kadar hadsizler :/

Ona mı kalmış hayret bişe

Ozel hayatımla ilgili kararları müdüre soracak değilim. Densiz müdür. 24.haftada çık da görsün gununu

Maşallah canım.kacinci haftan

E yarım kilo olmuş neredeyse, hissedersin tabi

O ne hakla karışır be hayret birşey

Çok hadsiz bir durum olmuş hocam. Kendinizi üzmeyin. Sonuçta ağzı olan konuşuyor. Bende öğretmenim benimde kızım 27 aylık ve seve isteye tekrar çocuk yaptık. Okulda bir hoca ‘hocam erken değil mi’ dedi bende 3.yaparken sizin fikrinizi alırız dedim. Ne münasebet yani müdüre başkasına laf mı düşer? Müdür kim ki çocuğunuz konusunda fikri olsun

Bu arada bende hala prilam ile duruyorum.. geşen gün bi kere içmedim hala kusmalar devam ediyordu.. çalıştığım için mecbur kullanmaya devam ediyorum evde olsam belki kussam bile içmezdim direnirdim ama çalıştığım için malesef. Bırakamıyorum

Bidakine kendisine uygun gunlerin takvimini versin ona gore yaparsiniz. Terbiyesiz. En sevmedigim sey haddini bilmeyen insanlar

Ben bugun doktora gittim. Bi tahlil daha yaptik enfeksiyondan dolayi cok az protein cikmis ama enfeksiyon da cok az dedi. Ev tasidigim icin cok usumus olabilecegimi ayaklarimi sicak tutup bol su icmemi soyledi. Cunku ne yanma ne farkli bi akinti yoktu. Bebek kipir kipir. 26 cm 490 gr olmus. Yuzunu cok ufak gorebildik ama fotosunu yakalayamadi doktor. Gozlerini burnunu ve bi yanagini gordum. Ayni abisi ayrintili icin 3 muayenehanede doktor adi verdi. Bi de sehir hastanesinde iyi bi doktor varmis ona da gidebilirsin dedi. Benden haberler bu kadar

Bidakine kendisine uygun gunlerin takvimini versin ona gore yaparsiniz. Terbiyesiz. En sevmedigim sey haddini bilmeyen insanlar
Ki daha önce kendisiyle çok fena tartıştım yine şahsıma söylediği bi konu yüzünden huyumu da bilir ama densiz bi insan olduğu için bi kadınla nasıl konuşur neleri konuşamaz bilmiyor kendisi

Ay masallah kuzuya

Ki daha önce kendisiyle çok fena tartıştım yine şahsıma söylediği bi konu yüzünden huyumu da bilir ama densiz bi insan olduğu için bi kadınla nasıl konuşur neleri konuşamaz bilmiyor kendisi

3.cocuk. iÇin 40 imi beklerim deseydin, densizler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…