2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı sorunu bende yaşıyordum. Doktorum prilam ın uzun süreli kullanımını istemiyoruz deyince bıraktım. 3 gün bulantım oldukça sıcak suya zencefil koyup içtim. Neredeyse 1 aydır prilam kullanmıyorum

Bebeği ne zaman hissetmeye başladınız kızlar ? :) Biz bugün 17+6 olduk sabahtan beri pıt pıt atıyor sanki içimde :') çok duygusal bi pandayım bugün ağlayabilirim :')
20+5 üstelik 2.hamileliğim ama hala hissedemiyorum. Sanırım bunda yoğun şekilde çalışmaya devam etmeminde etkisi var

hala mide bulantısı yaşayan var mı benim gibi bıktım usandım yaaa
Ben hala prilam kullaniyirun ama bagimlilik yapiyor dediker bire düşürdüm bi gün icip bi gün icmiyorum icmedigim gün bulaniyor malesef tabi eskisi gibi degilim
Hoşgeldiniz

Kızlar ben şimdide gittim kıymalı pide söyledim ben diyet miyet yapamam 67 kiloya dogru gidiyorum ahsjjsjs doktor beni bi sonraki randevuda muhtemelen diyetisyene yönlendircek
Kiz allah askina millet +30la gittik falan diyo şu doktorlar abartiyor zaten kilolu degilsin ki benim gobi 81le hamile kalsan napicaktin bulantilarima şükrediyorum

Kuzum hala mı yaa… ne cektin sen böyle. İnsallah geçer doktoruna söyledin mi? Hap falan verir belki bulantı kesici
hala sabah boş mide kusması dışında yediklerimi de cikariyorum cikarmasam bile yemeseydim keşke diyorum yemeğinde yemedigin.icin bulaniyo ben bı doguraydimmm

Merhaba hanımlar; dün kontrolümüz vardı 20+5 de detaylı ultarsona girdik. Çok tuhaf bi şekilde 2-3 gündür kasıklarımda acı, ağrı ve baskı hissediyordum. Dün doktora sordum, ultrasonda hanımefendi bağdaş kurup rahim ağzına baskı kurduğu için sende ağrı hissediyorsun dedi, sık sık yapabileceği bir durummuş. Bende bebekle alakalı bi sıkıntı olmaz değil mi dedim tam rahim ağzına oturmuş deyince o da yok onun keyfi yerinde yakında terse döner dedi :) Diğer bütün değerleri ölçümleri suyu vs güzel çıktı. 400 gram olmuşuz. Ortalama 35-40 dk sürdü, radyoloji uzmanıydı bizim doktorun yönlendirdiği kişi. Darısı detaylı bekleyenlerin başına inşallah :)

Bud urumu ilk gebeliğimde bende yaşadım doktorum önermedi şeker yüklemesini ve ölçüm yaptırdı. Şekerim çıktı kanda. Böylece makine aldım ve günlük aç tok sürekli ölçüm yaptım diyetime dikkat ettim. En azından yükleme öncesi kesin yaptırmak isteyenler bile bi sağlıkocapında eczanede hastanede nerede bakılıyorsa açlık ve tokluk baktırsınlar derim

Kızlar erkek bebiş anneleri isimlere karar verdiniz mi ne düşünüyorsunuz? Oğlanlar zaten Aslan burcu olacak ilk oğlumda Aslan burcu anam anam yani. İsminide biraz güçlü bir isim koyduk karakterini çok etkiliyor bence. İkinciye ne koysam diye düşünüyorum yine güçlü bir isimmi yoksa daha ılımlı bir isimmi diye. Sizler karar verebildimiz mi?

Bana soran danisan yok Alparslan koydular ablasi abisi o kadar sesleniyo ki gun icinde bebisim duyduca tepki vermeye basladi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…