Kuzum hala mı yaa… ne cektin sen böyle. İnsallah geçer doktoruna söyledin mi? Hap falan verir belki bulantı kesicihala mide bulantısı yaşayan var mı benim gibi bıktım usandım yaaa
Aynı sorunu bende yaşıyordum. Doktorum prilam ın uzun süreli kullanımını istemiyoruz deyince bıraktım. 3 gün bulantım oldukça sıcak suya zencefil koyup içtim. Neredeyse 1 aydır prilam kullanmıyorumBen akşam yatmadan 1 tane prilam içiyorum onunla rahatım, geçen gün yine içmeme denemesi yaptım 3 kez kustum o gün. Bulantım hala devam ettiği için mi yoksa prilam vücudumun tolerans geliştirmesini engellediği için mi bilmiyorum ama bu gidişle doğuma kadar prilam kullanmaktan korkuyorum. Bırakayım bulanırsa bulansın biraz sabredeyim diyorum ama bulandığı gün hiç su içemiyorum, su içmemek prilam içmekten daha kötüdür diye düşünüp devam ediyorum şimdilik
Bende kullanıyorum hala 21 haftalık olduk bırakınca kusuyorum hiçte içmek istemiyorumArkadaşlar prilamı bırakabilen var mı? Dün akşam yine içmemeyi deniyim dedim bugün kustum19.haftadayım hala da kusulmaz ki ya 9 ay prilam mı içicem
Ne zaman bıraktınız peki hapı kaç haftalıktıAynı sorunu bende yaşıyordum. Doktorum prilam ın uzun süreli kullanımını istemiyoruz deyince bıraktım. 3 gün bulantım oldukça sıcak suya zencefil koyup içtim. Neredeyse 1 aydır prilam kullanmıyorum
1 ay kadar oldu. Yani 18 hafta civarında bıraktım. 16 dan sonra bırakman lazım dedi doktorumNe zaman bıraktınız peki hapı kaç haftalıktı
20+5 üstelik 2.hamileliğim ama hala hissedemiyorum. Sanırım bunda yoğun şekilde çalışmaya devam etmeminde etkisi varBebeği ne zaman hissetmeye başladınız kızlar ? :) Biz bugün 17+6 olduk sabahtan beri pıt pıt atıyor sanki içimde :') çok duygusal bi pandayım bugün ağlayabilirim :')
Ben devam ediyorum içmesem daha iyi olucak galiba ama işe gittiğin için çok zorlanıyorum randevumda 5 nisanda1 ay kadar oldu. Yani 18 hafta civarında bıraktım. 16 dan sonra bırakman lazım dedi doktorum
Benimde hala bulanıyor ve kusuyorum. 16. haftada geçer dediler , geçmedi. Birde sudan cok bulanıyor. Devamlı ayva yiyorum. Hicbirseyin tadı yokhala mide bulantısı yaşayan var mı benim gibi bıktım usandım yaaa
Ben hala prilam kullaniyirun ama bagimlilik yapiyor dediker bire düşürdüm bi gün icip bi gün icmiyorum icmedigim gün bulaniyor malesef tabi eskisi gibi degilimhala mide bulantısı yaşayan var mı benim gibi bıktım usandım yaaa
Kiz allah askina millet +30la gittik falan diyo şu doktorlar abartiyor zaten kilolu degilsin ki benim gobi 81le hamile kalsan napicaktin bulantilarima şükrediyorumHoşgeldiniz
Kızlar ben şimdide gittim kıymalı pide söyledim ben diyet miyet yapamam 67 kiloya dogru gidiyorum ahsjjsjs doktor beni bi sonraki randevuda muhtemelen diyetisyene yönlendircek
Bende 20+5 günlük arada hissediyorum ama dün ve bugün hissetmedim20+5 üstelik 2.hamileliğim ama hala hissedemiyorum. Sanırım bunda yoğun şekilde çalışmaya devam etmeminde etkisi var
hala sabah boş mide kusması dışında yediklerimi de cikariyorum cikarmasam bile yemeseydim keşke diyorum yemeğinde yemedigin.icin bulaniyo ben bı doguraydimmmKuzum hala mı yaa… ne cektin sen böyle. İnsallah geçer doktoruna söyledin mi? Hap falan verir belki bulantı kesici
Tesekkurler. Karindan bakiliyor.Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim.Detaylı ultrasonda karından bakılıyor değil mi alttan da bakılıyor mu acaba
Ay ne güzel tam ihtiyacım olan şey ama çok uzağım herkeseAyy kizlar dün ablam kiyamamiş 1 saat uzakliktan kalkmiş gelmiş kötüyüm diye heryeri sildi süpürdü temizledi gitti bugün kızım olana kadar cocuk dogurucam ben
Bud urumu ilk gebeliğimde bende yaşadım doktorum önermedi şeker yüklemesini ve ölçüm yaptırdı. Şekerim çıktı kanda. Böylece makine aldım ve günlük aç tok sürekli ölçüm yaptım diyetime dikkat ettim. En azından yükleme öncesi kesin yaptırmak isteyenler bile bi sağlıkocapında eczanede hastanede nerede bakılıyorsa açlık ve tokluk baktırsınlar derimRiskli gebelik profesörüne gidiyorum, daha once de gebeyken şeker yuklemesi istemedi. Şeker ölçüm cihazı aldirdi, takip yaptırdı. Ayrica endokrin doktoruna da gidiyordum, o doktor da onermedi.
Bu gebelikte de yukleme yapmayacağız. Yeni doğum yapan arkadaşıma da profesörü yukleme yaptırmadı, açlık şekeri sinira yakın olan hastalarda şeker yuklemesini gebelik şekeri açısından riskli bulduğunu söylemiş kadın.
Bu noktada doktorlara göre görüşler değişken. Hastanın tercihine kalıyor seçim Ancak baz alacak olsam diyetisyenin görüşünü ben şahsen baz almazdım, bunu açıklayacak doktor endokrin doktoru olmalı diyetisyen değil bence.
Bende ondan korkuyorum yaHahaha sakızı çok çiğneyenin çocuğu çok konuşkan olurmuşçiğne çiğne iyi olur
Bana soran danisan yok Alparslan koydular ablasi abisi o kadar sesleniyo ki gun icinde bebisim duyduca tepki vermeye basladi artikKızlar erkek bebiş anneleri isimlere karar verdiniz mi ne düşünüyorsunuz? Oğlanlar zaten Aslan burcu olacak ilk oğlumda Aslan burcu anam anam yani. İsminide biraz güçlü bir isim koyduk karakterini çok etkiliyor bence. İkinciye ne koysam diye düşünüyorum yine güçlü bir isimmi yoksa daha ılımlı bir isimmi diye. Sizler karar verebildimiz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?