- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Allah Allah benim doktor bişey demedi, bırakınca yine kusma devam etti mi peki?1 ay kadar oldu. Yani 18 hafta civarında bıraktım. 16 dan sonra bırakman lazım dedi doktorum
Ona mı kalmış hayret bişeKızlar çok sinirliyim bugün ben öğretmenim okul müdürüm bugün bir kaç öğretmenin yanında bir de bugün “ BU ACELE NE DEDİ?” 2. Çocuk için???? (kızım 16 aylık süt iznim biteli 2 ay oluyo!!) yaşadığım şoku anlatamam o an tutuldum resmen ama yarın hakkını avcuna koyacam inş ne kadar hadsizler :/
Kızlar çok sinirliyim bugün ben öğretmenim okul müdürüm bugün bir kaç öğretmenin yanında bir de bugün “ BU ACELE NE DEDİ?” 2. Çocuk için???? (kızım 16 aylık süt iznim biteli 2 ay oluyo!!) yaşadığım şoku anlatamam o an tutuldum resmen ama yarın hakkını avcuna koyacam inş ne kadar hadsizler :/
Maşallah canım.kacinci haftanKızlar kızlar
Çok mutluyum ve aşırı heyecanlıyım. Tam 1 saattir tekme yiyorumay çok şükür nasıl mutluyum anlatamam. Elimle bile hissettin o kadar setti ki. Hatta eşim bile hissetti benden sonra onun da elini koyduk karnıma. Resmen inip kalktı. ay çok mutluyum. Bi hareketlendi kızçem
20+2 deyizMaşallah canım.kacinci haftan
E yarım kilo olmuş neredeyse, hissedersin tabiKızlar kızlar
Çok mutluyum ve aşırı heyecanlıyım. Tam 1 saattir tekme yiyorumay çok şükür nasıl mutluyum anlatamam. Elimle bile hissettin o kadar setti ki. Hatta eşim bile hissetti benden sonra onun da elini koyduk karnıma. Resmen inip kalktı. ay çok mutluyum. Bi hareketlendi kızçem
Aminnnn inşallah canımAynen benimde hosuma gitti adiyla yasasinlar insallah hayirlisiyla dogsunlar
O ne hakla karışır be hayret birşeyKızlar çok sinirliyim bugün ben öğretmenim okul müdürüm bugün bir kaç öğretmenin yanında bir de bugün “ BU ACELE NE DEDİ?” 2. Çocuk için???? (kızım 16 aylık süt iznim biteli 2 ay oluyo!!) yaşadığım şoku anlatamam o an tutuldum resmen ama yarın hakkını avcuna koyacam inş ne kadar hadsizler :/
Ben danıştım 2. Trimester oruç için en uygun dönem ama oruç çok kişisel bi durum kendi deneyip tutup tutamadığına en iyi kişi kendi karar verir dedi..Kızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
Çok hadsiz bir durum olmuş hocam. Kendinizi üzmeyin. Sonuçta ağzı olan konuşuyor. Bende öğretmenim benimde kızım 27 aylık ve seve isteye tekrar çocuk yaptık. Okulda bir hoca ‘hocam erken değil mi’ dedi bende 3.yaparken sizin fikrinizi alırız dedim. Ne münasebet yani müdüre başkasına laf mı düşer? Müdür kim ki çocuğunuz konusunda fikri olsunKızlar çok sinirliyim bugün ben öğretmenim okul müdürüm bugün bir kaç öğretmenin yanında bir de bugün “ BU ACELE NE DEDİ?” 2. Çocuk için???? (kızım 16 aylık süt iznim biteli 2 ay oluyo!!) yaşadığım şoku anlatamam o an tutuldum resmen ama yarın hakkını avcuna koyacam inş ne kadar hadsizler :/
Ayy bakalım cidden kaç kilo oldu merak ediyorum. Detaylıya az kaldıE yarım kilo olmuş neredeyse, hissedersin tabi
Hepimize maşallahOo masallah yumurcaga
Bidakine kendisine uygun gunlerin takvimini versin ona gore yaparsiniz. Terbiyesiz. En sevmedigim sey haddini bilmeyen insanlarKızlar çok sinirliyim bugün ben öğretmenim okul müdürüm bugün bir kaç öğretmenin yanında bir de bugün “ BU ACELE NE DEDİ?” 2. Çocuk için???? (kızım 16 aylık süt iznim biteli 2 ay oluyo!!) yaşadığım şoku anlatamam o an tutuldum resmen ama yarın hakkını avcuna koyacam inş ne kadar hadsizler :/
Ki daha önce kendisiyle çok fena tartıştım yine şahsıma söylediği bi konu yüzünden huyumu da bilir ama densiz bi insan olduğu için bi kadınla nasıl konuşur neleri konuşamaz bilmiyor kendisiBidakine kendisine uygun gunlerin takvimini versin ona gore yaparsiniz. Terbiyesiz. En sevmedigim sey haddini bilmeyen insanlar
Ay masallah kuzuyaBen bugun doktora gittim. Bi tahlil daha yaptik enfeksiyondan dolayi cok az protein cikmis ama enfeksiyon da cok az dedi. Ev tasidigim icin cok usumus olabilecegimi ayaklarimi sicak tutup bol su icmemi soyledi. Cunku ne yanma ne farkli bi akinti yoktu. Bebek kipir kipir. 26 cm 490 gr olmus. Yuzunu cok ufak gorebildik ama fotosunu yakalayamadi doktor. Gozlerini burnunu ve bi yanagini gordum. Ayni abisiayrintili icin 3 muayenehanede doktor adi verdi. Bi de sehir hastanesinde iyi bi doktor varmis ona da gidebilirsin dedi. Benden haberler bu kadar
Ki daha önce kendisiyle çok fena tartıştım yine şahsıma söylediği bi konu yüzünden huyumu da bilir ama densiz bi insan olduğu için bi kadınla nasıl konuşur neleri konuşamaz bilmiyor kendisi
Su cok onemli. Tartismasiz hamilelerin tutmamasi gerektigini dusunuyorum. Ama elbet herkesin kendi karari.Kızlar Ramazan geliyor. Oruç tutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktoruna danışan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?